Sledeceg dana smo otisli na plazu i zatim otisli da iskupujemo nesto u lokalnim prodavnicama… bar je moja majka kupovala. Bili smo u prodavnici sesira kada smo ponovo videli Stefani. Moja majka ju je zagrlila i poljubila dok sam ja stajao tu, gledajuci kao tupson. Dok su njih dve pricale nisam mogao da se ne prisetim prica koju mi je mama ispricala o njoj, i kako priroda nalaze, postajao sam uzbudjen. Primetio sam da je Stefani pogledala u mene nekoliko puta i bacala je pogled na moje prepone. Ja sam se brzo okrenuo i pravio se da gledam sesir na polici.

Pre nego sto je Stefani otisla, poljubila je moju mamu ponovo i zatim me iznenadila nagnuvsi se i poljubivsi me u obraz.

Moja majka mi se osmehnula dok je Stefani odlazila. “Mislim da joj se svidjas,” rekla je, pretvarajuci se zatim da je bila ljubomorna.

„Kako da joj se ne svidjam… mislim, zgodan sam, muzevan i…“ zastao sam kada me je moja majka udarila u ruku i isplazila mi se.

„Uh, da li bi radije isla na veceru sama? Mislim, ona je tvoja drugarica,“ rekao sam, nadajuci se da ce reci ne.

„Ne,“ odgovorila je na moje olaksanje.

Zavrsili smo sa sopingom i otisli malo na plazu. Zatim smo se vratili u sobu da malo odremamo. Hteo sam da zapocnem nesto, ali mama je rekla da je bila umorna i da mozemo da radimo nesto nakon vecere.

Bilo je skoro sest i cekao sam da moja mama izadje iz kupatila. Nevoljno sam pristao da nosim odelo i kravatu, ali insistirao sam da necu da nosim carape. Bio je to besmislen protest, ali sam se osecao kao da sam imao malo kontrole. Pogledao sam na svoj sat i viknuo, “Mama, ako ne pozuris, zakasnicemo.”

Ona je viknula, “Stefani uvek kasni, tako da nemoj da brines.”

Nekoliko minuta kasnije izasla je iz kupatila obucena. Uzdahnuo sam kada sam je video. Moja majka je uvek prelepa, ali veceras je apsolutno sijala. Nosila je svetlo plavu haljinu, Grckog stila koja je dodirivala pod. Gornji deo je pokrivao njeno desno rame ali drugo je ostavljao otkriveno. Imala je izrez koji je isao od poda sve do njenog levog kuka. Onda sam video nesto od cega su mi usta sirom otvorila.Mogao sam da vidim gornju ivicu njene leve areole. Pokazao sam prstom i rekao, “Mama, vidi ti se bradavica.”

Ona je pogledala dole i zakikotala se, “Pretpostavljam da cu morati da budem oprezna ili bi Stefani mogla da se bas napali na mene.”

Podigao sam svoje obrve. Zatim sam rekao, “Hej, kako to da se ne oblacis tako za mene stalno?”

„Zato sto te vidjam stalno,“ uzvratila je nasmejavsi se.

Pretpostavljao sam da nije bilo samo to u pitanju. Mogao sam da primetim da je moja majka jos uvek bila malo zagrejana za Stefani. Iskustva koja su imale kao ljubavnice, ocigledno su bila ponovo rasplamsana. Da nisam znao bolje, pomislio bih da moja mama pousava da napali Stefani.

Kao sto je mama i predvidela, Stefani je kasnila. Kada je stigla izvinula se rekavsi da kasni ceo dan. Moja majka se nasmesila popustljivo.

VIdeo sam da je Stefani bacila pogled na mene i zatim zurila u moju majku.

„Wow, izgledas seksi kao kada smo bile u srednjoj skoli,“ Stefani rece.

Jebo te, ona bas ne traci vreme, pomislio sam.

„I ti izgledas veoma dobro,“ moja majka je uzvratila, zureci u nju takodje.

Stefani je nosila ocigledno veoma skupu haljinu, ali bila je relativno konzervativna. Bila je uska, isticuci njene velike grudi i uzak struk. Poprsje je bilo blago dekoltirano takodje, ali ne narocito seksi. Siguran sam da bi izgledala seksi i u satorskom krilu.

„Ummmm, ummmm,“ rekao sam, procistivsi grlo. „Izubicemo rezervacije ako ne pozurimo.“

Njih dve su se nevoljno slozile i krenuli smo.

Stigli smo u restoran sa prilicnim zakasnjenjem. Bilo je otmeno mesto i svi su bili odeveni veoma formalno tako da nisam osecao da strcim u odelu. Odveli su nas do naseg stola i Stefani je narucila flasu vina. Moja mama se nije bunila kada sam sipao sebi jednu casu. Ubrzo nakon sto je razgovor krenuo, poceo sam da se osecam suvisno. Nije mi bas smetalo jer sam uzivao gledajuci dve predivne zene. Primetio sam u jednom trenutku da je mamina haljina ponovo skliznula dole, otkrivajuci njenu smedju bradavicu. Ako je mama i primetila, nije to pokazivala. Ali bilo je ocigledno da je Stefani primetila. Video sam kako joj oci lutaju sa majcinog lica do njenih grudi i zatim ponovo gore nekoliko puta.

Primetio sam da se mama meskoljila dosta u svojoj stolici. Naravno, to je moglo biti zato sto sam skliznuo svoju ruku ispod stolnjaka i poceo da mazim njenu golu butinu. Pretvarao sam se da slusam njihov razgovor dok su mi prsti mileli uz i niz majcinu glatku i toplu nogu. Nakasljala se da prikrije svoj uzdah kada su moji prsti skliznuli izmedju njenih butina, gotovo dosezuci njenu golu pickicu. Onda je prekrstila noge, efektno odsekavsi put mojoj ruci na gore, Pogledao sam je i zadrzao svoju ruku na njenoj butini.

Njihov razgovor je uglavnom bio o skoli i tome kako su se zabavljale (izvan spavace sobe) dok su odrastale. I mama i ja smo bili sokirani kada je Stefani rekla da je ona direktorka Nort Stejt koledza. Onog gde sam sam trebao da krenem.

„Oh moj Boze,“ rekla je Stefani. „Ti ces dolaziti tamo stalno da posecujes Dzerija.“

„Da,“ moja majka je procedila osamuceno, lice joj je odavalo uzbudjenje. „Ne mogu da verujem da si bila tako blizu sve vreme.“

„Pa, tamo sam tek nekoliko godina.“

„Zaista? I vec si glavna tamo?“

Video sam da se Stefani zacrvenela po prvi put. Rekla je, “Pa, zapravo, moj otac u sustini poseduje tu skolu. Mislim, uz sav novac koji je donirao, moglo bi se reci da on diktira sve sta se tamo dogadja. Ja se ne bunim. Posao je divan i imam potpunu slobodu da rukovodim kako ja mislim da treba.”

„Ovo je tako neverovatno,“ moja majka rece uzbudjeno.

Stefani je blistala.

I jednoj i drugoj je lice bilo zajapureno i mogao sam da primetim da je postojala seksualno privlacnost izmedju njih dve. Nisam bio siguran kako se osecam sa razvojem situacije. Mislim u jednu ruku, sedeo sam sa dve prelepe zene, jedna od njih moja rodjena majka, koje su blile zljubavnice. I sada smo moja majka i ja bili ljubavnici. Pitao sam se da li treba da budem ljubomoran. Sa druge strane, sedeo sam sa dve prelepe zene koje su bile ljubavnice. Moj osamnaestogodisnji libido je radio punom parom.

Nakon vecere njih dve su i dalje pricale sto na sat. Rekao sam, “Mislim da cu da podjem nazad u sobu.” Mogao sam da vidim da je moja majka izgledala razocarano. Zatim sam dodao, “U redu je, vi ostanite ovda i pricajte koliko god hocete. Vidimo se u sobi, mama. Mogao sam da vidim izraz olaksanja i zahvalnosti u majcinim ocima. Nagnuo sam se i poljubio je u obraz i ispruzio ruku Stefani da se pozdravim. Ona me je povukla dole i zaprepastila me jos jednom poljubivsi me usne.

„Verovatno cemo se videti sutra na plazi,“ rekla je sa svetlucanjem u svojim ocima.

„Uh… da,“ zamucao sam, razmisljajuci o tome da me je videla golog onaj dan. Pozurio sam nazad u sobu pre nego sto su njih dve videle moju erekciju.

Vec sam cvrsto spavao kada je moja majka usla u sobu i probudila me. Ukljucio sam svetlo i pogledao na sat; Proslo je dva ujutru. Osmehnuo sam joj se i rekao, “Jesi li se zabavila?”

„Jesam,“ odgovorila je, reci su joj bile pomalo nerazgovetne. „Stefani je jos uvek veoma zabavna. Otisle smo u bar i popile jos nekoliko pica.“

„Vidim,“ nasmejao sam se.

Zatim sam vledao dok je lagano svlacila svoju haljinu otkrivajuci svoje golo telo. Povukao sam pokrivac da joj pokazem da sam i ja takodje bio go. Kurac je poceo da mi se dize brzo.

„Mmmm,’ rekla je, „Izgleda da je neko cekao na mene.“ Zatim je domilela u krevet gola pored mene.

Zastenjao sam sam kada su joj se usne spojile sa mojim i njena ruka pronasla moj, sada vec pulsirajuci kurac.

Odvojila je usne od mojih i sapnula, “Kladim se da si me zamisljao sa Stefani.”

Zastenjao sam kao odgovor.

„Stefani me je uhvatila za butinu cim si ti otisao. Presla je na tvoju stolicu i spustila svoju ruku bas tamo gde je bila tvoja.“

„Mmmm,“ sapuo sam.

„Znas sta jos? Pustila sam je da se igra sa mojom picom.“

Oci su mi se otvorile sirom. Zastenjao sam ponovo i moja majka se nasmejala seksi. Onda je pocela da me ljubi niz grudi. Pogledala je gore u mene uhvativsi moj kurac. “Znas da zeli da ode u krevet sa mnom ponovo.”

„Oh, Isuse,“ uzdahnuo sam na njene reci kao i zbog cinjenice da je uzela moj kurac u svoja topla usta.

Zatim se povukla, pogledavsi u mene ponovo dok mi je lizala kurac i rekla, “Ispricala sam joj za nas.”

Rekao sam, “Stvarno? Sta je ona rekla?”

Ona se zakikotala i rekla, “Mislila je da je seksi to sto se njena najbolja drugarica iz srednje skole jebe sa svojim sinom.”

„Stvarno?“

„Da, Bila je skroz ok sa tim.“

„Wow,“ rekao sam, gledajuci kako moja majka vraca moj kurac u svoja usta. Vec sam se blizio orgazmu. Ali nisam zeleo da se desi tako brzo. Povukao sam svoju majku nevoljno sa svog kurca. „Zelim da ti lizem,“ rekao sam.

„Oh Boze, da. Tako sam vrela.“

Gurnuo sam je i bukvalno zaronio izmedju njenih nogu. Kada sam joj rasirio noge ispustio sam uzdah. Njena pica je bila bukvalno natopljena sokovima. O cemu god da su njih dve pricale stvarno je napalilo moju majku. “Jebo te, kol’ko si vlazna,” rekao sam, gotovo za sebe.

„Lizi je,“ odgovorila je. uhvativsi me za glavu i povukavsi moja usta do njene natopljene pickice.

Zastenjao sam i poceo da lizem njenu slatku picu. S ojim jezikom sam zaranjao duboko u njen bunar, kuljajuci od sokova. Sisao sam je i vracao se po jos. Majcini kukovi su se trzali divlje na krevetu dok se borila za dah. “Lizi me, lizi me,” stenjala je, obavijajuci svoje butine oko mog vrata, preteci da me ugusi. Zadrzao sam dah i nastavio da je lizem. Trenutak kasnije pocela je da svrsava. Kukovi su joj se izdigli sa kreveta i telo joj se zgrcilo dok ju je obuzimao dugi i prozimajuci orgazam. Borio sam se da se uhvatim za njen kukove dok se ona grcila i trzala na krevetu. Nakon sto su njeni grcevi usporili, noge su jj spale sa mojih ramena i telo jooj je malaksalo. Odvojio sam svoje veoma vlazno lice os njene picke i pogledao u nju. Bio sam iznenadjen sto vidim da joj je lice bilo vedro i disala je polako. Ili se onesvestila ili je zaspala. Umesto da je probudim, domileo sam i uhvatio je u svoje narucje. povukavsi prekricac preko nas. Mumlala je u svom snu i privila se uz mene. Lezao sam dugo budan, razmisljajuci o zeni u mom narucju. Znao sam da sam veoma srecan sin.

Preveo: rke koke

Zabranjena ljubav 13
Zabranjena ljubav 15

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience