Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mario 35god Ja sam sretno oženjen muškarac, otac troje djece i moj posao je moj obrt. Kad me pozovu, najčešće su to kućni posjeti, sitni popravci, itd… Moja žena je domaćica, 3 god. mlađa od mene i život nam je super, redovan sex, volimo se i sve je kako treba biti. Jedini problem je što sam ja malo perverzan i često je nju sram raditi neke stvari…

Bio je sasvim običan početak radnog tjedna, otišao sam raditi već nešto zakazano i negdje oko 12h mi zazvoni mobitel.

-Dobar dan, ovdje Mario, izvolite!

-Bok Mario dušo, ovdje Dragica, ja sam tvoja susjeda!

-Da, izvolite gospođo Dragice, kako vam mogu pomoći?

-Imam neki problem sa strujom u kuhinji, kad upalim peć sve mi izbaciva, kad bi mogao doći pa da mi to popraviš?

-Tu sam za sat vremena!

-Hvala Mario dušo, vidimo se!

Inače, Dragica je gospođa u kasnim četrdesetima, plave kratke kose, onako zgodna gospođa, nekih 170cm, ni mršava ni debela, reklo bi se taman.Mislim da se bavila nekim sportom jer sam primjetio kad se sretnemo na ulici da ima vrlo jake, čvrste, lijepo oblikovane listove na nogama! Znam da je dugo rastavljena i često je viđam u društvu prijateljice, gospođe Olge, mislim da i ona ima oko pedeset godina! Olga je žena pomorca, također susjeda, imućna, i vjerovatno zajedno krate dane kad je Olgi muž na brodu. Olga je malo korpulentnija gospođa, nekih 180cm, crne duge kovrčave kose, uvijek dotjerana, nalakirana i izgleda mlađe za svoje godine.

Prošao je sat vremena i dolazim do Dragice!

Kucam na vrata, otvara Dragica, u bijeloj uskoj majčici bez rukava i sivim tajicama do koljena, bosih nogu i vidim da su joj nokti na nogama crveno nalakirani kao i na rukama i da ima nožni prsten. Sva je nekako čvrsta, mišićava…Promislim u sebi, uh kako dobro izgleda…

-Dobar dan gospođo Dragice, evo me došao sam!

-Uđi Mario dušo, hoćeš što popiti da se rashladiš, sav si znojan?

-Može čaša vode, kažem i odložim alat.

Kad sam se napio ona mi pokazuje što je problem i pita da li mi ona treba dok radim, odgovorim da ne treba i da slobodno nastavi što je već radila.

-Idem gore u sobu, Olga mi je gore, gledamo neku seriju, ako ti što treba dođi gore, ali molim te prvo pokucaj!

-Naravno gospođo!

Bacim se na posao, ali mi treba pristup brojilu, pa mi treba Dragica da mi pokaže gdje je. Odlazim gore, čuje se neki chillout iz sobe i ja pokucam. Nitko ne otvara, ne čuju, jaka je glazba u sobi! Pokucam opet, opet ništa. Pokušam otvoriti, otvoreno je, ulazim, kad unutra imam što vidjeti!

Dragica leži potpuno gola na krevetu, a Olga, također gola, lijepih velikih sisa, stoji na koljenima ispred Dragice, drži rukama Dragičinu nogu za gležanj i siše joj nožne prstiće, sva uspaljena stenje dok joj Dragica svojom drugom seksi mišićavom nogom trlja crnu dlakavu pičkicu!

Koji šok, nelagoda, a opet napaljujuće, gledamo se sigurno pola minute u tišini!

-Mario dušo, nije ono što misliš… izusti Dragica

Samo se okrenem i krenem prema izlazu, Dragica gola trče za mnom niz skale. Sad je vidim cijelu golu sprijeda. Utegnuta, lijepih sisica, neka trojka, prekrasne tamnosmeđe runjave pice, veliki trokut lijepo podšišan!

Samo izustim da je sve u redu i odem. Prošlo je već desetak dana otkad se to desilo, a ja ne mogu prestat razmišljati o onome što sam vidio i svaki slobodan trenutak koristim na drkanje na svoje uspaljene susjede! Lud sam od toga više, te skupim hrabrosti i uputim se Dragici da to rješimo nekako! Kucam na vrata, otvara ona sva nekako posramljena i ispričava se za neugodu, moli me da nikom ne govorim o tome, da ne želi da još neko sazna…Ja skupim hrabrosti i kažem da neću nikom reći, ali da ne mogu prestati drkati na ono što sam vidio(pa šta bude,bude)

Dragica me pogleda, nije više posramljena, smješi se i poziva me da uđem, da popijem kaficu! Ulazim, sjedam na trosjed i čekam kafu! Napokon dolazi, donosi kafu i sjeda kraj mene te mi otvoreno priča kako se Olga uopće nije uzrujala i kako bi bilo super da nisam otišao, jer kako je Olga rekla, ionako im fali jedan mladi tvrdi kurac da ih puni… Te riječi su me potpuno napalile…

Govorim da bi ja to htio isto, ali oženjen sam, nemam vremena, a ine želim uništiti brak.

-Ništa ne brini Mario srećo, svi se želimo dobro pojebati, naći ćemo način!, kaže Dragica, uzme mobitel i nazove Olgu da dođe, možda ima neku ideju. Priča sa Olgom o ovome, a meni kurac pulsira u gaćama, vidi se izbočina! Prekida poziv i govori mi:

-Olga dolazi za desetak minuta napaljenik jedan. Što misliš da nisam primjetila kako ti se kurčina digla! Ija sam sva vlažna!, i počne mi rukom preko gaća trljati kurac! Opet mi kaže;

-Uh Mario dušo, odavno nisam pušila dobar kurac, baš bi ti ga sad cijelog oblizala, poljubi me!, kaže trljajući pohotno jezik o usne! Sve mi jače trlja kurac, žvalimo se i u tom trenu ulazi Olga i sjeda pokraj mene! Sjedim između dvije uspaljene gospođe i uživam. Olga ne gubi vrijeme i kaže mi kako je znala da ću se vratiti i da jedva čeka vidjeti moju tvrdu mladu kurčinu, otkopčava mi hlače, i brzinom munje su mi hlače i gaće kod čičaka, a kurac mi pulsira u Olginoj ruci! Dragica mi mazi jaja i ljubi me, ali ja više ne mogu izdržati i govorim da ću svršiti, a Olga se samo sagne i utrpa cijeli kurac do grla u usta, dva tri puta se prošeta gore dolje usnama po njemu i u sljedećoj sekundi guta moju spermu,mumlja nešto, lagano stenje i nije otvorila usta dok zadnju kap nije iscjedila i progutala…Meni kurac i dalje stoji dignut, a njih dvije se pohotno žvale…Dvije prekrasne žene, crna i plava boginja seksa!

Problem je što moram ići, ali Olga ima ideju:

-Mario pohotniče, ja imam veliku vikendicu na moru i treba raditi velike radove oko struje, ima sigurno par dana posla, a sve će ti biti plaćeno tako da imaš alibi kod žene! U petak budi spreman za put i naporan rad, a i da vidimo hoće li ti alat i dalje biti tvrd kad drugi put svršiš!, kaže Olga i dalje ga lagano drkajući cijelo vrijeme. Slušam i ne vjerujem, to je čak izvedivo! Dragica se u to uključi i kaže:

-Mario dušo, prije svega moraš znati da smo mi jako perverzne i volimo razne igrice!

-Odlično, i ja sam, vidimo se u petak na moru!, ustanem obučem hlače i odem!

Sve sam dogovorio sa ženom, idem na more, dobar posao, dobra lova, neće me biti par dana! Pojebem ženu i odem!

Sve ide po planu, dolazim radnim kombijem, vadim alat i zvonim, otvaraju se vrata, a unutra me u velikom dnevnom boravku, s crnim ogromnim kaučem i hrpom ogledala dočekuju Olga i Dragica, potpuno gole u prozirnim štiklama i uglas govore:

-Zaključavaj ta vrata i skidaj sve sa sebe!

U sekundi sam potpuno gol i stojim pred njima s dignutom kurčinom uspaljen kao nikad u životu!

-Rekla sam ti da smo perverzne, svašta možeš očekivati!, kaže Dragica. U to se Olga nadoveže:

-Mario srećo, higijena je na prvom mjestu! Tuširamo se, imamo jacuzzi, a kad budeš mene ili nju jebao, guzio ili šta već, moraš zapamtiti, ako nas jebeš u pice, onda odma možeš, ovisi o atmosferi, jebati nas u guzice, ali ako se prvo jebemo u guzice, trebaš ga ići oprati prije nego ga stavljaš u pičkice! Hajdemo se sad gore pripremiti za igrice, Dragica je sve lijepo pripremila! Jacuzzi i tuševi su gore na katu!

One idu prve, ispred mene, potpuno gole, mješaju guzovima, pale me, Dragica u štiklama se penje po skalama, noge su joj savršene, listovi mišićavi, guza čvrsta, a Olga je vlasnica jedne prekrasne velike srcolike guze, prekrasnih butina i velikih sisa koje mame da ih poližeš…

One vode igru, ja samo slušam, uživam i ne vjerujem još da sam tu!

Pedikuru i manikuru smo napravile, govori Dragica, a ja sam pripremila sve potrebno za brijanje! Moram malo noge proći još, pice ćemo malo podšišati, malo Olgine pazuhe urediti, a malo ćemo i tebi oko kurca frizuru urediti, a ja bi jaja najradije obrijala da ih možemo slađe sisati, jel se slažemo svi?

Naravno, odgovorim i pitam zašto moramo Olgi urediti pazuhe? Uuuuuuuuu, na to će Dragica, podigne Olginu ruku, a pazusi dlakavi i gusti kao Olgina pizda! Dragica napravi jedan veliki liz preko dlakavih Olginih pazuha i pozove mene s druge strane i govori mi da i ja ližem! Ližemo skupa dlakave pazuhe, a Olga zadovoljno stenje, ne mogu vjerovati da me ovo još dodatno uzbudilo. Lagano idemo prema ogromnom tepihu na podu pokraj jacuzzija i Dragica je nasapunala noge i brije ih, a ja Olgi podšišavam pazuhe i malo oko pičkice i svako malo napravim liz! Imam osjećaj da ću svršiti, a još mi nisu takle kurac! Prebacili smo se na brijanje mojih jaja! Dragica je samo glavić stavila u usta, a ja sam ispalio cijeli teret u nju! Naravno, kurac ne pada, Dragica ga lagano puši, nježno ljubi dok mi Olga brije jaja. Jebeni raj! Ummmmmmm, koji lijepi kurac, ne mogu ga prestati lizati, promumlja Dragica i nastavi ga još žešče pušiti! Olga dušo, obrij mi i šupak dok ja pušim, skoro sam zaboravila, opet promumlja i nastavi sisati! Kad je Olga završila sa brijanjem Dragičinog šupčića, krenemo prema tuševima da se operemo! Olga sama sapuna dlakavu pizdu, pazuhe, sise, a Dragica meni sapuna kurac i nabrekla jaja, a ja njoj mačkicu i prekrasni obrijani šupčić! I još zadnje, napominje Dragica!

Olga klistiraj me, legne na pod, digne noge u zrak, i raširi rukama guzove! Olga joj lagano gurne crijevo tuša u šupak i puni ga toplom vodom, kad ga je izvukla iz rupice izađe mali vodoskok, guza je čista! Sad Dragica ispire šupak Olgi, a kad su završile Dragica hoće i mene isprati. Ne bi ja baš, ali Dragica mi kaže da istrpim i da se kasnije neću razočarati! Prihvatim igru, i sad ja ležim na podu, a Dragica mi gura crijevo, malo boli, pa Olga uskače i malo mi ga puši i nateže da mi bude lakše! Završili smo s pripremama, tek sad kreće ono pravo, reče Dragica i odvede nas u jacuzzi!

Ležimo u jacuzziju, točkamo se, uživamo, a Dragica podiže noge u zrak i daje nam ih na lizanje!Uživam u sisanju njenih nožnih prstića, lizanju tabana, pa sve prstiće strpam u usta, pa jezikom prolazim između svakog, kako jebeno!Olga mi se približi pa skupa ližemo, sišemo jednu nogu, pa se spustim i ližem joj listove, Dragica stenje kao da svršava! Uživamo, lizanje nogu me tako napaljuje! Dragica mi kaže da se dignem na noge, a onda mi stopalima obuhvati kurac i krene ga drkati! Drka mi ga nogama, a Olga čas meni puši kurac, čas njena stopala! Olga se malo podigne i naprči guzicu prema nama, raširi guzove i tek sad ugledam taj prekrasni dlakavi šupčić, potpuno različit od Dragičinog, sav crn, gust i dlakav, ta šumica koja skriva slatku rupicu! Mario liži mi šupak, dobro ga podmaži, zapovjedno će Olga! Ližem s užitkom, oblizujem, malo ja, malo Dragica, pa joj naizmjenično jebemo šupak jezicima! Olga stenje u transu. Ne mogu prestat lizati taj prekrasni šupčič, nabijam jezik u njega, osjećam kako se rastvara i stišće oko jezika! Olga sva u transu moli;

-Mario dušo, jebi me, stavi mi ga, zabij mi ga odma u šupak, razvali mi guzicu! Stajem iza nje i nabijam ga do kraja, samo je uklizao u njenu rajsku rupicu! Jebem je, pumpam, sve jače i jače, u tom ritmu ga Dragica povremeno vadi pa ga puši, liže, pa ga vraća natrag, pa ga vadi i drka i žestoko usisava oba jaja u usta, pa ga opet vraća u vruću rupicu, ne mogu više izdržati i punim Olgin dlakavi šupak svojom toplom spermom! Kurac je napokon omlohavio, al nema veze, prošlo je tek par sati, imamo još cijeli vikend pred nama! Idemo dolje na kauč, Dragica je donijela vino, pijemo, odmaramo i uživamo! Olga se spušta ispred mojih nogu, diže ih u zrak i počne mi lizati šupak! Koji osjećaj, neopisivo, oblizuje ga, mumlja od naslade, pa mi zabija jezik unutra, uh kakav osjećaj. Uto se Dragica hvata kurca koji se budi i puši ga polako pa sve žešče! Guši se u njemu, pa ga drka žestoko i siše mi obrijana jaja dok mi Olga nabija jezik u šupak! Dragica se diže, stavlja mi guzicu pred facu i govori:

-Mario obliži i meni šupčić, pripremi ga da lakše uđe tvoja prekrasna batina u njega! Ližem ga, žvalim se sa glatkim obrijanim šupčićem, ali Dragica ne može više izdržati, okreće se prema meni i jednim potezom se nabija na nabreklu kurčinu!Duboko je u njenoj glatkoj guzici! Nabija se žestoko do jaja, vrišti, stenje! Koji osjećaj, Dragica mi se nabija na kurac, a Olga me jebe jezikom u šupak pa mi malo guta jaja! Dragica se umorila, traži da je jebem zguza, pa se diže s kurca i guzi mi se da joj ga zabijem!Nije prošlo par sekundi i Dragica svršava analno! Legla je i uživa, a Olga je legla također i zove me da joj ga dam! Malo ga drka, pa puši, pa ga trlja od dlakave pazuhe, neću još dugo i praznom se po njenim pazusima! Svi troje smo u transu, a još nije ni jedan dan prošao! Umorni smo, znojni i izjebani! Pijuckamo vino, ljubimo se, mazimo i uživamo! Ja sam usredini , njih dvije se trljaju od mene i opet mi se diže lagano! Olga ga uzme i počne ga lagano maziti, uto se Dragica digne i negdje ode. Olga mi ga lagano liže i daje mi svoju nogu pred usta!Ona meni puši a ja njoj ližem noge! Dragica se vraća s dildom i govori:

Hajde Olga veži ga oko pasa, hoću da me oboje jebete, hoću sve rupice ispunjene!

Olga se diže, namješta dildo, sjeda na kauč, te se Dragica odmah nabija na njega i prči šupak da joj ga ja nabijem unutra!

-Ajde Mario, nema čekanja, zakopaj ga duboko u šupčić! kaže Dragica

Kakav je to bio ples, ja je jebem u guzicu, a Olga je puni gumenjakom u pičkicu! Kad smo uhvatili ritam nsmo stali sigurno pola sata! Dragica se nasvršavala i u transu viče da ga vadim vani i da joj svršim u usta! Stao sam na noge i počeo žestoko drkati a Dragica je ha +lapljivo raširenim ustima čekala nalet moje vruće sperme! Sve sam ispalio u njena gladna usta, a ona je s prijateljicom podjelila teret! Žvale se i sišu zadnje kapima iz mog kurca! Opet smo izjebani! Ali nema kraja, Olga hoće da joj ližem pičku! Kakav je užitak lizati crnu dlakavicu i sisati nabrekli crveni klitić! To Mario ljubavi, to, zabij mi ga molim te, izjebi moju dlakavu pizdurinu! Uto se Dragica pridruži lizanju, a ja skoknem gore da ga malo operem, ipak je cijeli dan po guzicama, vratim se i žestoko joj ga nabijem!Dragica je legla pokraj i dala nam noge na lizanje! Dragica strašno voli footfetish, mislim da može svršiti samo ako joj neko dobro izliže noge! Dobro sam se nabijao i sisao Dragičine prstiće, a Onda mi ga Olga izvadi i počne ga drkati svom snagom , a ja počnem špricati mlaz po Dragičinim stopalima! Olga je sve oredno izlizala! Opet ležimo znojni, iscrpljeni i zjebani! Sve miriše po jebačini!

Vani je već mrak, cijeli dan smo se jebali, više i ne znam koliko sam puta svršio!

Odlazimo se tuširati, a meni se pod tušem opet diže, ne mogu vjerovati!

Obe se samo spuste i naizmjenično mi ga puše, ližu, gutaju!

Dragica odozdola kaže;

Mario ti si mašina za jebanje,sad kad svršiš idemo spavati, sutra je novi dan, a ja ne očekujem ništa manje od danas!

Sutra hoću provati i dildo i tvoj kurac skupa u guzici!

U trenutku kad je to izgovorila počinje špricati po njima, po facama, ustima, grudima…

Otišli smo na spavanje, sutra je novi da i imamo puno posla…….

Guzva u busu
Profesorka iz snova

Izaberi me