Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Zamamna igrica

Iduće putovanje: Crna Gora.

Prvi put sa mnom ide i Mateja, moja stara prijateljica. Sitna djevojka, taobljenih bokova i punih grudi s tamnim bradavicama. Stoje kao dvije kapi vruće čokolade na njenim grudima koje su se osunčale već na hrvatskoj obali. Mateja ima mekan, lijepo oblikovan trbuščić i vrlo uzak struk.

Inače duhovita i draga, od novog je dečka pokupila i malo cinizma. Na žalost, i on je s nama, a cijelu situaciju popravlja njegov prijatelj Marko. On je sasvim ok, samo neka se još okani šovinističkog humora. Beztog dodatka djeluje pametno, ali i privlačno – ima naime savršeno isklesan torzo kojeg je užitak gledati.

S prijateljima se ne smijem previše družiti, jer s nama putuje cijela grupa. Svi su odrasli i, uglavnom, individualci, tako da, osim svakodnevnih izleta na more, nemam gotovo nikakvog posla. Navečer se pridružujem svom društvu. Iskreno, radije bih se družila samo s Matejom, ali što se može kad su prijateljice zauzete. Čak sumnjam da su planirano poveli Marka, pošto sam još slobodna.

Predzanju večer ne znamo kamo bi sami sa sobomi zato ostanemo ležati na ručnicima na terasi Matejine i Ivanove sobe. Uz nas su gajba piva i cuba libre pa tko što voli. Mateja je oduševljena pečenim paprikama i salatama, dečki stručno uspoređuju lokalno pivo s našim. ” Hajmo se igrati nečeg!”, predloži Mateja i svojim tamnim očima zavodljivo gleda kroz čašu koktela. To je žena s najseksi glasom kojeg sam ikad čuka. Umjesto da radi na seks – lajnu, pjava u studentskom zboru. Koja šteta!

” Hajmo!”, uzviknem i predložim pantomimu. Mateja me prijekorno pogledaa ” Nisam to mislila”, rekla je baršunastim glasom, a svi uzdignemo glave da bi ju bolje čuli. Trenutak tišine prekinem s laganom sprdnjom: ” Poker na skidanje?”

Ivan kažiprstom pokaže na mene i počne kimati glavom: ” Nije loše, nije loše.” Mateja ponovo upita: ” A boca istine?” Sa svih se strana čuje negodovanje. ” Ovako i onako već znamo sve jedni o drugima.” Mateja ga pogleda s crno obrubljenim očima i lagano se nasmije: ” Na tvom mjestu ne bih bila tako sigurna.” Tek usput nadoda: ” A možemo i dodati izazov – kažeš ili se skineš.”

Svi prihvatimo igru i počnemo okretati bocu. Na meni je red da pitam Mateju. ” Jesi već probala analno?”, ona se hihoće i skine grudnjak. Crne se grudi rasplešu pred nama. Oblikovane su poput bogatih kapi, s malim crnim krugovima i tvrdim bradavicama. Ima još samo donji dio badića i ako si drzak možeš vidjeti kako je pod njima nabrekla njena vruća mica maca. Ivanu oči sjaje dok cijelo vrijeme grli svoju dragu. Zamišljam kako u njoj raste napetost, kako ju nadražuju svio dodiri pa čak i oni njene crne kose koja joj miluje grudi.

Dečki su ispraznili sve boce i krenuli po nove. ” Budite dobre i ne zaboravite piti!”, Marko kaže sjajnim očima. Kad se okrenuo, samo sam frknula. Ja sam još uvijek u suknjici ispod koje nemam ništa. To su već svi shvatili, jer sam prvo skinula majicu koja je otkrila da sam bez grudnjaka. ” Ponekad se isplati nositi donje rublje”, kažem si, ali ne zvučim uvjerljivo. Mateja je već prilično pijana, više od situacije nego od alkohola.

Približim joj se i pomilujem njenu dojku koja se, kao dragocjenost, sjaji od losiona sa šljokicama. Mateja se samo graciozno trzne, naslonjena na laktove. Ne izgleda iznenađena. Napunim dlanove njenim grudima i nježno ih pomičem. Mateja svojm seksi glasom tiho uzdiše. Tamnu bradavicu stavim u usta i nježno ju usisam. Uživam u trzajima njenog tijela. Znam da je već jako uzbuđena, mogu je gotovo pomirisati.

Prstima prijeđem preko mekog, lagano znojnom trbuščiću i dotaknem nebreklo tkivo pod ružičastim badićem. Ote joj se uzdah, a zdjelicu snažno gurne prema mojoj ruci. ” A da jih se riješimo?”, šapnem joj u uho, a ona željno kimne zatvorenih očiju. Podigne guzu da ju skinem. Preda mnom leži vlažna maca s tamnim rubovima i ružičastom sredinom. Lagano joj mislujem stidne usne i u velikim krugovima masiram njen klitoris.

Već je sva bujna i vlažna, a njezina ružičasta rupica želi biti ispunjena. Kažiprstom kliznem prema njoj, a Mateja zadrhće i uzbuđeno kaže: ” Ivanu sam obećala da nitko, osim njega, neće ući u nju.” Kimnem i pomislim : ” Baš šteta.” Spustim se na tlo i uzbušujem ju jezikom. Slatko slani okus mi napuni usta i jezikom pokušam prodrijeti dublje. ” Na ovo sigurno nije mislio.”, kažem sama sebi dok Mateja glasno uzdiše.

Autor: Anika

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile