Ustao sam rano sledeceg jutra i narucio dorucak za nas dvoje. Kada je stigao, tiho sam otvorio vrata, dao napojnicu nosacu i postavio sto u sobi. Sve sam pripremio kada sam video da se moja majka protegla u krevetu. Uzeo sam solju vruce kafe i seo na krevet, prinevsi solju njenom pospanom licu. Kada je namirisala kafu, osmeh joj se pojavio na licu i njene pospane oci su zablistale.

„Mmmmm, hvala ti.“ rekla je uspravivsi se na kreveku. Uzela je kafu od mene i uzela gutljaj. „Uh, koliko je sati?“

„Skoro pola deset.“

„Oh Boze, Moramo da budemo u lobiju u deset da idemo na ronjenje,“ moja majka je uzdahnula i krenula da ustane.

„Ne brini, pozvao sam i pomerio termin u podne.“

„Hvala ti ljubavi. Izgleda da sam se napila sinoc.“

„Da, jesi,“ rekao sam sa smeskom, setivsi se da se onesvestila kada je svrsila.

Onda se moja majka setila sta se desilo. Lice joj se zacrvenelo i rekla je, “Izvini, izgleda da sam te ostavila suvog sinoc.”

„Pa, zapravo, tvrdog i suvog,“ nasmejao sam se. „U redu je. Drago mi je da sam bio na usluzi.“

„Dugujem ti,“ rekla je sa seksi osmehom.

„Ne dugujes mi nista… ikada,“ rekao sam iskreno. Ustao sam i prineo posluzavnik sa jajima, slaninom i tostom i spustio ga ispred nje. Dok sam je gledao kako pocinje da jede kao da umire od gladi, rekao sam, „Znaci rekla si Stefani za nas. Pretpostavljam da mozes da joj verujes.“

Iznenada joj je sinulo da mi je ispricala o tome sinoc. “Da, mozemo.”

„I znaci nabacivala ti se, huh?“

„Oh, ispricala sam ti i to,“ odgovorila je malo iznenadjeno. Zatim je dodala, „Sta sam ti jos rekla?“

„Nista osim da ti je dirala picu za stolom. Znam da kad si se vratila, pickica ti je bila poplavljena,“ rekao sam nasmejavsi se i video da se moja majka zarumenela.

„Jel se ljutis?“ upitala je.

„Ne uopste. Hej, koi osamnestogodisnjak bi se ljutio na prelepu zenu koja zudi za njegovom ljubavnicom? Znas da mi svi razmisljamo svojim kurcevima.“

„Humm,: rekla je, gledajuci me cudno.

„Sta,“ rekao sam.

„Ne znam da li bi trebalo ovo da ti kazem, ali valjda… pa,“ rekla je i zastala.

„Sta da mi kazes?“

„Stefani zeli ponovo da bude sa mnom. Znas, samo iz zabave, “ mama rece, izgledajuci postidjeno.

„Wow, sta si joj ti rekla?“ rekao sam, ali nisam spomenuo da mi je rekla nesto o tome sinoc.“

„Da cu da pitam tebe. Ali rekla sam i da zelim da ti budes tu ako ista budemo radile.“

„Jebo te! Jel me zezas?“

Moja majka se napokon nasmesila. “Ne, ne zezam se. Da li ti se svidja ta ideja.”

„Sta ti mislis?“ rekao sam i ustao. Izbocina u mom sorcu je bila ocigledna.

Sa osmehom, sklonila je posluzavnik sa hranom na stranu. “Mislim da bi trebalo da se pobrinem za to,” rekla je posegavsi za satorom u mom sortsu. Trenutak kasnije skinula mi je sorts i izvadila moj kurac.

„Mmmmm, rekla bih da te je razmisljanje o Stefani i meni zajedno veoma uzbudilo.“

Zastenjao sam kada je uzela moj kurac u svoja topla i vlazna usta. Moja majka mi je pusila dok je s’ljubavlja uzimala moja jaja u svoje ruke. Posegao sam ka njenoj glavi i drzao je sa prstima u njenoj kosi, nezno pomerajuci njena usta gore-dole na mom kurcu. Bio sam veoma uzbudjen ali zeleo sam da traje. Kada sam osetio da su mi muda bila blizu eksplozije. gurnuo sam joj glavu pozadi. Pogledala je u mene iznenadjeno. Onda je shvatila da nisam zeleo da odmah svrsim. Nasmesila se i zatim pocela da nezno lize glavic. Oblizivala ga je vrhom svog jazika, samo zadirkujuci osetljivu kozicu. Zatim je presla svojim jezikom dole ispod krunice. Noge su pocele da mi drhte dok sam se borio za kontrolu.

„Ne dam ti da svrsis jos.“ rekla je i na moje veliko razocaranje, povukla se i uzela parce tosta. Gledala je kako mi kurac pulsira dok je polako pila svoju kafu i jela tost. Zatim je rekla, „Da vidimo da li mogu ponovo da te dovedem blizu orgazma.“

„Mama!“ bunio sam se, ali potajno mi se svidelo. Izazivala me je i osporavala mi krajnje zadovoljstvo i time me izludjivala od pozude.“

Drkala mi je kurac svojom rukom i gledala glavic kako pulsira. Zatim se zakikotala i uzela malo dzema na vrh svog prsta, razmazujuci ga po glavicu mog kurca i zatim ga lagano polizala. “Mmmm, ima bolji ukus od tosta.” Drkala mi je kurac ponovo pre nego sto je sela. Gledao sam dok je skupljala malo vise dzema ali ovaj put ga utrljala na svoje bradavice. “Probaj ti,” rekla je, podizuci svoje grudi ka meni.

Savio sam se i usisao njenu bradavicu u svoja usta. “Slatko,” rekao sam, oblizujuci svoje usne.

„Mozda cu da ga razmazem po svojoj pickici jednom i dam ti da je polizes.“

Samo sam zastenjao.

Uhvatila je moj kurac ponovo i drkala ga. Njena ruka se pomerala gore-dole po mom kurcu sa mucnim zadovoljstvom. Zatim je savila glavu i polizala krunicu nastavljajuci da pomera svoju ruku.

„Mama,“ zacvileo sam.

Ona se zakikotala. Zatim je otvorila usta i uzela glavic unutra, nezno sisajuci, a njena ruka je mirovala.

Kada sam poceo da pomeram svoje kukove, zastala je. “Nije fer,” rekla je i odmahnula mi glavom.

„To sto ti radis nije fer,“ rekao sam sa molecivim pogledom.

Izazivala me je dugo. Kada je videla da sam bio spreman da prsnem, rekla je, “Ok, popusticu ti. Ali moraces da svrsis bez mog ili tvog dodirivanja tvog kurca. Samo cu da prislonim usta na tvoj glavic i lizem ga.”

Bio sam spreman da pristanem na sve u tom trenutku. Stajao sam tu na drhtavim nogama kada je uzela glavic u svoja usta ponovo. Osecao sam kako mi njen jezik obradjuje glavic, kruzeci oko njega, pronalazeci rupicu i oblizujuci je, i kruzeci jezikom ispod krunice zadirkujuci osetljivu kozicu. Ocajno sam zeleo da posegnem za njenom glavom, ali sam se suzdrzao, stezuci ruke u pesnice. “Oh Boze, oh Boze, oh Boze,” stenjao sam osecajuci kako moda pocinju da mi kuljaju. Kao eruptirajuci vulkan, osecao sam kak kurac pocinje da mi pulsira. “ja… ja cu da… svrsimmm,” uzdahnuo sam. Moje reci nisu dopirale do moje majke dok je nastavljala da nezno oblizuje glavic.”

„Ahhhhhheeeee,“ Vrisnuo sam dok je moja sperma jurila kroz koplje i prskala iz neverovatno nateklog glavica diboko u njena usta. Cuo sam da je zastenjala, ali nije propustila ni kap, gutajuci moje eruptirajuce punjenje. Osecao sam kao da mi muda eksplodiraju dok su se praznila u njena sisajuca usta. Kada je poslednja kap izasla van, zateturao sam se pozadi i srusio se u stolicu. Kurac mi je i dalje pulsirao kao da je pokusavao da ispumpa jos sperme iz mojih potrosenih jaja.

„Jebo te,“ uzdahnuo sam gledajuci u svoju nasmejanu majku. Nastavila je sa svojim doruckovanjem kao da se nista nije desilo.

Preveo: rke koke

Zabranjena ljubav 14
Zabranjena ljubav 16

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience