Bilo je teško dočekati svjež zrak, iako mi je bilo jasno da me čeka još veća žega. Upravo me to i ponikalo da se skinem u grudnjak, znajući da će me streljati pogledi ostalih putnika. Kao da je mene to zabrinjavalo! Čak ni stjuardesa nije imala prigovora. Nekakav ljigavac koji je sjedio pred mene, cijelo vrijeme me kriomice promatrao, a ja bi s vremena na vrijem se naglo okrenula i rekla:“BUUU!“-hehehe. Trebala sam mu slikati onu šokiranu facu i oči koje je hvatao da ih ne treba tražiti po podu. O, svašta! Kakvih budala ima da je ne za povjerovati. Taj let je trajao vječnost..Ne znam što mi je bilo gore, udisati onaj užegli zrak ili idiot pored mene koji je na polabio na mome sjedalu. Ipak priznajem, da me to jako zabavljalo.. Sjedalo do nas, bilo je još zanimljivije. Dva kretenčića su se laktarila pokazujući jedan drugome na mene. A onda bi se počešala po bradavici, što ih je još više izluđivalo. Njima je trebao jedan dobar bič, da se nauče ponašanju dok im je Mistress u blizini. Bilo je zanimljivo zamišljati kako bi prošla gola sa bičem u ruci između sjedala , a svi bi izbezumljeno i poslušno radili što bi htjela. Toliki sadizam koji imam za ispoljititi, dotukao bi ih, da bi vjerovatno zažalili što su putovali tim letom.
Kad je stjuardesa obavjestila da aslijećemo, došlo mi je da iskočim iz aviona i prije nego sleti. I došao je taj toliko preželjkivani čas da stupim nogom na tlo. No, još više je bilo neizdrživo. Onaj vrući zrak koji me na aerodromu zapuhnuo, u hladu vjerojatno 55, napravio mi je poplavu među nogama. Vruća i vlažna pičkica. Sad bi ju od znoja i vrućine moglo očistiti nekoliko jezika osoblja aerodroma. Na onoj crnoj koži divno je zamisliti bilo trag biča i krv. Krv kako se slijeva i slijeva…
U tom kaosu, bilo je teško i sanjati kako doći do svoje prtljage i hladnog tuša. Dala bih u tom trenutku sve , samo za hladan tuš..Sve, pa baš i ne sve, naravno..
Kad sam sjela u taxi , laknulo mi je. Put nije drugo trajao. Pred hotelom uzeli su mi prtljagu i otpratili do recepcije. Sve je bilo spremno, još samo da uzmem ključ i napokon sam u sobi, pod tušem.. I tamo sam bila odmjeravana od glave i pete..Bila je to hrpa crnih robova koji nisu bili ni svjesni, što sam u stanju im učiniti, naravno, ako bi poželjela. Još zanimljiviji mi je bio lift. Zaustaviti ga i iznenaditi malog crnog lift boya. Vjerojatno mu nitko ne bi ni vjerovao.Svakakve sadističke misli su mi padale napamet. To je vjeroajatno bila posljedica i psiho obrana od tolike čežnje za tušem. Postao je moja opsesija.. Kad sam napokon ušla u sobu, gotovo sam rastrgala sve sa sebe i uletila glavom bez obzira.. Napokon sam se rashladila, dobrih 45 minuta..Slijevala se voda niz moje ukrućene bradavice, mokru pičkicu, još je falio samo bjedni stvor, koji bi me dočekao otvorenih usta da saprani znoj sa mene proguta..A ondas bi mu rastrgala guzicu tušem, izjebala bih ga do krvi..
Nisam se ni obrisala, već sam onako gola i mokra sjela na balkon.Voda je u trenu isparila sa mene, od tolike žege.. Ako senagnem preko ograde i obznanim svoje atribute, mogle bi me i lokalne vlasti zatvoriti. O, kako ironično, Gospodarica u zatvoru..Hehehe… Vremenska razlika, izbacila me iz takta. Nisam znala, što bi spavala ili prošetala gola gradom, da izazovem opću pomutnju..
Prilegla sam, klima je radila do daske, dok mi nije postalo hladno..Kratko je trajalo , jer je pohotna horda kolega koji su tamo bili već tjedan dana, znala da tog dana dolazim ..Treba izdržati gledati sve te jadnike i obuzdati se da ih ne pljunem jednog po jednog tih dva tjedna. Naravno moja pristojnost i galantnost nije bila upitna nikada, a osobito kada se radilo o takvim druženjima, seminarima , simpozijima.
Obukla sam crnu lanenu haljinu na sebe, bez donjeg rublja. To me posebno uzbuđivalo..Osjećala sam se kao da ću poletjeti..Na noge štiklice, sa jednim remenčićem preko prstiju..
Sišla sam u prizemlje i krenula prema restoranu. Već na ulazu u me spazili, počeli mahati i dovikivati da su tamo. Prilazići im, poželjela sam ih zaliti sa svim onim internacionalnim jelima i natjerati ih da čiste do jutra jezikom. Drugo nisu ni zaslužili. Sjela sam k njima i pričali i pričali. Njihova udvaranja, već su dio svakodnevnice, na što sam ja hladno i obrambeno reagirala. No, njih je to još više palilo, ta hladnoća koju su mogli osjetiti…Zabavljalo me slinjenje cijelu večer..Još je samo falilo par metalnih ogrlica, da im pokažem gdje im je mjesto.
Prišao nam je konobar i donio bocu šampanjca uz objašnjenje da nam to šalje gospodin za stolom preko puta. Pogledala sam, bio je to izuzetno šarmantan stariji gospodin, podigao je čašu i nasmiješio se, čemu sam ja naravno uzvratila. Moje kolege, počelu su fućkati, pljeskati, što je bilo posljedica tolike količine alkohola koji su popili. Bilo bi zanimljivo ih tako pijane, iskorištavati za igrice…Kako sam zla, grozno…U sebi sam samo se smiješkala svojim prljavim i zlim idejama. Gospodin preko puta, stalno mi je nazdravljao i slao kojekakve slastice za stol. I nije mi to toliko lasklalo, jer nije prvi put, iako priznajem da me svojim izgledom i držanjem me zainteresirao , svakako.
Pozdravila sam kolege i odlučila se još malo sama prošetati..Izašla sam na terasu..Još uvijek je bilo vruće. Odjednom sam osjetila dah na svome vratu i glas:“ Good evening!“ Okrenula se, a ono, gospodin iz restorana. Nasmiješila sam se, zahvalila na svemu što nam je za stol poslao, a on me primio za ruku i poljubio ju. Znala sam da će ovdje biti zanimljivo, iako mi se baš i nije dalo iprva putovati tako daleko. Predtsavio mi se , pričao je o sebi, o svojoj firmi i o poslovima koje vodi ovdje. Ispitivao me diskretno i konkretno, na što sam odgovorila istom mjerom. Časkali smo nekakvih sat vremena, povremeno ispijajući vino iz čaše, koju je donio.Osjetila sam da je dosta i da me lagano alkohol obuzima. Pozvao me na svoju jahtu sutra. Objasnila sam mu da mogu tek poslije podne, zbog simpozija. Zadovoljio se odgovorom, iako je po njegovom pogledu se dalo naslutili da ne očekuje da ću prostati. Vjerojatno, bi većina pomislila da sam neoprezna i da se samo olako upuštam u tako nešto..No, mentalni sklop muškaraca mi je poznat jako dobro i pročitam ih u nekoliko minuta. U njegovim očima sam odmah vidjela da se radi o moćnoj osobi izvana, fasadi koja prikriva njegovo pravo lice, lice malog bjednika koji sanja o čvrstom biču Gospodarice.
Pozdravila sam ga i krenula prema liftu..Kad je izašao i hotela, otišla sam do recepcije i raspitivala se o njemu. Naravno, onaj jadni recepcionar koji je gutao knedle od pogleda na moj dekolte, rekao mi je sve što me zanimalo. Što je sigurno, sigurno je. Zaista je bio onaj za kojeg se predstavio

Stvore nedostojan si izmeta moga, tek si bezvrijedno biće, koje ovisi o mojoj milosti

Nakon seminara, popodne sam se uspijela izvući od ostatka i vratiti se u hotel kako bi se spremila za dogovor. Obukla sam crvenu haljinicu, i crvene štikle. U torbu sam stavila svu svoju bdsm opremu. Sadizam je uzavrio u meni poput vulkana, samo da eruptira. aputila sam kosu, stavila sunčane naočale , usne namazala žarko crvenim ružem i krenula liftom prema recepciji. Tamo je stajao on, moja igračka za ovih nekoliko dana..
Poljubio mi je ruku, pozdravio me i krenuli smo. Ispred hotela nas je čekao crni auto, vozač nam je otvorio vrata. Nisam bila iznenađena, jer po onome što sam čula od recepcionara, ovo je bilo i za očekivati….
Ubrzo smo došli do mjesta gdje nas je čekala jahta. Bila je ogromna, najluksuznija u kojoj sam bila do sada.(namjerno neću opisivati mejsto i jahtu, zbog diskrecije)
Na ulasku u jahtu dočekala nas je psluga koja nam je ponudila šampanjac. Osjećala sam se uzvišeno, prožimao me osjećaj moći i svjesti da mogu s njim činiti što želim. Vani smo jeli razne morske delicije i ispijali vino. Pričali smo…Činilo mi se kao da ćemo nestati u daljini tog ogromnog plaventila. Ušli smo u unutrašnjost jahte.Proveo me kroz nekoliko prostorija… Odjednom mi se obratio:“Mistress, I am your slave!“ Nasmijala sam se i uhvatila z vrat. Pocrvenio je, a kda je počeo plaviti, pljunula sam ga ravno u usta i odgurnula ga od sebe. Kleknuo je i zahvaljivao. Skinula sam haljinu sa sebe i ostala smao u štiklama..Iz torbe sam izvadila ogrlicu sa metalnim bodljama. Stavila sam stvoru oko vrata, kao znak pripadnosti meni i mog vlasništva. Na ogrlicu sam zakvačila metalni lanac. Vukla sam ga kao psića, sve dok mu nisu se nazirale ranice po vrata iz kojih je curila krv. Bio je moj psić . Vukla sam ga u svim smjerovima, nije dolazio do zraka, a onda bi ga otpustila kako bi udahnuo. Skinula sam ga do gola. Sjela sam na njega, a onda me poput poslušne kujice nosio..Hodao je na sve četiri, nekih desetak minuta. Znoj mu se slijevao niz čelo, pomiješan sa krvlju , koja se nazirala ispod metalne ogrlice. Sa štiklama sam ga podbala u rebra, kako bi ga podsjetila da ne spušta glavu. Koža na rebrima bila je prošarana tragovima štikli, jaukao je ..Nisam popuštala, šamarala sam ga istovremeno lijevom rukom..Sišla sam s njega..U očima sam vidjela bol i suze, što me uzbudilo do ludila..Uzela sam čašu i prolila vino po podu i gazila po tome..Na uzici sam ga vodila i naredila da sve pokupi s jezikom.. Lizao je sve do podljednje kapi..A onda je slijedio čišćenje mojih štikli..Oblizivao ih je poslušno.. Pušio mi je štiklu, koju sam mu zabijala duboko u grlo..Počeo je povraćati..Kažnjavala sam ga za nered koji je počinio, tako da je sve to morao polizati..Uzbudio se..Kita mu je stajala nabijena poput puške..Udarala sam ga štiklom po jajima i kurcu..Jaukao je, a ja sam bez milosti nastavljala i glasno se smijala..
Raširila sam noge i privukla ga k sebi..Počela sam pišati..Hvatao je svaku kapljicu…Zahvaljivao se ponizno i nestrpljivo iščekivao slijedeću moju zapovijed. Okrenula sam se na leđa, raširila guzove i naredila da mi obliže dupe..Lizao je svaki milimetar, dok sam mazila klit svoje vrele pičkice..Stenjala sam i dahtala, dok nisam svršila..Oblizivao je moju pičkicu, i sladio se njenim sokovima..Stavila sam mu lisice na ruke i polegla ga na leđa..Male utege sam mu pričvrstila na bradavice, a preku usta stavila povez sa kuglom.. Znao je da ne smije ispustiti niti zvuka, jer će za to biti strogo i okrutno kažnjen.. Kurac sam uzela u ruke , nategla kožicu koju sam stegla metalnom kopčom..Trzao se od boli, suze i znoj su tekle niz lice..Noge sam mu svinula u koljenima i počela ga žestoko jebati štiklom lijeve noge u pohotno dupe.. Desnom rukom sam trljala klit , a lijevom gnječila bradavice..U tom trenutku, njegova bol i očaj su me doveli do nekoliko uazstopnih orgazama.. Digla sam se i hodala štiklama po njemu, Nije mogao ništa izustiti, samo se svijao i trzao, što me ponovo uzbudilo.. Na koži trbuha i prsa ostajao je trag štikli…U jednom trenu potpuno sam ga oslobodila..Klanjao mi se i molio da nastavim. Nije ga nitko ništa pitao i za to je bio kažnjen..Kažnjen zbog obraćanja Gospdoarici bez dozvole.. Na glavu sam mu stavila kožnu masku, tako da nije mogao vidjeti što mu slijedi..Polegla sam ga na trbuh, uzela strap on, legla ne njegova leđa i žestoko prodirala u nejgovo dupe bez lubrikanata..Čista i divna bol..Urlao je, plakao , ali nije molio za milost..Uživao je kao i ja.. Prišla sam mu ispred glave, počeo je pušiti moj strap on..Dok ga je pušio i sisao, dozvolila sam mu da drka, počeo je svršavati nekontrolirano i odmah nastavljao drkati dok nije svršio još jedanput..Sve je bilo puno sprerme..Sperme jadnog i bezvrijednog stvora, koji je bio u mojim rukama.. Naredila sam mu da piša po tome..Mlazom urina zalijevao je pod, dok se nije u potpunosti pomiješao sa spermom..Zatim se po mojoj zapovijedi uvaljao poput prljave svinje u to, dok nije u ptpunosti bio mokar i smrdljiv..
Uzela sam šminku iz torbe..Našminkala sam ga poput najjeftinije drolje.Drolje koju će sada svi jebati.. Vikala sam mu da je bezvrijedna drolja i da je sretan što mu se uopće obraćam..Bio je sretan, sretan što je mogao ispuniti zapovijed svoje Gospodarice, sretan što sam zadovoljena i što mi pripada..
Polegla sam ga na krevet.Ležao je na tbuhu.Užetom sam mu zavezala ruke za noge..Ponovo je počeo jaukati.Sjela sam ispred njega i naredila da mi pičkicu izjebe jezikom. Gurao je u nju jezik do kraja.Nabijala sam mu se na lice, dok nije postao sam ljepljiv ..Svršila sam ponovo..Bila sam umorna, to sam mu dala do znanja..Odvezala sam ga i rekla da se obuče i naredi im da nas vrate nazad..Zahvaljivao se i klanjajući izlazio iz prostorije..Bila sam presretna i prezadovoljna , vidjevši tragove krvi koji su se nazirali kroz bijelu košulju i hlače..
Zabavljala me sama pomisao na poglede i pitanja onih koji će to vidjeti kada izađevani..
Bilo je prekrasno, jedno od najljepših dijelova moga života..Pripadao mi je svih dva tjedna i još nekoliko puta kada sa se vratila u Hrvatsku..
Stvor koji mi je inspiracija za sve stvorove koji su došli nakon njega…

Autor: Ancksunamun

Onome koji se krije od samoga sebe
Pisat ću o Tebi, jedinom koji je u mom životu zaslužio veliko slovo..

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience