Zastenjao sam kada je njen jezik usao u moja usta. Osetio sam kako kurac pocinje da mi se ukrucuje ponovo u njenoj natopljenoj pickici. Kada ga je osetila povukla se i pogledala me i pogledala me zapanjeno. Nasmesio sam se i slegnuo ramenima. Onda sam je okrenuo na ledja. “Ti si jahala mene, sad je moj red da jebem tebe.” Ona se nasmejala obavijajuci noge oko mog struka i izdigla svoje kukove kao odgovor… ili je to bio izazov? Shvatio sam to kao ovo drugo i poceo sam da pumpam svoj kurac u nju osvetnicki.

„Da, da, da, jebi me jako,“ moja majka je vristala.

I jesam. Sokovi od mojih prethodnih orgazama su prskali svuda po nama. Jebao sam je dok nije svrsila jos tri ili cetiri puta… izgubio sam broj. Onda sam svrsio u nju po treci put. Oboje smo lezali na krevetu, boreci se za dah, dok sam ja lezao preko nje. Srolao sam se u stranu i privukao je u svoje narucje. “Volim te, volim te, volim te,” govorio sam iznova i iznova.

Moja majka je bukvalno prela od zadovoljstva dok sam je drzao s’ljubvlju u svom narucju. Malo kasnije smo domileli ispod pokrivaca i mazili se dok nismo zaspali. Napolju je tek svitalo kada sam se probudio iz seksualnog sna. Kada sam otvorio oci shvatio sam da nije bio san. Moja majka mi je pusila kurac. Nisam bio siguran kakav joj je bio plan, ali zeleo sam da je jebem ponovo. Povukao sam njenu glavu sa mog kurca i okrenuo je dok joj ledja nisu bila okrenuta ka meni. Od pozadi sam skliznuo svoj kurac u njenu jos uvek veoma vlaznu picu.

Jebao sam je zestoko najmanje sat vremena. Ona je uzdisala od zadovoljstva i svrsavala iznova i iznova. Kada je trenje napokon doprelo do mene, vrisnuo sam da cu da svrsim. Gurnula je svoje kukove pozadi i primila moje punjenje sperme duboko u sebe.

Iako je vec uveliko bilo jutro, domileli smo nazad u krevet i zaspali.

Probudio sam se prvi i shvatio da je sunce bilo visoko u zenitu. Na trenutak sam pomislio da ponovo zapocnem nesto, ali odlucio sam umesto toga da samo posmatram svoju majku. Lice joj je bilo spokojno dok je spavala sa glavom na jastuku. Kosa joj je bila rascupana i sminka razmazana, ali sve jedno je izgledala prelepo. Posegao sam i sklonio kosu sa njenog lica. Dok sam to radio, otvorila je oci.

Osmehnula se i sapnula pospano, “Sta radis?”

„Samo posmatram zenu koju volim.“

Ponovo se osmehnula senzualno i zatvorila oci. “I ja tebe volim, ljubavi,” sapnula je. Zatim je uzdahnula i protegla svoje ruke od cega je pokrivac spao sa njenih velikih grudi. Sklonila je pokrivac sa sebe i pogledala dole. mala grimasa joj je pokrila lice.

„U haosu sam,“ rekla je.

„Meni izgledas prelepo,“ rekao sam, pretpostavljajuci da je mislila na svoju kosu i sminku.

„Ne, mislim dole,“ odgovorila je, nasmejavsi se.

„Oh,“ odgovorio sam malo postidjeno kada sam pogledao u njenu, spermom prekrivenu picu i butine. Jos uvek je curela iz njene pice i butine su joj bile prekrivene osusenim ostacima.

„Ne mogu da verujem koliko sperme imas u tim mudima, i dalje izlazi iz mene, rekla je. „Dobro je da ne mogu da ostanem trudna, inace bih sigurno zatrudnela nakon onoga sinoc.“

„Ne mozes da zatrudnis zato sto si na piluli, jel da?“ upitao sam, pretpostavljajuci da je bila na piluli.

„Ne, nisam na piluli sada. Ali veoma sam sigurna da sve jedno ne mogu da ostanem trudna. Rekla sam ti da sam zelela jos jednu bebu ali tvoj otac nije. Imali smo seks bez zastite nekoliko godina i nista se nije desilo. Uopste nisam bila na piluli svih tih godina.

Srce mi je iznenada poskocilo u grlo kada sam pomislio ponovo na onaj dan pre mnogo godina kada sam isao kod doktora sa svojim ocem. Iznenada sam shvatio da moja majka nije znala da je on uradio vazektomiju.

Mora da sam imao cudan izraz na licu jer je moja majka rekla, “Sta nije u redu?”

„Mama, um… um… prokletstvo, ne znam da li je ovo bitno ali… ne znam kako ovo da ti kazem.“

„Sta?“ Upitala je iznenada zabrinuto.

„Oh, sranje. Ti nisi znala. Mislim ocigledno nisi znala da je tata… da je tata uradio vazektomiju. To je bilo kada sam imao mozda… uh da vidimo, malo pre nego sto smo prodali stari auto, znaci da sam imao deset godina.

„Sta?“ uzdahnula je povisenim tonom. „Salis se.“

„Ne isao sam kod doktora sa njim. Nisam o tome puno razmisljao sa deset godina. Hteo sam da ti kazem… pre neki dan, ali mislio sam da nije bitno.“ Video sam da je majcino lice postalo bledo kao carsaf.

„Taj kurvin sin, nikad mi to nije reko,“ rezala je. „Odneo ga djavo, to je bilo kad smo pokusavali da dobijemo jos jedno dete,“ dodala je, njen bes je blokirao realnost rizika koji smo upravo preuzeli time sto sam svrsio u nju.

„Sta cemo da radimo?“ rekla je panicno.

Gledala me je na trenutak ne shvatajuci. Onda su joj se oci sirom otvorile. “Oh,” uzdahnula je.

„Zao mi je,“ rekao sam.

Njeno lice je odavalo njenu zabrinutost ali ona je pokusavala da je prikrije. “Nisi ti kriv. Nisi znao.” Rekla je neverovatno smireno obzirom na situaciju. Zatim je uzdahnula i rekla, “Pa, ne mozemo da ucinimo mnogo u ovom trenutku. Mislim da je prilicno mala verovatnoca da cu da… uh… da zatrudnim iz prvog puta. Mislim proslo je puno godina, i kako zena stari, teze je da zatrudni. Za razliku od muskaraca i njihove sperme, zene imaju samo toliko jajnih celija i njihov broj opada kako stare. Plus mislim da nije moj plodni period.

Nisam potpuno razumeo sve sta je govorila, i nisam bio siguran da je ona verovala u to, ali stvarno sam se nadao da je bila istina.

„Pocecu da uzimam pilule cim dodjemo kuci.“ Zatim je dodala, „Tvoj otac nam je ucinio zivot jadnim sve ove godine, necemo da dozvolimo da nam sada unisti odmor.“

Nasmesio sam se, ” Mogu ja to.”

Mislim da sam video zabrinuti izraz na majcinom licu, ali nestao je brzo kada je rekla, “Dobro, hajdmo na plazu da se opustimo.”

Preveo: rke koke

Zabranjena ljubav 11
Zabranjena ljubav 13

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience