Bila je to dobra zabava, mnogo se popilo, kocnice popustile, umjeso da nas vode nasi umovi, gotovo svi smo se prepustili nagonima I praiskonskim fizckim potrebama I njihovom zadovoljenju. Zabava je odrzavana na krovu zgrade. Bio je to ogroman apartman sa cijelom jednom stranom u staklu koja se otvarala u ogromnu terasu sa udobnim koznim sofama I klub stolicima. Podsjetilo me to na Miami I dane provedene u tulumarenju s jebozovnim Emanuelom, posebno na jednu zabavu na krovu hotela u kojem je radio. Prostor je mnogo licio na onaj u Miamiju. Parova je bilo posvuda. Niko nije obracao paznju na okolinu. Izasla sam na terasu I povukla se u najtamniji, najmanje osvjetljen njen dio I gladala preko ograde ne znajuci kud bi sa sobom. Nisam moralista, kresala sam se mnogo puta, bila sam u ovakvim situacijama, ali ovog puta me na tu zabavu pozvao momak kojega bas nisam dobro poznavala, druzili smo se, ali ne mnogo, nase drugarstvo se svodilo na telefonske razgovore kad je nekome od nas dvoje bilo dosadno. Nikada se nismo dotakli sexualnih tema. Vidjevsi kakva je ovo zabava, bila sam zbunjena. Zasto me pozvao? Zasto nije dosao sa nekim drugim? Nas dvoje nismo pripdali toj zabavi kao par, cinilo mi se.
Naslonjena na ogradu, gledala sam svjetla grada pod sobom. Zacuh neciji uzdah I usmjerih pogled u tom pravcu. Djevojka je sjedila na barskoj stolici s nogama visoko uzdignutim na ramena momka koji ju je kresao zestoko. Ona mi je bila okrenuta ledjima. Neko je razvukao zastore unutra u apartmanu te je vise svjetla doprlo I osvjetlilo terasu. Pogled mi se susreo sa pogledom tog momka. Fiksirao me svojim kao gar tamnim ocima . Nisam mogla da odvojim pogled od njegovoga fikisrajucega. Njegovi kukovi su se sve zesce kretali dok se zabijao u pickicu djevojke, ali pogled ni na trenutak nije smaknuo. Obozavam da gledam u oci muskarca kad me jebe. Volim da se suocim sa tim ludilom u njima, a svi moji muskarci su mi govorili da u takvim trenucima cijepam svoju pickicu bez milosti ju naticuci na njihove kurceve do bola, jer I sama izgubim razum I svaku kontrolu. Gledajuci u te tamne, prodorne oci, osjecaj je bio skoro kao da mene nabija na taj njegov podugacak kurac. Nisam mogla da vidim koliki mu je zaista, ali po pokretima njegovih kukova, I povlacenju unazad, mogla bih se zivotom zakleti da mu je pozamasan. Trajalo je to moje gledanje samo nekoliko trenutaka prije nego je moj pogled zakovao svojim. Osjetila sam grc u stomaku, u utrobi, treperenje usmina . Skoro da nismo ni treptali. Gledali smo se, fikisrali pogledima, jebali se ocima.
“Dodji…” sapnuo mi je Damir na uho pritisnuvsi me na ogradu terase svojim tijelom. Povukao me dalje do sofe koja je bila okrenuta od para koji sam gledala. Sjeo je na sofu I povukao me k sebi. Poceo je da me ljubi , sakama mi je poklopio grudi,a onda poceo da sara njima po mome tijelu. Razmaknuo mi je tangice I zavukao prste u potpuno mokru picu.
“Uh, ti si tako vrela I spremna…, “promuklo je saputao.
Nisam se planirala pojebati s njim, ali prizor koji sam gledala I besramni muskarcev pogled koji nije skidao sa mene su me uspalili I izludili. Zajahala sam ga. Iz tog polozaja, moj pogled se ponovo sreo sa tamnim prodornim neznancevim. Damirov kurac je divno klizio mojom unutrasnjoscu. Nabila sam se do kraja I mjesala duboko disuci. Imala sam osjecaj da uopste ne trepcem, gledajuci tamne oci . Damir mi je stimulisao pickicu, grizao mi bradavice do bola sto sam voljela, zario je svoje prste u moje guzove I kukove I njima me vodio I navlacio na kurac, a ja sam imala osjecaj kao da me jebu obojica, I on koji mi cijepa picu I onaj sto me fikisra pogledom. Nije trajalo dugo, ali je bilo intenzivno. Damirov kurac u meni je poceo da zadebljava I da se grci, izvijala sam se dok je moja pickica pocela da mu ga zvace I cijedi. Orgazam mi je grcio utrobu , pickicu, svaki misic u njoj je pulsirao od slasti, a ludilo je bilo jos vise stimulisano pogledom nas dvoje koje ni na trenutak nismo smaknuli. I on je svrsavao glasno stenjuci. Damir me povukao k sebi, namjestivis me da legnem na sofu pored njega I kada smo konacno povratili dah I upristojili se, krenuo je da nam donese pice. Zgrabila sam svoju torbicu I izjurila iz apartmana. Osvrnuvsi se, moj pogled se ponovo susreo sa prodornim, tamnim neznancevim pogledom. Zurno je koracao prema meni, ali sam uspjela da zatvorim vrata lifta prije nego je prisao. Te noci me Damir zvao telefonom mnogo puta ali nisam bila spremna da razgovaram s njim. Sutradan ujutro sam ga nazvala I izvinila se za moj nagli odlazak, objasnivsi da mi je bilo neprijatno zbog svega sto se desilo, tim vise sto ne osjecam da tako nesto ikad treba da se ponovi. Ispricao mi je kako nas je njegova bivsa djevojka vidjela dok smo se karali I da mu je prisla dok je naruciovao pice za nas dvoje , te da postoji velika vjerovatnoca da se pomire. Ispricala sam mu za stranca koji mi nije izlazio iz glave, ali on nije mogao da se sjeti o kome govorim.
Dani su prolazili a tamnooki muskarac mi nije izlazio iz misli. Sa Damirom sam se cula nekoliko puta, sa djevojkom se jos nije pomirio. Iako ga je ostavila zbog drugog s kojim se kresala, prigovarala mu je sto je one noci pojebao mene.

“Kako god da okrenes, ti si jebena strana,” govorila sam mu. “Nastavi da se jebes!”
“Kad da dodjem?”
“Nisam mislila da jebes mene, nego generalno da nastavis da uzivas kad I s kim pozelis. Mozda njoj I treba takav fakin. Uostalom, kazes da se jos uvijek trti sa momkom zbog kojeg te I ostavila.”
Sat kasnije, prenulo me zvono interfona. Par minuta kasnije, Damir je stajao pred mojim vratima, frisko obrijan I mirisljav. Smjesio se I zagrlio me, uhvatio moju ruku I spustio ju sebi na dignuti kurac.
“Rekla si da trebam da nastavim… I ja sam dosao…”
“Damire, rekla sam ti da ono sto se desilo s nama, nije trebalo da se desi…”
“Da li ti je bilo lijepo?”
“Jeste?”
“ Vec smo se pojebali! To ne mozes da negiras. I bilo je super. Da li je moj kurac bio u tebi jednom ili 50 puta, ne racuna se. Ja sam te jebao, to je jedino sto se racuna, pa zasto onda ne bismo ponovili. Sami smo I ja I ti trenutno…..” Uhvatio je moju ruku ponovo I stavio si ju na kurac odlucnije:”Vidis, spreman je za tu tvoju vrelu picu!” Razvezao mi je svileni ogrtac I pustio ga da padne na pod, a zatim zgrabio moje tangice pocijepavsi ih. Svidjala mi se ova odlucnost da me ponovo izjebe, svidjala mi se cvrstina njegovog kurca, svidjali su mi se zustri pokreti kojima je skidao odjecu, njegova velika saka kojom je prodrkao kurcinu a zatim onako, stojecki, uvukao svoje debele duge prste u moju picu. Podigao me I kad je dosao do sofe, bacio me na nju, kleknuvsi I zaronivsi svoje usne I jezik u mene. Nabio je u mene po dva psta svake ruke I razvlacio mi picu, palacajuci jezikom u tamnoj rupi koja se formirala dok su njegovi prsti razvlacili stijenke moje pickice. Zagrizao mi je klitic I zubima ga grickao do slatkog bola. Sada su samo dva njegova prsta bili u meni. Svakim pokretom me izludjivao. Nikad ga nisam zamisljala kao ovako dobrog jebaca, nikad ni nismo pricali o sexu I nasim potrebama, jedan jedini put smo se izjebali na spomenutoj zabavi, I da nije bilo stranca I njegovog jebanja ocima, sigurna sam da se ne bi dogodilo ni tada. Pickica mi je bila vise nego spremna.
Sakom sam stezala njegov debeli kurac I pocela da se spustam k njemu otvorenih, vlaznih usana. Blago otvorivsi usne, osjetila sam snazan prodor u njih dok su mi njegovi prsti upleteni u kosu, povlacili glavu, navlaceci me na njegov kurac. Gusio me njime, nije stajao, samo bi ga svako malo izvukao da uhvatim vazduh I nastavljao da ga sve zesce I dublje zabada. Sline su mi curile niz bradu I grudi, niz njegova jaja. Nije ovo vise bio onaj odmjereni momak koji bira rijeci dok satima caskamo telefonom, nego zestoki, nadmocni muskarac koji ima potrebu da me zadovolji I povrijedi u isto vrijeme. Dopadale su mi se obe strane njegove licnosti…definitivno ova druga vise za sex. Povukao me za kosu da ustanem I naslonio me na zid, zadigao mi nogu I sjurio mi svoj debeli kurac u picu, a zatim me obgrlio I podigao. Ovila sam noge oko njegovih kukova dok mu je kurac bio u meni. Nosio me do kreveta I onda se bacio skupa samnom na svileni pokrivac.
Nije on bio prvi muskarac koji mi je to napravio. Njegov kurac je propao u mene do kraja, udario je velikim glavicem u maternicu. Vladao je mnome nadmocno I prebacivao me iz jednog polozaja u drugi, ljubio me I grizao, moje bradavice su bile toliko cvrste I napaljeno tvrde, a pickica se grcila oko debelog kurca moga jebaca. Nekako je uvijek uspio da se prazni u mene bas taada kada bi I moje tijelo bilo u orgazmickom grcu. Dolazio mi je nenajavljeno, kad god bi imao vremena, prestao je da prica o bivsoj pa sam pocela da ga ispitujem.
“Ma, nista od nas!”
“Zasto?”
“Pa, I dalje je sa onim momkom I jos sa nekim povremeno,a meni prigovara zbog tebe…”
“Pa, hajde da se prestanemo vidjati…”
“Ne mogu. Ne zelim…”
“Volis ju?”
“Mislim da ju volim!”
“Onda se bori za nju!”
“Da li ti jos uvijek mislis na “neznanca”( tako sam ja nazivala momka sa zabave)?
“Uh, da!”
Nasmijesio se I poljubio me u vrh nosa.
Slijedeceg dana sam odsetala do Damira. Toga dana sam bila sloobdna I obecala sam da cu da dodjem I napravim mu knedle sa sljivama I marelicama. Kada sam stigla, njega nije bilo. Pomjerila sam otirac I izvadila kljuc. Znala sam da ce doci uskoro jer je znao da dolazim. Pocela sam da pripremam knedle. Preko uske crne mini suknjice I omiljene Armanijeve majice, stavila sam bijelu pregacicu od kostima kucne pomocnice koju mi je Damir prije par dana kupio u sexi shopu. Otkidala sam komade tijesta I zamotavala knedle kad se zaculo kucanje na vratima. Viknula sam:
“*ebem te, sta kucas! Ulazi!”
Kada su se vrata otvrila, smijesak se zaledio na mom licu. Muskarac s kojim sam se “pojebala ocima”, stajao je ispred mene, jos muzevniji nego one noci, jos pozeljniji. Kao hipnotisana sam stajala gubeci se u tami njegovog prodornog pogleda. Ja koja nikad ne ostajem bez rijeci, ja, cija uvijek mora da bude zadnja, konacno sam uspjela da izustim:
“Uh, Damir nije tu, ali se nadam da ce uskoro doci…”
“Znam…,”rekao je I prisao mi vrlo bluzu, ne skidajuci pogled sa mene. Samo ga je na trenutak odvojio od mojih ociju, odmjerivsi me uz smijesak. Tiho je rekao:
“Mada smo podijelili neke…..kako da kazem…. intimne trenutke, nismo predstavljeni jedno drugome. Ja sam Luka…” Nasmijesila sam se pogledavsi moje ruke ulijepljene od tijesta.
“Izvini sto ne mogu da ti pruzim ruku…ja sam Ena.”
Prisao mi je odostraga, polozio ruke na moje kukove, osjetila sam njegov dah na mom vratu I potiljku , njegove grudi na mojim ledjima, a svojim medjunozjem me zarobio uz stol.
“Postoje I mnogo ljepsi nacini za upoznavanje od rukovanja,” sapnuo je I spustio sake sa kukova prema mojim butinama, te ih poceo vracati zavlaceci ih pod usku suknjicu. Naslonila sam se na stol, vrtoglavica mi je totalno pomutila razum, a njegove ruke uzburkale cula.

“Prestani…molim te prestani…”prosaputala sam. Odmaknuo se od mene, okrenuo me k sebi, unio mi se u lice I prosaputao promuklo:
“Zelis to isto kao I ja!”
“Zelim, ali, nije u redu….”

“Ok, kasnije..” oci su mu zasvjetlucale s odobravanjem. Nasmijesio se I jos uvijek promuklo upitao:
“Sta to pravimo?” Dok je to govorio, uzvrtao je rukave na svojoj kosulji, a onda me odmjerio jos jednom I glasno se nasmijavsi rekao:
“Ja nemam takvu slatku pregacicu, al’ ces da me ocistis ako pobrasnjavim pantalone!” Zgrabio je sljivu i malo tijesta I poceo da pravi kuglice.
Stajao je nasuprot meni, pogledi su nam se bez kontrole usmjeravali na lice onoga drugoga. Gubila sam se u tami njegovog pogleda. Konacno, I Damir se vratio. Smijesio se siroko. Dok su se knedle kuhale, pozvao me u spavacu sobu.
“Jel Luka taj “neznanc” koji ti ne izlazi iz glave od one noci?”
“Da, prosaputala sam pocrvenivisi.”

“Pa, jeste li se….?”
“Ti nisi normalan! Jesi li zato izasao? “
“Da!”
“Ne, nismo! A gdje si ti bio do sada?”
“Na kafici sa bivsom!”
“Pa gdje je ona sada?”
“Ostala je tamo u kaficu!”
“Pozovi ju na knedle!”
“Ne bi ti to smetalo?”
“A dal bi tebi smetalo da uradim ono sto sam zeljela od prvog trenutka sa tvojim drugom?”

Zgrabio je telefon I poceo da prica sa bivsom. Izasla sam iz sobe. Luka mi je pomogao da ocistim stol I kuhinju od brasna I dok sam vadila knedle Iz kipuce vode, on ih je valjao u preprzeno prezlo. Damir se vratio sa smjeskom.
“Ovaj smjesak govori vise od rijeci,” salila sam se. “Da li da postavljamo stol za cetvero?”
“Da,” rekao je istrcavsi iz stana, vjerovatno u namjeri da doceka bivsu. Pogled mi se ponovo susreo sa Lukinim. Prilazio mi je ne skrecuci pogled. Prosao je iza mene I njezno mi jezikom draskao usnu skoljku, dok je rukama prelazio mojim tijelom. Zadigao mi je suknjicu I odmah razmaknuo tangice prodrijevsi prstima u moju vrelinu. Kleknuo je I poceo da me tako odozada obradjuje jezikom. Prstom je draskao moj klitoris. Orgazam je dosao za cas, a on je nastavio da me lize. Zacula su se vrata I imali smo samo toliko vremena da se odvojimo jedno od drugoga. Damirova bivsa me najprije neprijatlejski pogledala, ali mi se onda nasmijesila kada me Luka uhvatio oko struka, pomazuci mi da sjednem pored njega za stol. Valjda je shvatila da joj ja nisam konkurencija. Luka mi je stavljao knedle na tanjir a ja njemu kiselo vrhnje I secer po knedlama. Damir I njegova bivsa su jeli na brzinu I nestali u spavacoj sobi. Pocela sam da raskrcujem stol. Luka mi je pomagao. Stao je iza mene dok sam prala posudje I doticao me svojim tijelom. U vazduhu se osjecala nasa privlacnost, potreba da se dotaknemo, da smo blizu jedno drugome. Ponudio mi je da me odveze kuci. Izasao je iz automobila I otvorio mi vrata. Nisam ga pozvala da udje. Znala sam da cemo da se kresemo kao dvije zivotinje ako udje. Nije inzistirao. Zagledao mi se u oci, nasmijesio se, oblizao usne I otisao.
Te veceri, dok sam nesto citala, zazvonio mi je telefon. Broj mi je bio nepoznat, te odlucih da se ne javim. Zvonio je ponovo I ponovo I ponovo. Cetvrti put kada je zazvonio, zgrabila sam telefon da ga bacim pod jastuk kako mi zvono ne bi smetalo I ugledah Damirovu sliku na ekranu.
“Halo! Jbt za malo da ti se ne javim, neko me zove vec par puta a nepoznat mi broj pa nisam htjela da se javim.”
“Zato te I zovem! To je Luka! Dao sam mu tvoj broj telefona. Javi mu se! Moram da idem, Lidija me ceka!” Taman kada sam planirala da ga nazovem, telefon je zavonio ponovo.
“Halo?”
“Uh, kako je tesko doci u kontakt sa tobom. ..” rekao je promuklim glasom.
“Samo ti se cini. Nisi jos pritisnuo pravo dugmence…” sapnula sam.
Pricali smo mozda sat vremena. Njegov glas me opijao, onako muzevan, promukao, uzbudjujuci. Lezala sam u krevetu I meskoljila sam se zamisljajuci da se gnijezdim u njegovom krilu.
“Sta sad radis?”
“U krevetu sam! Lezim!”
“Sta imas na sebi!”
“Ahm, jel bas moram da kazem?”
“Ne moras, ali bih volio da znam,”prosaputao je.
“Pa, imam na sebi…svoj svileni pokrivac…”

“Ma, mislio sam, u sto si obucena?”
“Nisam obucena…”
U pauzi, prije nego je odgovorio, cula sam njegov uzdah:
“Salis se?”
“Ne salim se! Ne volim da spavam u spavacici, a jos manje u pidzami. Volum dodir svilene posteljine na golom tijelu…”
“Volis dodir svile vise od doira muskarca?”
“Ovisi o kom muskarcu se radi? Znam jednog koji radi neke stvari cak I pogledom”, promuklo sam sapnula.
“Da li bi zamjenila svilene pokrivace tim muskarcem?”
“Definitivno…”
“Da li si ti uopste svjesna kakv uticaj imas na muskarce?”
“A da li si ti svjestan kakvu moc ima tvoj pogled?”
“Zelim te!”
Dok sam ga slusala, moji prsti su se sve dublje zarivali u moju pickicu, uzdisala sam u slusalicu ne mogavsi se kontrolisati a on mi je saputao svojim promuklim glasom, govrio mi je sto bi mi radio, govorio je kako bi zelio probuditi u meni drolju, samo za sebe, kako bi zelio da se besramno uvijam na njegovom kurcu kao sto sam se one noci uvijala na Damirovom, vodeci s njim ljubav pogledom, govorio mi je da bi zelio da me dovede u stanje totalnog ludila kada bi ga samo molila da me uzima I cijepa. Orgazam mi je dosao tako brzo. Zagrizla sam sopstvenu nadlakticu pokusavajuci da utisam krik, a on je stenjao promuklo govoreci:
“Volio bih da si mi sada ovdje, da te napunim svojim sjemenom, da te ucinim potpuno svojom..”
Kada smo se malo osvijestili, rekla sam mu da moram da se istusiram. Pozdravili smo se I prekinuli razgovor. Pod tusem sam zatvorenih ociju prelazila po svom tijelu , pokusavajuci da utazim zelju za njegovim tijelom, njegovim kurcem, njegovim prodornim pogledom, ali nije bilo te alternative koja bi mogla da zamijeni tog muskarca. Izasavsi ispod tusa jos uvijek uspaljena I nezadovoljena, samo sam ogrnula svileni ogrtac u namjeri da samo popijem solju jogurta, operem zube, bacim se u horizontalu I pokusam zaboraviti I potisnuti neutazene zelje sopstvenog tijela. Na brzinu sam popila jogurt I dok sam zavrsavala pranje zuba, zacula sam telefon. Nasmijesila sam se.
“Mozda cu ipak, uz razgovor sa ovim muskarcem, uspijeti utaziti zelje svoga tijela,” pomislila sam .
“Halo?” Smijesila sam se.
“I dalje te zelim!”
“I ja tebe!”
“Samo sad te zelim jos vise!”
“Koliko vise?” Upitala sam dok mi se toplina razlijevala medjunozjem. Kucanje na vratima me zateklo. Mora da je neko od komsija, jer, u svakom drugom slucaju, interfon bi mi oglasio posjetu.
“Izivni, samo trenutak! Neko mi je na vratima!” Otvorivsi ih, ugledala sam ga sa smjeskom na licu i telefonom u ruci. I dalje govoreci u slusalicu, rekao je fiksirajuci me najdubljim, najtamnijim pogledom:
“Pitas me koliko vise te zelim. To ce ti sada moje tijelo pokazati.” Spustio je telefon u dzep jakne, a moj uzeo iz mojih ruku I zatvorivisi vrata za sobom, poceo da me ljubi. Podigao me I ovio moje noge oko svog struka. Nosio me s lakocom.
“Soba?” promuklo je upitao.
“Pravo pa desno..” U dva koraka je vec bio pred vratima spavace sobe. Spustio me na krevet I razvezao moj ogrtac. Grizao mi je grudi, ljubio stomak.
“Nikakav dodir svilene posteljine na goloj kozi nije mogao da zamijeni dah I ruke, usne I tijelo muskarca. Lizao mi je pickicu a onda se odmaknuo I prodro prstima u nju. Kruzio je njima gledajuci me pravo u oci. Svako malo bi obliznuo punacke usne, ali ni na trenutak nije odvojio pogled od moga. Ponovo je vodio ljubav samnom ocima. Ponovo sam se priblizavala orgazmu, gledajuci u taj tamni , duboki pogled.
Izvukao je prste iz moje pickice I oblizao ih. Uspravila sam se I otkopcala njegove farmerice, povlaceci ih na dolje skupa sa boksericama. Otvorila sam usne I spremno ga docekala. Prodirao je u moja usta njezno, pruzajuci mi nevidjenu slast. Poceo je da me jebe u usta, ne forsirajuci ga do kraja unutra, njezno prodiruci. Zeljela sam sve u sebi. Zeljela sam taj debeli komad mesa u sebi do zadnjeg milimetra. Pocela sam da ga sisam I uvlacim sve dublje, sve vise, nabijala sam se na njega I propustala ga u svoje grlo. Njegova jaja su me udarala po bradi. Osjetila sam kako je njegov kurac zadebljao u mojim ustima, a onda me uhvatio za kosu I naglo ga izvukao iz mojih usta, prije nego sam mogla da ga sprijecim. Poceo je da svrsava po mojim grudima stenjuci glasno. Ramazivala sam njegov sjeme po svojim grudima, bradavice su mi bile kao dvije tresnje, ukrucene, oblizivala sam njegov sjeme sa svojih prstiju a onda se spustila I pocela oblizivati njegov kurac mokar od nasih sokova I sjemena. Kurac mu nije imao priliku ni potpuno se spustiti, a vec je zadebljao I ocvrsnuo u mojim ustima. Podigao me I pogurao prema krevetu, gurnuvsi me na stomak. Zadigla sam guzu dok se smjestao medju moje noge. Samarao mi je guzove kurcem, a onda poceo da klizi glavicem izmedju mojih vlaznih usmina. Ponovo je prodirao u mene, ovog puta kurcem. Kratko me jebao tako odostraga, a ja sam zadizala guzove da ga sto dublje primim, a onda me okrtenuo na ledja, gledao me u oci. Izludjivalo me gledanje u njegove oci dok prodire u mene. Zadizala sam kukove prema njemu. “Uh, kako se jebes!” Saputao mije na uho! “Volio bih da ti ga citavog zavucem u tu tvoju predivnu pickicu, ali ne zelim da te povrijedim.”
“Zelim ga cijeloga…”
“Predugacak je mila,” saputao je.
Jos sam vise rasirila noge I pogladila njegove misicave guzove, a zatim zabila svoje duge nokte u te cvrste misice. Bolno je jauknuo I skalanjajucu se dalje od bola, pomjerio guzu u suprotnom pravcu, nabivsi mi svoj cijeli kurac u moju uspaljenu, mokru picu. Bol je bio strasan, ali slast jos veca.
“Luda si,” uzviknuo je a zatim me uhvatio za kukove I guzove jebuci me cijelim kurcem, navlaceci me na njega, ljubeci me, okrecuci me I mjenjajuci polozaje. Ponovo sam bila blizu orgazmu. Moja pica se pocela grciti oko njegovog cvrstog kurca a on je nastavljao da me jebe. Zajahala sam ga I nataknula se na predivni tamni glavic, nasjedajuci na njegov kurac do kraja. Uhvatio me za guzove, odredjujuci ritam kojim sam se nabijala na njegov cvrsti kurac. Podigao se u sjedeci polozaj grizuci mi grudi, gledali smo se I onda je poceo da se prazni u mene. Spojene u jedno, okrenuo nas je na stranu. Uzivala sam u njegovom mirisu I zagrljaju. Zaspali smo tako spojeni.
Tokom noci sam se probudila. Luka je spavao cvrstim snom, zamortan u moj svileni pokrivac. Iskrala sam se iz kreveta I ustala. Istusirala sam se. Jos uvijek stojeci u kadi , pokusavala sam da se obrisem, kad je Luka usao u kupatilo smjeseci se, pomogao mi da izadjem iz kade, a onda me okrenuo prema lavabou, poguravsi me da se na njega naslonim.
Zalegla sam grudima prema lavabou, dok sam desnu nogu zadigla I naslonila na wc solju, izbacivsi guzu sto sam vise mogla. Cekala sam da prodre u moju picu ponovo. Osjetila sam trljanje usmina njegovim kurcem, a zatim je prodirao ponovo. Ljubio mi je ledja I vrat, dok me ispunjavao cijelu. Ponovo smo dozivjeli orgazam zajedno. Istusirali smo se zajedno. Zaspala sam sa guzom u njegovom krilu.

Autor: dreamer

Sa muzem moje rodjake
Od skole do kuce
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience