-Moja žena patrijarhalno je odgojena i slijepo vjerna meni – hvalisao se Danko svom novom poznaniku Sveboru na jednoj jadranskoj plaži. Podižući pogled s pivske boce zagledao se desetak metara dalje gdje je njegova bolja polovica Lana upravo kupovala sladoled. Svebor se na njegove riječi nasmiješio pun razumijevanja. Ubrzo se kraj njihovih ležaljki stvori ona, s prepunim kornetom vanilije i limuna.

-Haj dečki, zar ćete čitav dan piti pivo – obratila im se zabacujući kosu i otkrivajući suncu svoje čvrsto, zamamno tijelo. Sladoled je na vrućini ubrzano kopnio pa je Lana vrijedno oblizivala kornet od dna do vrha pokušavajući spasiti slasticu od topljenja. Ipak, nekoliko bijelih kapi palo je na njene bujne grudi, pospremljene u badić na čijim su se vrhovima razaznavale stršeće bradavice.

Danko je proučavao događanja uz more, dok je Svebor čavrljao s njegovom ženom. Na svoje iznenađenje Danko zamijeti kako se, ionako velika kvrga u Sveborovim kupaćim gaćicama, udvostručila dok je promatrao Lanu kako liže sve neposlušniji sladoled čiji se sadržaj dijelom preselio na njeno potamnjelo i napeto tijelo.

-Ako želite poslijepodne ću vam pokazati jednu od najljepših uvala uokolo. Do nje se dolazi kozjim putem koji turisti ne poznaju pa je većinu vremena pusta – ponudio se mladi domaćin Svebor.

-Oh, pa to bi bilo sjajno! Idemo dragi – oduševljeno i mazno je prozborila Lana.

-Ali ne draga, poslijepodne smo imali druge planove – pobunio se Danko, da bi tren poslije pobuđen njenim molećim pogledom, s punom i čvrtsom vjerom u njenu vjernost i čednost predložio – Krenite nakon ručka ti i Svebor, a ja ću vam se pridružiti kasnije, kad malo odspavam i pročitam knjigu.

Poslijepodne, vrelo i mirisno od soli i smole borova, ubrzo je došlo. Svebor navrati u apartman bračnog para i povede Lanu na obećano mjesto. Danko ih isprati poljubivši ženu i obećavši Sveboru da će se za koji sat pridružiti.

Dosadna literatura i nesnosna vrućina uskoro su ga natjerali da promijeni plan te je slijedeći Sveborove upute krenuo za njima. Verući se posljednje metre po strmoj i skrivenoj stazi ugleda kroz grane borova plavetnilo mora i podno stijene malu, tajnu plažicu, koja je još bila vidljiva jedino s pučine. Jedan tren zastane i naćuli uši. Sa plažice je dopiralo dahtanje i stenjanje te poneki tihi vrisak ženskog glasa. I to ne bilo čijeg – već Laninog!

Čučnuvši poput vojnika u zasjedi nagnuo se Danko da prvo izvidi o čemu je riječ, spreman da u jednom skoku osvoji plažu i spasi prelijepu odabranicu svog srca, ako je u kakvoj opasnosti. Ono što je ugledao svega par metara dalje na glatkoj stijeni prekrivenoj njenim roza ručnikom umalo ga je onesvijestilo!

Njegova vjerna Lana ležala je na leđima raširenih nogu, tabana okrenutih prema vrelom suncu, poput pohotne droljice iz porno filmova! A između njih nalazio se mišićavi Svebor čija je stražnjica zadavala strasne ubode, tamo gdje je Danko uvijek mislio da je jedini. Lanini nokti bili su zabijeni u njegova leđa dok ga je vriskovima i stenjanjem ohrabrivala da ju jebe još žešće i brže!

Kad je vrtoglavica u Dankovoj glavi prošla odluči sjuriti se na plažu i razjasniti ovaj užasni prizor, za koji, po njegovu uvjerenju, Lana sigurno nije bila kriva. Nespretno ustavši Danko se posklizne i zaglavi između dva kvrgava drveta. Nije mogao ni naprijed ni natrag niti milimetra. Bio je zarobljen i osuđen gledati prizor koji mu se sve manje činio kao silovanje, a sve više kao divlji seks u kojem je njegova vjerna ženica uživala kao nikada do sada s njim.

Orgazam za orgazmom potresao je Lanino preplanulo tijelo, a onda, u jednom trenu Svebor iz njene utrobe iščupa svoj golemi, dugački i preko svake mjere debeo ud, uhvativši je za kosu i premjestivši ga među njene velike, putene usne.

Lana je pohotno gutala taj moćni kurac. Uzimala je na jezik prvo veliki glavić da bi postupno tvrda Sveborova batina nestajala u njenom grlu, a s usana su joj visila jedino nabrekla jebačeva muda. Danko nikada nije iskusio tako nešto od Lane, koja je tvrdila da joj je pušenje kite nemilo. Gdje i kada je to naučila, gdje joj u ustima i grlu stane toliki komad muškoga mesa – pitao se zarobljeni muž pokušavajući se izvući iz prirodne zamke, ali i ne skidajući pogleda sa nevjernice i njenog pastuha koji su upravo promijenili pozu. Ovaj puta Lana je klečala naprčivši svoju prekrasnu čvrstu guzicu prema suncu, izazivajući Svebora da ju prca kao malu kujicu koja se tjera. Njegova su puna jaja bar pola sata udarala o njeno obrijano međunožje, iz kojih se neprestano cijedila obilna sluz. Taj debeli, dugi, topovski kurac izlazio je iz nje, da bi opet munjevito nestajao među njenim usminama sve do korijena.

Nesretni Danko umirio se više i ne pokušavajući se osloboditi. Na svoj užas shvatio je kako je i njegovih petnaestak centimetara u kupaćim gaćicama otvrdnulo i divlje pulsira. Osjećajući kako izdaje sve svoje ideale o braku, čednosti i vjernosti on ipak posegne za kurcem. Sve brže i jače drkao je gledajući razgoračenih očiju kako njegova vjerna Lana uživa u najdužem i najžešćem jebanju koje je ikad vidio. Uživa kao kakva iskusna jebačica i pohotnica!

Lana je u plićaku, rashlađivana blagim udarima valova, zajahala pastuha i poput iskusne droljice nabijala se divlje i do jaja na moćno Sveborovo spolovilo koje satima nije posustajalo. U jednom trenu oboje, kao na znak počnu svršavati. Krici sladostrašća nadglasaju zrikavce, a Lana koja je nogama obujmila Svebora počne ispuštati pjevne zvukove ženskog orgazma. On pak snažno zastenja natisnuvši se u nju još dublje, te oboje nakon desetak sekundi klone iscrpljeno orgazmičkim valovima. Još kurčinom u Lani Svebor ju je strasno ljubio kupeći svojim usnama sol s njenih. Danko pak ,smješten protiv svoje volje između grbavih debala, nije više mogao izdržati. Iz njegova je skromnog uda sjeme štrcalo kao ludo. Čitav je bio okupan u spermi i to, oh ironije, nakon drkanja na prizor nevjerne supruge u akciji!

Par na plaži potom se kratko okupa u moru, osuši se desetak minuta uz milovanje na žalu, a onda odjenu kupaće kostime.

-Upomoć, zapeo sam – tek tada se oglasi Danko, na što Lana i Svebor pohitaju uzbrdo i brzo mu priteknu u pomoć. Ugledaju ga mokrih gaćica, isprskanog spermom, kako se migolji između borova hrapave kore. Danko zahvali, ne reče ništa više, već se srameći brzo otputi u more da se ispere. Ni na povratku nije spominjao viđeno, a strasni je par mislio kako nema šanse da su otkriveni.

Idućeg dana Danko nagovori Lanu i Svebora da opet krenu na plažicu, a on će već kasnije doći. Svega par minuta poslije krene za njima i on, zavali se u zaklon od raslinja, ovaj put sav u oprezu od zaglavljivanja među granama te skine kupaće gaćice i stane čekati početak novog milovanja Lane i Svebora. Dok mu je kita već uvelike stajala, a srce ludo tuklo od novog, do sada nedoživljenog uzbuđenja, primjeti kako se Lanina glava spušta prema Sveborovu krilu. Danko započe masturbirati.

Autor: Rogonja

Iznenađenje u spavaonici
Pimpek u kavezu