Brojne mlade djevojke koje se javljaju sa svojim iskustvima, nedoumicama i fantazijama u vaš list, potaknule su me da vam napišem pisamce… Radi se o iskustvu, možda bolje reći aktivnosti koja me okupirala kada sam imala 25 godina i radila u jednoj turističkoj agenciji u gradiću pedesetak kilometara udaljenom od Zagreba, u kojem i danas živim. Bila sam u braku dvije godine, a u metropolu bih zbog poslovnih obaveza dolazila jednom tjedno, i to u filijalu koja je bila u blizinu ulice u kojoj su ordinirale prostitutke, pokraj željezničkog kolodvora.
Jedan dan, bilo je ljeto, nosila sam prilično kratku haljinu-košulju. Stajala sam pred izlogom butika dvoumeći se da li da uđem isprobati sandale, kada mi je prišao muškarac i pitao me „da li radim“. U prvi čas nisam shvatila što misli, no kada mi je sinulo o čemu se radi, na vlastito zaprepaštenje rekla sam „da“, i nastavila „300 kuna za klasičnu ševu.“ Kada me taj čovjek primio za ruku, palo mi je na pamet da sam stranac u Zagrebu i uopće ne poznajem ovaj kvart, pa će me provaliti da nisam prava prostitutka. Kako mogu biti kurva bez mjesta za ševu? Na sreću, njegov je auto bio parkiran u blizini, i za svega deset minuta stajali smo ispred nove crne Mercedes S klase. Auto je bio smješten u samom kutu najdonjeg kata javne garaže, tako da mu se vidio samo stražnji dio. Uspela sam se na sve četiri na zadnje sjedište potpuno svjesna kako muškarac sada ima izvrstan pogled na moje noge i stražnjicu koju sam mu još bolje pokazala povukavši suknju do struka. Seks u autu je omiljena zabava mog muža, tako da sam se brzo smjestila u skroz ugodan položaj, još uvijek čvrsto stisnutih bedara. Skliznula sam gaćice preko štikli i raširila noge na kojima sam imala samostojeće najlonke (sva sreća da nisam obukla obične najlonke). Muškarac mi je predao tri novčanice po sto kuna i raskopčao šlic. Mom je egu posebno godilo što sam ga već ovim malim planinarenjem po sicevima toliko napalila da mu je penis bio u potpunosti dignut. Primila sam ga i vodila do usta već vlažne i otvorene vagine, dok nisam osjetila kako ga je jednim trzajem skroz zabio. Za nekoliko minuta počeo se grčiti i ispaljivati sjeme u moje tijelo. Primila sam ga za stražnjicu i tako čvrsto držala još nekoliko trenutaka. Kada sam ga zamolila da mi da papirnatu maramicu da se obrišem jer me tako navlažio, primijetila sam da sav blista od ponosa i zadovoljstva. Stvarno sam bila toliko mokra da sam morala ostaviti rupčić u gaćicama jer mi se mala stalno ponovno močila, a nisam mogla riskirati dolazak pred muža s vlažnim donjim rubljem. Nakon što smo se obadvoje očistili, ispratio me do izlaza iz garaže i dodao kako bi me rado ponovno ševio sljedeći tjedan.
Za sedam dana po radnom sam zadatku bila u Zagrebu, i hodajući po istoj onoj ulici razmišljala sam kako bih htjela da me opet neko odvede kao kurvu. Nosila sam kratku suknju koja je u potpunosti isticala moje duge noge, no kako je kišilo preko sam obukla mantil. Na uglu zgrade malo sam zastala i pravila se da popravljam čarape, tako da eventualne mušterije mogu dobro pogledati kakva stamena bedra imam. Prešla sam ulicu. Prišao mi je vrlo uredan gospodin od pedeset godina i pitao da li bih željela s njime otići na ručak. Nisam se začudila jer sam ga primijetila kako me guta očima dok sam popravljala čarape. Vragolasto sam se nasmiješila i rekla mu da nema problema, ali će ga to koštati 600 kuna. Bez prigovora je pristao, primio me za ruku i požurio prema hotelu Esplanade. Moja druga mušterija zvala se Antonio i bio je na poslovnom putu u Zagrebu, a inače je živio u Munchenu. Kada smo ušli u njegovu hotelsku sobu, morala sam ga doslovno odgurivati rukama jer je penis već izvadio na vratima, tako da sam ga držala na ledu sve dok mi nije pružio dogovoreni novac. Zatim sam se polako skidala, simulirajući striptiz, sve dok oboje nismo bili u potpunosti goli. Moj striptiz polučio je uspjeh. Antonijev penis bio je ne samo dugačak, već i puno deblji od kite mog muža. Ovaj put sam se već doma spremila za biznis. U torbicu sam natrpala desetak prezervativa, vlažne i suhe maramice. Jedan kurton sam kurvanjski otvorila zubima i srolala ga preko Antonijevog penisa, još uvijek ga držeći lijevom rukom, čučnula nad njega i prislonila ga na otvorena usta vlažne pizde. Skakala sam po njemu čvrsto ga držeći za noge. Sa svakim novim ubodom sve sam glasnije vriskala uživajući u nutra-van-nutra pokretima kojima me punio njegov velik i bolno tvrdi kurac. Bilo mi je super pa sam pokušala odgoditi orgazam, ali na žalost nije bilo pomoći. Osjetila sam kako mu se mali grči u mojoj pizdi puneći kurton kipućom spermom. Nakon pranja u kupaonici, polako sam se oblačila pružajući Antoniju zadnju priliku da uživa u mom tijelu. Ljubio mi je bradavice i još nadražene usmine. To bih predložila i ostalim curama koje će eventualno slijediti moj primjer, jer mi je dao sto kuna ekstra, a i morala sam mu obećati kako ćemo se svakako ponovno vidjeti kad sljedeći put dođe u grad. Ostavila sam mu broj telefona na poslu, kako bi mi mogao dan-dva unaprijed javiti da stiže.
Većina mojih plaćenih ševa odvijala se u automobilima i hotelskim sobama, no posljednje iskustvo koje ću podijeliti s vašim čitateljima posebno me napalilo – frajer me tucao u veži pored Name. Bio je to mladić od 18 godina, izvrsno građen i napaljen na seks. Dignuo me, stisnuo uza zid, i kroz raskopčanu haljinu strgnuo gaćice i izvukao mi sise iz grudnjaka. Nekoliko je sekundi hipnotizirano buljio u moju golotinju, a onda je zabio tvrdu kurčinu u željnu pičkicu. Dva puta sam svršila prije no što me napunio vrućom spermom. „Uf, što se dobro jebeš! Imaš kakav telefon?“ I tako sam dobila još jednu vjernu mušteriju…
Tijekom sljedeća tri mjeseca skupila sam krug „redovnih“, a s Antonijom i ostalom gospodom koji bi dolazili iz drugih gradova provela bih i noć ako mi muža koji često izbiva zbog posla ne bi bilo doma. Muškarce više ne tražim na ulici već se sastajem isključivo s poznatima koji su isto mahom oženjeni, tako da vjerujem da moja tajna nikada neće biti otkrivena. Savjetovala bih mladim djevojkama željnih seksualnih uzbuđenja da učine isto; uvijek će imati mokre gaćice ali i pozamašnu sumu u novčaniku, što u današnje vrijeme kada ima sve manje dobrog seksa ali i novaca, nije mala stvar.

Sestre nema doma
Stopala iz snova