Kada se mama vratila sa picom, sabrala se. Bade mantil joj je bio privezan oko struka i crvenilo joj je izbledelo sa lica. Rumenilo koje joj je ostalo na obrazima je verovatno bilo od vina. Spustila je picu na stocic i sela.

„Donecu jos vina,“ rekao sam i ustao. Srecom, erekcija mi se malo spustila. Pokupio sam skoro praznu flasu. Obicno bismo popili samo jednu flasu petkom uvece. Brzo sam sipao ostatak u njenu casu i odjurio u kuhinju. Kada sam se vratio, jela je parce pice. Pustio sam film, i iako je bilo dosta mesta na kaucu, seo sam blizu uz nju tako da mi je butina dodirivala njenu.

„Oh, prosuo si nesto na bokserice,“ rekla je kada je ugledala tamnu fleku na mojim gacama.

Lice mi se zacrvenelo kada sam pogledao dole. “Uh… da, prosuo sam malo vina i probao sam da ga ocistim u kuhinji,” slagao sam.

Nakon svih nepodnosljivih reklama, film je napokon poceo. Posegao sam iza svoje majke i iskljucio lampu na kraju sofe. Sada je soba bila osvetljena samo svetloscu tv ekrana. Sedeli smo u tisini, gledali film i jeli picu. Nisam znao za svoju majku, ali ja sam bio i te kako svestan njene butine koja je dodirivala moju. Mogao sam da osetim vrelinu njenog tela na svojoj nozi. Kada sam pojeo nekoliko parceta pice i ponovo nam dopunio case, izmakao sam se od svoje majke.

„Stavi noge u moje krilo i izmasiracu ti stopala,“ rekao sam.

„Zaista zelis da znas gde idemo na odmor. Ali necu ti reci, „kikotala se, i reci su joj bile malcice nerazgovetne. Vino je pocelo da deluje na nju.

Potpuno sam zaboravio na nas odmor. To mi je trenutno bila poslednja stvar na umu. “Uh… da, zelim.”

Podigla je svoje noge, gurajuci haljinu medju njih, i polozila ih preko mojih nogu. “Sacekaj,” rekao sam i odjurio gore u njenu spavacu sobu i doneo njen omiljeni losion… to stalno koristi na svojim grudima. Seo sam na svoje mesto i ponovo spustio njene noge u svoje krilo, spustivsi pete na svoje prepone. Sipao sam kremu na gornju stranu njenog stopala. Dok smo gledali film, poceo sam da utrljavam kremu izmedju njenih prstica i po gornjoj i donjoj strani jednog stopala. Nastavio sam da joj masiram stopalo neko vreme. Kada sam pogledao u svoju majku, oci su joj bile zatvorene i lice vedro.

Lagano sam joj masirao jedno stopalo, a zatim drugo, pomerajuci njene pete po svojim intimnim delovima. Sa pola flase vina u sebi, vise nisam ni pokusavao da prikrijem svoju erekciju. Moj tvrdi kurac je sada lezao pod njenom petom. Dok sam je masirao, pomerao sam joj stopalo napred-nazad, trljajuci njenu petu po mojoj erekciji. Neverovatno, kada sam zastao da dohvatim moju casu vina, mamino stopalo je nastavilo da se pomera napred-nazad bez moje pomoci. Bilo je nezno, ali ipak primetno. Pogledao sam je i video da su joj oci i dalje bile zatvorene, ali usta su joj bila otvorena i izgledalo je da je disala brze. Uzeo sam gutljaj vina i brzo spustio casu nazad. Umesto da se vratim na njena stopala, poceo sam da masiram list njene noge.

„Mmmm, Dzeri,“ rekla je gotovo uzdahnuvsi.

Povukavsi njenu nogu, pomerio sam joj stopalo vislje na moj stomak, blago joj rasirivsi noge. Naprezao sam oci da zavirim izmedju njenih butina. Svetlo jednostavno nije bilo dovoljno dobro.

List njene druge noge se pomerao senzualno preko mog, sada veoma tvrdog kurca. Pitao sam se da li je shvatala sta radi. Ipak, u svom alkoholom zamagljenom mozgu, pretpostavljao sam da je znala sta sam radio.

Morao sam da joj zavirim izmedju nogu. Namestao sam se na sofi dok nisam bio blize njoj, sa njenim butinama preko mojih. Odvazno sam joj razdvojio jednu nogu od druge, pomerajuci svoju ruku vislje uz njenu butinu dok sam to radio. Iznenada mogao sam da vidim mracni predeo medju njenim butinama. Blago sam joj pomerio nogu dok svetlost tv-a nije obasjala mracni predeo. Potisnuo sam uzdah. Mogao sam da vidim sve. Nije imala gacice na sebi i mogao sam jasno da vidim njene picine usnice. Cak i pod treperavim svetlom tv-a mogao sam da vidim da su unutrasnje usnice bile natecene i prekrivene sjajem svetlucavog sokica. Moja majka je bila uzbudjena… nije bilo sumnje.

Sa blagim uzdahom skupila je svoje noge, zaklonivsi mi pogled. Neometen, poceo sam da joj masiram butine, koristeci samo malo kreme kao lubrikant.

„Ohhhh,“ moja mama je uzdahnula dok je moja ruka pocela da masira vislje, nezno se pomerajuci na gore. Glava joj je bila oslonjena na naslon za ruke i disala je tesko kroz blago otvorena usta. Seksualna napetost u zamracenoj sobi bila je tako jaka da se mogla seci nozem. Prsti su mi klizeli jos vislje medju njene noge, masirajuci meko i toplo meso medju njenim butinama, sada samo nekoliko centimetara od njene mackice.

Preuzimajuci neverovatan rizik, posegao sam u svoje bokserice i izvukao svoj ukruceni kurac kroz otvor. Zatim sam privukao list majcine noge do svog kurca. Cuo sam da je uzdahnula, ali nije se izmakla. Umesto toga, pocela je nezno da pomera svoj list po mojoj erekciji kao malopre, ali ovog puta nije bilo materijala izmedju njene noge i mog kurca… samo golo meso. To je bio neverovatan osecaj, bolji od bilo kog vlaznog sna koji sam ikad imao.

Bio sam gotovo lud od uzbudjenja dok sam pomerao svoje prste jos vislje. Kucna haljina joj je bila otvorena sada vec skoro do njenih prepona. Vrtelo mi se u glavi i ruke su mi primetno drhtale. Cuo sam da je moja majka sapnula nesto.

Zvucalo je kao “Dzeri… ne” odlucio sam da to ignorisem kada sam osetio da joj butine drhte pod mojom rukom.

Iznenada vrhovi mojih prstiju su dodirivali njene polne usnice. Telo joj se zaledilo i noge su prestale da joj se pomeraju. Nisam mogao da verujem da sam dodirivao majcinu picu. Kako je alkohol pulsirao u mojim venama, postajao sam odvazniji. Sa dva drhtava prsta, rasirio sam unutrasnje usnice, otkrivajuci njen natekli klitoris. Iako nisam nikada zapravo imao snosaj, nisam bio potpuni novajlija. Igrao sam se sa svojim devojkama i masturbirao ih svojim prstima, ali nikada nisam video ovako nesto. Klit joj je bio ogroman. Izgledao je kao minijaturni penis sa slemom koji je pokrivao sicusno koplje. Podrhtavao je. “O moj Boze,” sapnuo sam iz svog uzdaha. Moja majka je sada uzdisala tiho i kukovi su poceli da joj se pomeraju gore-dole.

Iako nikada to nisam radio, osetio sam iznenadni nagon da poljubim njenu mackicu. Bio sam siguran da bi to prekinulo to sto smo radili. Umesto toga, lagano sam skliznuo svoj srednji prst u toplu i veoma vlaznu rupicu. Njeni gusti sokici su dozvoljavali mom prstu da se pomera neometeno.

„Ohhhh, neee, Dzeri,“ moja majka je uzdahnula, ali nije uradila nista da me zaustavi. Sta vise, njeni kukovi su se izdigli gore i noge su joj se rasirile, primajuci moj prst duboko u njeno telo. Nikada nisam osetio nista tako predivno, Da, zabadao sam svoj prst u par devojaka ali nista ovako vrelo, mekano i vlazno. Bilo je neverovatno. Topli zidovi su mazili moj prst, gotovo ga usisavajuci u njeno telo. Kada je bio u njoj do kraja, poceo sam da joj nezno trljam klitoris svojim palcem.

„Oh, oh, oh,“ uzdisala je. Ili je to bilo „Ne, ne, ne,“ Obzirom da su joj se kukovi sada pomerali gore-dole prema pomeranju mog prsta, pretpostavio sam da mogu da nastavim. Sada ohrabren, skliznuo sam jos jedan prst u nju i poceo da ih izvlacim i nabijam snaznije.

„Oh boze, oh Boze, oh Boze,“ saputala je. Zatim, „Oh, oh, oh, oh,“ Soba se iznenada ispunila sisajucim zvukom mojih prstiju koji su se pomerali u njenoj natopljenoj pickici. Mogao sam da namirisem njeno uzbudjenje i cinilo mi se da soba pocinje da se vrti. Oci su mi bile sirom otvorene dok sam buljio u spoj mojih prstiju i majcine pice. Delovala je usko, pomislio sam, obzirom da sam izasao iz te rupice pre osamnaest godina. Ta pomisao je ucinila da mi kurac zapulsira i iscedio je jos soka u moje, vec natopljene gace.

Iznanada, moja majka je uhvatila moju ruku i nabila moje prste duboko u sebe. Kukovi su joj se izdigli sa sofe i telo joj se zaledilo. Blago cviljenje joj je izlazilo iz usta dok joj je telo drhtalo. Mogao sam da osetim kako joj pickica steze moje prste, kao da pokusava da ih uvuce u njeno telo. Nisam mogao da verujem da prstima jebem svoju majku i da sam je doveo do svrsavanja. Sa svakim uzdahom zadovoljstva, sve vise soka se slivalo preko mog dlana i prstiju dok nisu bili natopljeni njenim picinim sokicima. Ako sam imao ikakvu sumnju da sam voleo svoju majku kao muskarac, a ne kao sin, iscezla je u tom trenutku. Da sam dodirnuo svoj kurac, cini mi se da bi eksplodirao.

Dok se majcino drhtanje usporavalo, osetio sam da odguruje moju ruku, pretpostavljajuci da je zelela da izvucem svoje prste van. Umesto toga, pre nego sto su mi prsti bili skroz van njene picke, ona ih je nabila nazad unutra, gotovo nasilno. Zatim ih je izvukla ponovo. Brzo sam shvatio sta je zelela i poceo sam da pomeram svoje prste unutra i van jos snaznije. Pomerao sam brzo svoju ruku, ali bio sam svestan da ne zelim da je povredim. Nije proslo dugo kada je pocela da svrsava po drugi put… ili je to bio jedan dugi orgazam. grcenje u njenoj pici nije prestajalo. Uzdisala je i drhtala, dok je neprekidni bolni uzdah izmicao sa njenih usana. Slatka aroma njene svrsavajuce pickice me je osamutila od uzbudjenja.

Trajalo je nekoliko minuta, pre nego sto je moja majka napokon oslobodila moju ruku. Zatim joj se telo skljokalo kao izduvani balon. Pogledao sam svoju ruku i video da je svetlucala od njenih obilnih picinih sokica. Lepljiva tecnost mi je prekrivala prste i dlan i bilo je malo cak i na gornjoj strani moje sake. Mrzeo sam pomisao da moram da operem ruku. Drhtao sam od uzbudjenja, ali nisam znao sta da radim. Zavalio sam se na sofu, i dalje se boreci za dah. Onda sam ponovo osetio majcino stopalo na svom kurcu. Pogledao sam u nju i iako je delovala kao da spava i disala je normalno, stopalo joj se i dalje pomeralo lagano.

Spustio sam ruku na gornji deo njenog stopala i utrljao njene sokice na svoj kurac i zatim na njeno stopalo. Nezno sam uhvatio njeno stopalo, navodeci ga na svoj kurac. Ona ga je pomerala, zapitao sam se, ili je to bilo pomeranje od mog lupajuceg srca. Tada me vise nije bilo briga. Osecao sam kako mi se orgazam nagomilava. Drzao sam njeno stopalo uz sebe, sada ga pomerajuci polako na gore i zatim dole.

Pulsiranje je pocinjalo duboko u mojoj dusi. Bio je to tako cudan osecaj, gotovo zastrasujuci. Pulsiranje je bilo sporo u pocetku, ali se ubrzavalo. Zeleci da traje, borio sam se da ga zadrzim. To je bila besmislena bitka. Poceo sam da izdizem svoje kukove sa sofe. Procedio sam vrisak kada mi je kurac iznenada zapulsirao i ispalio ogroman snop vrele sperme u vazduh. Nisam imao pojma gde je zavrsio, niti me je interesovalo u tom trenutku. Naredni mlaz je usledio brzo i zatim sledeci i sledeci. Osecao sam kao da ce muda da mi implodiraju dok je svaka kap sperme prskala iz mog koplja.

Kada je poslednja kap bila iscedjena, srusio sam se na sofu. Okrenuo sam se da pogledam svoju majku i laknulo mi je kada sam video da su joj oci i dalje bile zatvorene i izgledalo je kao da spava. Stopalo joj se vise nije pomeralo… prestalo je sa poslednjim trzajem mog kurca. Bio sam u uzasnom neredu. Ruka mi je bila prekrivena spermom. Bila je na mojoj nozi kao i na sofi. Bilo je poprilicno i na majcinom stopalu. Osecajuci se posramljeno brzo sam dohvatio maramice i probao da ocistim nered koji sam napravio. Zatim sam uzeo kutiju sa picom i preostalo vino i posao u kuhinju. Ostavio sam picu i vino u frizider. Kada sam se vratio u dnevnu sobu, gotovo mi je laknulo kada sam video da je moja majka otisla. Zavrsio sam sa ciscenjem i otisao na sprat. Majcina vrata su bila zatvorena. Otisao sam u krevet i masturbirao ponovo pre nego sto sam utonuo u iscrpljeni san.

Preveo: rke koke

Zabranjena ljubav 2
Zabranjena ljubav 4

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience