Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Moja žena Vanesa stigla je kući i ušavši dnevnu sobu kratko me pozdravila. Sjedio sam u fotelji pred upaljenim televizorom i gledao u nju smješkajući se. Upitao sam je gdje se zadržala tako dugo. Objasnila mi je kako je kada je završila s poslom malo lunjala gradom razgledavajući izloge a potom je s Laurom (Laura je njena prijateljica) otišla na kavu pa su se malo zatračale i vrijeme je proletjelo. -Ma nemoj!- rekao sam. Pogledala me upitno i vidjevši moj cinički smiješak pitala me zašto se smijem i što mi znači to; ma nemoj!?
-Ako je točno to si mi sad ispričala, kako to da na sebi nemaš gaćice?- Pitao sam je. Trgnula se i naočigled lagano problijedila. Pitala me o čemu to ja pričam? Rekoh joj neka zadigne haljinu ako na sebi ima gaćice. Još je više problijedila rekavši mi da nisam normalan i da ne shvaća što to govorim. Posegnuo sam rukom iza svojih leđa te palcem i kažiprstom podigao njene gaćice visoko u zrak:-Draga moja, to su tvoje gaćice. Gaćice koje si danas obukla.- Netremice je zbunjeno i uplašeno gledala u mene ne znajući što da kaže. No zastanimo na trenutak i vratimo se malo unazad.

Mi smo bračni par u već zrelim godinama. Naime, meni su 53 godine a mojoj supruzi Vanesi punih 49, dakle zagazila je u pedesetu. Imamo dvoje već odrasle djece. Kćer se udala a sin koji je nedavno završio fakultet i zaposlio se sad živi sa svojom djevojkom u njenom stanu. Žena i ja živimo u lijepom, mirnom, prigradskom kvartu. Imamo solidnu obiteljsku kuću sasvim dovoljnu za četveročlanu obitelj a kamoli ne za nas dvoje. Ulica u kojoj živimo je relativno mirna bez nepotrebne buke. S prednje strane kuće nalazi se mali komad dvorišta i ulaz u garažu. Sa stražnje strane kuće nalazi se natkrivena terasa i travnjak. Inače sve kuće u ulici prilično sliče jedna na drugu.

Dakle, sve je izgledalo savršeno dobro. Vanesa i ja bili smo zaposleni i relativno dobro smo živjeli. Ja sam inače računalni stručnjak i radim u jednoj firmi gdje prilično dobro zarađujem. No, ženina tvrtka je najprije otišla u stečaj a uskoro je skroz propala. Tako je moja draga ženica ostala bez posla. Usprkos tome od mojih primanja mogli smo pristojno preživljavati jer uz redoviti posao pronalazio sam honorarne poslove. Međutim moja Vanesa nije bila zadovoljna svojim statusom. Željela je nešto raditi i biti korisna. Za početak je odlučila spremati po kućama i glačati rublje. Iako sam joj govorio kako to nije potrebno ona je uporno pričala da je to samo privremeno dok ne nađe nešto bolje a osim toga njoj ta vrsta posla ne pada teško.
Pustio sam da bude po njenom. Uostalom primjetio sam da od kada radi to što radi izgleda zadovoljnija i sretnija. Mislio sam da ju veseli to što nešto radi i ne osjeća se beskorisnom, kako je govorila, no razlog njenom zadovoljstvu bio je ipak nešto drugo. Ja ni slutio nisam. Često sam ostajao dulje na poslu a ponekad bi odlazio i na službeni put, osim toga radio sam i u fušu, kako se to kaže, pa sam često izbivao iz kuće. Volim svoj posao i ne pada mi teško to što mnogo radim.

Onda su se jednog dana u kuću preko puta naše doselili novi stanari. Bio je to malo stariji bračni par. Viđao sam ih u prolazu ili kroz prozor naše kuhinje. Prošlo je nekih petnaestak dana i slučaj je htio da imam jedan dodatni poslić u našem kvartu. Odlučio sam autom proći kroz našu ulicu i nakratko se javiti Vanesi ali približavajući se kući uočio sam svoju ženu u susjedovom dvorištu. Srdačno su razgovarali i nisu me uopće primjetili. Vanesa mi je bila okrenuta leđima a susjed nije ni podigao pogled prema ulici. Ipak sam zastao i otvorio prozor dozvavši ženu imenom. Trgnula se kao da ju je netko ošinuo. Djelovala je nekako iznenađeno i zbunjeno. Izašla je iz dvorišta i prišla autu. Stari susjed mi je mahnuo jrukom i ušao u kuću.

Vanesa mi je objasnila kako se eto dogodila pomalo smiješna situacija. Naši novi susjedi su preko oglasnika tražili ženu koja bi im dva-tri puta tjedno spremala kuću i slučajno su nazvali baš Vanesin broj. Ispostavilo se da živimo preko puta pa je svratila do njih kako bi se dogovorili o detaljima. Nije mi baš djelovala iskreno. Nekako sam osjećao da to nije potpuna istina ali objašnjenje nije bilo nelogično pa sam ga kao takvog prihvatio. Navečer kada sam stigao kući pitao sam Vanesu hoće li prihvatiti posao kod susjeda. Odgovorila je kako nema razloga da ne prihvati jer prednost je to što su nam gotovo prvi susjedi.

Dva dana kasnije odlučio sam sa ženom posjetiti nove susjede kako bi ih konačno upoznao. Gospođa Dana i gospodin Milan bili su vrlo simpatični ljudi, barem su takav dojam na mene ostavili. Gostoprimljivi i razgovorljivi. Oboje su bili u mirovini. Imali su također dvoje djece. Dva sina koji su već bili oženjeni i živjeli su u svojim stanovima. Oni su, kako su rekli, većinu života proveli u stanu u zgradi pa su se sad konačno odlučili prodati stan i kupiti kuću, Svidio im se naš kvart i kuća pa su je kupili. Imali su malu kućicu i na moru ali sada kada su djeca odrasla i već imaju svoju djecu oni tamo provode većinu ljeta a njih dvoje starih ode tek na desetak-petnaestak dana.

Moja supruga je uredno dva do tri puta tjedno posjećivala susjede i spremala im kuću. Radila je i na drugim adresama. Malo po malo sve češće družili smo se sa novim susjedima. Oni bi posjećivali nas ili mi njih. Susjeda Dana pekla je dobre kolače pa nas je često njima počastila. Susjed Milan volio je igrati šah a i ja pa smo to sve češće prakticirali. No meni u čitavoj priči nešto nije štimalo a nikako nisam mogao skontati to što mi nije leglo. Počeo sam intezivnije o tome razmišljati i pomislio sam kako si vjerojatno nešto umišljam ali podsvijest mi je savršeno reagirala i upozoravala me da tu ima nešto što se ne uklapa u mozaik.

Konačno sam primjetio jednu stvar. Naime moja žena, iako prikriveno, pokazivala je određeni respekt spram to dvoje ljudi, tj. naših susjeda. Djelovala je nekako oprezno, suzdržano pa čak i plaho. Kada bi joj se Milan obratio makar da mu donese čašu vode ona je skočila istog trena i sve bi se to moglo pripisati ljubaznosti ali ipak mi tu i dalje nešto nije štimalo. U Milanovom glasu, kada bi se obraćao mojoj ženi, kao da sam osjećao neku notu dominacije. Napokon sam to pripisao činjenici da je Vanesa takva zato jer je oni dobro plaćaju za obavljeni posao pa osjeća određeno poštovanje i respekt spram njih, posebno spram Milana. Kažem , nije to bilo toliko vidljivo i vrlo vjerojatno da netko tko bi situaciju promatrao sa strane ne bi ništa primjetio ali ja sam ipak proveo u braku sa Vanesom lijepi broj godinica i mogao sam nešto isčitati između redova. No, kako rekoh, pomislio sam da je to zato što eto radi kod njih i to me je zadovoljilo. Ipak sam u dva ili tri navrata onako oprezno pitao ženu želi li uistinu i dalje raditi posao koji radi. Uredno je odgovarala kako voli raditi to što radi.

Napokon sam preko jednog poznanika doznao da bi moja Vanesa mogla raditi honorarno jedan drugi posao. Honorar nije nešto poseban ali ne bi morala rintati po tuđim kućama. Najprije je rekla da će razmisliti a već drugi dan rekla je kako za sada ne bi prihvatila ponudu. Poštovao sam njenu želju. Prolazili su dani, tjedni i mjeseci. Bio je već početak ljeta i naši susjedi odlučili su otići malo do mora. Naime, u rano ljeto u njihovoj kući još nije bilo djece a ni unuka pa su oni odlučili iskoristiti to vrijeme i malo uživati u suncu i moru. Dan prije odlaska rekli su nam kako će u njihovoj kući povremeno, dok njih nema, prespavati njihov unuk Tin. Zamolili su ga malo pripazi i provjetri kuću.

I uistinu već drugi dan uočio sam mladića koji se muvao po dvorištu. Pozdravio sam ga i upoznali smo se. Bio je to Tin o kojem su nam pričali. Dva dana kasnije navratio je do nas i zamolio nas da posudi kosilicu jer kosilica njegova djeda nije bila ispravna. Posudio sam mu kosilicu i rekao mu da poslije doveze djedovu kosilicu kako bi je pogledao. Razumio sam se u te stvari. Već sam i svoju popravljao. Kasno poslije podne Tin mi je vratio kosilicu a malo zatim u garažu je dovukao djedovu kosilicu. Rekoh mu kako je sutra nedjelja a ja sam kod kuće pa ću se onda posvetiti kosilici. Pozvao sam ga na pivo i Tin je prihvatio.

Sjedili smo na terasi i čakulali, kako kažu Dalmatinci. Tin se pitao zašto mi djed nije već rekao za kosilicu. Odgovorio sam da je to zato što mu nisam niti spominjao to da se pomalo razumijem u te strojeve. Potom je Tin rekao kako onda razumije to za kosilicu, ali ne razumije zašto mi Milan nije dao svoj laptop na popravak jer zasigurno zna da se u to itekako dobro razumijem. Slegnuo sam ramenima ne znajući zašto mi Milan nije ništa spomenuo. Pitao sam Tina u čemu je problem. Kazao mi je kako mu je djed rekao da mu je pao sustav, potom ga je nekako osposobio ali svi dokumenti unutra su se izbrisali. Nakon toga laptop je opet riknuo i sad je skroz neupotrebljiv.

Rekoh Tinu kako nije problem. Neka mi donese laptop pa ću pogledati jer uopće se ne mora raditi o nekom velikom kvaru. I uistinu je bilo tako. Bio je ponedjeljak i došao sam kući ranije nego obično. Vanesa je negdje radila i bio sam sam. Odlučio sam se pozabavti laptopom kojeg mi je dan prije Tin donio. Pokazalo se da sam bio u pravu. Kvar nije bio teže prirode i uspio sam ga osposobiti. Osim toga izvukao sam i sve dokumente koji su u njemu bili pohranjeni. Nije to baš u redu i pristojno ali odlučio sam malo pronjuškati po folderima. Bilo je tu svega i svačega. Posebno su me zainteresirale fotografije na Kojima su Dana i Milan goli na nudističkoj plaži. Fotke su bile raznovrsne a na nekima se vidjelo kako se zabavljaju u društvu drugih nudista. Onda sam nabasao na foografije gdje se njih dvoje seksaju ali ne međusobno već sa različitim ženama i muškarcima. Bio sam frapiran. Nikada ne bi pomislio da moji stari susjedi vode ovakav život. Bilo je tu i pravih kratkih filmića sličnog sadržaja.

A onda je uslijedio totalni šok. Nisam mogao vjerovati ali gledao sam fotografije moje žene Vanese. Najprije je bila odjevena ili dijelom odjevena, potom razgolićena pa posve gola… Uslijedile su fotografije gdje se moja žena žestoko jebe s meni posve nepoznatim muškarcima. Drhtao sam čitavim tijelom… Da šok bude veći ugledao sam fotografije na kojima moju dragu ženicu razvaljuje baš susjed Milan. Što je sad ovo? Pitao sam se. Pa moja žena jebe se ko štuka a ja pojma nemam. Nemam pojma koliko sam dugo sjedio buljeći u ekran laptopa. Posebno me osupnula jedna fotografija na kojoj joj Milan u pičku gura vrh staklene boce. Šok i nevjerica lagano su me popuštali. Shvatio sam da će se Vanesa svakog časa vratiti kući pa sam laptop pospremio u auto. Navratio sam do Tina rekavši mu da je kvar prilično velik pa ću laptop odnijeti u svoju firmu kako bi ga tamo sredio. Odlučio sam šutjeti i Vanesi do daljnjega ništa ne govoriti.

Sutradan na poslu prebacio sam slike i snimke na svoj laptop. Potom sam sve pobrisao s Milanovog laptopa i nanovo ugradio najnoviju verziju Windowsa. Tinu sam navečer vratio laptop rekavši mu kako nije bilo druge nego ugraditi nove Windovse a svi dokumenti su nažalost izgubljeni.

Prošlo jenekih dvanaest-trinaest dana te su se Dana i Milan vratili s mora. Znao sam da će me Milan vrlo vjerojatno brzo posjetiti. I nisam se prevario. Pozvao sam ga na terasu i ponudio kavom. Nastojao sam biti posve miran kako on ne bi ništa posumnjao. On je djelovao pomalo nervozno i to je bezuspješno pokušavao skriti. Brzo je prešao na stvar. Rekao je kako mu je Tin sve objasnio vezano uz laptop pa je eto on došao da pita koliko to košta. Odmahnuo sam rukom rekavši kako je sve u redu. Ispričao sam mu se rekavši kako je nažalost sve što se u laptopu nalazilo izbrisano i to se više nije dalo spasiti. Netko drugi bi zbog toga bio razočaran no Milanu kao da je laknulo kada je to čuo. Popio je kavu i još jednom mi zahvalio.

Dakle, sada sam znao. Moja draga ženica ne samo da sprema po kućama. Ona
po kućama puši tuđe kurčeve a i jebe se. Sada sam Vanesu promatrao drugim očima. Priznajem da prije nikada nisam obraćao pažnju na njeno uređivanje dok bi se spremala za odlazak na „posao“. Da jesam primjetio bi kako se pažljivo šminka, atraktivno odijeva te kako svojom pojavom niti malo ne ostavlja dojam žene koja ide čistit i pospremat nečiji stan. Bio sam slijep kod zdravih očiju. Jebiga, jureći s posla na posao takve stvari sam potpuno zanemario. Odlučio sam uzeti nešto slobodnih dana na koje sam imao pravo te dio godišnjeg odmora. Vanesi ništa nisam govorio. Pravio sam se da svakodnevno odlazim na posao. Jedina mala opasnost da nešto posumnja bila bi da me nazove na posao ali znala je kakva je priroda mog posla kao i to da često budem na terenu pa to gotovo nikada nije prakticirala. Uvijek bi me zvala na mobitel a najčešće bi poslala poruku da ja nazovem nju.

U renta caru sam posudio auto a svoj sam parkirao u dvorištu kuće kolege s posla, Zdravka. Zdravko je znatno mlađi od mene. Ima nepunih 25 godina ali razlika u godinama nije nam predstvljala smetnju kako bi razvili prijateljski odnos. On je živio sam u nasljeđenoj kući. Dovezavši se s autom iz Renta cara zamolio sam ga da me ništa ne propitkuje niti da ikome išta na poslu govori a kada za to dođe vrijeme sve ću mu objasniti. Jest da me malo čudno gledao ali pristao je obećavši da će šutjeti. Znao sam da mu mogu vjerovati. Posuđenim autom krenuo sam u špijuniranje. Ubrzo sam se uvjerio da Vanesine avantre i dalje traju. Jednog dana izašla je iz zgrade u kojoj se zadržala oko dva sata. Bila je u pratnji nekog muškarca. Ušli su u kafić koji se nalazio u prizemlju zgrade i zadržali se nekih pola sata. Više me nšta nije moglo iznenaditi. Nedugo zatim svojim autom došla je do jedne obiteljske kuće. Izašla je i osvrnuula se oprezno lijevo i desno. Tada sam se uplašio da me ne zamijeti ali bio sam predaleko i nije me uočila. Strpljivo sam čekao više od tri sata. Izašla je iz kuće u pratnji dvojice starijih muškaraca. Jedan od njih bio je Milan. Dok je ulazila u svoj auto Milan ju je primio za dupe. Nemalo sam se iznenadio kada sam je idućeg dana pratio a već je pao mrak. Umjesto da nakon obavljenog „posla“ u jednom stanu krene kući krenula je u drugom smjeru.

Oprezno sam je pratio nastojeći držati distancu a ne izgubiti je iz vida jer već
je, kako rekoh, pao mrak. Vozila je cestom koja vodi uz brijeg a kuće su sve rijeđe. Znao sam točno kamo ide. Išla je prema Zelenom vrhu. To je mjesto pored nekog usamljenog objekta, mislim Vodovoda, i tu dolaze parovi u autu. No ona je bila sama pa sam zaključio da ima s nekim dogovor. Parkirala je malo dalje od već parkiranih auta i ugasila svjetla. Nastojao sam parkirati ne preblizu a opet tako da imam dobar pregled. Prošlo je nekih desetak minuta kada je na poljanu stigao autombil koji se parkirao nedaleko od Vanese. Iz auta je izašao muškarac i prišao Vanesinom autu. Spustila je prozorsko staklo a on se najprije sagnuo i nešto su kratko razgovarali. Potom se tip uspravio i shvatio sam da otkopčava zaporak na hlačama. Izvukao je kurac i isturio se prema spuštenom staklu Vanesinog auta. Moja Vanesa mu je kroz prozor auta pušila kurac. Trajalo je to možda nekih sedam-osam minuta. Potom je tip zakopčao hlače i vratio se do svog auta. Odmah je iz istog auta, ali s mjesta suvozača, izašao drugi muškarac. Također je otkopčao hlače i izvukao kurac a Vanesa ga je i njemu popušila.

Nisam više bio šokiran a niti iznenađen. Pomalo sam se čudio samom sebi jer gledajući Vanesu kako kroz otvoreni prozor auta muškarcima puši kurčeve doživio sam uzbuđenje i erekciju. Dakle moja Vanesa se opasno kurvala a za divno čudo mene je to uzbuđivalo. Imao sam veliku želju to saznanje podijeliti s nekim a jedina osoba u koju sam imao povjerenja bio je mladi kolega Zdravko. Jednom prilikom otvoreno mi je rekao kako mu se moja gospođa sviđa a osim toga on se pali na malo starije žene. Odlučio sam mu sve ispričati jer morao sam to nekome reći ma koliko god vam to čudno zvučalo.

Zdravko me pozorno slušao širom otvorenih očiju. Kada sam završio, a sve sam mu ispričao vrlo detaljno, gledao me a u očima mu se ogledala nevjerica. Pitao me zajebvam li ja to njega? Otišao sam do auta i izvukao svoj laptop. Pokazao sam mu fotografije i snimke. Cerio se blesavo kao da ne vjeruje u sve ono što vidi. Zamolio sam ga da mi se priduži u mom praćenju i špijuniranju Vanese. Sa zadovoljstvom je to prihvatio.

Bila je već kasna jesen i rano je padao mrak ali nije bilo prehladno. U Zdravkovom autu pratili smo Vanesu u njenom Ford focusu. Vozila je prema Zelenom vrhu. Parkirala je auto potom izašla napolje pa ušla u Škodu parkiranu nekoliko metara dalje. Nakon nekih pola sata prozor auta se otvorio. Muškarac je izbacio nešto na travu pored auta. Potom je Vanesa izašla i ušla u svoj auto. Oboje su napustili Zeleni vrh. I mi smo krenuli. Zdravko je zastao na mjestu gdje je bila parkirana Škoda. Izašao sam napolje kako bi vidio što je to točno tip izbacio kroz prozor. Bila je to prazna i zgužvana kutija cigareta ali pored prazne kutije nalazio se i prezervativ pun sperme. Iako nismo baš nešto posebno vidjeli Zdravka je i to što smo uspjeli vidjeti oduševilo.

Sjedili smo za stolom u Zdravkovoj kući i on me pitao što mislim učiniti sada
kada znam sve to što znam? Odgovorio sam mu kako za početak želim svoju Vanesu namjestiti njemu. Opet je bio zbunjen i iznenađen. Objasnio sam mu kako je mlad, zgodan a osim toga moja Vanesa mu se ionako sviđa. Ukratko, plan je bio da narednih dana Zdravko redovito svakog dana navečer dolazi ka nama u kuću. Objašnjenje za Vanesu bilo je kako on i ja zajednički radimo na jednom projektu. Zdravko je to koristio na način da Vanesi dijeli komplimente i diskretno joj se nabacuje. Ja sam se pravio da ništa ne primjećujem a Vanesi su, to se jasno vidjelo, Zdravkovi komplimenti godili.

Nakon desetak dana intezivnog „poslovnog“ druženja u našem domu odglumili smo kako smo završili projekt. Ispijajući piće u dnevnoj sobi a u prisustvu i moje žene ja sam se kao sjetio kako mi je Zdravko svojevremeno rekao da mu treba neka žena za pospremanje stana barem jednom tjedno. Naravno, sve sam unaprijed dogovorio sa Zdravkom. Praveći se skroz naivan predložio sam Vanesi da preuzme taj posao, posao čišćenja i spremanja Zdravkove kuće. Bez problema je pristala.

U međuvremenu Zdravko i ja sve smo pripremili. Ipak smo mi stručnjaci u svom poslu. Postavili smo nekoliko skrivenih kamera a najviše u spavaćoj sobi. Zdravka je sve ovo silno zabavljalo i uzbuđivalo ali i mene. Već prilikom drugog posjeta Zdravku Vanesa je popustila njegovim udvaranjima. Bila je na određen način suzdržana zbog činjenice da Zdravko radi sa mnom ali sviđao joj se taj mladi pastuh i popustila je što sam i očekivao. Sada se svaki njen posjet Zdravku završavao na način da bi je on žestoko pojebao. Doslovce ju je razvaljivao što njoj nije teško padalo. Posebno me se dojmilo i uzbudilo kada sam na snimci vidio kako je Zdravko jebe u guzicu. Sve ove godine braka ja Vanesu nikada nisam jebao u guzu. Jednom davno pokušao sam je nagovoriti na analni seks ali ona na to nije željela pristati. Sada sam se uvjerio da za nju seks u guzu nije nešto novo i nepoznato.

Nekoliko tjedana kasnije njuškajući po Vanesinom mobitelu otkrio sam poruku
gdje je pisalo:-Čekamo te točno u 19 i 30 sati na Zelenom vrhu.- Nazvao sam Zdravka i ovaj puta na Zeleni vrh stigli smo prije Vanese. Bilo je desetak minuta do zakazanog vremena kada se pedesetak metara od nas parkirao crni Alfa Romeo. Nakon dvije-tri minute iz auta je izašao mladi muškarac. Možda star nekih dvadesetak godina mada je to u mraku i sa tedaljine bilo teško procijeniti. Malo je prošvrljao uokolo te je stao uz jedan grm i popišao se. Vračao se prema uatu a onda je iz auta izašao i drugi mladić. Stao je uz auto i zapalio cigaretu. Kratko su porazgovarali pa sjeli nazad u auto. Nekoliko minuta iza pola osam napokon je stigla i Vanesa. parkirala je i još minutu ili dvije sjedila u autu. Izašla je iz auta i krenula ka spomenutoj Alfi. Došavši do auta zadigla je haljinu i skinula gaćice. No prije nego je ušla iz auta je izašao jedan od mladića. Razgovarali su, primjetilo se to, prilično žustro. Mladac ju je nekoliko puta primio ispod ruke i pokušao povesti prema prednjem dijelu auta no Vanesa se tomu opirala. Izašao je i drugi mladac. Sada su je primili svaki za jednu ruku i doslovce je vukli prema haubi auta. Vanesa se opirala ali bila je preslaba za njih dvojicu. Jedan od njih uzeo je njene gaćice koje je još držala u ruci. Zgužvao ih je i bacio daleko iza sebe. Potom su Vanesu prebacili preko haube auta i nije joj preostalo ništa drugo nego da im se prepusti. Obojica su je pojebali straga prebačenu preko haube auta. nakon što su je pobojica pojebali ušla je s njima u njihov auto. Zdravko je upalio auto i bez paljenja svjetla dovezao se do mjesta gdje su ležale Vanesine odbačene gaćice. Otvorio sam vrata i pokupio gaćice s trave. I dalje ne paleći svjetla napustili smo zeleni vrh.

Sada sam imao blagu prednost i odlučio sam kući doći prije nje. Raskomotio sam se, upalio tv i sjeo u fotelju. gaćice sam stavio iza leđa. Dakle sad dolazimo do onog dijela priče koji sam opisaou uvodu. Držao sam njene gaćice a njoj je tlo izmicalo ispod nogu. Posve blijeda u licu netremice je zurila u mene nemajući snage da bilo što kaže.

U dva -tri navrata zinula je u želji da ipak nešto prozbori ali glas pustila nije.
Ako ste, a jeste vjerojatno, čuli za situaciju totalnog šooka onda je u toj situaciji sad bila moja draga ženica. Za razliku od nje ja sam se osjećao fenomenalno i nadmoćno u svakom pogledu. Jednostavno sam je uzeo za ruku i odveo u spavaću sobu. Slijedila me je bez riječi poput poslušne i pokorne kuje. Svukao sam joj haljinu i grubo sam je gurnuo prem krevetu. Šutjela je i nikakvog otpora s njene strane bilo nije. Opalio sam joj nekoliko vrućih pljuski po dupetu. Rajcalo me što je još uvijek „prljava“, tj. što joj se iz pičke cijedi sperma onih mladića sa Zelenog vrha. Prljavo i perverzno ali uživao sam u tome. Uhvatio sam je za bokove i u vlažnu pičku iz koje se još cijedilo zabio sam joj kurac do jaja. Te noći iscrpio sam je do maksimuma. Osim što mi je lizala šupak pojebao sam je u guzu i to prvi put od kako smo u braku.

Moja drolja šutjela je kao zalivena i ispunjavala svaku moju najpervezniju želju. Napokon je iscrpljen azaspala. Prvi sam s eprobudio i otišao do kuhinje kako bi skuhao kavu. Ušavši u sobu uočio sam da je Vanesa budna. Poljubio sam je nježno u čelo i poslužio kavu. Napokon je tihim glasom prozborila kako bi se trebala istuširati. Rekao sam joj neka najprije popije kavu a uz kavu možemo popričati pa se nakon toga može istuširati. -Što očekuješ od mene? što ćemo sada?- napokon je upitala. Objasnio sam joj kako i za početak mora ispričati sve a znala je i bila je svjesna da mnogo toga znam.

Trenutak je šutjela gledajući neku točku na suprotnom zidu a onda očiju punih suza započela svoju priču. ispričala mi je kako je čisteći tuđe stanove upoznala Danu i Milana. Plaćali su joj znatno više nego je bila prava cijena. Stari Milan joj se otvoreno udvarao i to čak u prisustvu njegove žene Dane. Bilo joj je čudno njihovo ponašanje ali dobro su plaćali pa je šutjela. Potom ju je Milan prporučio jednom svom znancu, inače uspješnom odvjetniku. I taj joj je plaćao više nego je bila cijena a usput joj s eudvarao. Jednog dana pristala je otići na piće s njim i onda je počelo. Iduće čišćenje stana završilo je tako da mu se prepustila i završili su u krevetu njegove spavaće sobe. On ju je opet preporučio drugom znancu i ponovila se ista priča. Uz to svako malo Milan joj je nalazio nove mušterije spremne platiti njene usluge koje su sad osim čišćenja uklučivale i seks. Svidjelo joj se što je muškarci žele a osim toga zarađivala je lijepe novce.

Problem ije nastao kada su se Dana i Milan doselili preko puta nas. Uplašila se i uhvatila ju je panika. Plašila se da mi Milan sve ne otkrije. Milan je iskoristio njezin strah i ucijenio je. Zbog toga je pristala ina seks s njim a on joj je i dalje nalazio nove mušterije. Uplela se u mrežu koju više nije mogla raspetlajti. Mirno sam je saslušao do kraja a onda joj rekao neka popije kavu do kraja i ode na tuširanje a ja ću za to vrijeme spremiti doručak.

Znam da je od mene nakon svega očekivala burnu reakciju, galamu i kritiku najgore vrste. Bila je iznenađena mojim ponašanjem i mada to nije otvoreno rekla ja sam znao da je tomu tako. Kada je izašla iz kupaonice i dalje je izgledala jadno i pokunjeno. Nije joj bilo do jela. Pogledala me i opet me upitala što ćemo sada? Uživao sam baš onako sadistički u ovoj nastaloj situaciji. Imao sam je u šaci a ona je bila poput miša stjeranog u kut. Objasnio sam joj kako za početak mora prestati s nekontroliranim avanturama. Sukladno tomu zahvalit će se Milanu a a ko on bude pokazao i najmanji znak želje da je ucijeni neka mu slobodno kaže kako se ne boji i kako može meni sve reći.

Nadalje, objasnio sam joj kako želim da povremeno odlazi kod onih muškarac akoji su joj se svidjeli ali pod uvjetom da ja to znam i da mi nakon posjeta k njima ispriča sve detalje. Inzistirao sam da koristi zaštitu i ne pristaje na seks bez prezervativa. I posljednje, u stvari ono najvažnije, bilo je to da nastavi posjećivati Zdravka. I ne samo da ga nastavi posjećivati već sam inzistirao na tome da Zdravko posjećuje nas i postane naš kućni prijatelj. A oboje smo znali što to točno znači.

Gledala je u mene kao da ne vjeruje u ono što sam joj rekao. Napokon je pitala:-Zar ne bi bilo bolje da sve ovo prestane i ako si spreman oprostiti mi, da nastavimo živjeti dalje?- Objasnio sam joj kako sam joj ionako sve već oprostio i zbog toga ne treba imati brige. A ona je pokazala i dokazala da voli izlete izvan braka. Sad ću te izlete umjesto Milana kontrolirati ja osobno. Osim toga želim, pa čak inzistiram, da Zdravko bude treći u našoj postelji.

Trebalo joj je dva-tri dana da se sabere i ja sam je pustio na miru. Napokon je učinila ono što sam od nje tražio. Za početak je Milanu rekla kako više nema namjeru posjećivati ljude koje joj on preporuči. Za divno čudo Milan je to mirno prihvatio tako da on i dan danas misli kako ja ništa ne znam ali meni to ionako ne smeta. Vanesa povremeno odlazi i obilazi neke od starih mušterija. Uredno mi priča detalje seksa s njima. Zdravka također redovito posjećuje a i on je redovit gost u našoj kući. Volim kada je jebemo obojica istovremeno, također me jako pali kada gledam kako mu, odjevena u seksi rublje, puši kurac, a i Vanesa je živnula. Čini se da uživa u životu više nego ikada prije.

Autor: rogonja agramer

Žena voli da je fotografiram dok se jebe s drugima
Grupnjak; mama, tata i ja