-Ne zelim da okolišam. Zelim sve ono što si radio onoj maloj….
-Kojoj maloj?
-Pa onoj od pre neki dan, onoj maloj plavokosoj….
-Jeste li sigurni?
-Da, i molim te nemoj da mi persiraš….
-Ipak imam poštovanje prema vama…
-Samo uradi to molim te….

****************************

Gospođa A. Je već dosta vremena provodila na svom prozoru kuhinjskom, posmatrajuci sa njega svog mnogo mlađeg komšiju Z. Kako tuca, ili bolje rečeno rastura svoje devojke.
A sve je počelo sasvim slučajno. Bila je sama kod kuće, i nešto je spremala u kuhinji. I tada je prvi put čula neke čudne zvuke iz komšijskog dvorišta.
Moram da napomenem da su kuće bile razdvojene tek nekoliko metara jedna od druge, tako da se moglo sve lepo čuti u letnjim danima kada su prozori i vrata otvorena, razgovori komšija…..
Gospođa A. je tako radila u kuhinji kada začu nešto kao jecaj. U prvi mah nije obratila paznju. Ali kada su jecaji postali malo glasniji i učestaliji, stala je sa poslom i oslušnula. Iz komšijske kuće čulo se stenjanje. Doduše ne preterano glasno, ali dovoljno da joj privuku paznju.
Samo se nasmešila i nastavila sa radom.
Posle nekih sat vremena čula je komšiju i njegovu prijateljicu. Sedeli su na terasi, i pričali:
-Uništio si mi ribicu…
-Samo mi malo daj vremena i čmarić će ti isto proći…..
Gospođa A. je ostala zapanjena i zatečena. Puls joj je u sekundi ubrzao, i sve se zarumenila. Umirila se.
-Pogledaj sva si umazana, idi se očisti.
-gde sam umazana?
-pa evo ispod vrata.
Zatim se čulo nešto poput mljackanja.
-Jel sad uredu?
-Sad si čista.
-Seme ti je vrlo ukusno.
I onda smeh. Gospođa A. je bila sva zajapurena. Osećala se čudno. Uzbudila se. Pomisli, da li je moguće da razgovor koji je čula,moze tako da utiče na nju.
Stajala je nepomično u kuhinji i slušala. Tišina. Imala je osećaj da su otišli u kuću. I taman da se vrati poslu kada ponovo začu zvuk sličan mljackanju. Ali nisu pričali. Čula je poneki poljubac, pa opet mljackanje.
Lagano je prinela stolicu do radnog dela i lagano se popela, i proviri kroz prozor. Umalo da nije pala dole od prizora. Komšija sedi na stolici udobno zavaljen, a devojka kraće plave kose kleči među njegovim nogama i guta mu kitu, lize glavić i ljubi jaja.
Gospođi A. gaćice su bilo mokre, i mahinalno je rukom zadigla suknju i počela se trljati preko njih. Komšija je plavušicu drzao za kosu i lagano joj nabijao glavu na kitu. Ni sama ne zna kolko je dugo trajalo, kada se počela tresti u talasima orgazma. Sišla je sa kuhinjskog elementa i sela na stolicu, raširila noge i ugurala tri prsta u pičku…..
I od tada kad god je sama u ući, vreme provodi na kuhinskom elementu i gleda komsijine avanture…….

****************************

-Da li zelite baš sve da vam radim?
-Da
On ustade i bez reči izvadi vec odavno nabrekli kurac, priđe gospođi A. i poče sa njim da joj šara po usnama, čim ih je ona malo razmakla, bez ikakve najave nabi joj ga do grla. Ona se zagrcnu i zakašlja. Suze joj krenuše.
-Šta radiš to?
-ćuti kurvo
Zatim je zgrabi za kosu i ponovo joj uvali kitu u usta, ali ovaj put nije mogla da je izbaci. Drzao joj je tako kitu nekoliko sekundi a onda lagano počeo da izvlači, da bi ponovo se zabio do korena. I onda je uhvati sa obema rukama za kosu i tade da joj ga nabija do korena. Pokušala se oteti, i krenu da ustane ali on napravi korak unazad i ona se nađe pred njim na kolenima. Ubrzao je ritam. Niz bradu joj se slivala pljuvačka, a niz obraze suze.
I konačno posle čitave večnosti kako je pomislila izvadi joj kurac iz usta. Počela je kašljati, i vec je pomalo zazalila što se upustila u ovu avanturu.
-Ti nisi normalan, koji ti je?
Umesto odgovora on je uhvati za kosu podize joj lice prema sebi i udari joj šamar. Imala je osećaj blage vrtoglavice, i dok je došla sebi kurac joj je ponovo udarao u grlo a jaja je šamarala po bradi. I posle par uboda izvadi ga i poče da razmazuje pljuvačku po faci.
-rekli ste mi lepo da vam sve radim kao i onoj kurvici, i šta sada nije u redu?
Sela je na ivicu ugaone garniture i brisala se.
-Pa nije valda da i njoj baš ovo sve radiš?
-Da.
-Ja sam to zamišljala drugačije.
On joj kleknu među noge, zavuče ruku pod suknju, pomeri gaće ustranu i nabi bez ikakve najave tri prsta u pičku koja je bila vlazna, i stade da je jebe. Ispočetka lagano ali svakim sledećim ulaskom bivao je sve zesci. Ona se rasiri i nasloni zatvori oči i stade da dahće. Ispuštala je neki zvuk nalik na cvilenje. On joj drugom rukom ugura dva prsta u usta i lagano je poče tucati. Išla je prstima sa jezikom u susret, i stade ih na kraju sisati, neprestano mumlajući.
Gospođa A. je na sebi imala kratku majicu, bez grudnjaka i suknju. Imala je plavu kosu koju je farbala. Bila je u pedesetim godinama, ili tačnije pedesttri godine. Sisie su joj bile poveće i opuštene, i Komšija ih je mesio preko majice.
Digla je noge visoko raširivši ih, a on ju je pumpao svom snagom…
-tooooooooo jebiiii meeeeeeeeee tooooooooooooooooooooo, jeeeeeeeebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, rasturi meeee, oću da mi sve radiš što si onoj malooooj jooooooj toooooooooooooooooooo
-Baš sve?
-daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menjali su poze, čas je ona bila na njemu čas on na njoj, čas mu je pušila, pa se opet naticala na kurac. Raspadala se od uzivanja.
Onda je on namesti da mu se naguzi i ulete u nju drzeci je za kukove, udarajući je po dupetu..
-tooooooooooooooojače meeeee udaraaaaaaj, jaaaaačeeeeee
Čupao ju je zakosu šamarao, a onda je naglo izvukao kurac i istom zestinom joj uleteo u šupak. Vrisak se razlegao po kući
-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, prekiiiiiiniiiii boooooooliiii meeeeeeeee jooooooooooj staniiiiiiiiiiiiiiiii………
nije obraćao paznju na nju, već je nastavio da se zabija u njen šupak. Osetio je da će da svrši, i naglo ga je izvadio a ona pade na stomak. On joj brzo priđe i stade ispred nje, uhvati je za kosu malo joj glavu podize i stade da svršava po njenoj faci. Iz njega je izlazilo u potocima. Svršavao joj je pofaci i po kosi. Ona se nije pomerala……..
Gospođa A. kleči između njegovih nogu i licka mu kitu
-I baš sve ovo radite?
-Da
odgovori komšija mazeći je po kosi……………………………..

Autor: DejanaV

Cigančica 6
Golicava šaputanja
LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience