Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

DEJAN

Kad je prestala da se javlja, bio sam potpuno očajan. Nemoćno sam lutao po stanu, udarao o zidove i pokajnički iščekivao njen poziv. Posle nekoliko dana bez poziva, bio sam siguran da su naši dani okončani. Zvao sam je sve vreme, mobilni telefon je bio isključen, kod kuće se nije javljala, a na poslu su mi rekli da je bolesna i da ne dolazi. Nisam smeo da pozovem njenog muža – šta bih ga pitao. Bio je to definitivan kraj.

Trudio sam se da ne mislim na nju, ali to nije bilo moguće. Vrteo sam u glavi samo naše filmove. Nisam bio raspoložen za društvo, vreme sam provodio u stanu, nervozno očekujući da će se pojaviti, ili bar javiti.

Kada se, za vikend, oglasilo zvono na ulaznim vratima, skočio sam iz kreveta. Bilo je rano jutro. Otvorio sam go, verujući da se vratila. Verovatno smo obojica bili zapanjeni kad smo se, licem u lice, našli njen muž i ja.

Obukao sam se na brzinu. Nije komentarisao moju golotinju, verovatno je mislio da sam očekivao neku ribu. Čim smo seli u dnevnu sobu, iz njega je provalio očaj.

– Bojana je nestala.

Nisam mogao da verujem svojim ušima. Ukratko mi je objasnio kako joj je bila jako loše poslednjih nedelja. Mogao sam to da shvatim lakše od njega. Jedne noći nije došla kući. Od tada je prošlo već četiri dana. Tražio je, raspitivao se na poslu i kod njenih prijateljica, ali niko nije znao ništa.

Bio je siguran da je digla ruku na sebe. Uplašen i zgrožen, i sam sam pomislio na najgore. Pričao je nepovezano o njihovoj ljubavi i braku, objašnjavao kako nije sve bilo idealno, ali da su se voleli sve vreme otkako su zajedno, već godinama. Nije mogao da shvati šta se moglo desiti. Bio je u policiji, podneo prijavu, ali ni oni nisu imali nikakvih informacija.

Gotovo sve vreme je on pričao, ja sam pokušavao da saznam nešto na osnovu čega bih mogao da zaključim nešto smisleno, ali tajna je bila potpuna. Kad je otišao, ostavio me smlavljenog i slomljenog. Morao sam nešto da učinim.

Usledili su dani grozničave potrage. Viđao sam se s njenim mužem svakog dana, razmenjivali smo šture informacije do kojih smo dolazili, ali nismo saznali ništa bitno. Pričali smo s njenim šefom, stekao sam utisak da nešto zna, ali ni sam nije mogao da dođe sebi od šoka. Policija nije nudila ništa novo, a dani su prolazili.

Pokušali samo preko mobilnog operatera, ali telefon je bio neaktivan danima, ni oni nisu mogli da pomognu.

Vrteći se u krug, dočekali smo i prvi mesec bez nje. Nisam se brijao sve to vreme, izgubio sam apetit i počeo da pijem. Baš kao i njen muž. On je prestao da ide na posao, potpuno se posvećujući potrazi. Policija je zaključila da se, nažalost, najverovatnije radi o samoubistvu i da je pitanje dana kad će njeno telo odnekud izroniti.

Teško je opisati dubinu očaja koja me je obuzela. Kako su dani prolazili, i sam sam postajao sve sigurniji da je više nikada neću videti. Patio sam od nesanice i nisam mario ni za šta. Nisam tražio posao, živeo sam od nekoliko kriški hleba dnevno, a njen me je muž snabdevao pićem. Postali smo pobratimi po patnji. Svako iz svog razloga.

*

Napunila se i prva godina od nestanka. Nekako sam se vratio u manje-više normalan život. Uspeo sam da pronađem posao, ali nije me ispunjavao i jedva sam čekao da se vratim u stan i patim u samoći. Udaljio sam se od prijatelja, nisam imao devojku, postajao čudak kojeg su svi izbegavali.

I sa njenim mužem sam prestao da se viđam, verovatno onda kad se on predao i pao u potpunu letargiju. U međuvremenu je izgubio posao i čuo sam da uopšte nije izlazio iz stana.

Gde si, Bojana, dozivao sam svakog dana, uzalud.

Pokušavao sam da se socijalizujem, da pronađem devojku, ali nije išlo. Moja volja je bila labava i krhka. Lako bi me obuzeli bes ili očaj i ljudi su me izbegavali. Moja seksualnost, koju je ona probudila i podigla do neba, nestala je. Sećao sam se naših dana, naročito početaka i veoma bih se često rasplakao.

Ponavljao sam naše scene u glavi: kao nam je bilo prvi put. Živeo sam tada s njima. Usred noći je ušla u moju sobu i probudila dodirujući me između nogu. Bio sam jako mlad, išao sam još u srednju školu i dizao mi se začas. Uzela me je ustima, svršio sam gotovo trenutno. Od stida nisam smeo da je pogledam narednih dana, neprestano maštajući o toj noći.

Dolazila je povremeno. Grozničavo sam je čekao svake noći, ali sam nisam smeo ništa da preduzmem. Dolazila je kad je htela, kleknula pored mog kreveta i popušila mi. Nisam je dodirivao, plašeći se njene reakcije, sopstvenog neiskustva.

Posle nekoliko nedelja, jedne me je noći uzela za ruku i, u potpunom mraku, odvukla u kupatilo. Svukla mi je pidžamu, posela na ivicu kade, okrenula mi leđa, zadigla spavaćicu ispod koje nije imala gaćice i sela na mene. Hteo sam da eksplodiram od neopisive sreće. Svršio sam u nju, ne misleći ni o čemu, osim o dodiru njene unutrašnjosti.

Sretali smo se u kupatilu po nekoliko puta nedeljno, ona je vrebala svaki momenat da me uhvati samog i grabila me za međunožje. Bio sam uvek spreman, kao i svi klinci, a ona izuzetno zgodna i poželjna. Naravno da sam se plašio njenog muža, ali želeo sam to što mi je radila, više od svega.

Bili smo u vezi godinama. Ona bi povremeno ostajala ujutro malo duže kod kuće i dolazila kod mene u sobu, kad bi njen muž već otišao na posao. Bili su to dani ispunjeni seksom. Odrastao sam pod sigurnom rukom i uz telo zrele žene.

Uvek je dominirala. Tražila je i dobijala ono što je želela. Sisao sam joj bradavice, lizao po celom telu i uzimao kako je zahtevala. Uvek po njenom, ali sam bio zadovoljan i sam. Sve dok sam strudirao, bili smo zajedno, najmanje jednom do dva puta nedeljno. Naučila me je šta voli i udovoljavao sam joj rado. Podučavala ma je – ljubili smo se, sad na bradavice, pa jezikom između nogu. Lezi na mene, govorila bi, uzimala me rukom i uvlačila u sebe. Okretala bi se na stomak, podizala kukove i tražila da je uzimam i u guzu. Mislim da je to najviše volela.

Pričala mi je šta radi s mužem. Imali su seks svakog dana. U detalje mi je prepričavala kako je uzimao te noći, ili jutra, pre nego što bi došla do mene. Žalila se kako joj treba još i da je previše dominantan i puritanac. Nisam mogao da shvatim zašto nije mogao da poliže to prelepo telo.

Moje telo i moj kurac su bili pod njenom kontrolom – njeni robovi. Šta god bi joj palo na pamet, ispunjavala je, bez ustezanja. Navikao sam na njene hirove, zabranila mi je da imam druge devojke. Za sve to vreme, bila mi je jedina. I do danas, kad je nema, ostala je moja jedina žena. Uzela mi je nevinost, držala na uzici godinama i ostavila usamljenog i nesposobnog da pronađem devojku.

Volela je igračke, seksualna pomagala, ali najčešće ih je koristila na meni. Veoma brzo po otpočinjanju naše veze, uzela mi je i drugu nevinost. Volela je, na kraju, kad bismo oboje već bili zadovoljeni, da opaše pojas s velikim vibratorom i uzima me, nabijajući se kao muškarac. Primao sam je bez pogovora, bila je moja gospodarica, sve sam prihvatao.

Kasnije, navikao sam na to, čak i voleo. Nisam se plašio da ću postati gej, iako nisu bili retki ni dani kad mi nije davala da uđem u nju, već bi se samo iživljavala na mom telu. I kad bih svršio, nastavljala bi da me uzima otpozadi, stiskajući mi jaja.

Vezivala me je, da, vezivala me je. Polegla bi me na stomak, raširila ruke i noge i vezala za ivice kreveta. Sedela bi na mojim leđima, sa onim pojasom, puštala da patim. Ako bih se oglasio, stavljala bi mi svoje gaćice u usta i prodirala u mene.

Više me je puta izbičevala. Prvi put kad sam pao jedan ispit, na trećoj godini studija. Vezala me je i držala vezanog ceo dan. Nije otišla na posao. Celo prepodne sam proveo nepokretan, bez dodira. Kad mi je konačno prišla, izbičevala me je po dupetu i leđima. Možda desetak udraca. Čim je završila, uzela me je onim vibratorom.

Zatim me je pustila da se malo odmorim, sve vreme vezan i s njenim gaćicama u ustima. Izbičevala me je još jednom u toku popodneva. Potpuno oduzetog od bolova, odvezala me je, okrenula na bolna leđa i sela na mene. Nastavila je da me jaše i kad sam obilno svršio u nju.

Uzela me je usta, podigao mi se, da bi ona ponovo sela. Dok je svršavala, uvrtala mi je bradavice.
Moj ropski položaj je ipak bio ugodan. Voleo sam je, najviše na svetu, presrećan što imam tako lepu ženu. Kad je bila raspoložena, bila je najbolja žena na svetu.

*

Pričala mi je o svom šefu, kako se pali na nju, a ona je volela da ga izluđuje. Oblačila se izazovno, sa dekolteima i kratkim suknjama. Ponekad bi otišla na posao i bez gaćica. Jednom mu je, kao slučajno, pokazala golo međunožje, a on je otkačio. Bio je stariji od nje i nije smeo ništa da preduzme.

Uvek bi je te priče uzbuđivale i insipirisale. Vešto je koristila njegovu simpatiju, pa je povremeno izostajala s posla. Obično bi to bio dan koji sam ja provodio vezan. Ipak, retko bi me ostavljala nezadovoljenog.

Taj dan kad se pokazala svom šefu, zapamtio sam, bio je izuzetno težak za mene. Nisam mogao da shvatim odnos i relacije s tim događajem, ali dok mi je pričala, sedela mi je na licu. Vezan, gotovo da nisam mogao da dišem, dok je mešala kukovima. Lizao sam i svršila je više puta.

Pustila bi me da se malo odmorim, sve vreme naglas premotavajući film sa šefom, popušila mi da se smirim i ponovo zasela na moje lice. Otišla je u kupatilo, ostavila vrata otvorena da čujem kako piški, pa se odmah vratila na mene. Nekoliko zaostalih kapljica sam polizao, što ju je očigledno palilo. Zgrabila me je rukama za glavu i nabijala se napred-nazad, sve dok nije svršila u glasnom orgazmu.

Pre nego što joj se muž vratio, odvezala me je, onako golog previla preko ivice fotelje i uzela vibratorom. Tad sam i prvi put svršio od tog prodiranja.
Njen odnos sa šefom je očigledno bio neobičan, pričala je samo ono što je htela, ali sumnjam da su imali više od platonskih relacija. Mislim da joj se sviđao i da ga je želela. Nikad nije priznala da su imali nešto, iako sumnjam da je mogla da izdrži da ga ne pojebe, kao mene.

*

Iako je iznosila detalje svojih odnosa s mužem, nije ona pričala meni, već nekome ko ne postoji. Uglavnom to da su imali odnose svakog dana. Njen muž je bio klasičan tip, voleo je seks samo u krevetu, noću. Najčešće samo u dve poze – misionarskoj i sleđa; ovu drugu je voleo ubedljivo više. Nije mogla da ga ubedi na seks preko dana, niti na nekom drugom mestu. Retko bi joj dozvoljavao i da mu puši, još ređe je on pušio njoj. Gotovo nikad.

Nije smela ni da mu predloži da joj razdeviči guzu, iako je to želela više od svega. Smatrala je da je bez toga nepotpuna. Kad smo to odradili nas dvoje, jedno vreme je želela samo to. Vrištala je od bolova, ali se uporno nabijala i tražila da ulazim dublje i dublje.

Pričala mi je da želi decu, ali da njen muž nije bio spreman. Nekoliko puta je pomenula i neke zdravstvene probleme, ali bez ikakvih detalja. Bio sam njen rob, pa se nisam raspitivao ni o čemu. Ako ona to nije želela, nisam mogao da saznam ništa.

Slušao sam o njenim noćnim «avanturama», ljubomoran na čoveka koji nije umeo da ceni lepotu koju je posedovao. Bio sam znatno mlađi i verovao da bih, da sam stariji, bio u stanju da zagospodarim svojom idealnom ljubavlju.

Pred kraj studija sam kratko bio u vezi s jednom devojkom, o čemu nisam smeo da progovorim pred njom. Stigli smo tek do poljupca, kad sam se ipak izlanuo.
Poludela je. Tog dana nije otišla na posao, pozvala je šefa preda mnom i rekla kako ima važan posao da prevaspita «neke zabludele tipove, kakav je i on sam». Istukla me je tako da sam jedva ustao iz kreveta, kasno popodne.

Sutradan je tražila da pozovem Anu, kako se moja devojka zvala, u bioskop i najavila da će i ona s nama. Ne znam kako se opravdala pred mužem, nikad nisam o tome razmišljao, ali našli smo se, sve troje, pred bioskopom za najkasniju predstavu. Bila je obučena izuzetno izazovno – neverovatno visoke potpetice, minić i dekolte iz kojeg su virili rubovi bradavica.

Bili smo zapanjeni i Ana i ja. Njoj se, uz smeh, predstavila kao moja gazdarica. Seli smo u poslednji red, na njeno insistiranje, ja u sredini, između njih dve. Čim je film počeo, zgrabila me je za jaja. Otkopčala mi je šlic, zavukla ruku i izvadila kurac. Drkala me je, dok sam se u sebi molio da Ana ništa ne primeti. Ona se usredsredila na film, ali Bojana se potrudila da sazna šta se događa. Nagnula se prema meni i uzela me u usta.

Ana je pobegla čim je to primetila. Više nije htela ni da me vidi. Kad je ona otišla, Bojana je zadigla svoju suknjicu, ispod kojih nije imala gaćice, prešla na moje sedište, stojećki mi se okrenula leđima i naslonila na stolicu u redu ispred nas, nudeći svoju pozadinu. Pozvala me je da je poližem. Kad je svršila, sve vreme mi navlačeći glavu među butine i guzove, sela je na moj sve vreme uzdignuti kurac. Mešala je kao luda, ne obazirući se na škripu koju smo proizvodili.

Posle Ane nisam imao nijednu devojku. Iako me je Bojana uzimala kao muškrac, drugi me muškarci nisu privlačili. Bio sam muško, ali rob.

*

Prva devojka koja se pojavila u mom životu, posle Bojane i Ane, bila je Vesna. Upoznali smo se na poslu, posle više od godinu dana od Bojaninog nestanka. Bila je stidljiva, skromna devojka, s kojom sam nekoliko meseci samo razgovarao. Izlazili smo u bioskop, dva-tri puta nedeljno, ali se nismo dodirivali. Pozivao sam je u stan na večeru, ponekad, ali ništa se nije dešavalo.

Posle više od pola godine, poljubili smo se nakon jedne takve večere, zatim i završili u krevetu. Uzeo sam joj nevinost, nespretno, kao da je i meni prvi put. Svršio sam u nju, ne razmišljajući. U vreme dok sam bio s Bojanom, uvek je ona vodila računa o kontracepciji.

Praktično istog dana, Vesna se preselila kod mene. U kratko vreme sam shvatio da je njen libido mnogo veći nego što sam mogao da pretpostavim. Naš seks je bio sponatan i buran. Prvi put u životu sam dominirao nad ženom, ali je iskustvo koje sam imao ranije bilo dragoceno. Pružao sam i dobijao mnogo više nego što sam mogao da očekujem.

Tražila je da joj oduzmem i nevinost u guzi posle svega nekoliko nedelja i uskoro je bila prohodna gde god bih poželeo. Procvetala je u našoj vezi, prolepšala se i zasijala. Sve vreme sam svršavao u nju i, posle nekoliko meseci, ostala je u drugom stanju.

Oboje smo bili presrećni. Počeli smo da se spremamo za venčanje…

Autor: Profesori

Veličanstveni dodir 3
Veličanstveni dodir 5