Svijet kao da je odjednom stao. Poželjela sam da to traje vječno….

Bilo bi bez veze potratiti slobodne dane boraveći u stanu, buljeću u plafon, osluškivajući histerične babe preko puta, usidjelice, alkoholičare, zgubidane..
Okrenula sam broj na mobitelu i dobila njega, tog malog bezvrijedno stvorenje, koje je živjelo da udovolji Njoj, svojoj Gospodarici.
„Stvore, sjedi u auto i dođi po mene, ostavi sve obaveze, jer danas , sutra i možda još koji dan ćeš biti samo Moj!“-rekla sam ni pozdravivši ga.
„O, da Gospodarice, odmah, kako Vi kažete, dolazim za sat vremena!“-ushićeno je rekao.
Prekinula sam razgovor i krenula u kupaonu.
Gledala sam svoj odraz u ogledalu, milujući grudi preko majice, kroz koju su se nazirale nabrekla bradavice. Na samu pomisao, što će se danas sve dogoditi vlažila sam se , da sam osjetila ljepljivost na svojoj maci, pa sve do bedara.
Uzela sam četku i počešljala se. Ostavila sam raspuštenu kosu, koja je svojim polu uvujcim, dodirivala moja ramena. Baš kako sam željela ponekad da me dodiruju njegove lijepe ruke, nakon napornog dana.
Povukla sam crnu crtu, tušem po kapcima, jedan sloj maskare i tamno ljubičasti ruž.
„Savršeno!“- kroz smiješak sam prokomentirala.
Navukla sam crne samostojeće čarape sa čipkom, kožnu mini suknju i kožni korzet. Na noge sam obukla crne koŽne čizme. Još sam jednom pogledala svoj odraz u ogledalu, zadovoljno se smješkajući.
„Još samo kožni kaput i spremna sam!“.- pomislila sam.
Odjednom se začuo auto koji se parkirao u dvorištu i zatrubio.
„To je on, moj divni stvor!“- rekla sam u sebi, smješkajući se gledajući kroz balkonsko staklo.
Sišla sam dolje, a ispred auta je stajao on. Crne kose, prekrasnih crnih očiju, savršeno bijelih zubi, atletske građe. Izrazito šarmantan i zgodan stvor, dostojan da služi Gospodaricu. Bio je uspiješan poslovan čovijek, koji je imao sve, a nije imao ništa, kako mi je sam znao ponekad reći.
Nepomično je stao i omjeravao svaki milimetar moga tijela i u jednom trenu rekao:“ Prekrasni ste Gospodarice!“
„Hvala stvore, ali nitko te nije ništa pitao!“- rekla sam glasom iz kojeg se mogla nazirati i oštrina i ugoda.
„Oprostite Gospodarice, ali jednostavno nisam mogao odoljeti!“-rekao je ponizno, otvarajući mi vrata na suvozačevoj strani.
Ušla sam u taj crni ogroman auto, zavezala se pojasom, a on je upalio auto i krenio.
U autu je bio muk, znao je da mi se ne smije obratiti bez mog dopuštenja.Tek na tren osjetila sam njegov kriomoce pogled na sebi. Ništa nisam govorila, samo sam u sebi zadovljno komentirala:“ Nemaš ti pojma što te čeka!“
Vozili smo se oko dva sata. Nisam ni znala kamo idemo. Morao je da me iznenadi.Pričao mi je o tom mjestu i kako će mi se sigurno svidjeti.
Kada smo stigli, otvorio mi je vrata i molio za dopuštenje da mi se obrati. Dozvolila sma mu, a on je klečić rekao:“ Gospodarice, ovo je raj samo za Vas, činite što god želite!“
Zaista je i bio raj. Prekrasna kuća, sa ogromnim dvorištem, vrtom, iz kojeg se prostirao pogled na prekrasno plavetnilo. (ostale detalje namjerno ću izostaviti, zbog diskrecije prema dotičnome).

Zadrhtala sam čitavim tijelom i sklopila oči . Nisam ih željela otvoriti još neko vrijeme. Uživala sam u onome što sam vidjela ispred sebe. A on je bio pored mene kao vjeran psić klečeći na koljenima pored mojih nogu.
U jednom trenu krenuo je ispred mene, otvorivši vrata.
Ušli smo u ogromno predsoblje na sredini kojeg je bio metalni kavez.
„Prekrasno, stvore, nisam ni mislila da ćeš me razočarati!“. prokomentirala sam prizor koji me oduševio.
Pogledao me ravno u oči. U njima sam mogla pročitati neizmjernu uzbuđenost i nestrpljivost, iščekivajući moju zapovijed.
Drhtao je na sami zvuk mojih koraka. Šetala sam prostorijom gore-dole. Izvadila sam bič iz torbe i mahala njima po zraku. Bio je to divan zvuk, na koji je on treperio očima, klečeći na podu.
Znalasam samo jedno, jedino u šta sam bila potpuno sigurna, cilj ka kome je bio okrenut moj svijet. Držati ga zatvorenog u tome kavezu.
Racionalno, negdje, kao u velikoj daljini, shvatila sam da su moje ideje postale i moja opsesija.
Osim nas dvoje i kaveza, tu su se nalazile još samo dvije kožne fotelje .
Pomislila sam gledajući ga, da bi željela da mi ovakav stvor bude pod nogama 24/7.
Sijela sam na jednu od kožnih fotelja. Zapalila cigaretu i pozvala ga:“Dođi bjedniče i otvori usta, danas, ćeš biti moja pepeljera!“ Ponizno je dopuzio do mojih nogu, otvorio usta i hvatao svaki trunak pepela. Počeo je kolutati očima, stenjajući. Naredila sam mu da se skine. Učinio je to odmah. Pogled je bio i više nego prekrasan. Takav zgodan stvor rijetko se viđa. Njegov kurac već je bio ukrućen. Cigaretu sam počela premještati iz ruke u ruke, smišljajući slijedeće. U jednom trenu sinula mi je ideja. Cigaretu sam ugasila na njegovim prsima.
„Jaoooooooo!“-prolomio se krik prostorijom. Boljelo ga je, a ja sam uživala u tome. Postala sam vruća i vlažna u trenutku. Zauvijek će imati uspomenu od svoje Gospodarice. Bio je sretan. Na njegovom licu nazirala se bol i osmijeh u jednome. Kurac mu je posato sve nemirniji.
Osjećala sam kako mu se suze nemoći i zadovoljstva skupljaju u očima, a knedla u grlu postaje sve veća.
Ovo je bio drugi svijet, potpuno drugačiji od onoga vani. Ovdje smo bili samo ja i on, Gospdoarica i rob. Bili smo Mi, jedinstveni, koji se nasopunjavaju, neraskidiva cijelina…
Moje tjelo bilo je posrednik izmedju mojih želja i postignuća, sve dok stvora nisam njime obrađivala. Tesala sam ga na način na koji sam željela i zamislila.
Bio je moje vlasništvo.
Osjetila sam njegov blagi dodir njegove ruke na kosi, dodir toliko lagan i suptilan. Usudio se doidrnuti me, bez da sma mu to dopustila.
Osjetila sam njegov dah na vratu, a izustio je samo:“Gospodarice, dozvolite da Vam sam dodirujem!“
Prepustila sam se trnutku.
Ostala sam nepokretna poput statue, u istom položaju još minutama, dok sam instiktivno zavlačila ruku među noge.
Skinula sam hlače, ostala samo u crnom korzetu.
„Dođi, poliži je!“-rekla sam.
Prišao mi je.Lizao ju je, polako, pa sve brže i brže. Kada sam sam bližila vrhuncu, ustala sam, pričvrstila strap on i oštro rekla.
„Šta buljiš, puši ga!“
Grčevito ga je primao u usta, gurala sam ga svom snagom, sve do granice kada je umalo povratio.
Dahtala sam. Oblizivao ga je…
„Okreni se!“- rekla sam.
Bio je jako uzbuđen.
Stavila sam mu metalnu ogrlicu oko vrata, bodlje su zadirale u njegovu kožu. Boljelo ga je, a mene tako palilo.
Držala sam ga na lancu, kao kakvog jadnog psa. Bez najave zabila sam strap on u njegovo slatko dupe. Urlikao je od boli, a onda se njegov sfinkter počeo širiti, a kurac mu je stajao ukrućen, samo što ne eksplodira. Na tren sam stala i stavila mu lisice na ruke. Klečao je nagužen sa lisicama na rukama, položenim na leđima. Dok sam ga jebala, natezala sam lanac, sve dok nije počeo polavljivati mu vrat.
„Izjebat ću te jadniče, kao nitko nikoga, jasno?!“- dahtajući sam izgovarala svaku riječ.
Uživala sam…Počeo je svršavati da ga nisam ni dotakla po kurcu. Sperma se slijevala na pod.
Popustila sam lanac i rekla:“Liži stvore, liži!“
Polizao je svaku kap s poda, spermu pomiješanu sa prašinom. A onda sam se naguzila. Bio je ispod mene.
Trljala sam svoju pičkicu o njegovo lice. Mirisao ju je i zadovoljavao svojim jezikom. Stenjala sam..Svršavala sam urlajući, znajući da me nitko ne može čuti. Ponovo se uzbudio. Uzela sam skalpel u ruke i zarezala kožu na bedru. Potekla je krv. Posisala sam nekoliko kapi sa njega i pljunula mu u lice.
„Evo ti na, ništa drugo ni ne zaslužujuš!“-podrugljivo sam urlala.
Uhvatila sam ga za kosu i bacila u onaj kavez nasred predsoblja. Zatvorila sam ga kao nekakvu jadnu zvjer.
Morala sam ga kazniti. Ležao je do jutra na golom i hladnom podu. Oko njega je bilo sperme i sperme. Drkao je cijelu noć, jer ga je uzbuđivalo što je zatvoren. Prišla sam kavezu pred jutro, raširila noge, te je morao kroz rešetke zadovoljavati moju macu..
Nabijala sam se na njegov jezik, pohotno , bez kontrole, svršila sam ponovo i ponovo…
On je ostao u kavezu još dva dana..Uživao je gledajući me kako hodam ispred njega, bacajući mu tek komadić kruha i dodavajući mu posudu sa vodom, koju je morao ispijati poput psa….

U jednom trenutki mi je rekao:“ Gospodarice, ovo sve može biti Vaše, samo recite riječ i bit će te moja Boginja do kraja života!“

Zatekao me, a onda sma odgovorila potpuno smireno:“ Ne mogu stvore, jer svijet još čeka na mene!“

Pognuo je glavu i tužno položio lice na tlo, kako bi zaustavio vrijeme bar na tren dodirujući tlo po kojem je hodala njegova Gospodarica..

Autor: Ancksunamun

Gospodarica i njen vjerni stvor
Ona