Iako sam bio zadovoljen nakon pusenja, jos uvek sam bio uzbudjen zbog nedelje pred nama, ali preciznije zbog spavanja sa svojom majkom. Takodje sam malo osecao i krivicu sto sam samo uzimao a za uzvrat nisam nista pruzio. Znao sam da je moja majka bila uzbudjena takodje. Jos uvek sam mogao da vidim njenu vlaznu picu u svojim mislima dok je stajala iznad mene malo pre. Plan je pocinjao da mi se razradjuje u mislima dok se moja majka spremala za krevet. Nisam bio siguran kakvi su bili njeni planovi, ali iznenada sam znao sta zelim.

Kada je mama izasla iz kupatila, bila je gola. Bilo mi je drago sto ce spavati gola. Prisla je i legla na krevet pored mene. “Uhhh,” rekla je, “bas naporan dan, huh?”

„Sjajan dan,“ rekao sam, nonsalantno posegavsi i uhvativsi njene grudi. Cuo sam njen kratki uzdah, koji je otkrivao da je jos uvek bila uzbudjena… odlicno za moj plan. Nagnuo sam se blize uz nju i nosem ocesao njen vrat, spustajuci male poljupce ispod njenog uveta.

„Mmmm,“ prosaputala je i okrenula glavu da mi da vise prostora.

Stiskao sam njene grudi i pomerao svoje usne na gore dok nisam dosegao njeno uvo. Osecao sam kako drhti dok sam nezno grickao njenu usnu skoljku i zatim lagano kruzio svojim jezikom oko mekane koze. “Mama,” rekao sam, nastavljajuci da je ljubim u uvo.

„Da,“ uzdisala je.

„Zelim da ti uradim nesto,“ rekao sam, sada malcice ostavsi bez daha od uzbudjenja.

„Sta?“ upitala je pomalo uplaseno.

„Ja… ja…“ rekao sam i zatim zastao, moja hrabrost je iznenada bledela.

„Sta?“ upitala je ponovo, okrenuvsi glavu ka meni.

Mogao sam da osetim kako mi lice crveni. “Ja zelim da… da… znas, da te ljubim… tamo dole, kao sto si ti radila meni,” izbrbljao sam. Cuo sam ostri uzdah.

Kada nije rekla nista, na trenutak sam pomislio da sam uprskao. “Izvini,” rekao sam brzo.

„Oh, Dzeri,“ rekla je i uvhatila moje lice svojim rukama. Zurila je u moje oci, trazeci u njima nesto. „Jesi li siguran?“

Srce mi je iznenada tuklo veoma brzo. “Da,” uspeo sam da kazem.

„Tvoj otac… tvoj otac nikad nije voleo to da radi,“ rekla je, jos uvek zureci u moje oci. Nakon dugog trenutka sapnula je, „Volela bih da mi polizes.“ Onda je podigla svoju glavu i poljubila moje usne nezno, prosavsi svojim prstima kroz moju kosu.

Njene reci “da mi polizes” poslale su uzbudjenje kroz moje telo. Privukao sam je blize, osecajuci njene mekane grudi pritisnute uz moje. Pritisnuo sam svoje usne cvrsce uz njene. Njena usta su se otvorila i moj jezik je skliznuo unutra. Usta su joj bila topla, vlazna i slatka. Izgubio sam se u njenim voljnim ustima i mekanom telu. Vrtelo mi se u glavi dok mi je srce tuklo u iscekivanju. Nikada pre nisam lizao picu, ali znao sam da sam zeleo to. Lizanje mamine picke bila je moja svakonocna fantazija i sada cu upravo to i da uradim. Odvojio sam svoje usne od njenih i ponovo poceo da je ljubim u vrat. Pomerao sam se lagano nanize dok nisam stigao do njenih prelepih grudi.

Poceo sam da sisam jednu bradavicu dok ja moja ruka mesila drugu. Zatim sam presao da sisam drugu. Kada sam bio gotov, obe bradavice su bile tvrde kao gumice na olovci i vlazne od moje pljuvacke.

Lagano sam poceo da je ljubim niz stomak, golicajuci svojim jezikom mekanu kozu. Pomerio sam se da kleknem izmedju njenih nogu i skliznuo sam obe ruke ispod njene guze, podigavsi je na gore. Uzdahnula je kada su joj se noge razdvojile, otkrivajuci njenu predivnu pickicu u svoj njenoj vlaznoj velicanstvenosti.

Iako je nikada pre nisam video tako izbliza, poceo sam. Pufnaste spoljne usnice su bile otvorene, sa unutrasnjim usnicama rasirenim kao cvet. Sokovi su se bukvalno slivali iz njene otvorene rupice. Mogao bih da se zakunem da su pocele bale da mi cure.

„Lizi je Dzeri. Molim te lizi je,“ Moja majka je preklinjala.

Sa uzdahom sam spustio svoju glavu dok nisam bio nekoliko centimetara od njene pickice. Onda sam otvorio svoja usta i usisao pune spoljne usmine u svoja usta.

„Ahhhhhheeee,“ vrisnula je. „Oh Boze, oh Boze, oh Boze,“ uzdisala je dok je moj jezik pocinjao da lize njene unutrasnje usnice. „Tako, tako je duso, lizi mi picu.“

Zadirkivao sam jezikom oko njene pickice, izbegavajuci otvorenu rupicu, uzivajuci u toplini i vlaznosti njenih polnih usnica. Zeleo sam da ovo traje. Bio sam odlucan da ne zurim i uzivam u svakoj tackici njene slatke pice. Moj jezik se pomerao lagano u njenu rupicu gde sam pronasao pravi bunar sokova. Vratio sam jezik u svoja usta i uzivao u njenom ukusu. Oduvek sam mastao kakvog li je ukusa njena picka, ali nista nije moglo da me pripremi za javu. Njeni sokici su bili gusti i gotovo slatki. Topili su se u mojim ustima gotovo odmah, tako da sam se vracao po jos. Iznova i iznova zarivao sam svoj jezik u maminu rupicu, uzivajuci u nagradi svaki put kada bih vratio svoj jezik u svoja usta. Znao sam u tom trenutku da cu je lizati kada god pozeli i nikad mi nece dosaditi da je ovako zadovoljavam.

„Oh Boze, bebo,“ mama je uzdisala svaki put kada bih razdvojio njene usnice svojim jezikom.

Njeni kukovi su se meskoljili u mojim rukama, otezavajuci mi da je drzim na svojim ustima. Konacno sam odustao i spustio njene kukove na krevet. Moja usta su usledila. sada sam lezao na stomaku sa ustima zarivenim medju maminim toplim butinama. Osecao sam se potpuno opkoljen njom. Ceo moj svet bio je fokusiran na njenu vlaznu picu. Njene butine su se obavile oko moje glave i pokrile mi usi, prigusujuci njene uzdahe zadovoljstva. U tom trenutku bo sam toliko izgubljen u lizanju njene picke da nisam cuo njen vrisak. Pocela je da svrsava. Znao sam jer su joj se butine zgrcile oko moje glave i njeni prsti su se zarili u moju lobanju. Pored toga, moja usta su bila potopljena njenim sokovima, koje sam gutao. Cinilo se da je trajalo veoma dugo. Pitao sam se da li je to bio jedan orgazam ili vise, jer nisam mogao da provalim kada se jedan orgazam zavrsavao i drugi pocinjao. Sokovi su se bukvalno slivali iz nje. Lice mi je bilo natopljeno od brade do cela i od jednog obraza do drugog. Bilo je predivno.

Proslo je prilicno vremena pre nego sto sam izvukao svoje lice izmedju njenih butina. Nisam otisao daleko, vec sam samo spustio svoje lice na njen venerin brezuljak pokusvajuci da dodjem do daha. Kada sam konacno pogledao gore, video sam da su mamine oci bile zatvorene i grudi su joj se pomerale gore-dole sa njenim ritmicnim disanjem. Trebao mi je trenutak da shvatim da je ocigledno zaspala. Nezno sam se izvukao izmedju njenih nogu. Promrmljala je u svom snu dok sam izvlacio pokrivac ispod nas i sklupcao se uz nju. Nisam hteo da se umijem. Zeleo sam da osetim kako se njena lepljivost susi na mom licu, Bio sam nasmejan dok sam tonuo u san.

Preveo: rke koke

Zabranjena ljubav 8
Zabranjena ljubav 10

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience