Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Otišao sam u teretanu kao i svaki drugi dan jer držim do svog tijela i izgleda. Jako mi je bitno izgledati što privlačnije i svaki dan posjetiti teretanu jer tako održavam svoje zdravlje kao i razinu testosterona koji su potrebni za samopouzdanje. Taj dan sam radio prsa. Odradio sam par vježbi i taman sam bio u seriji kada je ona ušla, bila je to žena sa jako oblikovanom guzom kao i ostatkom tijela a pritom je imala bujne grudi. Nisam se uspio skoncentrirati na vježbu i tako sam ostao zaglavljen na benču. Ona je to vidjela i prišla mi. Bilo mi je neugodno ali pomogla mi je da izvučem tu seriju do kraja.

Sjeli smo i popričali, upoznali smo se i rekla je kako ima dečka ali nije zadovoljna njime jer joj nema šta pružiti i njoj treba netko za sex. Kako smo se mi zapričali nismo ni skužili da smo u jednom trenu ostali sami u teretani, ona je iskoristila priliku i uhvatila me za moj već tvrd kurac i rekla: „Želim ga“. Rekao sam: „Idemo do mene“. Spremili smo se i u autu mi je skinula hlače i počela mi drkat kurac te ga pušiti. Jedva sam izdržao i uspio odvesti do mene. Taman prije nego sam stao pred kuću svršio sam joj u usta.

Ušli smo unutra i ona se svukla, a zatim i mene. Gurnula me na krevet i sjela mi na facu. Lizao sam joj pičku jako vješto tako da je vrištala od užitka. Vidjela je da mi se ponovno dignuo i samo se pomakla do njega te se nabila. Jako se nabijala kao da ju dečko uopče ne jebe. Počela me grebati i skakati sve jače. Onda je mješala bokovima te se digla s mog kurca i počela mi opet pušit kurac. Lizala ga je tako stručno a ja sam ju posmatrao i mazio po glavi.

Zatim sam ju polegnuo na leđa i noge stavio ma ramena te ju počeo jebati kao da sutra ne postoji, toliko je uživala i toliko smo se čuli da sam pomislio kako nas čuju susjedi prekoputa iako imam dobro izoliranu kuću. Ubrzao sam još tempo i ulazio u nju koliko god duboko sam mogao ući. Tucao sam ju tako jako da je doživjela orgazam i počela curiti a da ja nisam ni osjetio koliko ustvari šprica. Rekla je kako me voli i nije htjela da stanem.

Zatim sam stao, izvadio i stao joj iza glave. Počeo sam joj ga nabijati u usta kao da joj je to pička. Gušila se malo, ali vidio sam da uživa. Izvadio sam joj ga na kratko da udahne te nastavio nabijat u grlo. Za to vrijeme sam joj masirao grudi. Onda sam stao i dao njoj da ga liže i igra se s njim. Onda sam joj ga opet počeo nabijati u usta i svaki put su joj moja muda došla do nosa. Onda sam joj ga izvadio i stavio muda u njezina usta da mi ih liže. Rekao sam joj: „Jako si dobra u ovome“, a ona se samo nasmijesila i nastavila lizat moja muda.

Zatim sam se ustao okrenuo ju i stao iza nje, te joj ga namjestio na ulaz u guzu. Nije ništa rekla pa sam ga samo nabio i počeo ju jebati sve jače i jače, ona je stenjala i govorila: „Ah..ah..nemoj..prestat…mmm…nemoj…prestat…ahh, kako je dobro…mmm“ nastavio sam ju jebati još jače i prije nego sam ga uspio izvuči počeo sam svršavati u njenu guzu. Ostao sam tako dok se nije iscjedio cijeli i onda sam ga izvadio i dao njoj da ga obliže. Rekla mi je: „mmm, bio si mi dobar, veselim se našem ponovnom susretu ;)“.

Kraj 🙂
Nadam se da vam se svidjelo. Odvojite vremena da ocijenite 🙂

Zanimljiva Badnja noć
Novo iskustvo