Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Užitak neizvjesnosti

Iako se upravo vraćala s tečaja samoobrane Maja nije bila sigurna da bi nešto od toga mogla i primijeniti. Ne baš ugodne misli vrzmale su joj se po glavi dok je prolazili ulicom – i uskoro će, na putu do kuće, morati proći onaj mračni dio ceste i u glavi je pripremila sve što joj je s tečaja ostalo u pamćenju. Ulično osvjetljenje na tom dijelu naglo prestaje, kao da ste svjetlost zaustavili nekim nadnaravnim zidom.

Duboko je udahnula, ohrabrivši se svim što joj je palo na pamet i zakoračila u mrak. Disala je što je najtiše mogla, hodala je poput mačke i prebrojavala sve poteze samoobrane naučene do danas. Zanesena zamišljenom borbom i žurbom nije čula korake koji su joj se žustro približavali. Odjednom osjetila je nečiju ruku na ustima i ukočila se od straha. Ni vježbe, ni bilo što od koristi nije joj padalo na pamet. Druga ruka nepoznatog napadača obuhvatila je njene ruke i čvrsto muško tijelo, u to nije bilo sumnje, odvuklo ju je u mračni portun. Usprkos strahu koji je osjećala i općoj paraliziranosti, miris losiona poslije brijanja bio joj je poznat. Istina, to nije garancija da nekoga prepoznaš, ali…
Pomislila je na svog muža koji je volio igre i počela se opuštati. U portunu joj je napadač zavezao maramom usta držeći je čvrsto pritisnutu o zid. Jednom rukom držao je njene iza leđa, a drugom je podigao njenu majicu i izvadio joj grudi iz grudnjaka, nježno ih, ali čvrsto gnječeći. Nije mogla vjerovati, uživala je kao prasica, a možda je siluju. Još uvijek je držeći rukom, počeo joj je ljubiti grudi i njoj je postalo svejedno tko je on i zašto baš ona i prepustila se užitku. Nježno ju je ljubio i spuštao se prema pupku, i dalje joj držeći ruke kao prikovane. Htjela mu je reći da nema potrebe za tim, ali nije mogla od marame. Onda je on, iz džepa valjda, izvadio nešto i zavezao joj ruku. I opet joj je bilo svejedno; samo da nastavi gdje je stao. Skinuo joj je hlače, samo jednu nogavicu, i jednim potezom poderao njene crne čipkaste tange gaćice, koje nisu baš odjeća za trening. Čučnuo je ispred nje, stavio njenu nogu na svoje rame i zabio svoje lice u njenu pičkicu, nadraženu, vlažnu i spremnu. Njegov jezik bio je u jednoj sekundi na tisuću mjesta, a njen klitoris joj je slao valove zadovoljstva kroz cijelo tijelo. Raširio joj je pičkicu i osjetila je dodir nečega što nije bio kurac, a nije niti prst.

Odjednom je osjetila vibrirajuće podrhtavanje u sebi i mislila je da će umrijeti od zadovoljstva. Disala je sve brže, željela je skinuti maramu s usta, htjela je vrištati bez obzira hoće li je netko čuti ili ne. Izvadio je vibrator i čula je zvuk otvaranja patenta. Činilo joj se da joj se sokovi slijevaju niz bedra. Stavio joj je topli kurac na ulaz u njenu pičkicu i naglo, ali ne grubo, ušao u nju. Snažno ju je jebao, pa je ritam ubrzo postao neizdrživ. Nije još željela svršiti, ali kad je osjetila njegovo približavanje vrhuncu nije više mogla izdržati. Svršavala je, svršavala i svršavala… i vjerovatno bi klonula da nije bila nataknuta na njegov kurac. Osjetila je tople kapljice sperme na svom trbuhu i čula uzdah. Maknuo joj je maramu s usta i gurnuo joj jezik unutra. Ljubio ju je kao da će sav ući u nju, baš kao što ju je maloprije jebao. Prestao ju je ljubiti i vratio joj maramu na usta, pomogao joj je da se obuče, odvezao joj ruke i skinuo maramu. Čekala je, bez straha, što će se dalje dogoditi.
“Morat ću s tobom posebno proći neke vježbe s treninga”, začula je Maja poznati glas trenera Stefana.

“Nadam se da se tvoj muž neće ljutiti zbog dopunskih satova tečaja samoobrane, jer, napokon, to je za tvoje dobro”, rekao joj je Stefano prateći je do kuće. Mahnuo je njenom mužu koji je čekao Maju na prozoru. Majin muž, a Stefanov dobar prijatelj, zahvalno je otpozdravio s prozora. Znao je da je Maja u dobrim rukama. Napokon, zato prijatelji i postoje, zar ne?

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile