Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

BOJANA

Ušla sam u stan nervozna. Muž mi je bio bolestan, nije išao na posao, a znala sam da će Dejan biti kod kuće. Napolju je bilo hladno i vlažno, odvratan jesenji dan. Na poslu – uobičajeno smaranje. A čekalo me je teško popodne, osećala sam to čitavim telom. Ne umem da objasnim, ali plašila sam se dolaska kući i suočavanja sa dvojicom svojih muškaraca.

Pošto je muž bio kod kuće po ceo dan, naš jutarnji seks je izostajao. Oboje smo bili nervozni, željni jedno drugog. Meseci i meseci redovnog seksa u kojima smo zadovoljavali i izluđivali jedno drugo, učinili su svoje. Oboje smo bili ovisnici o tim jutarnjim seansama.

Čim sam otvorila vrata, dočekao me je Dejanov pogled – kao kobac se ustremio prema meni. Odmah sam prepoznala želju, svlačio me je još na vratima. Nisam bila sigurna da li mi je uopšte do seksa, ali njegov me je pogled trenutno razoružao. Zabio se kao svrdlo u mene. Nije me svlačio pogledom – rastrgao je odeću sa mene.
Zadrhtala su mi kolena.

Obojica su sedela u dnevnoj sobi i pili neko piće. Dok sam se presvlačila i prala ruke, grozničavo sam razmišljala o tome kako da ostanem sama s Dejanom. Bilo je jasno da me mora imati, i da je spreman na ludosti samo da me se dočepa. Ušla sam u kuhinju i poslovala oko večere, sve vreme nervozno pokušavajući da povedem neki razgovor s njima dvojicom. Svako iz svog razloga, i oni su bili nervozni. Verovala sam da je muž nervozan zato što je bolestan, a Dejan jer me je želeo i morao da me ima.

Počinjao je neki sportski prenos i pojačali su ton. Ionako slaba konverzacija je prestala. Čistila sam povrće i lupkala šerpama, sve vreme ispuštajući po nešto iz ruku, kad sam začula Dejanov glas koji je nudio da smućka novi koktel. I muževljev koji pristaje, ljuteći se što njegov tim loše igra. Zaledila sam se od straha.

Ipak, volela sam ga i mogla sam da ga razumem. Nije stigao do kuhinje, a već sam zadigla suknju. I bila sam spremna da ga primim, Bog mi je svedok da sam istog trenutka kad sam shvatila da će mi prići s leđa, bila vlažna. Otkopčanog šlica, bio je iza mene, baš kao što sam i očekivala. Nagnula sam se na kuhinjski element, naslonila na laktove. Smakao mi je gaćice i smestio ga u mene. Očigledno je samo o tome maštao.

Zavukao mi ga je do kraja jednim pokretom. Svršila sam ne verujući ni sama, grizući sopstveni dlan. Lice sam zaronila u povrće, nekako proturila ruku i dograbila ga za jaja, dok me je jebao širokim pokretima. Bila su prepuna, mesila sam ih laganim pokretima. Znala sam da će brzo svršiti.

Trebalo mu je nekoliko uboda. Dok se izlivao u mene, stiskala sam mu jaja i jecala u dlan, srećna.

– Hoćeš li jači ili slabiji, nesigurnim glasom je upitao mog muža.
– Jači, molim te, jači, dobacio je on, dok sam se spuštala na kolena i uzimala ga u usta.

Zveckale su čaše, lupkao led u njima, a ja sam ga dudlala i čistila jezikom. Dok je završavao koktele, već sam ga vraćala u pantalone. Jedan brzi poljubac i ostala sam sama u kuhinji.

*

Popili su po pet-šest koktela. Pridružila sam im se kasnije i ja. Svaki put je Dejan dolazio u kuhinju, ja sam mu pomagala, grabio me je za dupe i sise, ljubili smo se. Iako sam svršila ranije, sad sam se potpuno opustila i želela ga ponovo.

Kako je veče odmicalo u noć, bili smo sve opušteniji, za šta su zaslužni kokteli, i razgovor uz TV program je lagano kliznuo prema slobodnijim temama i, konačno, seksu. Muž je zadirkivao Dejana da je još uvek nevin i da bi mu trebala iskusnija žena, da ga nauči. On se pravio nevešt, aludirajući kako je imao sreću da sretne spremne ženske i izmišljao bezvezne priče. Pričao je kako je u današnje vreme lako naći žensku spremnu na seks, ali muž se nije dao. Nije mu verovao i uz gromoglasan smeh tražio da to i dokaže.

Sluđena pićem, tim razgovorom i njihovim prisustvom, onim kurcem koji sam zamišljala da je još u meni, izvalila sam:

– To bih ja mogla lako da proverim.

Čim sam to izrekla, pokajala sam se i rastreznila. Uplašeno sam pogledala u muža.

Gledao me je zapanjeno, ali bio je pijan.

– Da, to bi ti mogla lako. Verujem da bi ti to mogla lako.

Svi smo se naglo razbudili i uskoro je razgovor zamro. Razišli smo se, svako u svoju sobu. Tresla sam se od pomisli šta će se desiti kad legnemo u zajednički krevet, ali muž se gotovo onesvestio od pića. Zaspao je i glasno zahrkao. Iako sam se delimično rastreznila, piće je i u meni radilo. Nisam mogla da zaspim, trnule su mi noge, sve u meni je želelo kurac. Pokušala sam da prstima smirim svrab koji me je obuzeo, ali nije pomagalo. Naprotiv, samo je pojačavao želju. Morala sam da imam kurac u sebi. Trljala sam i čupala bradavice i klitoris.

Kad sam ustala, bilo je daleko od ponoći. Svukla sam spavaćicu još u hodniku. Ušla sam u Dejanovu sobu, podigla pokrivač i legla pored njega. Obe ruke su mi bile između njegovih nogu. Zabila sam mu jezik u usta i probudila ga.

Nismo pazili. Nimalo nismo marili da li ćemo probuditi čoveka u drugoj sobi. Popeo se na mene i rasturao me mladim kurcem, željnim i čvrstim. Željnim mene.
Prvi put sam svršila kad mi je podigao noge na ramena. Kad ih je žestoko raširio i poduhvatio me ispod guze, više nisam mogla da se kontrolišem. Vrištala sam, potpuno nepokretna pod njegovim naletima. Pod naletima njegovog kurca.

Verovatno od pića, nije mogao da svrši, ali nije mu ni padao. Zabijao se sve brže i donosio mi nove i nove talase slasti. Drhtala sam čitavim telom.

Izvukao ga je naglo i to me je gotovo zabolelo. Bez reči, zgrabio me je i okrenuo na stomak, povukao za kukove, podižući me na kolena. Gurao mi je glavu nadole i širio noge. Nisam ni mogla da se suprotstavim. Shvatila sam šta želi. Široko raširenih kolena, gotovo bez mogućnosti da se pomerim, čekala sam njegov kurac u guzi.

Bez pripreme, nabio se pričinjavavjući mi bol koju nisam očekivala. Sjurio se, cepajući me nadvoje. Vrištala sam, nesvesna toga gde se nalazim. Potpuna nemoć pod telom koje se pretvorilo u kurac koji me je rasturao i palio. Cepao nadvoje. Kad je počeo da svršava, doživela sam to kao neizmernu sreću.

Ne mareći za moje krike, lomeći me u struku i kolenima, strovalio se preko mene. Dahtala sam, potpuno slomljena. Zaspao je čim se izlio u moju guzu. Drhtala sam i dahtala pod njim neko vreme, polako dolazeći sebi. Ne znam koliko je trebalo da se nekako izvučem ispod njegovog tela.

Drhteći i klecajući u kolenama, okrenula sam ga na leđa i pre nego što sam krenula prema spavaćoj sobi, uredno ga polizala. Nisam mogla to da propustim. Lizala sam mu jaja, a zatim ga obukla u pidžamu. Nije se ni pomerio.

Otišla sam do kupatila, umila se i navukla spavaćicu. Dejanovu spermu sam sačuvala u sebi. Vratila sam se u sobu, legla pored muža koji je i dalje hrkao i zaspala čim sam dodirnula jastuk.

Sanjala sam kako me uzima četvoronoške i lomi, sve jačim i jačim udarcima kukovima o moje guzove.

Život je bio lep.

*

Šta sam zapravo želela? Ne znam. Ništa. Njega i samo njega. Želela sam da budem s njim po ceo dan, da me uzima, ljubi i miluje, da me muči i tuče. Da radi sa mnom šta god mu padne na pamet. Bila sam njegova, samo njegova. Teško mi je da priznam – bila sam njegov rob. Ne samo seksualni.

Video je tu spravu na internetu i potpuno je odlepio, morao je da je nabavi. Radilo se o klupi sa pomičnim stranama, iz koje je izvirivao vibrator. Kad sednem na njega, uvučem ga u picu ili guzu, rukama povlačim ručice, klatim se na klupi i nabijam vibrator gore-dole. Savršena mašina, govorio je on. Ne znam kako je uspeo da je nabavi, ali doneo je u stan van sebe od sreće i oduševljenja. Morala sam da probam odmah. Iako je originalni vibrator bio premali, po njegovom mišljenju, odlučio je mora odmah da se uveru u efikasnost.

Bila sam u uobičajenoj kućnoj garderobi – čarape, halteri, brus. Kleknuo mi je ispred pice i navukao me na jezik, povlačeći i guzu na sebe. Mesio mi je polutke, ližući me i čineći vlažnom. Stajala sam iznad njega i stenjala na njegovom jeziku. Kad je mislio da sam spremna, posadio me na novu igračku. Sela sam na vibrator, duboko ga uvukla u sebe. Pri malenom pomaku kolenima, pomerao se, izlazio iz mene, da bi se, na kraju ciklusa ponovo zarivao.

Zgrabila sam ručice obema rukama i povlačila ih napred-nazad, što je proizvodilo pomeranje vibratora gore-dole, u meni. U početku polako, pa sve brže, prihvatala sam ga sve dublje. Pravilno se zabijao i uskoro sam se izgubila. Kao da sam sama, ubrzavala sam i usporavala pokrete kurca u meni. Spustila sam kapke i jebala se. Bilo je zaista fenomenalno. Bradavice su pokuljale naviše.

Dejan je kleknuo i počeo da ih sisa i grize. Ubrzala sam pokrete, što je povećavalo zadovoljstvo. Bližio se prvi orgazam. Kad je shvatio da ću svršiti, jako me je zagrizao.
Urliknula sam, od bola i zadovoljstva. To je bilo ono što mi je Dejan uvek donosio.

*

Muž mi je potpuno poludeo. Ili sam ja poludela.

Probudila me je ruka među nogama. Bila sam vlažna jer sam verovatno sanjala Dejana. Glave pune njegovog kurca, osetila sam drugi kurac na dupetu. Dve ruke su me privukle za kukove i primila sam ga u sebe. Muž. Jebao me je, iako još nije svanulo. Kao da je znao šta sanjam. Poslušno sam ga primila, ali nisam mogla da svršim. Jebao me je jako i čvrsto, kao nekad.

– Uzmi ga usnama, molim te, promumlao je.

Okrenula sam se i primila njegovu spermu u usta.

– Nisi svršila, daj da te poližem.
– Nemoj, molim te, nisam raspoložena, rekla sam.

Ipak je pokušao. Začas sam se ohladila pod njegovim jezikom. Pokušavao je da me uzbudi, ali nije išlo. Bilo mi je žao, ali mislila sam samo na Dejana. Potrudila sam se, maštala da me jebe Dejanov jezik i nekako sam dospela do mlakog orgazma.

Bio je srećan. Legao mi je između nogu i ponovo zaspao. Ja sam ostala budna i nesrećna. Mislila sam samo na to kako ću se danas popodne videti s Dejanom i šta će mi raditi. Nesvesno, gurnula sam ruku među svoje noge. Dodirnula sam klitoris i počela da se mazim. Pazeći da ga ne probudim, klizila sam prema orgazmu. Svršila sam opet, tiho i gotovo bez pokreta.

Ipak sam ga potcenila. Bio je i on budan. Podigao se na kolena, raširio mi noge.

– Znam da ti treba još.

Smestio je podignuti kurac na ulaz u pičku. Ćutke ga je polako gurao unutra. Bila sam potpuno luda. Opet sam počela da odmotavam slike Dejanove. Podigao mi je noge na ramena i nabijao se sve brže. Zažmurila sam i projektovala drugi lik. Trebala mi je ta slika. Bila sam željna dobrog seksa i mogla sam da ga zamislim i sa ovom čovekom.

Svršio je u mene. Ja opet nisam. Položio mi je glavu između nogu i polizao sopstvenu spermu. To mi je s njim bilo gadno. Pokušala sam da ga odvratim, ali nisam uspela. Lizao me je dugo, ali jedino što je uspeo da me uzbudi i ostavi nezadovoljenu.

U znak zahvalnosti za taj trud, uzela sam njegov kurac i muljala ga po ustima. Ustao je srećan i otišao na posao zviždućući.

Ponovo sam zaspala, ali sam se ubrzo probudila. Pica mi je bolno tražila Dejana. Iako je dogovor bio drugačiji, iako je mogao zbog toga biti i besan, pozvala sam ga telefonom.

– Želim te, sada, odmah. Dođi, molim te, ne mogu da izdržim.

Shvatio je istog časa.

– Jebao te je, zar ne?

Ćutala sam. Obećala sam i sebi i Dejanu da ga nikad neću lagati:

– Jebao te je, zar ne? Pičko!
– Jeste, jedva sam promucala.
– I? Sada želiš da te ja dovršim? Dala si mu! Dala si mu, opet!
– Nisam mogla da ga odbijem, tiho sam prošaputala u slušalicu.
– Pizda ti materina, jebe te ko štuku, svaki dan. Svaki dan! Je li tako?
– Nije. Nije, molim te Dejane, dođi.
– Još si puna njegove sperme! I šta sada hoćeš? Još kurca?
– Tebe želim. Tvoj kurac, želim.
– Pizdo! Jesi li mu i pušila?

Ćutala sam, uplašena da bih ga mogla izgubiti, ali nisam umela da ga slažem. Ionako bi znao.

– Jesam.
– Polizala si ga kad je svršio u tebe! Je li tako?
– Jeste.
– A, posle, šta si posle radila?
– Nisam mogla da izdržim. Drkala sam jer sam te očajnički želela.
– I? Ponovo te je pojebao?
– Da.
– I lizao te?
– Jeste.
– Jebem li ti mater! Jebem li ti mater, perverznu! Jebaću te dok ne svisneš. Jebaću te dok me ne budeš molila da prestanem.
– Da, da.
– Ma, jebi se s kim hoćeš, neću da te vidim više…
– Ne, ne, Dejane!

Spustio je. Rasplakala sam se. Ležala sam bespomoćna na krevetu i mislila o tome kako ga više neću videti. Nisam imala snage da ustanem i odem na posao. Čitavo telo mi se raspadalo.

Telefon je pozvonio oko podneva. Bila sam van sebe kad sam videla Dejanov broj.

– Slušaj, pizdo.
– Da, slušam te, rekla sam slomljenim glasom
– Pizdo, pizdo. Jebeš se ko štuka.
– Da, da.
– Samo na kurac misliš.
– Da. Na tvoj.
– Ali, niko te ne može imati kao ja. Niko.
– Niko. Volim te, Dejane.
– Gde si sad, kurvo jebena?
– Kod kuće, prošaputala sam, trudeći se da sakrijem slomljeni glas.
– Gde, kod kuće? Gde si tačno sada?
– U krevetu.
– Gola?
– Gola sam.
– Slušaj me sada dobro, pizdo neverna. Slušaj šta ćeš da uradiš.
– Slušam, sve ću te slušati.
– Lezi na stomak. Stavi jastuk ispod stomaka i podigni kukove. Želim da drkaš, dok misliš na mene. Je li ti jasno?
– Da. Leći ću na stomak i drkaću dok mislim kako me ti uzimaš.
– Podvuci obe ruke pod stomak i drkaj. Želim da svršiš, misleći na mene. Zvaću te.

Spustio je. Odmah sam ga poslušala. Zavukla sam obe ruke pod stomak. Drkala sam kao luda i svršila, misleći kako me uzima grubo, otpozadi. Nisam prestajala ni kad sam svršila. Znala sam da to želi. Gurnula sam jedan prst u guzu i mešala kao luda.

Vreme je prolazilo. Svršila sam tri puta, kad je ponovo pozvonio.

– Šta sada radiš, pizdo?
– Drkam, kao što si rekao.
– Jesi li svršila?
– Jesam, tri puta.
– I još uvek su ti prsti u pici?
– I u guzi.
– Nemoj da me lažeš.
– Ne lažem te. Volim te, znaš da te ne lažem.
– Lezi sad na leđa. Raširi kolena i sastavi stopala. Spusti kolena najniže što možeš. Neka te zabole prepone. Nastavi da drkaš. Stavi jastuk ispod guze i drkaj.
– Da, hoću.
– Doći ću uskoro. Hoću da poludiš od drkanja dok ne dođem.
– Da, hoću, mucala sam.

Ustala sam samo da otključam vrata i vratila se na krevet. Legla sam kao što je tražio i prebirala po izmučenom klitorisu, neprestano vrteći sliku kako ulazi u stan i uzima me jednim pokretom. Nisam mislila na sebe, samo na njega.

Vreme je prolazilo. Noge su mi se oduzimale od napora, ali nisam odustajala. Želela sam da ga zadovoljim, bila sam samo njegova i imao je pravo da traži šta god želi.

Ne znam koliko je trajalo. Ne znam koliko sam puta svršila, kad su se vrata otvorila. Na taj zvuk sam odmah svršila, tiho stenjući.

– Okreni se na stomak, promumlao je.

Legla sam preko onog jastuka, potpuno mokrog, izlažući guzu, sa rukama još uvek među nogama.

Nisam mu videla lice. Odjednom, silovito me je ošamario po dupetu. Više sam bila iznenađena, nego što me je zabolelo.

Udario me je još jednom. Pa još i još.

– Zaslužila si da te prebijem. Da te polomim.
– Jesam, jesam, stanjala sam dok me udarao sve jače.

Bolelo me ja. Prišao mi je s lica. Šlic mu je bio otkopčan. Drkao mi je ispred očiju. Bio je sasvim blizu, jednostavno se nabio na moja usta i svršio. Poslušno sam posisala i pažljivo ga polizala. Udario me je još nekoliko puta.

– Zvaću te kasnije.

Okrenuo se i izašao.

Ostala sam slomljena. Sve me je bolelo. Pozvonio je verovatno još iz lifta.

– Lezi ponovo na leđa. Onako raširi noge i drkaj.
– Da, hoću.
– Sačekaj onog tvog jebača, neka vidi kakvu kučku ima.
– Ne, Dejane, tebe želim. Radi mi šta god želiš. Samo tebe želim.
– Slušaj me, radićeš šta ti kažem, ili nas neće biti. Jasno?
– Da, jasno. Hoću, sve ću te slušati.
– Dočekaj ga raskrečena, pusti da te pojebe, sa tako raširenim nogama, pa kad ustaneš neka vidi da si dobila batine. Posle ustani, obuci se i pozovi, reći ću ti gde da dođeš.

Kad je ponovo spustio slušalicu, rasplakala sam se, ali sam znala da ću poslušati.

Noge su me bolele od potiskivanja kolena prema posteljini. Prepone, guza, sve me je bolelo. Ipak sam nastavila da drkam. Više nisam mogla da se zaustavim.

Kad sam začula ključ u vratima, znala sam da je muž došao s posla.

– Nije bilo zaključano. Hej, jesi li kod kuće?

Nisam mogla da odgovorim. Razmišljala sam o tome šta da mu kažem kad ustanem.

Ušao je u sobu. Verovatno se zabezeknuo kad me je video onako raskrečenu kako čupam klitoris, sva musava i uplakana. Možda je sve shvatio, možda se uplašio, kao i ja. Možda je ipak bio samo muškarac.

Čula sam kako se svlači i prilazi. Pokušao je da mi raširi noge u udobniji položaj, ali nisam se dala. Legao je ipak preko mene i počeo da me ljubi. Bežala sam glavom levo desno po krevetu, sve dok mi nije nabio kurac i krenuo da me jebe. Gotovo da ga nisam ni osetila. Pustila sam da me puni, bez osećaja. Noge me nisu slušale, ni karlica.

Kad je svršio, svalio se pored mene, meseći mi sise.

Odmah sam ustala, okrećući mu crvenu guzu.

– Šta si to radila? Hej!

Nisam ga ni pogledala. Oteturala sam u kupatilo i jedva stala pod tuš. Noge su mi klecale. Nekako sam se obukla i počela da se obuvam.

– Kuda ćeš? Hoćeš li mi objasniti?
– Ne sad.

Nisam ga ni pogledala dok sam izlazila. Čim sam zatvorila vrata, pozvala sam Dejana.

– Je li te jebao?
– Jeste.
– Koliko puta, pizdo?
– Jednom.
– I? Jesi li svršila?
– Nisam.
– Želiš li još?
– Da. Tebe želim.
– Nikad ti nije dosta. Jesi li mu pušila? Priznaj, jesi li mu pušila?
– Nisam. Nisam, majke mi.
– Trebalo je da mu popušiš. Nateraću te da se vratiš da mu popušiš.
– Nemoj, nemoj molim te. Ne mogu.
– Sedi u taksi i dođi kod Jakše. Čekam te.

Zazvonila sam. Otvorio je Jakša, srdačno, ali kad je video moj izraz lica, odmah se sklonio. Ušla sam, trudeći se da hodam normalno. Dejan mi je prišao i uhvatio za kosu.

– Imaš li gaćice na sebi, tiho je prozborio.
– Imam.
– Šta sam ti rekao, prosiktao je u moje uvo. Kad si sa mnom, ne smeš da imaš gaćice.

Bez razmišljanja, podigla sam suknju, svukla gaćice i pružila mu ih. Zatim sam zadigla bluzu i izvukla sise iz brusa. Samo se nasmejao i pokazao na spavaću sobu. Ušla sam, ne gledajući ima li još nekoga u stanu. Kleknula sam na kolena, zadigla suknju, ističući bolno crvenu guzu, sa licem na posteljini.

Prišao mi je sa strane i udario me po crvenoj guzi. Udario me je desetak puta, ali više me nije bolelo. Klečala sam i trpela. Nije me bilo briga što svi koji su bili u stanu mogu da čuju kako me šljapka. Nije me bilo briga šta misli moj muž, ni ceo svet. Želela sam tada samo njegov kurac.

Kleknuo je iza mene, podvukao ruke i zgrabio me za sise. Primila sam ga zahvalno i srećna. Svaki njegov udar kukovima me je boleo, ali volela sam to. Volela sam sve što mi je radio. Dok me je jebao, glava mi je bila potpuno prazna. Podavala sam se kao kuja, i bila srećna zbog toga. Srećna zbog njega. Primila sam njegovu spermu duboko u matericu. Kada ga je izvukao, okrenula sam se i posisala ga. Nisam svršila, ali nije me bilo briga. Bila sam zaista srećna.

*

Kad smo proslavili njegovu diplomu, moj ga je muž pozvao na ozbiljan razgovor. Tražio je od Dejana da pronađe i iznajmi stan, samo za sebe. Muž je obećao da će ga materijalno pomagati, dok se ne zaposli. Kad sam čula, bila sam očajna. Posle četiri godine praktično svakodnevnog seksa, izgubiću svog dečaka preko noći.

Nisam mogla da dođem sebi od šoka. Poslednje dane, jebali smo se kao pomahnitali. Uopšte nisam išla na posao, pravdajući se bolešću. Iako sam znala da ću morati to da «odradim», nije me bilo briga. Nismo izlazili iz kreveta, Dejan se nije skidao sa mene.

Razvlačio me je i punio kao nikad. Bila sam potpuno iscrpljena, ali nije mi dozvoljavao da se odmorim ni tren. Čim bi svršio, uzimala sam ga u usta i dizala. Ponovo čvrst, ulazio je u mene i nabijao se. Plakala sam i smejala se, preplavljena orgazmima.

Ali i to se završilo.

Dejan je pronašao stan i za svega nekoliko dana, sve se promenilo. Odselio se.

Prva jutra su bila najgora. Utroba mi je vapila za njegovim kurcem, urlala sam po stanu, sama i očajna. Ridala sam, obučena u njegovu omiljenu garderobu. Razbolela sam se. Iako me je zvao, nije mogao da me uteši.

Dolazio je čim bi muž otišao na posao, ali nisam mogla da se saberem. Plašila sam se tih dolazaka, jer mogao je da ga vidi bilo ko od komšija, što bi bilo veoma sumnjivo.

Kad sam se pojavila na poslu, šef je poludeo. Odmah me je pozvao kod sebe i, čim sam ušla, zaključao vrata iznutra. Otkopčao je šlic i izvukao mlohavi kurac. Kleknula sam poslušno i popušila mu, ali to mu nije bilo dovoljno. Tražio je da se svučem. Iako sam ga molila da me pusti na miru, nije odustajao.

Otkopčala sam suknju i pustila da padne na pod. Bila sam, kao i uvek, bez gaćica, u halterima, depilirana. Znala sam da ga to pali. Pokazao je i na bluzu. Raskopčala sam je i izvukla sise na brus. Na to je potpuno otkinuo.

Začas je i sam bio bez odeće. Uzela sam ga u usta i čim je porastao podigao me je na sto, namestio četvoronoške i naguzio. Primila sam ga, ali nisam uživala u njegovim pokretima. Jedva sam čekala da svrši. Ostala sam nezadovoljena, ali sam ga temeljno polizala.

Bio je zadovoljan. Obukao se i pustio me da odem.

Proplakala sam čitav dan. Pred kraj radnog vremena me je pozvao telefonom i ljubazno zamolio da ostanem malo kad svi odu. Znala sam da želi još. Vratila sam se kod njega, polegao me je na sto, podigao mi noge i raširio ih. Ulazio je i izlazio, oduzet od sreće što može da me ima koliko želi. Opet nisam svršila.

Vratila sam se kući potpuno smoždena. Moj se život slamao. Pomišljala sam da dam otkaz i preselim se kod Dejana, da napustim muža i posvetim se čoveku koga sam volela najviše na svetu.

*

Počela je svakodnevna tortura. Svakog jutra sam odlazila u njegovu kancelariju i pušila mu. Popodne bih, kad svi odu, ostajala da bi me šef i pojebao. Držao me je u šaci i koristio to na najgrublji način.

Pukla sam kad je pokušao da mi ga jednog dana smesti u guzu. Iako sam to s Dejanom radila rado i svakodnevno, nisam mogla da ga primim. Ne obazirući se na moj otpor, natakao me je i cepao.

Plačući sam otišla, obećavajući sebi da se više neću vratiti u taj pakao.

Sutradan nisam otišla na posao, već pravo kod Dejana. Sačekao me je nasmejan, voleli smo se, ali nisam bila srećna. Bilo je lepo, kao i obično, ali razdirale su me dileme kuda dalje. Nisam smela da priznam šta mi se dešava na poslu. Moj život se krunio.

Autor: Profesori

Veličanstveni dodir 2
Veličanstveni dodir 4

Izaberi me