Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

BOJANA

Dejan je voleo da stvari dovodi do apsurda. Verovatno je znao da nikada ne bih pristala da ostavim muža i iznajmim stan u kojem ću se samo s njim jebati. Morao je da mi pokaže da nemam izbora. Tada sam ga već sasvim poslušno pratila u svim ludostima koje je smišljao.

Iako mi nije bilo ni najmanje do toga, zahtevao je da se sa mužem jebem bar jednom dnevno i da mu veoma često pušim. Morala sam posle da mu sve pažljivo prepričam, a on je zadavao nove zadatke. Pošto sam spavala kod kuće, tražio je da me muže jebe svako jutro. Morala sam da uvek pokušam da mu posle toga i popušim, ali retko sam uspevala jer mu se teško dizao. Nismo imali dovoljno vremena, jer je jurio na posao. Ostajala sam sama i morala sam da izdrkam bar jednom u toku prepodneva, bilo da sam kod kuće ili na poslu. Na poslu sam morala da nosim kuglice po ceo dan. Samo mi je seks bio u glavi.

Čim bi krenula kući s posla, zvala bih ga i on je dolazio da me jebe. Bila sam spremna i luda. Pre nego što bi otišao, izdavao je naredbe za to veče i sledeće jutro.

– Večeras mu popuši, pa pusti da te poliže. Kad zaspi, izdrkaj jednom. Ujutro ga primi zguza. Sve smeš, samo ne smeš da ga ljubiš. Ako bude želeo, popuši mu.

Sve sam radila kako je tražio. Njegovi su zahtevi postajali sve komplikovaniji i teži. Ali, desilo se ono što je on verovatno i očekivao. Moj je muž potpuno otkačio. Kao da je dobio novu ženu, počeo je i on da postavlja zahteve. Dolazio je kući ranije, srećom se uvek javljao telefonom, pa se dešavalo da ostanem bez seksa sa Dejanom.

Stidljivo, pa sve glasnije, počeo je da traži da me uzme i u guzu. Spominjao je vezivanje i kupio mi vibrator. One koje mi je Dejan već ranije kupio, pažljivo sam krila. Muž je doživljavao pravi seksualni procvat i to mi se uopšte nije sviđalo. Bila sam puna njegovog kurca, ali nije mi bilo ni približno tako lepo kao sa Dejanom. Šta više, često ne bih ni svršila, što se sa Dejanom dešavalo samo onda kada je on to želeo.

Vrhunac se naslućivao kada je Dejan naredio da sledeća tri dana odbijam muža, na svaki način. To je bilo zaista teško, jer je očigledno i on mislio samo na to. Još gore, Dejan je tražio da drkam pred njim, i tako ga palim. Treći dan je muž pukao. Zgrabio me je i, iako sam se otimala kao da me siluje, pojebao u kuhinji.

U znak protesta, otišla sam u spavaću sobu i drkala celo veče. Pretila sam da ću ga ostaviti i odbila da spavamo u istom krevetu. Dejan je zvao uveče i tražio da mu se javim u ponoć. Strepeći od muževljeveog besa, ipak nisam mogla da odbijem. Pozvala sam ga iz kupatila.

– Ne moraš ništa da pričaš. Ja ću pričati, a ti samo slušaj.

Dejanova mašta je radila punom snagom.

– Izbaci ga iz spavaće sobe, sakrij telefon da ga ne vidi, a ja ću ti davati uputstva šta da radiš. Lezi na stomak. Podigni kukove i skini gaćice. Izvuci sise iz brusa. Misli
na to kako ću ti ja doći i nabiti se zguza. Zavuci jednu ruku ispod stomaka i lagano se dodiruj. Drugu stavi preko leđa, na guzu. Mešaj kukovima sasvim lagano i nabij se na jedan prst. Uzdiži i spuštaj kukove, nabijaj se na taj prst. Vlažna si, vidiš, ja ću doći i nabiti kurac do grla. Voliš da te jebem, jel da da voliš? Ništa ne govori, samo lagano stenji. Pusti da te telo vodi. Stavi drugi prst u guzu i mešaj karlicom, dok se nabijaš. Stenji malo glasnije da te čujem.

Bila sam luda od njegovog glasa. Vodio me je polako i sigurno prema orgazmu, kada su me dve ruke zgrabile za kukove i povukle. Nisam stigla da isključim telefon.

Ostao je sakriven pod jastukom. Muž me je navukao na kurac i divljački nabijao. Uplašena onog telefona koji bi mogao videti, ali još više Dejanove reakcije jer će sve čuti, počela sam da se otimam i vrištim. Nije mi dao da pobegnem. Stenjao je sve glasnije i svršio glasno kriknuvši.

– Kurvo, dobra si!

Protrnula sam. Pala sam na jastuk, plačući. Želela sam da prekinem vezu, ali sam začula Dejanov glas.

– Ne prekidaj vezu. Nisi svršila, vrati se tamo gde smo stali. Želim da čujem kako svršavaš.

Ne obraćajući pažnju na muža, vratila sam se u onaj položaj i misleći na čvrsti Dejanov kurac, lagano svršila. Uzdahnula sam glasno, tako da sam bila sigurna da me je čuo. Tada sam osetila muževljevu glavu između nogu.

– Daj da ti poližem, promumlao je i znala sam da ga je i Dejan čuo.
– Pusti ga.

Sa uključenim telefonom, zgrožena od same sebe, pustila sam da me jebe jezikom, ali sam znala da neću svršiti. Lizao me je sve dok ga nisam odgurnula.

– Dosta mi je. Ne mogu više, moram da izađem malo napolje.

Nekako sam zgrabila onaj telefon, obukla se i izjurila iz stana, u noć. Nisam imala nameru da zovem Dejana. Bila sam besna i postiđena. Gnušala sam se same sebe.

Plakala sam od besa i nemoći.

Telefon je zazvonio. Bio je Dejan:

– Gde si? Dolazim.

Sačekala sam ga na klupi, u parku. Seo je pored mene i jednostavno otkopčao šlic. Odmah sam ga uzela i popušila mu. Sedeli smo tu još neko vreme, bez reči.

– Idi sad kući i popuši i njemu.
– Ne, ne mogu. Dejane, šta ti je. Želim tebi da pušim. Njega ne mogu da podnesem. Video si šta se desilo. Silovao me je.
– Idi kući i popuši mu, rekao sam ti.

Znala sam da nema pregovora kada on nešto odluči. Poljubili smo se i ja sam otišla, pravo u spavaću sobu. Ovaj je spavao kad sam mu prišla. Začas mu se podigao i mrzela sam samu sebe dok mi je izručivao spremu u usta. Pomislila sam da bih mogla da mu je ispljunem u usta, čega se on najstrašnije gnušao, ali ipak nisam.

Nisam mogla da spavam. Ustala sam i šetala po stanu. Zazvonila je poruka.

– Ja bih još jednom. Čekam te u parku.

Sišla sam bez pogovora. Bio je na istoj klupi. Kleknula sam mu među noge i podudlala mu. Milovao me je po kosi. Pre nego što će svršiti, čvrsto je stegao kolenima i povukao nadole, nabijajući se duboko.

– Sada se ponovo vrati i ponovo popuši onom kretenu.
– Jesi li ti normalan? Neću!

Pljusnuo mi je šamar koji me više iznenadio i zapanjio nego zaboleo.

– Idi i popuši kretenu. Poslaću ti poruku šta da radiš posle.

Rasplakala sam se, ali me je još jedan šamar osvestio. Nesigurno sam se vratila u stan. Bilo mi je odvratno da pogledam usnulog čoveka kojeg sam nekad volela. Spavao je na leđima, go. Tiho je hrkao.

Prišla sam mu sa strane i, stišavajući bes i nemoć, uzela ga u usta. Probudio se.

– Nemoj, ne mogu sada. Sačekaj do jutra.

Okrenuo se na drugu stranu i bila sam mu zbog toga zahvalna. Čekala sam poruku. Nadala sam se da će me ponovo pozvati.

– Ako si mu popušila, siđi ponovo do parka. Ako nisi, probaj ponovo.

Verujem da je znao da moj muž neće moći. Ušla sam i probala da ga podignem, ali on je bio nepomičan. Nisam mogla ništa da uradim.

Poslala sam poruku da nisam uspela.

– Siđi do mene.

Bila sam njegova igračka. Shvatila sam da se dokazuje, da želi da mi pokaže ko ima veći kurac i ko je veći jebač.

– Neću da ti pušim. Želim te u sebi.

Usledio je šamar, najjači te noći. Kleknula sam i uzela ga u usta. Bio je moj gospodar. Držao me je za kosu i nabijao se duboko u grlo. Svršio je glasno. Nije me puštao. Lizala sam ga i cuclala, iako je bio mlohav. Jednom rukom me je zgrabio za sisu, mešao i uskoro je počeo da se ponovo podiže u mojim ustima.

Do jutra je svršio još dva puta. Nemoćna, besna, povređena, otišla sam nazad u stan. Čim sam zatvorila vrata za sobom, stigla je poruka.

– Sad mu ne smeš dati ništa, ni pičku ni pušiti. Nikad. NIKAD!

Bilo je to ono što sam i sama osećala. Moj brak se raspao u toku jedne noći.

Ujutro sam počela da se pakujem. Nismo se raspravljali. Želeo je seks, ali kad me je video, sve je shvatio. Bila sam izgubljena za njega.

Dejan me je pozvao oko deset sati. Bila sam gotovo sasvim spakovana.

– Ako si se spakovala da bežiš, odmah se raspakuj. On će da beži od tebe. Dok ne pronađemo stan, tu ćeš živeti, ali ne sme da te pipne. Jel ti jasno?

*

Kada sam se uselila u taj novi, iznajmljeni stan, izgledao mi je perfektno. Novi nameštaj, velika kuhinja i tri sobe. Velika terasa, kao pravljena za lude avanture. Donela sam sve svoje stvari, kupila novu posteljinu, onu svilenu, mekanu i belu. Nove peškire i kozmetiku. Pobacala sam sve stare stvari. Namestila sam sve u veliko kupatilo, čitav orman sam napunila seksualnim igračkama koje su nakupili za ovo kratko vreme. Treperila sam od uzbuđenja kada je trebalo da Dejan prvi put dođe u inspekciju.

Kao što sam mogla i očekivati, imao je mnoštvo primedbi. Krevet u spavaćoj sobi mu se nije sviđao jer je bio premali i nije imao metalni ram za koji bi me mogao vezivati.

Previše nameštaja u svim sobama. Kuhinja je bila pretrpana i nije mogao nikako da zamisli gde bi me to jebao dok kuvam. Morala sam da menjam mnogo toga. Jedva sam se ubedila sa vlasnikom stana da odnese svoj krevet i dozvoli promene u kuhinji. Jedva sam pronašla krevet kakav je želeo. Dok sve nisam namestila kako je želeo, nije me ni pipnuo. Čeznula sam za njegovim dodirima, ali bio je neumoljiv. Kao – ako prihvatimo stvari ovako, nikada ih nećemo promeniti. Bio je u pravu, znala sam.

Pretresla sam svoju garderobu i pobacala mnogo toga. Ostavila samo ono što se njemu sviđalo, a to je uglavnom bila izazovna garderoba, mnoštvo haltera, čarapa raznih boja, uglavnom crnih, providne i dekoltirane bluze, cipele sa visokim potpeticama. Veš nežan i mekan, nešto kože. Voleo je kratke i tesne jakne, kratke suknje. Gnušao se pantalona. Ostavila sam samo nekoliko, za posao.

Više od mesec dana su trajale te pripreme. Telo mi je očajnički tražilo seks, ali ne samo da me on nije dodirivao, zabranio je da se dodirujem i sama. Naravno da sam slepo slušala njegove želje. Nestrpljivo sam čekala dan kada će stan biti potpuno spreman za naše avanture. Mislila sam da je sve spremno, kada je došao jednog popodneva sa dvojicom ljudi. Isterao me je iz spavaće sobe i nešto im dugo objašnjavao.

– Ne brini, mila, sve je pod kontrolom. Moramo da dodamo nekoliko detalja.

Vratili su se sutradan i ugradili nekoliko kuka i velikih šrafova. Takođe i u kupatilo, dnevnu sobu i kuhinju. Slutila sam da će to služiti za vezivanje i već sam se radovala budućim zadovoljstvima, iako je verovatno potrebno da prođe dosta vremena da bih doživela primenu svih tih skalamerija. Jedan velike šraf je ušrafljen i u tavanicu spavaće sobe.

– Večeras dolazim. Budi spremna, rekao je.

Obukla sam se kako je najviše voleo. Ne znam koliko puta sam maštala o tome i pripremala se. Došao je lepo obučen, u odelu i s kravatom. Iznenadio me je ogromnim buketom i šampanjcem. Obula sam crne cipele sa suludo visokim potpeticama, crne mrežaste čarape i haltere, bez gaćica. Svileni crni brus je samo pridržavao istaknute sise. Bradavice sam lagano namazala intenzivnim sjajem za usne. Našminkala sam se jako i podigla kosu u punđu. Bila sam zadovoljna svojim izgledom i spremna za njega.

– Prelepa si, rekao je čim je ušao.

Lagano me je poljubio, gotovo ovlaš u usne i svaku bradavicu. Na stolu u dnevnoj sobi su već čekale čaše za šampanjac. Otvorio ga je dok sam smeštala cveće u vazu.

– Večeras će biti sve kako ti zaželiš.

Šeretski se nasmejao:

– Ali samo večeras. Iskoristi to.

Bila sam nestrpljiva da probamo novi krevet. Želela sam da ga ljubim, da me uzme što pre i silnije. Odlagala sam taj trenutak koliko sam mogla, ali to nije dugo trajalo.

Bio je prelep, onako u odelu i gotovo da mi je bilo žao da ga svučem. Igrala sam oko njega, onako gola i ljubila ga, a on je bio strpljiv i poslušan. Uzela sam ga za ruku i povela u spavaću sobu.

– Mislio sam da ćeš prvi put želeti u kuhinji.
– Mislila sam, ali ipak sam se predomislila.

Tepala sam mu kako je lep, samo za mene, dok sam ga svlačila. Ostao je sasvim go, pored kreveta. Ljubila sam ga i sisala mu bradavice, mazila mu guzu. Sisala mu jezik, a on je uzvraćao strasno i činio me sve većom, mogla sam da puknem od sreće. Blago sam ga gurnula na krevet, kleknula ispred njega i konačno uzela u usta.

Poskočio je. Igrala sam se jezikom po glaviću, pa oko jaja. Uvlačila ga, dok je pulsirao u mojim ustima. Položila sam ga na leđa, a zatim kleknula s kolenima pored njegove glave. Uhvatio me je za guzu i jezikom dodirnuo klitoris. Zadrhtala sam, to sam želela sve vreme. Navlačio me je polako. Želela sam da svršim na njegovom jeziku, pre nego što sednem na kurac.

Naravno da svršila začas. Posle tolike apstinencije, bila sam prepuna sokova i telo je jedva dočekalo taj dodir. Zamaglilo mi se pred očima dok sam svršavala nad njegovom glavom. Pala sam preko njega, ali samo za trenutak. Okrenula sam se i uzela ga u usta, bio je tvrd i spreman. Još uvek je ležao na leđima. Uzjahala sam ga i smestila kurac u sebe. Konačno. Bio je u meni, bio je moj!

S kurcem u sebi, ponovo sam sam pala preko njega i ljubila ga. Uzvratio je svom silinom svoje mladosti. Ljubili smo se kao sumanuti, dok sam se nabijala na njegov kurac. Svršila sam nekoliko puta, mogla sam koliko god sam želela. Kada je ispalio u mene svu svoju dugo čekanu spermu, stegla sam ga vaginalnim mišićima i iscedila kako sam znala. Nastavili smo da se ljubimo.

Ostali smo budni sve do jutra. Ljubli smo se sve vreme, podigla sam ga još jednom, uzeo me je zguza, dok sam ležala na stomaku. Čvrsto me je zgrabio za sise i mesio, čitavim telom me poklopio i nabijao se.

Jutro sam dočekala van sebe, u potpuno drugom svetu. Srećna, pojebana kako sam želela, sa muškarcem kojeg sam volela više od sebe…

*

Već prvog mi je dana dao do znanja šta me čeka u tom stanu. Dok sam spremala doručak, u novim čarapama, obučena kao sinoć, prišao mi je s leđa, zgrabio za guzove, jednostavno ih raširio i nabio se otpozadi. Gotovo da sam vrisnula, iako me nije ništa bolelo.

Izvadio je kurac i jednostavno rekao:

– Popuši.

Kleknula sam na pod i spremno ga usisala. Pustio je da ga sisam sasvim kratko, zatim me podigao na kuhinjsku ploču, raširio mi noge i nabio se. Zgrabila sam ga oko vrata da ne bih pala. Nogama sam ga obujmila oko bedara. Svršili smo istovremeno. Držao me je u naručju, milovao po leđima.

– Dobra si, dobra si. Bićeš prava jebačica, moja kurva i svetica. Uživaćeš.

Tepao mi je kako me voli, a ja sam se topila od miline. Čim me je pustio iz zagrljaja, spremno sam skočila na pod i zgrabila njegov mlohavi kurac i ljubila ga.

– Treba da se odmoriš, rekao je i odveo me u spavaću sobu.

Pažljivo me je smestio na stomak, podmetnuo onaj trouglasti element ispod kukova koji je isticao moju guzu i milovao. Iz ormara sa igračkama je izvukao analne kuglice i, ljubeći me između guzova, nežno ih smestio. Primila sam sve tri. Znala sam da će voleti da me uzima s te strane i bila sam spremna na sve da mu udovoljim.

Bilo mi je jako udobno. Pokrio me je čaršavom i ostavio.

– Odmori se.

Osećala sam kuglice sve vreme u sebi. Ipak, lagano sam se zagrevala pod čaršavom i uhvatio me je slatki san. Iz guze mi je do mozga sevala neka višebojna svetlost i ispunjavala neopisivim mirom. Zaspala sam.

Kad sam se probudila, stan je bio u mraku. Činilo mi se da nije prošlo mnogo vremena, da nije mogla već pasti noć. Dejan je skinuo čaršav s mene. I dalje sam ležala preko onog trougla, iz guze je lagano sevalo, ali i iz ruku. Na zglobovima obe ruke sam imala postavljene lisice, koje smo već nekoliko puta upotrebili. Bile su pričvršćene lancima za ivice kreveta. Ruke mi nisu bile zategnute i osećala sam se veoma prijatno.

Prišao mi je do glave. Imao je opasan mali vibrator, na kožnom pojasu. Ispod njega je visio mlohav kurac. Čučno je do mene i spremno sam ga uzela u usta. Nisam mogla da ga dodirnem rukama, samo sam ga osećala na jeziku. Milovao me je po leđima i guzi, dok je rastao u mojim ustima. Kad je postao sasvim čvrst, bila sam sigurno već veoma vlažna. Ustao je, prišao otpozadi mojoj istaknutoj guzi i smestio mi ga u pičku, pored onih kuglica koje su odašiljale i dalje onu lepotu. Jebao me je polako i strpljivo, sve vreme me milujući po guzi i šljapkajući onim vibratorom. Znala sam šta me čeka kasnije.

Navukao mi je kukove na sebe jednom, pa još jednom i osetila sam kako se prazni u mene. Svršila sam s njim. Nastavio je da ulazi i izlazi, a zatim zastao. Odjednom, na mestu kurca se našao vibrator koji nisam primetila da je pripremio. Oveći komad je zamenio njegov kurac. Tepao mi je kako mi je pica lepa i podatna, kako mora da me celu ispuni.

Ponovo je došao do mojih usana. Dok sam ga lizala, sa kuglicama i vibratorom u sebi, mislila sam kako sam najsrećnija žena na svetu.

– Jesi li spremna za malog, pitao je, misleći, naravno, na manji vibrator koju me i dalje visio oko pojasa.
– Da, da, rekla sam.

Opet mi je prišao otpozadi i polako izvadio kuglice. Sa svakom sam se podizala do ekstaze. Bila sam spremna. Lagano je naciljao moju malenu rupicu i neprestano ponavljajući kako će me ispuniti skroz i zauvek, uvukao se u moju guzu. Stiskala sam jače nego što sam očekivala, iako nisam bila nevina u toj rupici, još uvek nisam bila razrađena i pružala sam otpor. Lomio ga je strpljivo i sam osećajući kada treba da gura, a kada da pusti da se opustim. Primila sam čitavom dužinom i činilo mi se da je ogroman. Pored onog većeg, koji je mirovao ispod, bio je ustvari sasvim mali, znala sam, ali me je ipak malo bolelo.

Polako ga je izvlačio i uvlačio, pazeći da me ne povredi. Sa svakim novim ulaskom, bila sam ponosnija na sebe i da sam mogla da ga dohvatim rukama, povukla bih ga da se nabije jače i brže. Ovako, on je bio potpuni gospodar ritma. Ubrzavao je i usporavao, ali sasvim lagano, dopuštajući da uživam u svakom pokretu. Ruke su mu sve vreme bile na mojim guzovima, lagano raširenim. Konačno, izvukao ga je malo brže, pa se zatim zario do kraja i svršila sam nezadrživo. Ostao je unutra, ne dopuštajući mi da se pomerim, ne pokrećući se ni milimetar i terajući me da untrašnjim pokretima produžim orgazam.

Kada sam se smirila, skinuo mi je lisice, pažljivo je izvukao oba vibratora, okrenuo me na leđa, poljubio u usta, pa u obe bradavice.

– Vreme je da se odmoriš.
– Vrati mi moje kuglice, zapanjila sam i samu sebe tim rečima.

Smestio mi ih je u guzu, nežno i lagano, puštajući da ponovo počnu da odašilju one talase. Mislim da sam zaspala čim se treća kuglica smestila u mene.

*

Stan sam, naravno, ja iznajmila. Plaćala sam ga čitavu svoju platu. Bio je fenomenalan, opremljen, potpuno nov, spreman za lude seks avanture. Nije mi bilo žao, mislila sam samo na njegov kurac i stvari koje ćemo doživljavati. Iako sam išla na posao redovno, moj radni učinak je bio jadan, znala sam, ali trebao mi je taj novac. Mislila sam samo na Dejana i šta ćemo raditi kad se vratim s posla.

Muž je prestao da me zove. Shvatio je. Odlazila sam samo jednom nedeljno, pošto sam već odnela sve svoje stvari. Ništa me nije pitao kada bih došla, najčešće utorkom ili sredom, pravo posle posla. Malo bih mu pospremila stan i nestrpljivo čekala da se vrati, da bih što pre otišla. On je dolazio i nije progovarao ni reč. Uvek bih ga čekala kao Dejana, bez gaćica i sa sisama na brusu. U početku nije hteo da me jebe, pa sam se, i ja ćutke, oblačila i odlazila, bez trunke kajanja. Kada bi Dejan znao da dolazim, ubio bi me, ali morala sam da vodim računa i o čoveku sa kojim sam živela pet godina.

Ubrzo se navikao, kurac bi mu uvek bio podignut i nabio bi se u mene, otpozadi. Čim bi svršio, oblačila bih se i odlazila. Uvek je plakao, ali me nije zaustavljao.

*

U novom stanu sam se plašila samo jedne stvari – da će me se zasititi i otkačiti. Bila sam spremna na sve, samo da ga zadržim. Kupovala sam seksi veš i igračke, trudila se da ga iznenadim.

– Večeras ću doći s društvom. Budi lepa.

Nije me bilo briga za druge, samo mi je on bio važan.

Kad je pozvonio, bila sam spremna. Obukla sam crvene haltere, cipele s visokim potpeticama i crveni brus. Sise na njima, namazala bradavice crvenim karminom. Kosu sam podigla u punđu i jako se našminkala. Sto je bio postavljen za večeru za četvoro. Sveće su gorele po celom stanu, nijedno svetlo nije bilo uključeno.

Otvorila sam bez trunke stida. Pustila sam da uđu Dejan, njegov drug Jakša i njegova devojka Ana. To je ona koju je Dejan dobio i kresao one noći kad sam se pokazala pred njihovim društvom. Dejan me je poljubio i potpšao po guzi. Smejao se i hvalio pred društvom kako sam poslušna. Rekao je da će kasnije doći još dva njegova druga. Pokušala sam da ga uhvatim između nogu, ali nije mi dozvolio.

Seli smo u dnevnu sobu i on i Jakša su pričali besmislene priče o događajima tog dana. Nisam ih ni slušala. Mislila sam samo o tome kako moram da im se dopadnem i zadovoljim Dejanovu potrebu da se pokaže. Sela sam pored njega, ali kad me je pogledao onako kako samo on zna, shvatila sam šta treba da radim. Sela sam na pod, pored njegovih nogu i naslonila glavu na njegovu butinu, milujući mu listove. Nisam učestvovala u razgovoru. Noge su mi bile raširene tako da su mogli da vide moju izdepiliranu picu. Iako mi nije dao do kurca, videla sam da je uzbuđen.

– Spavaća soba je slobodna, rekao je Jakši i on je odmah ustao i odveo Anu.

Uskoro smo začuli kako Ana stenje pod Jakšom.

– Lepa si, najlepša.

Topila sam se, i dalje na podu. Iako me nije ni pipnuo, bila sam na ivici orgazma. Slušala sam Anu, a kad je svršila, uskoro su se njih dvoje vratili u dnevnu sobu.

Prešli smo u trpezariju i večerali. Ana je bila obučena, a pogled joj je neprestano klizio na moje gole grudi. Kad smo završili večeru, Dejan mi je naredio da obučem kimono.

Uskoro su došli i druga dvojica. Pitala sam se šta je nameravao, ali ništa se nije dešavalo. Sedeli smo kao najnormalnije društvo. Svi su bili mnogo mlađi od mene i neprestano su pričali samo o seksu. Hvalili su se poduhvatima sa ribama, a nas dve nismo gotovo ni progovarale.

– Zašto vas dve ne odete u drugu sobu?

Donela sam im pivo i nas dve smo otišle. Čim smo ušle u spavaću sobu, skinula sam kimono i legla u krevet.

– Zašto to trpiš? Kako možeš da podneseš takvog grubijana, pitala me je tiho Ana.

Gledala sam je u oči i ona se zacrvenela.

– Zato što je dobar prema meni. Zato što me jebe kao car. Eto zašto. Zato što ga volim. I on voli mene.

Nastavila sam da je gledam u oči, okrećući telo prema njoj.

– Zar me i ti ne želiš?

Uhvatila sam sopstvene sise i polako ih mesila.

– Tebi je lako, dobila si kurac, malopre, a ja sam još nezadovoljena. Danas.

Oborila je pogled, a onda polako ustala, zatvorila vrata i kleknula pored kreveta. Prišla sam do ivice, gurajući kukove prema njoj.

– Nema ništa lepše od ženske ljubavi.

Dodirnula mi je bokove. Ruke su joj bile hladne i vlažne. Shvatila sam da se plaši i da nikada nije bila sa ženom. Pomazila sam je po glavi, a zatim uhvatila za kosu i povukla joj glavu prema međunožju. Nespretno me je poljubila iznad pičke. Zgrabila sam je snažno i smestila klitoris na usne. Isturila je jezik i počela da me liže. Bila je nespretna i uplašena, ali nisam je puštala. Držala sam je za kosu i nisam dopuštala da se odmakne. Možda je to već i bolelo, ali nisam marila. Bila sam vlažna i trebao mi je njen jezik.

– Valjda si pušila Jakši, do sada?

Promumlala je nemušto da, ali videla sam da nema neko naročito iskustvo.

– Skini se.

Pustila sam je, ona je ustala i svukla samo suknju i košulju. Ostala je u belim gaćicama i brusu. Bila je zaista lepa, još jedan razlog da je pokorim.

Legla sam na leđa, isturila bokove i ponovo je dohvatila za kosu. Bila je spremna i jezikom počela da kruži po mom klitorisu. Govorila sam joj šta da radi. Mešala je kukovima dok me je lizala – bila je talentovana, uskoro će biti spremna na sve, kao i ja.

Svršila sam glasno. Zadržala sam njenu glavu između svojih nogu, a ona je polizala sve moje tečnosti. Ležale smo neko vreme.

– Sad ću ja tebe.
– Ne, nemoj, molim te, neprijatno mi je.

Položila sam je na leđa i ljubila preko brusa, između grudi. Bile su čvrste, bradavice su štrčale. Mesila sam joj sise i prešla na unutrašnju stranu butina. Uvijala se, dok sam je ljubila preko gaćica. Bile su potpuno vlažne, ali nije mogla da se opusti.

Uskoro su se čula ulazna vrata. Neko je otišao, verovatno ona dvojica. Neko drugi je otvorio vrata spavaće sobe, ali nisam se obazirala. Ana se potpuno zgrčila.

Pokušala je da me odgurne, ali nisam se dala.

Dejan se nasmejao:

– Devojke se zabavljaju, bolje da ih ostavimo na miru.

Čim je zatvorio vrata, Ana je ustala i obukla se.

– Ne mogu, izvini. Mnogo si lepa, ali to ne mogu, prošaputala je.

Obe smo izašle u dnevnu sobu, ja gola, bez kimona i vlažna. Jakša je odmah ustao, uzeo Anu za ruku, pozdravio se i oni su otišli.

– Bila si dobra, zaslužila si nagradu, rekao je Dejan.
– Hoću da ti popušim, to mi treba.

Raširio je kolena, otvorila sam mu šlic i nabila se ustima na njegov nabrekli kurac. Kad je svršio, sve sam polizala, svukla ga i odvela u spavaću sobu. Zaspao je čim smo legli. Ja sam ga još malo lizala, pa sam zaspala i ja, pored njegovih jaja.

*

Pre odlaska na posao, ujutro, pokušala sam da mu ponovo popušim, ali nije mi dozvolio.

– Večeras ćemo u bioskop, rekao je sneno.

Otišla sam, nezadovoljena, jedva čekajući veče.

Ponovo smo bili u parovima. Obukla sam minijaturni minić i bluzu s velikim dekolteom. Sela sam između Dejana i Ane. Čim se svetlo ugasilo, jednu ruku sam položila na Dejanovu, a drugu na Aninu butinu. Ona je pokušala da me odrugne, ali nisam se dala. Otkopčala sam Dejanove pantalone i gurnula ruku u gaćice. Mešala sam mu jaja. Drugom rukom sam milovala Aninu butinu, sve čvršće je stiskajući. Kad sam stigla do gaćica, ona je naglo ustala, ali je Jakša povukao nazad na stolicu. Ruka mi je ponovo bila između njenih nogu.

Pustila me je do gaćica i odmah sam shvatila – bila je potpuno vlažna. Druga ruka, Jakšina, bila je do moje, na njenoj butini. Raširila je noge koliko je sedište dozvoljavalo i pustila moje prste ispod gaćica. I sama sam bila vlažna, Dejan je gledao film, iako mu je kurac bio potpuno podignut.

Izvukla sam ga i polako drkala, sve vreme miljujući Anu. Ubrzala sam i, kad je Dejan počeo da treperi, spustila sam glavu u njegovo krilo i posisala spermu koja je pokuljala. Sve sam pokupila, ali nisam progutala. Okrenula sam se prema Ani i utisnula usne na njene.

Zapanjeno je pokušala da skloni glavu ali sam joj gurnula jezik i podelila s njom Dejanovu spermu. Momci nisu mogli znati šta se dešava. Ana je poslušno progutala svoj deo, pružajući svoj jezik sve dublje u moja usta, skupljajući ostatke sperme po njima.

Dok sam je ljubila, prst mi je bio duboko u njoj i počela je da svršava.

Kad se film završio, otišli smo na piće, pa svako svojoj kući. Čim smo ušli u stan, Dejan je rekao:

– Zovi Anu. Neka dođe sad odmah kod nas.

Nije mi mnogo trebalo da je nagovorim. Stigla je za manje od pola sata. U međuvremenu sam se obukla u svoju uobičajenu “radnu” garderobu i dočekala je na vratima gola. Počele smo da se ljubimo već na vratima. Svukla sam je u hodniku i odvukla u spavaću sobu, polegla je na leđa i zagnjurila glavu u njene sokove. Klečala sam između njenih nogu, visoko podignutih bokova.

Kad je Dejan ušao, Ana ga nije ni primetila. Već je svršavala. Lizala sam je sumanuto, pička mi je trpereila od uzbuđenja. Dejan mi je prišao otpozadi i nabio se u mene. Mislim da sam svršila samo od dva, tri prodora. Nastavio je da se nabija i kad sam osetila da će svršiti, izvukla sam ga iz pičke i uzela usnama. Svršio mi je u usta. Opet nisam progutala spermu, već je sačuvala u ustima i ponovo podelila sa Anom, koja je sada bila za to spremna.

Dok smo se ljubili, Dejan je legao iza mojih leđa i mesio mi sise, ljubio leđa i milovao.

Znala sam da Ani nije bilo dovoljno, ali smo se svi troje uskoro smirili i ležali jedno pored drugog, milujući se.

Bilo mi je divno. Sisala sam Anine sise, osećala Dejanov kurac na guzi, sve veći. Ana se spustila do mojih butina. Podigla sam jednu nogu, bila sam sada na boku, i pustila da Dejanov kurac prođe između njih. Ana ga je spremno prihvatila usnama. Naizmenično je pušila njemu, pa meni. Kad mi ga je Dejan smestio u pičku, Ana je nastavila da mi liže klitoris. Jebali su me oboje u isto vreme.

Svršila sam najpre ja, a kada je i Dejan bio spreman, Ana ga je izvukla iz mene i usisala. Tresla sam se od miline. Znala sam da će Ana sa mnom podeliti Dejanovu spermu. Ljubile smo me i podelile u ustima ono što je preostalo.

Zaspali smo zagrljeni.

*

Probudio me je Anin jezik. Otvorila sam oči i spazila njenu glavu među mojim nogama. Jednom rukom je mesila Dejanova jaja. On je još spavao. Znala sam da je njemu bilo dovoljno, ali meni i Ani nije.

Kad se, konačno, probudio, bile smo u pozi 69, sisajući jedna drugu. Ustao je i izašao, ostavljajući nas da uživamo. Kad smo obe svršile, ušao je sa doručkom.
Ležali smo, ćutke i goli. Dok smo doručkovali, Ana je sve vreme mesila Dejanov mlohavi kurac. Nije mu se podigao, pa smo uskoro ustali i obukli se.

– Sad si naša, rekao je Dejan i poljubio je duboko i strasno.

Uzvratila mu je mumlanjem.

– Jesam, jednostavno je rekla.

*

Nismo se videli više od nedelju dana. Ana i ja smo razmenile nekoliko strasnih SMS poruka. Jednom je i pozvala i rekla da je Jakša jebe svaki dan, ali da joj nije ni približno lepo kao sa nama. Predložila je da se vidimo, ali Dejan nije dozvolio.

– Neka malo pati, biće joj lepše.

Bila je subota. Lenjili smo se po stanu, oboje goli, kada je Dejan predložio da je pozovemo. Znala sam da mu se sviđa, ali nije mi smetalo.

– Kaži joj da dođe obučena kako ja volim.

Lako sam je nagovorila. Stigla je u miniću, sigurno nije imala gaćice ispod njega. Dejan nas je obe odmah izveo iz stana. Seli smo u auto i otišli u njegov omiljeni restoran. On sam, sa dve spremne ribe. Uz to i praktično gole. Popili smo dve cele boce vina, pre nego što smo se vratili u stan.

– Da zovem i Jakšu, pitao je Dejan Anu.
– Kako hoćeš, rekla je. Meni ne nedostaje.
– Dobro, onda si samo naša.

Zadržala se čitave noći. Najpre smo je oboje lizali, naizmenično, pa zajedno. Kada nije mogao da izdrži, Dejan je pojebao, a ona mu je posle toga posisala kurac. Zatim sam vezala jedan od naših vibratora oko pasa, pa sam je pojebala i ja. Opet smo je lizali, stavljali kuglice u picu.

– A, da nam daš malo i guzu, smerno je pitao Dejan.

Ana nije znala gde se nalazi. Samo je klimala glavom. Lizali smo joj čmar, pa smestili malene kuglice. Bilo joj je to prvi put. Lizali smo je preko kuglica. Uzela sam je vibratorom i nisam stajala sve dok sam imala snage. Svršila je mnogo puta. Dok sam je jebala, Dejan je gurao kurac u usta. Sve vreme je imala one kuglice u guzi.

Zaspala je s njima, smlavljena orgazmima, potpuno mokra. Legla sam preko nje, nije me ni osetila. Dejan se popeo preko dva ženska tela i nabio mi ga u guzu. Stenjala sam pod njim, a preko Aninog tela. Svršili smo oboje, pa smo se svalili jedno pored drugog…

*

Obukla sam se onako kako je Dejan voleo – crne čarape sa halterima, bez gaćica, u kratku mini suknju. Zakopčala sam brus i sise izbacila preko njega. Obukla sam poluprovidnu bluzu i obula cipele s visokim potpeticama. Otključala sam i odmah otišla u spavaću sobu, kleknula na kolena, spustila lice na posteljinu, uzdigla guzu i čekala.

Iz dnevne sobe sam čula razgovor. Dejan i Bojan su konstatovali da sam stigla. Razgovor je prestao. Čula sam korake – jedan je dolazio. Poljubio me je u obe polutke, jezikom prešao preko čmara, pa se smestio u picu. Bila sam već sprmena. Kleknuo je iza mene i uzeo me. Prepoznala sam Dejana, njegov kurac. Zgrabio me je za kukove i navlačio na sebe. Podvukla sam ruke i lagano mu masirala jaja. Kad sam svršila, izvadio ga je i prišao mi sa strane. Okrenula sam glavu prema njemu i začas mu je kurac bio u mojim ustima. Ostala sam na kolenima.

Lizala sam ga i cuclala. Nisam čula kad je ušao i Bojan. Nove su me ruke prihvatile za kukove, novi kurac u meni. Bila sam ispunjena i srećna, kao i svaki put. Dejan se ispraznio u moja usta i odmakao. Prišao mi je sada Bojan i popušila sam i njemu. Klečala sam još malo, milujući se između nogu, zatim sam ustala. Onako puna, svukla sam suknju i bluzu i otišla do njih. Već su sedeli u dnevnoj sobi. Nisam se stidela. Volela sam ih, obojicu.

Pričali smo o običnim, svakodnevnim stvarima. Bojan je ustao i poljubio mi obe bradavice, malo ih sisao. Stresla sam se. Nisu bili raspoloženi za večeru. Sela sam između njih i spustila ruke na oba kurca. Bili su zadovoljni, nisam mogla da očekujem ništa više.

Malo kasnije sam se obukla, poljubila sa obojicom i otišla. Čim sam ušla u stan, prišla sam mužu, uhvatila ga za ruku i odvukla u spavaću sobu. I njemu sam se naguzila. Uzeo me je ne prigovarajući i, verujem, ne osećajući tuđu spermu u meni.

*

Ležala sam na leđima. Dejan mi je visoko podigao noge i nabijao se duboko. Širio mi je noge do granice bola, ne dajući da se pomerim. Kad sam svršila, izvadio ga je i prišao mi do ramena, smestio u usta. U picu se sad smestio Bojan. Bio je nežniji, ali se zabijao dublje. Nije mi tako jako širio noge. Dejan je odlagao da mi svrši u usta. Znala sam šta želi.

Cuclala sam mu dok Bojan nije svršio, uz tihi uzvik. Čim ga je izvukao i pustio mi noge, okrenula sam se na stomak i uzdigla kukove. Dejan se okrenuo i smestio mi ga u guzu. Volela sam to. Kako sam to volela, još od njegovih studentskih dana. Jebao me je polako i strpljivo. Znala sam da čeka svaki pokret, svaki znak mog tela. Čim je najavilo novi orgazam, ubrzao je i svršili smo zajedno. Pao je preko mene, zgrabio me za sise. Ljubio me je, sisao ušnu resicu. Želela sam još. Palio me je njegov jezik. Iako nisam mogla da se pomerim pod njegovim telom, iz grčeva koji su me lagano potresali, znao je. Ljubio mi je vrat, sisao ga. Tražila sam nekako milimetar prostora da se pomerim.

Ustao je odjednom. Mogla sam da poletim, osećajući oslobađajuću lakoću. Dve ruke su mi raširile noge i drugo, lakše telo poleglo po meni. Kraći, deblji kurac se smestio na pravo mesto. Bojan me je želeo češće, bio je još neiživljen i mogao je da svrši više puta. Pod njegovim telom i kurcem u sebi, imala sam više slobode. Bilo je drugačije, ali lepo. Trajalo je kraće, ali svršila sam lako, s njim.

Kad smo, kasnije, sedeli u dnevnoj sobi, položila sam glavu u Dejanovo krilo i sisala mu mlohavi kurac. Iako to voli, znala sam da neće moći ponovo. Nisam marila. Bila sam ispunjena.

*

Mislim da nijedan nije voleo tu pozu, ali povremeno bi mi je priuštili, jer su znali da je obožavam. Kako i ne bih – dva kurca istovremeno. Obično bi Bojan ležao na leđima, ja bih se nabila na njegov kurac, a Dejan me uzimao u guzu. Razbijali bi me orgazmi.

Uvek bih se posle toga oduzela, i oni bi me ljubili, sisali bradavice, svaki po jednu. Zatim bi se Bojan spustio među moje noge. Mogla bih da svršim koliko god puta želim.
Kad bi mi se vratila snaga u noge, ustajala bih i sisala obojicu, naizmenično. Bojan bi uvek svršio ponovo, Dejan samo ponekad.

*

Retki su bili dani kad bih mogla da ostanem dugo. Najčešće jedan sat, sat ipo. Ali kada bih slagala muža da imam poslovnu večeru, i ostala duže, to bi bili praznici. Iako sam redovno dolazila svakog ponedeljka, srede i petka, nije mi bilo dosta.

U svojoj uobičajenoj «radnoj» garderobi sam spremala večeru. Večno željan Bojan mi je prišao otpozadi, presavio me preko radnog elementa u kuhinji i uzeo otpozadi. Umirila bih se, dok me je navlačio. Kad je svršio, kleknula sam i polizala ga. Nastavila sam s kuvanjem.

Postavili su sto i iznela sam jelo. Nisam bila gladna. Bilo mi je samo do seksa. Klečala sam između njih i naizmenično im pušila, dok su oni pričali o običnim stvarima. Lizala sam im jaja, a oni su me hvatali za guzu i sise, između zalogaja.

Zatim su sledile orgije. Znali smo da imamo čitavo veče. Odveli su me u spavaću sobu, jebali naizmenično. Redali su se u mojoj pici i ustima. Svi bismo svršili, ja ko zna koliko puta. Bojan je polegao po mojim nogama i lizao me. Nabijala sam mu glavu sve snažnije na sebe. Dejan mi je sisao bradavice. Svršila sam i na bradavicama. Bojanu se podigao, raširio mi noge, podigao ih na svoja ramena i ritmično ulazio i izlazio. Gubila sam svest. Kurčevi su mi bili u ustima, pici, rukama, svuda oko mene. Okretali su me kao lutku. Nisam više mogla da prepoznam koji mi je kurac gde.

Kad su me okrenuli na stomak, znala sam da će me Dejan uzeti u guzu. Čuvala sam se i za taj trenutak i svršila s njim, iz njegov urlik.
Iscrpljeni, strovalili su se pored mene. Legla sam na leđa i obojici milovala jaja. Bojan je zaspao. I meni se spavalo, ali morala sam da idem. Nekako sam ustala i oteturala do kupatila. Voda me je razbudila i osvežila. Vratila sam se do njih i kleknula među Dejanove noge. Lizala sam ga i sisala, zatim prošaputala da moram da idem. Prošla je ponoć.

Obukla sam se i Dejan me je ispratio do vrata.

Kad sam stigla kući, bilo je gotovo jedan po ponoći. Muž me je čekao u dnevnoj sobi i pušio. Iako mi se samo spavalo, iako mi je šminka bila popravljena, da je želeo, mogao je da, po sjaju u mojim očima sve shvati. Ali očigledno nije želeo. Samo je brinuo. Prišla sam mu na kolenima. Raskopčala šlic i uzela ga u usta. Kad je svršio, držala sam ga, misleći na onu dvojicu. Milovao me je po kosi, bez reči.

Istuširala sam se ponovo. Nije trebalo da glumim umor. Svalila sam se u krevet. Zaspala sam istog časa. Probudio me je njegov kurac na guzi, pred jutro. Samo sam se promeškoljila u njegovom krilu, uzela ga rukom i smestila u sebe. Čvrsto me grleći, stiskajući i gnječeći sise, svršio je bezglasno. I ja.

Bila sam luda.

*

Prećutni dogovor je bio jasan. Dolazila sam ponedeljkom, sredom i petkom. Uvek su me čekali obojica i jebali naizmenično. Retko bih ostajala duže od dva sata. Uvek bih po stanu hodala bez gaćica, sa sisama na brusu.

Njima dvojici to nije bilo dovoljno. Dejan je povremeno dolazio kod nas vikendom i ponekad bismo uhvatili momenat da se kresnemo na brzinu. Kako sam to volela. Podsećalo me je na srećne dane njegovih studija.

Predložila sam mužu da ih pozivamo ručak svake nedelje i on je rado prihvatio, željan društva koje nije imalo veze s njegovim poslom. To je stvaralo prilike da me bar jedan pojebe na brzinu, dok bi ga drugi zagovarao. Ponekad čak i obojica. Volela sam da stignem da jednom od njih i popušim, ali to nam je retko uspevalo.

I uvek, iako nije umeo da objasni zašto, ni sam ne shvatajući, muž me je jebao posle njihovih poseta sa posebnim užitkom i strašću.

Jednom su nas njih dvojica pozvali u bioskop. Sela sam između njih i, svesna užasnog rizika, zavukla ruku u Dejanove pantalone. Lagano sam mu drkala gotovo sve vreme.

Kad je svršio, zadržala sam spermu u ruci i, glumeći kašalj, polizala je.

Morala sam da povećam broj poseta. Trebao mi je saučesnik. Jedini, ali i najbolji je bio moj šef. Odlučila sam da budem otvorena. Objasnila sam mu da mi treba više vremena za sebe i da tražim alibi kod muža. Molila sam ga da nađe načina da mu objasni kako ćemo često na poslovne večere, jednom do dvaput nedeljno. Obećao je veću platu.
Znala sam da ću to morati da platim, ali bila sam spremna na sve.

«Večere» su uvek bile organizovane utorkom ili četvrtkom. Sve češće oba dana u nedelji. Muž je mislio da se ubijam od posla, a ubijala sam se od kurca. To jest kurčeva. Ostajala sam sve duže i ti su dani bili pravi praznici.

Oblačila sam se već kod kuće u onu garderobu. Sad sam svaki dan imala kuglice u sebi. Hodala sam po stanu gola, prihvatala obojicu i zadovoljavala ih na sve načine. Bilo smo ludi od sreće. Opet su problem predstavljali vikendi, ali smo ih podnosili lakše kako smo znali da će cela nedelja biti naša.

Platila sam. Plaćala sam. Iako je želeo više od toga, sa šefom sam, takođe prećutno, postigla dogovor. Pušila sam mu jednom nedeljno. Ubeđivala sam sebe da tako kupujem slobodu.

*

Volela sam da se tako oblačim. Moja ženstvenost i seksualnost su isticane, a volela sam njihove poglede na sebi. Bradavice su mi gotovo po ceo dan bile uzdignute. Pička mi je vibrirala i pulsirala. Dejan i Bojan su mi slali perverzne poruke preko dana. Kada bih ujutro ustala i uključila telefon, često sam zaticala nove i nove poruke koje su me palile. Neke sam prepisivala i čuvala.

Autor: Profesori

Veličanstveni dodir 5
Veličanstveni dodir 7

Izaberi me