Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Stojim na ulazu i čujem lagano pjevušenje iz kupaonice ali ne obraćam previše pozornosti na njega. Ulazim i ostavljam stvari u sobi te pogledavam na sat da vidim koliko sam se danas zadržao na predavanjima. Opet sam ostao dva sata dulje, već je devet i pao je mrak.
Otišao sam u kuhinju pogledati što je za večeru i primjetih da sam nešto zaboravio….
Gdje mi je ljubav… a da, pjevušila je u kupaonici kada sam došao. Odlazim do kupaonice i otvaram vrata da bih naišao na zamagljenu sliku nje kako se tušira u kabini.
Tiho se skidam i gledam njeno bajoslovno tijelo preko stakla kako se tušira i okreće u kabini sada već punoj pare. Otvaram vrata i ulazim unutra k njoj koja me sva sretna dočekuje u zagrljaj.
U tuš kabini smo i voda i dalje sipi po našim sada već vrućim tjelima. Uzimam je u ruke i ljubim, pritišćući je o hladan zid… Zadrhtala je od hladnoće zida i još jače me poljubi. Griznem je za usnu i rukom prelazim po njenom tijelu dok voda pada po njenom tijelu i mojoj ruci koja ga istražuje.
Kako ruka prelazi po njenom tijelu tako dolazi do njene ruke i dižem je iznad glave, također dižem i drugu ruku k njoj… Sada s obje ruke iznad glave, naslonjena na zid dok voda sipi po njoj ljubim je i približavam svoje tijelo sve više njenome. U meni se sve više i više budi želja a to se vidi i na mome spolovilu koje je sada već bilo u erekciji te pulsiralo vrućinom.
Prislonio sam svoje mokro tijelo na njeno i osjetio udarce njena srca, ubrzavali su… Snažno je poljubih i stisnem joj ruke koje su sada bile ispreplatene sa mojima. Osjetio sam kako se trljam o nju i njenu mačkicu na što je ona samo ispustila mali zvuk „mmmm“ i počela glasnije disati kada bih odvojio svoje usne od njenih.
Ona je primijetila moje uzbuđenje i osjetila dodir na svojoj mačkici te se jako uzbudila. “Znaš kako me to uzbuđuje“, kaže ona meni i poljubi me jače, te ugrizne za usnu. Malo se pomakne, pogleda me onim svojim neodoljivim pogledom i trzne obrvama kao da me izaziva. Jedva je dočekala da vidi reakciju moga lica i nasmiješila se kada je primjetila iznenađenje i želju kako raste u meni.
Primih je i izvukoh iz kabine, omotam ručnikom i podignem, te je nosim u našu sobu. Tamo je spuštam meko na krevet i zagledam se u tu ljepotu preda mnom. Ona sva rumena u licu od vrućine gleda mene. Podiže ruke i prima moje, te me vuče k sebi na krevet.
Sada smo oboje na krevetu i mazimo se nježnim pokretima. Noge nam se isprepliću i trljaju jedna o drugu kao da traže još više nježnosti. Nagnem se na stranu i poljubim je, a ona mi dođe u zagrljaj i tako ostanemo par trenutaka ljubeći se. Ruke mi nedaju mira i klize njenim tijelom bez prestanka, od glave pa sve do nogu. Lagano, sasvim lagano joj dodirujem mačkicu na što ono reagira slatkim „mmmm“ zvukovima. Uzbuđuje me, jako…

Panaija
Posljednji zalazak sunca

Izaberi me