Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Vatrene Slovenke u paralel fuku

Nakon žestokog popodneva s Majdom i Mojcom na plaži i romantične večeri u kafiću uz more, Damir i ja smo ih, poput pravih džentlmena, pustili da nas počaste noćenjem u jednom od tamošnjih hotela. Kako bismo ipak nešto i uštedjeli, uzeli smo jednu dvokrevetnu sobu, pa tko s kim završi. Mislim, jedna kombinacija nipošto nije dolazila u obzir, a to je da Damir i ja završimo na jednom, a Majda i Mojca na drugom krevetu. No, umjesto na krevetu, ja sam završio na balkonu, pogađate s Mojcom, a Majda i Damir su odlučili još malo ludovati, pa su se spustili do hotelske terase, na kojoj je svirao neki anomni, lokalni bend, i zaplesali u gužvi. Kad su skužili da ih gledamo, počeli su nam mahati poput razdragane dječice… ono u stilu, “mama, vidi me kako plešem”.

– Kak’ su kul! – rekla je Mojca i naslonila se na ogradu.
– K’o djeca su! – nadovezao sam se i zagrlio ju, prislanjajući se uz njenu čvrstu guzu.
Osjetivši kvrgu, koja je rasla pod mojim hlačama, samo je izazovno zamiješala guzovima i upitala:
– Ševio bi, ha?
– Aha! – odvratio sam, poljubio ju u vrat, pa dodao. – Ali bi mi prvo dobro došlo jedno pušenje!
– Hoćeš tu… na balkonu? – bila je konkretna.
– Što da ne? – pristao sam. – Ograda je dovoljno visoka… nitko te ne može vidjeti!

Zadovoljan razvojem situacije, prihvatio sam ju rukama oko struka i privukao ju još bliže k sebi. Kad se odvojila od ograde, okrenula mi se licem, pa me odgurala do stolice, koja se nalazila u samom kutu balkona i posjela me na nju. Zatim je čučnula na pod i počela mi otkopčavati hlače.Što sam dulje gledao to njeno, prerano dobivenim borama izbrazdano, lice, izgledala mi je sve ljepša. Ne znam je li tome razlog bio to što me život rijetko kada mazio, pa razumijem kad se žena zajebe u izboru partnera ili jednostavno volim potrošene kučke, koje, htjele to one ili ne, dobro znaju posao, ali znam da mi je dizala kurac neviđenom brzinom. A moj macan, oslobođen platna koje ga je skrivalo od očiju javnosti, prpošno se propeo ususret njenim usnama, pa raširio rupicu na svome vrhu, kao da se osmjehuje svojoj osloboditeljici. Ona ga, naravno, nije oslobodila bez razloga, tako da je već u slijedećem trenu njen razigrani jezik počeo glancati i vlažiti slinom njegov rumeni glavić. Nakon što ga je propisno izlizala sa svih strana i učinila ga sjajnim i blještavim, kao da je bio nekakva vrijedna statuica od kakvog plemenitog materijala, pohotno ga je obuhvatila sočnim usnama, pa ga uvukla duboko u gladna usta. Moram priznati da sam se malo začudio koliko ga je dugo držala u svom toplom ždrijelu… mislim, obzirom da ga je primila gotovo cijelog.

No, žene su vam takve! Svakog vas dana iznenade s nečim novim… s nečim što još niste vidjeli… doživjeli… osjetili.
A taj je osjećaj bio fantastičan. Čak sam se par puta trgnuo od silne ugode koja mi je s vremena na vrijeme znala prostrujati duž kralježnice. Htio sam joj nekako uzvratiti, ali mi nije bila na dohvat ruke, pa sam odustao i potpuno joj se prepustio, a, sudeći po usredotočenosti kojom je nastavila obrađivati moj tvrdi klip, činilo se da joj ništa drugo ne treba u tim trenucima i da je sretna što mi može ugoditi.

U međuvremenu, njen nemirni jezik se polako spustio do mojih dlakavih mošnji, te ih stao izazovno draškati i prebacivati s jedne na drugu stranu, povremeno se pri tome zavlačeći duboko dolje u procjep između mojih guzova, da bi u par navrata dirnuo čak i sami čmar.

Možda će ovo zvučati pomalo pederski, ali tko nikad nije iskusio ženski jezik na svom šupku, nema pojma kakve blažene trenutke propušta.

Bend je i dalje prašio “sve u šesnaest” i zvučao je sve bolje, mora se priznati, ali kad su “iz naftalina” izvukli onu “Venti quatro mille bacci”, nisam izdržao bez komentara:
– Pa, di su ovo iskopali?
Shvativši to kao pitanje, Mojca je na tren prekinula s obrađivanjem mojih muda, pa mi odgovorila:
– Kaj, baš je lepa pesma!
– Ma, ne kažem da nije… – odmah sam se opravdao. – …ali je stara u pizdu materinu!
– Stare stvari su najbolše! – zaključila je, pa se ponovo dala na posao.

Kako joj ne bih dao drugu priliku za prepirku, jer nisam želio da opet odvaja usne i jezik od mog spolovila, zamumljao sam nešto, onako poluglasno kao da pjevam:
– Na-na-na-na-na-na-na naaaa-naa…
Mojca je također nešto promumljala, ali onako s kurcem u ustima, tako da je njeno glasanje ispalo još nerazumljivije od mog. Međutim, sve to ionako nije bilo bitno, jer sam u potpunosti bio zadovoljan onim što mi je činila, a i ona je, bogami, bila zadovoljna igračkom s kojom se tako revnosno igrala. I tako se ona zaigrala; ližući ga, sisajući i sve brže ga drkajući; a ja sam se malo zamislio o raznoraznim melodijama, songovima i refrenima; tako da se moj klipan jednostavno oteo kontroli. Toga sam postao svjestan tek kad su prve kapi sperme špricnule po Mojcinim obrazima. I Mojca se iznenadila, ali se brzo snašla, tako da je već drugi mlaz završio duboko u njenim pohotnim ustima.
– Uuuh, jebote! – opsovao, uhvatio ju rukama za glavu, pa se nastavio prazniti u njeno grlo.

Progutala je koliko je god mogla, bjesomučno mi pri tome navlačeći kožicu, a onda se otrgla, okrenula glavu ka ogradi, pa ispljunula onaj višak koji joj nije kliznuo niz ždrijelo.
I, dok je ona kašljucala, jer se u međuvremenu zagrcnula, ja sam sačekao da i posljednje kapi iscure iz mog uda, kako bih se mogao odvući do kupaone da ga malo isperem. No, prije nego što sam zakoračio u sobu, shvatio sam da je glazba prestala. U stvari, barem sam tako pretpostavljao, jer je pauza potrajala dulje nego prethodne. To me malo razočaralo, jer sam ju mislio i “kresnuti” na balkonu, a tišina baš i nije pogodna za to, ali sam se brzo pomirio sa situacijom. Na krevetu je ionako udobnije nego u nekakvoj plastičnoj stolici, koja bi se možda i raspala pod nama. U međuvremenu, Mojca me sustigla na putu do kupaone i prekinula u razmišljanju.
– Opereš mi leđa?
– Naravno! – odvratio sam, pa ju pljesnuo prstima po čvrstom dupencetu.

Dok smo se tuširali, prali smo jedno drugo, nježno se mazili i strasno se ljubili, tako da se sve pretvorilo u nekakvu međuigru između felacija i pravog seksa, od kojeg ni jedno ni drugo nismo željeli, a bogami, ni mogli pobjeći.

Nakon brzinskog i vrlo netemeljitog brisanja tijela, krenuli smo u sobu s namjerom da se konačno pojebemo. No, kad smo otvorili vrata, shvatili smo da je jedan krevet već zauzet. Naime, dok smo mi bili u kupaonici, Majda i Damir su se uvukli u sobu i dali se na posao, očigledno bez puno premišljanja i dvoumljenja, jer su već bili potpuno goli kad smo ih ugledali. Damir je ležao na leđima i stiskao rukama Majdine oble guzove, a ona se gnijezdila na njemu, trljajući se mačkicom o ukrućenu batinu. Par trenutaka smo ih šutke promatrali, a onda sam im se obratio:
– Vi baš ne gubite vrijeme!

Oboje su nas istovremeno pogledali, pa se nasmijali, a Damir je i prokomentirao, aludirajući na Mojcinu i moju golotinju:
– ‘ko nam kaže! Poševili ste se čim ste ušli u sobu!
– Ni res! – poklopila ga je Mojca. – Samo sam mu pušila!
– Ali sad ćemo se poševiti! – nadovezao sam se, uhvatio Mojcu za ruku i poveo ju ka drugom krevetu. – Jel’ tako, bejbi?
– Aha! – potvrdila je i odgurnula me na krevet.

Nisam ni zalegao kako treba, a ona je već bila na meni i ljubila me, namještajući se pri tome u položaj identičan onome u kojem se nalazila Majda. Vlažnom mačkicom je pritisnula mog macana, koji se protegnuo prema pupku, a sisicama me dražila po rutavim prsima. Bile su puno manje od Majdinih, s kojima sam se imao priliku igrati tog dana na plaži, ali su zato bile puno čvršće, a i bradavice su joj bile malo tvrđe, da ne kažem ukrućenije.
U stvari, Mojca je oponašala Majdu. Jednostavno bi pogledala što ova čini Damiru, pa bi to izvela na meni. Ne znam kako bih to najpreciznije opisao, ali ako postoji paralel-slalom, onda bi se za ovo naše mirne duše moglo reći paralel-fuk, ili tako nekako. Naime, kad bi Majda proklizala pičkicom do vrha Damirovog kolca, isto bi učinila i Mojca, naravno svojom pičkicom po mom komadu, a kad bi se Majda spustila rosuljom do partnerovih muda, i ja bih osjetio Mojcinu sluzavicu na svojima.

I to je trajalo sve dok se nisu nasadile na naše tvrde kurčine, što bi otprilike značilo nekoliko minuta, a onda se Mojca napokon prestala obazirati na frendicu i njene pokrete, te se potpuno posvetila meni i mom nabreklom kurcu. Prvo ga je primila u cijelosti, stišćući svoje vrele usmine oko zadebljanog korijena, a onda ga je gotovo pustila da ispadne iz nje, da bi se, upravo u trenu kad su se njene rosne latice našle podno klobučastog glavića, ponovo nabila na njega. Nakon toga, nekoliko puta se lagano podigla uvis, ali samo do, otprilike, polovine uda, da bi izvela novu varijantu uvodnog rituala nasađivanja. Za to vrijeme, šarao sam rukama po njenim leđima, vitkom struku i malešnim grudima, koje sam hvatao ustima i sisao kadgod mi se za to pružala prilika, a kad je ubrzala ritam, par puta sam ju pljesnuo po guzi i dodatno potaknuo riječima:
– Tooo, bejbi, jaši! Taakooo! Uuuh!

Možda je to bilo suvišno, jer se Mojca već bila dobrano zaletjela, ali ja sam to jednostavno morao učiniti. Na kraju krajeva, kako mi je to jednom davno pojasnila jedna moja školska frendica “nijemi seks ti je kao i nijemi film – dobiješ samo pola užitka”.
Tada sam skužio da Majda i Damir mijenjaju pozu. Ona se bacila na leđa i raširila noge, a on se nadvio nad nju, zabio joj svog klipana u pizdu i počeo ju ševiti onako “misionarski”. No, to je potrajalo samo par trenutaka, a onda su njene noge, jedna za drugom, završile na njegovim ramenima.
– Samo mi je još to trebalo! – pomislio sam u sebi, pa privukao Mojcinu glavu na svoje rame, kako ne bi mogla vidjeti što se događa na drugom krevetu.

Jer, iskreno govoreći, nije mi bilo ni na kraj pameti mijenjati položaj u kojem sam se tako dobro osjećao za neki u kojem bi se naradio kao “bauštelac”. Međutim, moj strah je bio neopravdan, jer je Mojca vidjela što rade Damir i Majda, a ipak nije poželjela slijediti njihov primjer. Umjesto toga, počela je još žešće poskakivati na mom glavonji. Tada sam shvatio da je dobro što mi je prije toga pušenjem ispraznila jaja, jer, da su u tim trenucima bila puna, vjerojatno bih vrlo brzo popustio pod njenim naletima. Ovako, olakšan za barem decilitar sperme, izdržao sam još zavidan broj minuta prije nego što se u njima akumulirala nova količina te guste tekućine užitka.

Vjerujte mi, da upitate Mojcu i ona bi vam rekla da je to s pušenjem na početku igre vrlo dobar recept, jer je svršila barem dvaput na mom kurcu prije mog vrhunca: jednom jedva primjetno, ne usporavajući ritam ni na tren, a izdalo ju je samo čudnovato treptanje očiju i par prigušenih, isprekidanih uzdaha; i drugi put malo žešće, što se očitovalo u pojačanom trzanju karlice i nekontroliranom zabacivanju glave s lijeva na desno.U tom njenom drugom orgazmu, moj doprinos je bio puno veći, jer sam joj srednjakom lijeve ruke čačkao šupak, a palcem desne trljao klitoris, za razliku od prvog, u kojem je svršila bez moje osjetnije pomoći.

E sad, obzirom da sam vam te njene orgazme opisao tako “doktorski”, red je da isto učinim i s onim glavnim, zajedničkim… mojim drugim, ako računamo ono svršavanje u njena usta, a njenim trećim, ako računamo da nije svršila tijekom petinga pod tušem… što vam ne bih znao reći… No, prije svega, moram se osvrnuti na sitnicu koja je imala dosta utjecaja na naš zajednički vrhunac, a to je činjenica da je Majda naprosto počela vrištati, jer ju je Damir nemilosrdno prašio u guzu, dok si je ona bjesomučno naguravala prste u pičkicu.

Što da vam kažem, na takve jecaje bi se i mrtvacu dig’o! Mi živi, Mojca i ja, shvatili smo to kao znak za početak finiširanja. Doduše, ja se više nisam mogao suzdržavati ni da sam htio… Jednostavno sam eksplodirao! Ščepao sam Mojcu rukama oko struka, nabio se kurčinom u njenu vrelu pizdu što sam dublje mogao i počeo se silovito prazniti. Ona se samo skvrčila na meni, obgrlila me rukama oko vrata, pa mi počela glasno dahtati na uho.
– Oo-ooh! Aaah! Aaah! Uuuuuh! Oooooh! Aaa-aaa-aaaaaaah!!!
Na kraju mi je, onako u transu, ispričala nešto kratko, ali potpuno nerazumljivo, tako da to jednostavno nisam zapamtio, a ne vjerujem ni da je ona zapamtila što sam joj ja na to odgovorio, isto sav van sebe od užitka. Bila je to ona, životinjska, ili ako hoćete, neandertalska komunikacija bez koje dobra jebačina naprosto nije dobra. Pribrali smo se i pridigli upravo u trenu kad je Damir svršavao po Majdinom međunožju i trbuhu, a uspjeli smo vidjeti još samo to kako ona razmazuje spermu po svojoj oznojenoj koži, jer su se ubrzo sklupčali u onaj nježni zagrljaj opuštanja, bez kojeg velik broj ljubavnika jednostavno ne može završiti seksualnu igru…

Što se tiče Mojce i mene, sve je završilo tamo gdje je i počelo, na balkonu! Samo, ovog puta se nismo tuširali, jer smo željeli još neko vrijeme, čuo sam da to Francuzi vole, mirisati na seks. Nismo se ni odijevali. Sjeli smo goli u mrak; ja na plastičnu, klimavu stolicu, a ona meni u krilo; i dugo se ljubili i milovali. Sve dok nas noćna svježina, ili je preciznije reći jutarnja, nije otjerala u krevet…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile