Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Zimski ples

Mada je vec bilo pred ponoc, dole je bilo vruce tako da je deka pod nama bila usijana kao elektricni pokrivac. Nije bilo meseca, pa je nebo blistalo zvezdama. Prizor tolikog prostora beskrajne dubine kao da me je potpuno oslobadao tezine, i bila samsigurna da bih nestala u toj hladnoj crnoj pustosi, samo da uza me, s leva i desna, nisu tako cvrsto spavali David i Gart.
Od duge voznje ostala sam razdrazeno budna. Napeto sam osluskivala, ocekujuci da svakog trenutka cujem piskavo zujanje komaraca, i otkrivena koza me je vec pocela svrbeti. Razne bube su sigurno gmizale pod dekom, tragajuci za mravima, dok su selpi misevi verovatno nad samim nasim glavama leprsali krilima, nadlecuci nas nisko. Culi su se cvrcci, a uhvatila sam negde sasvim blizu, i struganje nekakvih nozica. Prosla me je jeza, pa se okretoh umirujucoj Gartovoj masi. Lezao je sasvim mirno, disuci sporo i ravnomerno.
David mi je lezao uz ledja, o osetila sam kako se okrece prema meni. Zastao je, ispruzen i napet, i sacekao nekoliko minuta. Onda je, vrlo polako i nezno, obuhvatio svojim nogama i rukama moje telo, zgrceno u polozaj fetusa, i cvrsto ga priljubio uz svoje vitko i misicavo telo. Smestili smo se jedno uz drugo kao dve istovetne plasticne stolice. Potajno su njegove ruke polako prodirale pod moju bluzu, mazeci mi leda mekim i sirokim kruznim potezima. Skoro da me je to uspavalo, kad njegova sake kliznuse napred, uz moje bokove i dojke. Probudjeni deo mene uzdrhta od zadovoljstva, i ja se ispravih. I dalje mi pokrivajuci sakama grudi, David me okrete i prevalja na svoje telo. Lezeci tako na ledima, s melcnim putem iznad i cvrstim Davidovim telom ispod sebe, ja svojim sakama prihvatih njegove, da ih povedem po svojim kukovima i trbuhu.
Sada se i Garet promeskoljio, privucen culnim kretnjama. Probudio se s nekom odsutnom gotovoscu, i okrenuo se k nama. Prsti i jezici stadose istrazivati predele moga tela, putujuci kroz njegove visove i otvorena polja, njegove klisure i pukotine. Udovi su klizili preko udova, kao glatki plet gladnih boa, odbacujuci odecu kao smaknute svlakove. Zatvorila sam oci i videla guzvu zmija koje se preplicu i kolutaju u zivom kolopletu. Misicavo uze vezivalo se u nerazmrsive cvorove i samo se rasplitalo, nalazeci tajne prolaze unutar sebe. Osecala sam kao da rastem i oticem od svakog njihovog dodira. U usima su mi tutnjali vodopadi, a iza zatvorenih kapaka sevala je polarna svetlost. Potresi su ljuljali moju uznemirenu karlicu, a neizmerni slojevi zivog peska gomilali su se u srzi moga tkiva. Nicim vodena glava jednog penisa grabila je svojim putem u moju bezbednu vlaznu rupu, dok se druga slepo batrgala na mojim bedrima. Zmijasti udovi su se sada uvijali s nekim osecajem sudbinskog cilja, hitajuci k svrsetku. Mnostvo grabljivaca i zrtvi zgrabise jedni druge u paralizovanom stisku, i posle niza grcevitih trzaja pustise jedni druge. Otvorila sam oci i videla kako se cela galaksija suludo kovitla.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile