Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Vruće ljeto

Došlo je ljeto i naravno da sam planirao negdje otići na ljetovanje ali nisam tj. Nismo znali gdje ćemo ići moja dva prijatelja i ja na more.I tako razmišljali smo i razmišljali i onda se dogovorili da ćemo ići u Istru u Rovinj.Pošto nam je to najbliže i najpovoljnije.Našli smo apartman dogovorili se s čovjekom i sredinom 7 mjeseca krenuli na ljetovanje.

Kad smo stigli čovjek nas je dočekao i doveo u apartman.Smjestili smo se i odmah nakon toga krenuli na plažu.Naravno prije plaže se kupila piva i sve je bilo spremno za jedno dobro i zabavno ljetovanje.Kad smo došli na plažu odmah smo se smjestili i krenuli se kupati.Nedugo nakon toga pored naših ručnika smjestile su se 3 zagrepčanke naših godina.Odmah smo ih zapazili a i one nas i kad bi nam se pogledi susreli one bi se samo nasmiješile. Ajde početak je uvijek takav ali jedan od mojih prijatelja Darko došao je do njih i upitao jesu li za pivo i da li bi se želile upoznati s nama.Prihvatile su i pridružile su nam se.Jedna se zvala Ivana druga Maja a treća Tea. Meni je za oko zapala Tea i odmah sam s njom krenuo u spiku. I tako pričamo, pijemo, zezamo se i dogovorimo navečer susret na plaži i opet cuganje. Naravno da su se složile.

Nakon kupanja, tuširanja, klope i svega ostaloga došli smo i na plažu. I tako opet sve ispočetka ali već puno opuštenije sam s Teom počeo spiku .I pričali smo i zezali se Tea i ja kad sam ju pitao jesi za laganu šetnju plažom.Potvrdila je i mi smo se odvojili i krenuli se šetat a ostatak ekipe je ostao na plaži.Šetali smo i šetali,pričali o ljubavnim vezama i životu bla bla bla..

Nakon 20 minuta šetnje ugledamo uvalu i tu sjednemo.Nije prošlo ni pet minuta ja i Tea smo se već ljubili.Tako se dobro ljubila.Dok smo se ljubili ja sam joj turnio ruku u gaćice i lagano počeo trljati već pomalo mokru picu.Ali i ona je meni lagano počela drkati ionako tvrd kurac.Odmah sam joj skinuo gaćice i počeo lizati pičkicu.Mmm tako su joj sokovi curili vidjelo se da se napalila.Lizao sam picu neko vrijeme kad sam skinuo svoje gaće a ona mi ga divljački počela pušiti.

Aaa predivno,baš sam uživao u njenom pušenju i drkanju moga kurca. Dugo mi je pušila kad sam joj samo tiho rekao:Želim da te jebem Tea!Rekla je:Stavi mi svoju karu u mene!!Odmah je sjela na moj kurac i počela se nabijati a ja sam se igrao s njezinim lijepim i tvrdim sisama.Uuu tako se dobro jebala da sam mislio da ću odmah svršiti. Ali trpio sam i uživao.Kad sam ju maknio s svoga kurca naglo okrenuo i počeo jebati s guza.Dok sam joj stavljao kurac s guza ona bi samo uzdisala i povremeno govorila: Jebii meee…. Jebi moju pičku…

Mmm tako me to uzbuđivalo da sam ju počeo jebati sve jače i jače..Kurac mi je dolazio do vrhunca ali ja sam ipak ju još nabijao i nabijao zguza. Čvrsto sam joj držao guzu i jebao kada više nisam mogao izdržati rekao sam joj:Svršit ću…A ona je rekla:Svrši mi u usta…Daj mi kurac u usta…Odmah sam ga izvadio i pičkice i ona je klekla a ja sam ju cijelu poprskao.Ona mi je još malo popušila kurac i izdrkala ga. Aaa prava jebačina nema šta.

Nakon toga još smo se malo zadžali u uvali i odlučili se vratiti na plažu. Kad smo se vratili nikoga od ostalih nije bilo vjerovatno su i oni otišli uživati. I tako smo si sva trojica našli ljetne avanture koje su bile jedno jako lijepo iskustvo u životu..

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile