Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Vrući peting u tramvaju

Proljeće i tramvajske gužve. Katastrofa. Tako je to kad vam se auto pokvari, prisiljeni ste putovati stješnjeni u uskom prostoru s mnoštvom čudaka. No, taj dan mi se dogodilo nešto vrlo zanimljivo.
Vozeći se tako s jednog kraja grada na drugi, razmišljao sam o radnom tjednu koji me čeka, usput se mičući ljudima koji su htjeli izaći i udišući svjež zrak, no oni novi koji su ušli, ponovo bi me stisnuli na staklo. Jednostavno sam trpio. Ali tada je u tramvaj ušla gospođa u godinama, zrela dama koja bi se najjednostavnije mogla opisati kao dobro očuvana. I primijetivši me, stisnula se ravno uz mene. A gužva neopisiva. Pogledao sam je. Crna kosa, klasična kožna torbica, za glavu niža od mene. Suvišni kilogrami počeli su se skupljati na njenom tijelu, ali još je uvijek bila poželjna.
I nisam si mogao pomoći. Digao mi se kurac. Tvrd, čvrst, mlad. A ja još k tome u tankim, ljetnim hlačama. Osjetio sam kako svojom tvrdoćom upirem u njezin trbuh. Osjetila je to i ona. Ali nije ništa rekla. To me je ohrabrilo, pa sam se nasmijao i zamislio je kako mi na koljenima, u osami mog stana puši kao prava rasna ljepotica koja je nekad nesumnjivo bila. A sada je dama s iskustvom, kao stvorena za davanje poduka.
Tada sam osjetio vješto prtljanje po mojem šlicu, ona mi ga je otkopčavala. Zaprepastio sam se. Već sam vidio kako me cijeli tramvaj gleda, a ona izlazi. Grozno. Prepao sam se, ali erekcija nije popuštala. Međutim, umjesto da učini tu varijantu koja bi me izložila na sramotu ostalim putnicima, ona je uvukla svoju ruku u moje gaće i pronašla kitu. Locirala je glavić, uzela ga između svoja dva prsta i krenula s draškanjem. Laganim drkanjem. Prevlačila mi je kožicu gore-dolje, dolje-gore, dirala mi jaja, igrala se kurčevim potencijalom. A sve što je činila, činila je lagano, polako, gradirajući užitak. Kako sam je želio poljubiti, poševiti, nabiti joj ga u pičku. Pitao sam se je li vlažna?
No sva su pitanja prestala kad sam svršio. Sebi u gaće i njoj po ruci. Izvukla je svoju desnicu iz mojih gaća, šapnula mi:
“Zakopčaj se.”
Polizala svoje prstiće i izašla na idućoj stanici. Jedva sam joj stigao zahvaliti, ali joj nisam stigao ponuditi kompenzaciju. Šteta, jer imam dojam da bi mi takva žena mogla pokazati svašta. Ali umjesto da se prepuštam maštanjima, otišao sam kući gdje me čekala poruka od automehaničara. Auto je bio popravljen. Što znači da sam od sutra opet mobilan, i da je, nažalost, mala šansa da ću svoju drkačicu opet sresti.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile