Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

DEJAN

Kad mi je umro otac, ostao sam da živim sa majkom, koja je pokušavala da nadoknadi njegovo odsustvo kako je umela. Zaista se trudila i cenio sam to. Trudio sam se da budem što primerniji i bolji đak, video sam da se muči. Voleo sam je i poštovao. Nije se udavala, iako je izgledala odlično i bila relativno mlada, mene je rodila sa 22. U njenom životu nisu postojali drugi muškarci, bar sam tako mislio.

Moji «problemi» s njom su počeli pre mog petnaestog rođendana. Kao da sam još uvek mala beba, ponekad bi insistirala da spavamo zajedno. Milovala me je i tepala bi, kao da imam pet, a ne petnaest. Najčešće bi se u moj krevet zavukla vikendom, legla mi iza leđa. Iako mi je bilo neprijatno, dopuštao sam da me miluje, najčešće samo po leđima. Njene ruke su počele da se sve češće spuštaju i na moju guzu. Prijalomi je, ali stideo sam se erekcije koja bi pratila ta milovanja. Sve više se u tim prilikama priljubljivala uz mene, bola me grudima, koje su bile čvrste i velike.

Jedne noći je dopustila da joj ruka padne i na moju erekciju. Iako je odmah sklonila, shvatio sam da se nije desilo slučajno. Želeo sam da to prestane, ali nisam imao snage da je odbijem i odgurnem iz svog kreveta. Vikend za vikendom, njene ruke su me sve češće dodirivale po celom telu. Dok mi je tepala kao da sam sasvim mali, polagala bi ruku na moju erekciju i stezala me. Jedva sam se uzdržavao da joj ne svršim na dlan, ali i to se desilo. Povukla je ruku, ali nije se odmakla. Malo kasnije, vratila je na moja jaja. Mesila ih je i ponovo sam se podigao. U to vreme sam često drkao, kao i svi dečaci, ali dizao mi se lako.

Naš odnos je postao previše blizak. Sve češće smo spavali u istom krevetu, praktično svake noći mi ga je drkala, a zatim uvek polizala svoju ruku. Ubeđivala me je da u tome nema ništa neprirodno i polako sam se navikao.

Kad sam jednom prilikom razboleo, prvi put me je uzela usnama. Iako bolestan, otkačio sam od topline njenih usta i izlio se u nju. Hteo sam da propadnem u zemlju, ali nije dala da odustanem. Iz dana u dan, sve češće sam bio u njenim ustima. Jurila me je po čitavom stanu, hvatala za međunožje, ljubila, sisala ušne resice. Njena ruka je često počivala na mojoj guzi. Palio me je taj dodir i često sam bio uzdignut.

Kad bi je zahvatilo neko posebno raspoloženje, ponekad bi me sačekala i već na vratima kleknula ispred mene i popušila mi. Kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Voleo sam to, naravno. Ja nju gotovo da nisam dodirivao, iako su me palile njene tvrde sise.

Kad su pušenja postala svakodnevna, jedne noći je legla ispred mene, smestila mi dupe u krilo, na šta je kurac odmah poskočio. Zadigla je spavaćicu, uzela me u ruku i uvela u sebe. Čim sam se našao u njoj, svršio sam i panično ga izvukao. Poljubila me je strasno i objasnila da ne treba ničega da se bojim, držala je strvari pod kontrolom. Spustila se među moje noge i polizala. Uzela me za ruke i postavila ih na svoje sise. Dok sam ih mesio, topio sam se od miline. Bile su čvrste i poželjne.

Pozvala me je da joj poližem bradavice. Dok sam ih sisao, stenjala je i uzdisala. Jednu moju ruku je smestila među svoje noge i učila kako da je dodirujem. Ugurao sam prste u vlagu, nesvestan efekta koji to na nju proizvodi.

Sutradan je bez mnogo reči počela da me uči kako da je poližem. Stenjala je pod mojim nespretnim jezikom, ali nije gubila strpljenje. Grabila me je za kosu i nabijala se na moj jezik. Voleo sam i to, ali želela je da traje beskonačno. Svake noći sam je lizao, sve duže i duže. Počeo sam da primećujem kako na nju deluju moji pokreti i postajao sigurniji. Vodila me je do svog zadovoljstva.

Uvek bi mi najpre popušila. Sačekala bi da se kurac smiri u njenim ustima, pa bi me navela da legnem između njenih nogu i sisam je. To je trajalo mnogo duže. Kad bi bila zadovoljna, iako nisam mogao da primetim da li je svršavala, puštala bi me da se odmorim i pušila mi još jednom. Zatim bi legla iza mojih leđa, s rukama na jajima i puštala da spavam.

Počela je svakog dana da mi puši pre škole. Da ne jurim druge ribe, tako je govorila. Kad bih stigao kući, hvatala me je sve vreme, sedela među mojim nogama dok učim i sisala ga. Svršavao sam po četiri-pet puta.

Držala mi je lekcije o tome šta žene vole i konačno sam naučio da je jezikom dovedem do vrhunca. Vrištala je dok je svršavala i bio sam ponosan na sebe, jer sam je usrećivao. Kad bih želeo da je odobrovoljim, sam bih je hvatao za dupe, zadizao suknju i uvlačio jezik u nju. Sve bi ostavljala, širila noge i pustila da joj kopam po unutrašnjosti.

Pričali smo o seksu kao o svakoj drugoj temi. Objasnila mi je šta treba da radim jezikom i rukama. Sisao sam joj bradavice, jednom je svršila samo od tih dodira.

Jedne olujne noći, nakon što mi je popušila, spremio sam se da legnem među njene noge, ali je rekla da je došlo vreme za pravu stvar. Podigla me je ponovo usnama, legla na leđa, podigla noge i privukla na sebe. Grizao sam joj bradavice i nabio se. Od nekoliko prodora sam svršio, ali nije dala da siđem sa nje. Zahtevala je da sisam bradavice i dalje. Zatim me je pustila među noge, polizao sam njene sokove i sopstvenu spermu. Nije dala da se odmaknem, sve dok nije svršila i sama.

Naš seks je postao intenzivan. Ona je propisala sva pravila, ali i meni su godila. Radnim danima bi mi popušila ujutro, čim bih se probudio. Pre polaska u školu, sisala bi me i dalje, često bih svršio još jednom. Čim bih se vratio, u hodniku bi me otkopčavala i uzimala u usta. Mislio sam o tome po ceo dan, dizao mi se lako. Puštala bi da radim domaće zadatke i izlazim s društvom, ali mi je izlazak organičila na deset uveče, kad sam morao da budem kod kuće. Odmah bismo išli u krevet.

Podizala me je usnama, pa bismo se jebali, ali nisam uspevao da je dovedem do orgazma. Svršio bih prebrzo. Sledilo je pušenje njene pičke. Trajalo je satima. Nikad joj nije bilo dosta. Svršavala je uvek, ponekad i dvaput. Kad bih se iscrpljen svalio pored nje, uzela bi me u usta i cuclala, odlažući ejakulaciju, ponekad i grubo. Konačno, kad bi zaključila da mi je dosta, posisala bi me do kraja i pustila da spavam. Noću me je držala za jaja.

Te godine sam prilično porastao, kurac mi je postao veći, a erekcije dugotrajnije. Kad bih se popeo na nju, nije me puštala kad svršim, već me je ljubila, sisala bradavice dok mi se ponovo ne podigne, u njoj. Jebao bih je ponovo, sve dok ne bi i sama počela da svršava. Vrištala je od sreće, ali me je posle toga uvek smeštala među noge. Sisao sam je kao i obično.

Vikendi su bili ispunjeni samo seksom. Od ranog jutra je skakala na mene, jebali bismo se po ceo dan. I kad bi svršila pod mojim kurcem, morao sam da je sisam, do novog orgazma. Puštala bi na kratko, pa sve ispočetka. Učila me da je jebem snažno, mesim guzove i sise, grubo se nabijam. Ne bi stajala do kasno u noć. Nedeljom sve ispočetka. Svršavala je po više puta puta dnevno, pod mojim kurcem i jezikom.

Nije odustajala ni kad bi dobila menstruaciju. Tad je ne bih sisao, već jebao sve vreme. Ništa nisam mogao da joj odbijem. I sam sam bio ispunjen mislima o seksu i samo o seksu.

Kad sam dobio nekoliko loših ocena, kaznila me je tako što nije bilo jebanja, ni pušenja. A ja sam njoj pušio sve vreme. Nije me ni dodirnula, iako su jaja pretila da se rasprsnu. Okretala bi se na stomak i lizao sam je između guzova. Obećala je da neće dozvoliti da svršim, sve dok ne popravim ocene.

To je delovalo. Počeo sam učim više, i čim sam dobio jednu dobru ocenu, nastavili smo po starom. I dalje sam je sisao kao sumanut, bez pauze.

Oblačila se izazovno, po stanu hodala bez gaćica, u halterima i crnim čarapama, što je moju erekciju dizalo u nebo. Kad se izdepilirala, hteo sam da otkačim. Lizao sam kao lud, doveo do ekstaze više puta. Iako mi je savetovala da pronađem ribu, znao sam neću moći sve dok s njom imam tako intenzivan seks.

I dok sam se u početku penjao na nju u običnu, misionarsku pozu, počela je da uvodi i nove. Četvoronoške, bočno, otpozadi i na sve druge načine, uvek je ona odlučivala. Bio sam njena seksualna igračka.

Već sam bio u trećem razredu i prilično iskusan posle nekoliko godina intenzivnog seksa. Ona se nikad nije umarala, a ja sam postajao sve izdržljiviji i jači. Imala je čvrsto telo, poželjno i jebozovno. Kad bi primetila moju inicijativu, u korenu bi je sasekla. Moralo je sve da bude po njenom. Govorila mi je kako je ponosna na mene, postao sam izvrstan jebač i kako ću usrećiti mnoge žene. Želeo sam to da slušam, lizao sam je i jebao s udvostručenom snagom i voljom. Ništa mi nije bilo teško da učinim za njeno zadovoljstvo.

*

Kao ni ja, nije imala mnogo prijatelja. Samo jednu prijateljicu koja je dolazila ponekad. Bila je izuzetno zgodna, njenih godina. Kad bih prolazio pored njih, smejuljile su se i nešto došaptavale. Verovao sam da komentarišu moj izgled. Nisam bio siguran da li joj je rekla za naš seksualni život.

Jednom sam se našalio kako joj je prijateljica zgodna i da bih je rado kresnuo. Poludela je. Tražila je da priznam mislim li da je zgodnija od nje, ima li lepše grudi i noge. Dupe. Nisam mogao da je uverim da se radi samo o šali. Kaznila me je. Čitav vikend sam proveo vezanih ruku, sa glavom među njenim nogama i jezikom u njenoj pički. Ostao sam bez seksa čitave nedelje. Čim bih stigao kući, vezala bi mi ruke na leđima i terala da je sisam.

Na kraju nedelje njena prijateljica je ponovo došla. Imala je mini suknju i providnu bluzu. Pozvale su me i zatražila je da se izjasnim koja od njih je lepša i zgodnija. Bilo mi je jako neprijatno. Pošto nisam odgovorio kako je želela, poslala me je u moju sobu. Legao sam na krevet, razočaran i uplašen. Ušla je i naredila da se svučem.

Podigla me je usnama, ali nije dopustila da svršim, iako su me jaja bolela od uzdržavanja. Pozvala je i prijateljicu, koja je vulgarno komentarisala moj penis. Ponudila joj je da ga proba i ova je, bez razmišljanja, kleknula pored mog kreveta i spretno mi popušila. Otišle su smejući se saučesnički.

Te noći me je jebala kao luda, neprestano prepričavajući prijateljičine komentare. Ujutro mi je, pre škole popušila, kao da se ništa nije desilo i najavila da će njena prijateljica doći u subotu i, ako želim, mogu da je imam. Kasnije mi je objasnila da će prijateljica dati da je pojebem, ako je budem pozvao. Naučila me je šta da kažem. Mislila je da ću se stideti, ali prešao sam s njom mnoge granice i lako sam zgodnoj ženi, kad je stigla i smestila se u fotelju, rekao da želim da je pojebem i pozvao u svoju sobu.

Njih dve su se pogledale, ona je ustala u poslušno pošla za mnom. Dok sam je jebao, mogao sam da vidim mamu kako viri kroz odškrinuta vrata. Svršio sam u nju, okrenula se na leđa, verovatno očekujući da je poližem, ali drsko sam rekao da je više neću jebati dok se ne izdepilira. To je oduševilo obe.

Ostao sam sam u sobi, njih dve su se smejale, čula se voda iz tuša i mamina prijateljica se pojavila sveže izdepilirana. Bila je zaista poželjna. S njom nisam imao kočnice kao s mamom. Zgrabio sam je za sise, bacio na krevet, raširio noge i nabio se jezikom u njene sokove. Stenjala je i svršila brzo. Nisam sačekao da se smiri. Podigao sam joj noge na ramena i uzeo. Uzbuđivao me je osećaj da dominiram, potpuno novo iskustvo.

I dok sam u odnosu s mamom bio podređen, ponekad i ponižen, njoj sam postao gospodar. Dolazila je jednom, ili dvaput nedeljno. Tražio bih kako da se obuče, okretao je na kurcu i jebao do iznemoglosti. Pušila mi je i lizala između guzova.

Pred leto, završavao sam treći razred, desile su se dve važne stvari. Mama se pridružila našim igrama. Bila je gospodarica oboma, naređivala šta da radimo, oboje smo je sisali i lizali. Jebao sam obe i bio presrećan sa dve tako dobre pičke. Drugo je što sam prvi put prijateljicu pojebao u dupe. Novi osećaj, moćan i neopisiv. Gospodario sam njenim telom i terao da mi posle ipak poliže. Mama mi to nikad nije dozvolila.

Vezivala nas je oboje, sisali smo je, nabijala se na mene, okretala i nije dopuštala da se odmorimo. Svršavala je nenormalan broj puta. Na kraju bi tražila da prijateljicu uzmem analno. Ponekad bi me i mama polizala kad bih joj ga izvukao iz dupeta. I ona je to želela, shvatio sam. U mom životu je postojao sam seks. I škola.

Mama je odlučila da je za mene najbolje da četvrti razred nastavim u glavnom gradu. Dogovorila se sa svojom kumom, koja je živela sama s mužem, da u prvo vreme stanujem kod njih, dok se ne snađem. Čitavo leto sam proveo u stanu. Jebali smo se kao sumanuti, jer je bila svesna da me neće imati na duže vreme. Prijateljica se praktično preselila kod nas. Često bi i prespavala, iako je u našim noćima spavanja bilo najmanje.

Polovinom leta sam prvi put i mamu uzeo u guzu. Vrištala je dok sam je jebao, a prijateljica je sisala, s glavom među njenim nogama. Kupila je nekoliko vibratora i njih su dve bile ispunjene po cele dane. Ulazio sam naizmenično u jednu, pa u drugu, iz rupe u rupu, pored vibratora kojima su se istovremeno jebale. Lizale su jedna drugu, nabijale se na vibratore. Znao sam da ih ostavljam da se zabavljaju same i da je mama dobila novog seksusalnog roba koji će je zadovoljavati dok nisam tu.

Poslednje noći, pre polaska, pružile su mi vatromet uživanja, tražile da ih ne zaboravim. Nisam mogao ni da slutim šta me čeka u budućnosti i već su mi nedostajale dok sam sedeo u vozu i razmišljao da odem do WC-a i izdrkam. Iako nisam drkao već godinama…

Autor: Profesori

Veličanstveni dodir
Veličanstveni dodir 3