Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Moj brat i ja od mladih dana zajedno radimo po gradilištima širom bivše države, kako nas posao nosi, on je keramičar, a ja električar i od toga živimo sasvim solidno, ali odvojeno od naših porodica. Živimo udaljeni oko 200 metara u svojim kućama u malom mjestu koje se razvilo od neke industrije tekstila i u kojem se svi međusobno znaju tako da smo mi ustvari bezbrižni i kada smo na poslu po pitanju svih obaveza i porodica koje se paze i bez nas. On ima ženu Nadu od nekih 38 godina, prelijepu plavušicu, koju sam uvijek poštovao, ali nikad baš razumio i kćerku koja je upravo završila srednju školu.

Jednog ljeta sam dobio neočekivan odmor 10 dana i poveo svoju milu ženicu, njenu kćerku iz prvog braka i našeg sina na more, ali zove gazda nakon 7 dana, hitno da se javim na posao. Dogovorio sam sa ženom da oni ostanu još 7 dana, a ja se vraćam po stvari i na posao, na putu kući zove me brat i moli da njegovoj ženi i kćerki odnesem 500 eura jer im nešto nije u redu sa računom u banci. Svratio sam do banke, podigao novac za njih dvije i meni za put, došao kući i spremio stvari i alat, istuširao se i pješke krenuo do njih kući.

Na otvorenim vratima me dočekala moja draga bratična Nataša koja se taman spremala da krene sa drugaricom u grad, oskudno obučena, ali tako i treba u tim godinama. Poljubi me dvaput i reče mama je na spratu, te se prodera da ide i da sam ja došao, odozgo se samo čulo tečenje vode u kupatilu. Onako, kao domaće, izvadih pivo iz frižidera i sjedoh u trpezariju, nije bilo smisla ići gore, čekao sam snahu da siđe po novac koji sam već ostavio na sto i lagano pijuckao. Za nekih 5 minuta otvoriše se vrata kupatila na spratu i Nada zovnu kćer, ali je mala već bila daleko, te začuh korake niz stepenice i ugledah snahu koja se omotala peškirom i odlazi do ulaznih vrata meni okrenuta leđima i zaključava ih, otvori balkonska vrata, te produži u spavaću sobu. Ja sam mislio da je snaha čula da sam tu kad joj je Nataša rekla, ali sam se postidio da se obratim dok se ona ne obuče, iz sobe sam čuo otvaranje ormara, zvuk špricanja parfema i sjedanja na krevet, stid u meni je sve više rastao iz čistog poštovanja prema Nadi i mom bratu, te se umirih što sam više mogao, da bih spriječio neugodnost dok ona ne krene ka trpezariji, gdje bi me trebala očekivati.

Nakon jedne minute začuh tihi uzdah iz sobe, ostadoh ukopan i miran da bolje osluhnem, još jedan uzdah, pa opet i opet. Lagano se začu ritam jecanja i trljanja, te pomislih kako se nađoh gdje ne treba i kako treba da odem kroz otvoren balkon, ali mi nešto nije dalo, želio sam se uvjeriti da radi ono što sam slutio. Lagano, na prstima, priđoh do vrata trpezarije i ugledah svoju dragu snahu u ogledalu na hodniku, meni okrenutu raširenim nogama, glave zabačene da visi sa kreveta nazad, sa crnim dildom u vlažnoj pici i nauljenim sisama. Tog trena sam shvatio da je nikad nisam pogledao kao ženu, kakve samo sise ima, okrugle sa malim smeđim krugovima i velikim bradavicama koje su od ulja još više pocrvenile i ona ih stišće malo jako, malo lagano, vrti između dva prsta, pa onda samo jednim kruži okolo, pa je pritišće dole, koji je to užitak bilo gledati. Crni debeli dildo je drugom rukom držala za ogromna gumena jaja i naglo izvlačila, te polako uvlačila nekih 25 cm u sebe, zvuk njenog jecanja se podudara sa cijelom dužinom u pici, a kada bi ga vadila tačno je znala koliki je, jer je to radila precizno, valjda uvježbana žena bez muža je to jedini koji primi u ovoj varoši. Sve ovo sam gledao jedno 5 minuta, nišaneći čas višnjaste bradavice, čas dildo koji lagano dobija bjelkasti premaz od njenih sokova, i šupčić koji se lagano gura sa onom gumom iz pice, sve glasnije stenjanje i zvuk šljapkanja iz pice i ulja na sisama, te podizanje nogu sve više u zrak, osjetih da mi se digao do pupka i čvrsto ga stisnuh za glavić.

Pomislih po njenim uzdasima ova će brzo svršiti, a šta ću onda.

Moje iznenađenje je bilo preveliko kad Nada izvadi gumenog iz pice i onako mokrog i klizavog nasloni na anus i lagano mu poče gurati glavić unutra, prvo lagano naprijed i pomalo ukrug, a onda sve jače i sve dublje, te pokretom leđa odozdo nagore naleže na tu kiturinu dobrih 15 cm. Gumenjak uleti u guzu koja se raširi i ona poče vrtiti guzom da bi se nabijala, dok je dva prsta stavila u picu da ih ovlaži i vrati ih na klitoris koji je virio nagore kao i bradavice. Tako nastavio svoj znojni ples na gumenoj kiti i desnoj ruci trljajući klitoris sa jagodicom prstenjaka i lijevom rukom na sisama, trbuhu i pazuhu, već je lagano vrištala od zadovoljstva i ekstaze kad odjednom prestade.

Kroz prozor, sa ulice u kuću je gledao lokalni policajac raspoređen za dnevne patrole po varoši, ona mu pokaza rukom ka drugoj sobi, na šta se on nasmija i obiđe kuću, uđe sa zadnje strane u kuću kroz otvorena balkonska vrata, očito znajući šta treba i kako, dok je ona i dalje sjedila na gumenom, on joj priđe i otkopča hlače. Kita mu je bila srednja, ali Nadi izgleda dovoljno dobra, i poče pušenje kakvo mi je bilo odvratno uz njegove prljave rečenice.

Hajde kučko, puši ga, uvijek ostavi otvorena vrata da te mogu punit, najbolja si u ulici, bolja si od kćerke.

Nadu kao da to dodatno napali, reče mu marš kretenu i ona ga ugura cijelog u usta te se poče nabijati i gore na karu i dole na gumenjaka, on joj zabi dva prsta u picu i poče je bušiti, Nada odmah poče svršavati, ali glas joj ostade zarobljen njegovim kurcem. On osjeti mlaz na ruci i poliza ruku, pa onda njenu picu, danas si nešto sočna, reče između dva liza, te nastavi još malo.

Dosta sada, hajde kako ja volim i odmaknu kurac iz njenog grla i pusti je da izvadi dildo i naguzi mu se, on se samo zabi u rupu koju je napravio dildo i poče je lupati po guzi, a ona spusti glavu u jastuk i vrisnu, daj ga konjino, razvali me, hajde kad mi nema muža, tvoja sam uvijek, razbi me, ah ah aaha, još jednom svrši Nada dok se i njegova sperma slijevala iz njene guze niz nogu. Oboje padoše po krevetu licem okrenutim ka ulici, zadihani i mokri i očito uigrani u jebačini.

Pogledah u mokru fleku na hlačama i tiho se iskradoh sa novcem i pivom kroz balkon, obiđoh kuću i pozvonih na vrata, začu se komešanje i onda zatvaranje vrata balkona, te nakon pola minuta otvara Nada, objasnih zašto sam došao i dadoh joj novac, te brže pobjegoh sa mjesta neočekivanog događaja.

Nevjerovatna jebačina
U podrumu

Izaberi me