Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Zabranjeno voće

»Što ćeš raditi za vikend,« upita me preznojena Maja, kada se svali sa mene.
»Idem na Kras,« rekoh. Maja se nasloni na lakat i s uživanjem me pogleda: »Mogu li ići s tobom?«
»Neće ići. Idem kumi.«
»Ah,« uzdahne Maja, legne i pripali si cigaretu.

U deset ujutro već pošteno prži sunce. Parkiram na dvorištu i ulazim. »Nives,« pozovem zavirivši u kuhinju. Najvjerojatnije je na vrtu, rekoh sam sebi i odoh na gornji kat, kako bih ispraznio mjehur.
Dugo nisam bio ovdje, i vrata su sva ista. Pogrešno otvaram ona koja vode u Ivaninu sobu. Ivana je kumina kćer, naporna tinejdžerka, koliko ono ima godina? Bit će nekih sedamnaest….

Kroz zatvorene škure prodire smo malo svjetlosti – dovoljno da osvijetli Ivanino tijelo u snu. Leži s razmaknutim nogama, desna je otvorena u stranu i lagano savijena. Tanka joj se spavaćica za vrijeme spavanja podvrnula i razotkrila njeno međunožje. Ivana nije pocrnila, njena mlada pička blijedo svjetluca u polumraku. Tanka crtica svijetlih dlaka pokazuje prema stidnim usnama iz kojih sramežljivo vire male usne. Svijetla joj se kosa razlijeva po jastuku, usne su joj lagano rastvorene. Gledam je skamenjeno, kurac se puni krvlju, gotovo da mogu zamisliti njen miris, vitka bedra koja me grle oko bokova, njene nježne ruke koje me grabe za guzu, kako bi me gurnula još dublje u nju. Znam da bih morao odmah zatvoriti vrata i otići, zaboraviti. Ivana se okrenu od svjetlosti koja prodire kroz otvorena vrata i pokaza mi leđa. No, guzu zapravo – nježnu, bijelu guzu. Što bih ti radio, zamrmljah nehotice i trgnuh se iz erotske sanjarije.

Nalazim prava vrata, no pražnjenje mjehura nije nimalo lako.

U kuhinju ulazim istovremeno s Nives, koja u ruci nosi punu zdjelu za salatu s graškom. »O, Matej, ipak si došao!« veselo pozdravi i jednom me rukom obgrli oko vrata. Nives je pravi majčinski tip žene, iako ima tako mladu kćer. »A gdje je Branko?« upitah za njenog supruga.
»Spremaju nešto za vartogasnu zabavu, niti ne znam što,« nasmjehnu se. »Daj, skuhat ću ti kavu. Ivaana! Ustani, već je jedanaest!«
Mislim da me malo oblila toplina. »Zašto je budiš, tek je pola jedanaest,« rekoh lukavo.

Uz ispijanje kave pokaže se razbarušena i gunđava Ivana. Ispod svoje prekratke spavaćice obukla je vruće hlačice. Kroz tanki pamuk spavaćice dobro vidim obrise njenih djevojačkih prsiju. »Nećeš pozdraviti gosta?« upita je mama.

Još uvijek u sjedećem položaju ponudih joj ruku, lagano je stisne i sagne se da me poljubi u lice. Pogled mi nehotice pobjegne pod njenu komotnu spavačicu na cicice, koje se lagano zatresu. Uf, vrućina u kuhinji postaje nesnosna, zatim još namirisah njenu kosu – s nježnim mirisom kestena.

Pijemo kavu, Nives izvještava o događajima u selu i o tome tko će nastupati na vatrogasnoj veselici. Ivana se namršti. »U ovom selu je totalno dosadno, ali na veselicu zbilja ne idem.«

»A zašto ne?« upitah sa zanimanjem. Pogleda me velikimi plavim očima. »Tamo će biti samo seljaci i goveđa muzika,« reče podcjenjivački. »Janja i ja ćemo ići u Ljubljanu, biti će strašan koncert na Metelkovoj.«

»Jako mi je žao,« razljuti se Nives, »ali ići ćeš na veselicu ili ostati kući.«

Ivana strijelja očima ali ništa ne govori. One već znaju o čemu se radi… Nives popije kavu, naglo ustane i reče: »No, ja sada idem do Jožice pripremiti narezak, a vas dvoje očistite ovaj grašak.«

Nema druge nego poslušati. Premjestismo se na terasu. Počeh zapitkivati Ivanu o koncertu, i nekako se izlanu da ju je zadnji puta mama uhvatila u kvaru i sada je drži na kratkoj uzici. »Potpuno te shvaćam. Pa moraš izdržati još samo dvije godine, zar ne,« bodrim je i pričam joj o svom životu na selu. »Ali uvijek sam znao učiniti da bude zanimljivo…« dodajem tajnovito. Ivana me gleda pritvorenim očima, kao da je u sebi nešto odlučila.

Kada smo očistili grašak, Ivana se spusti na kauč i čita neki ženski časopis. Sam posižem za erotskim romanom slovenske spisateljice i zadubih se u čitanje, tu i tamo potajno pogledavam na Ivanine duge noge ili raskriveni trbuščić.

Ubrzo me savlada drijemež i povukoh se u hladniju dnevnu sobu i zadrijemah na kauču. Kada se probudih, Ivana je još uvijek na terasi, upravo još vidim kako brzo ispušta erotsku knjigu i pretvara se da spava.

Njeni su obrazi crveni, najvjerojatnije je zgrožena onim što čita taj dosadni knjižničar. U brzini je kazalo zatvorila na pogrešnoj strani, tamo gdje je stala ona, a ne ja. Naizmjence s uživanjem liže unutarnju stranu ruku i s osjećajem gricka vanjsku stranu, s usnama kliznu na moj plosnati trbuščić i jezikom ocrta rub traperica. Želim ih svući, jer sam ih već skoro navlažila svojim sokovima kroz tanke tangice. A moj instruktor vožnje ne popušta mojim izvijanjima. Jezikom krene prema cicici, vrškom me obliznu preko bradavice, po vratu i dolje preko druge bradavice. Tako dođe do ruba traperica, gdje me izludi s grickanjem, da opet pokušam otvoriti traperice.

»Obožavam tvoja prsa,« reče i snažno me uhvati za bokove. Baci se s donje strane prsiju cijelim jezikom, koji je hrapav i vlažan. Povremeno se vrškom jezika prošeta preko tvrde bradavice.

Dlanovima lagano klizi preko mojih izuzetno nadraženih prsiju i uvjek kada dodirne bradavice zadrhtim i malo glasnije zastenjah – kao da sam na rubu pameti.
Dlanom uz poteškoće klizne pod moje pripijene traperice i kada dodirne klitoris, svijam se u kriku, no ne ostaje na tome, navlažuje prste u mojoj gladnoj pički i prinosi ih do nosa. Zatvorenim očima pomirisa miris moje mačkice, obliznu ih i još jednom uroni u mene.

Pogledam prema Ivani, crvenilo je donekle splasnulo. Pitam se kakva je vlažnost među njenim nogama.

Autor: Matej N.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile