Prošlih blagdana suprug i ja odlučili smo pohoditi planine, uživati u snijegu, vatrici u kaminu i apartmanu s prozorom čiji pogled obuhvaća netaknutu prirodu Alpa. Iz turističkog kataloga izabrali smo malo i prilično nepoznato zimovalište Fickenberg u Austriji. Nakon probijanja kroz snježno nevrijeme s nekoliko sati zakašnjenja, umorni ali sretni našli smo se na recepciji primajući ključ apartmana od ljubaznog Austrijanca Franza, vlasnika malog hotelčića, visoko u snijegom prekrivenim Alpama. Domaćin je izgledao malo zbunjen, kao da mu je neugodno.

-Gospodo, ovo je ključ vašeg apartmana no moram vam se odmah duboko ispričati. Došlo je do greške u bukingu i ovaj dvosobni apartman trebali bi podijeliti s jednim mladim gospodinom na tri noći. Ukoliko vam ova kombinacija ne odgovara uputit ću vas u selo na privatni smještaj u sobu, a ako prihvatite tri dana neću vam računati niti eura – ispalio je Franz očekujući lavinu našeg protesta.
Kraj nas se u tom trenu našao mlad, visok i naočit muškarac smiješeći se umilno i predstavljajući se kao Silvio iz Milana. Znao je naš jezik i nagovarao nas da izdržimo tri dana kao cimeri, obećavajući da će po čitav dan izbivati iz zajedničkih prostorija radi planinarenja.
Nevoljko, umorni i smlavljeni pristali smo nadajući se kako ćemo ostalih sedam dana imati mira, a malo nas je tješila i ušteda koja nam je ponuđena. Zajedno smo krenuli u dvosobni apartman. Svaka je soba imala kupaonu za sebe i naša je napetost ubrzo nestala kada je Silvio zahvaljujući zatvorio vrata svoje prostorije. Nakon sat vremena pojavio se s bocom konjaka i zamolio nas da je popijemo s njim u znak zahvalnosti.
Nakon što se pokazao kao dobar i diskretan cimer omamljeni od pića i umora svi smo legli na spavanje. Ja nisam mogla usnuti pa sam osluškivala zavijanje vjetra i zvukove tuširanja našeg novog susjeda. Dok je moj muž spavao ustala sam i izvadila cigaretu. U mraku nepoznate sobe nisam uspijevala pronaći upaljač, a tako mi se očajnički pušilo. Čuvši da u susjednoj sobi Silvio pokazuje znakove budnosti tiho sam pokucala na vrata. Otvorio mi je Talijan odjeven samo u uske gaćice preko kojih se nazirala neobično velika kvrga genitalija.

Ljubazno mi je pripalio cigaretu zamolivši me da s njim popijem još jedno piće. Nisam mogla skinuti pogled s njegovog atletskog tijela dok smo sjedili na rubu postelje i pušili, ispijajući već drugu čašu izvrsnog konjaka. Najednom, kroz otvor mog kimona nespretno izviri jedna dojka. Ugledavši ukrućenu bradavicu na povelikoj i čvrstoj sisi, kvrga na Silvijevim gaćicama izduži se u debelu i dugačku kitu koja je naprosto molila da ju se pusti na slobodu. Pomilovala sam preko pamučnog rublja tu tvrdu izraslinu od jaja do golemog glavića. Znala sam da nema više odstupanja.

Malo u strahu da nas moj muž ne čuje prepustila sam se Silvijevom milovanju. Jezikom mi je znalački obrađivao bradavice, a zatim i klitoris, gurajući ga u moju rupicu koja je već bila posve vlažna. Uzbuđena zbog neplanirane nevjere u društvu s latinskim apolonom uzvratila sam mu uzevši u usta njegov moćni kurac.
Oblizivala sam krupna i puna muda tog mladog mužjaka trudeći se da mu pružim vrhunski užitak. Jezikom sam vrtjela oko glavića izmamljujući mu uzdahe sladostrašća. Sisala sam mu karu gotovo pola sata, a kada sam osjetila da mu korijen penisa pulsira prekinula sam ne željevši prerano završiti ovu alpsku bajku. Polegla sam mišićavog cimera na krevet. Sjela sam na Silvijevu moćnu batinu i nabijala se svom snagom. Napokon velika i kruta kurčina u meni, pomislila sam sjetivši se svih onih mlohavih i smiješnih udova koje sam silom prilika jahala tijekom godine.

Već dobrano blizu orgazma, vođena Silvijevim vještim rukama naguzila sam se u doggy položaj. Obuhvativši me snažnim rukama oko bokova Silvio me jebao zguza dok su mu jaja udarala o moju obrijanu pičkicu. Željela sam ga cijelog u sebi i sam se nabijala na kitu do korijena. Dva uzastopna orgazma protresla su mi tijelo dok me jebao ovako naguženu. Posve sam se predala u ruke neznancu osjećajući do tada neviđenu pohotu i glad za muškarcem. Izdržljivi i nezasitni Silvio zatim me polegao i podigao noge. U misionarskoj pozi usta mi je prigušio strasnim, dugim poljupcima, a onda je ušao u mene. Osjećala sam težinu njegova mišićavog tijela dok me ispunjavao svojim macanom snažno me jebući.

Prošlo je već više od sat vremena od kada sam otišla iz svoje sobe. Kao stroj za zadovoljavanje pohotnih ženki Silvio je nizao udarac za udarcem parajući moju utrobu debelim udom.
Na rubu orgazma zagrlila sam ga rukama i nogama želeći ga čitavog u sebi. Silvio tiho uzdahne, a zatim ubrza ritam jebačine. Uskoro zajedno počesmo svršavati. Orgazam, nikad jači do tada doveo me na rub nesvjestice. Osjećala sam kako me ispunjavaju mlazovi topline. Talijanski se pastuh praznio u meni ispunjavajući me svojom vrućom spermom.

Malaksali i klonuli od životinjsko dobrog sexa pušili smo milujući se bez riječi. Bilo je vrijeme da se vratim u suprugov krevet. Klecale su mi noge dok sam se šuljala u naš dio apartmana. Niz bedro mi se slijevao potočić Silvijevog sjemena kojeg sam bila prepuna. Legla sam kraj muža ne probudivši ga.
Ujutro smo sa Silvijom popili čaj u foajeu hotela. Uglađeni i duhoviti Silvio se ugodno dojmio mog dragog koji mu je ponudio da ostane u apartmanu do kraja našeg zimovanja. Potvrdila sam da je tako najbolje i odbila Silvijev dar – upaljač.
-Posudit ću ga ako ustreba – rekla sam mu namignivši dok je nestajao na vratima hotela opremljen za penjanje na sure alpske litice.

Charles u našoj postelji
Iznenađenje u spavaonici

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience