Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Zvala je se Suzana

Te davne 91 godine sam radila u kockarnici u jednom manjem gradiću gdje je bukvalno svako znao svakog, pa tako je i moja familija poznavala gazdu gdje sam naravno na njihov upit dobila da radim. Poso kao poso nije bio težak, i ako sam tada radila dugačke dane i imala radno vrijeme dok ima gostiju. Mnogi od tih dana su prošli toliko dosadno i bez veze da mi prosto zao tog mog vremena i mladosti sto sam ostavljala u toj rupi za neku sitnu platu, ali moralo se. Nikad nisam obraćala neku pažnju na te goste koji su dolazili i odlazili, vise puta ljuti i gnjevni jer su potrošili ono para sto je bilo namjenjeno za mnogo važnije stvari, ali niko ih nije terao da igraju tako da nisam mogla ni da saosjećam sa njima. Gledala bi za njima dok bi izlazili i pomišljala kako je jadna ta familija i djeca koju odredjena osoba treba da izdrzava

Jedan od neobičnih gostiju je bio Jovan 30-to godišnjak sa kestenjastim očima, finim atletskim tijelom i smedjom kosom. Mije nikada igrao, nije nikada bio naporan, nije nikada lupetao u prazno. Uvjek je sjedio na istom mjestu i uvjek je pio isto, kafu sa kiselom. Nismo mi služili pice tu, ali za te stalne goste gazda je nabavljao nešto malo pica i kafa se imala gdje skuvati, tako da i ako Jovan nije spadao u te ’’goste” koji gazdi ostavljaju svoje dnevnice ja mu nikad nisam odbila njegovu kafu i kiselu na staje on bio duboko zahvalan i dolazio veoma cesto. Ponekad bi malo pričali i saznala sam daje oženjen i tada je imao sincica od 2 godine. Saznala sam gdje radi, gdje mu zena radi, kako mu se sin zove, gdje stanuje, kakva mu je situacija u familiji kao i familiji njegove supruge.. .saznala sam mnogo i ako nisam tražila, nego on bi pncao kada je meni bilo dosadno i ja sam slusala i bila zahvalna da ima neko normalan, ko ne šutira mašine, mlatara rukama i nogama, psuje i mršti se.

Te zime je bila užasna hladnoća, radila sam do 22:00 i Jovan je bio tu do zatvaranja, cesto je znao ostati dok ne zatvorim i bezbjedno krenem prema svome stanu Onako neobavezno sam mu napomenula kako se sva stres em kada samo pomislim na svoj hladni stan iz koga se nije vidjelo kroz prozor od leda na staklima.

-”Pa hajde kod nas da spavas”, rekao je Jovan; na sta sam se ja nasmijala iznenadjeno.

-Ozbiljno mislim, moja zena nebi imala ništa protiv da prespavaš kod nas, rekao je Jovan.

-Ona zna da ja pijem kafu ovdje i zna sve o tebi samo eto nije imala nikako vremena da dodje sa mnom da te i ona upozna.

-Ma daj sta ti je Jovane, taman posla da zena nešto pomisli pa da vama stvaram probleme bez veze, neka nekako cu valjda izdrzati noc.

-Ma hajde molim te, pa sta ima veze nema čega da se plasis, počeo je Jovan da me nagovara. -Moram priznati da samo pomisao na toplu sobu me grijao na onoj hladnoći, i da sam se vagala malo dok sam cvokotala na onoj užasnoj hladnoći, ali ipak sam odbila i krenula teškim korakom prema svome stanu. Nekih 30 minuta kasnije dok sam se skupljala pod hladnim jorganom zacuh korake ispred ulaza a odma zatim i kucanje na vratima. Srce mi je sislo u pete od straha, jer u nevremena doba da neko dolazi na vrata mora da znaci samo jedno, nešto se desilo…

-Ko je Po vikala sam i uplašila sam se od samog odgovora koji samo u ta doba mozes ćuti.

-”Ja sam Niki”, zacuh Jovanov glas; otvori.

-Staje Jovane, upitah, ne podižući se ispod jorgana.

-Niki zena me poslala po tebe, hajde ne mozes da spavas u toj ledari.

-Ne zezaj me Jovane, rekoh malo iritirano, kad ce ti on meni, ozbiljno Niki, nazvacu je od tebe kuci da se cujes sa njom, ako mi ne vjeruješ.

-Ustala sam i otvorila vrata i Jovan je usao i pravac prema telefonu ko da je u tom stanu bio ko zna koliko puta a ne prvi put, okrenuo je broj i čujem ga gdje kaze ”Suzo ne vjeruje mi ona da si me ti poslala po nju, de joj ti kazi”, a odma zatim mi je pružio slušalicu u sta sam ja gledala nijema i valjda malo šokirana. Uzela sam slušalicu i sva moja strepnja, strah i nesigurnost su nestali kada sam začula topao ženski glas sa druge strane,

– ” Niki, ovdje Suzana, Jovanova zena, toliko finog sam o tebi ćula ali nikad nisam imala prilike da dodjem da te lično upoznam, izvini sto nisam i ja mogla da dodjem sa Jovanom po tebe jer sincic nije jos zaspao a i pravim nam nešto za jesti jer čujem od Jovana da nisi ništa jela večeras”.

Moram priznati da sam bila prijatno iznenadjena a i stomak mi na pomen hrane počeo da reaguje. Završila sam razgovor sa ’’vidimo se, dolazim” i uzela svoju jaknu, farmence sam vec navikla na brzaka prije nego sto sam pustila Jovana unutra.

Suzana je blistala nekom energijom, mali je vec zaspao, večera je vec bila gotova a i njen osmjeh i prijateljski zagrljaj me totalno rastopio, da ne spominjem pecnicu koja se sjala u malo zatamnjenoj sobi.

Imala je na sebi kucnu haljinu, koja je bila malo vlažna na nekim mjestima sto sam zaključila da ju je navukla na mokro tijelo kada smo mi banuli na vrata. Tamno smedja kosa do ramena se zavijala u male kovrdje, siske su joj bile malo duze iza kojih su sjale oci zelene boje, imala je mali prcast nosić na kome sam joj odma pozavidjela(zenska posla), i divan osmjeh koji je odavao dobrodusnost i srdačnost. Svidjela mi se odmah i osjećala sam ko daje znam ko zna od kad, a ne daje prri put vidim. Možda je tome i pndonjelo to sto mije Jovan toliko pričao o njoj da sam imala osjećaj ko da je znam godinama.

Večerali smo uz opuštenu atmosferu, prijatnom ćaskanju i upoznavanju. Vidjela sam daje i Suzana znala dosta o meni tako da smo mogli sve troje da pričamo opušteno.

Mali je spavao u sobici pored. Suzana me uvela u sobicu da mi ga pokaže, i zadivila sam se tom malom andjelu koji je spavao razbacan po krevetu sa plisemm medom u jednoj ruci. Okom sam prešla po stanu i u sebi se zapitala, ”pa gdje cu ja spavati”, jer je samo bio taj ležaj dnevnom boravku koji se razvlačio, ali sam to prepustila domaćinima da mi pokažu.

Jovan je vec namjestio ležaj dok smo mi se vratile iz djecije sobe, vatra je pucketala i obasjavala bijele zidove i igrala se sa sjenkama namještaja.

-Niki ako zelis da se tuširaš mozes slobodno, osjećaj se ko kod svoje kuce, rekla je Suza.

-Bi rado, rekla sam, ali nisam ponijela donji ves.

-Pa pozajmicu ti ja ako hoces naravno, rekla je Suza.

-Hvala.

Usla sam u kupatilo koje je bilo toplo, skinula se i prepustila se mlazovima tople vode. Moju dugu svetloplavu kosu sam sakupila da mi se ne kvasi, jer je bilo vec kasno i nisam htjela da zanovjetam sa fenom i susenjem kose u te sitne sate. Pustila sam mlaz vode da mi pada na grudi i uzela da se sapunjam. Ne bih ni pnmjetila Suzanu daje nisam ćula malo glasnije prigušeno mmmmm, okrenula sam glavi i vidjela daje stajala na vratima sa peskirom u jednoj ruci a malim crvenim sexy gacicama u drugoj. Gledala je u mene malo zbunjeno i pnmjetila sam da mi gleda neizmjemcno grudi pa lice, odmjerala me valjda i sama iznenadjena kao i ja.

Donijela sam ti ves i peskir, tiho je prozborila, a zatim se povukla. Meni nije promaklo njeno drhtanje donje usne dok me gledala, ali sam to prebacila na njeno iznenadjenje da me vidi golu. Uzela sam peskir, obrisala se i obukla njene male crvene gacice, okrenuvsi se pred ogledalom i ne odolivsi da se nasrnesim široko, svojoj nagoj guzi koju su takozvane gacice vise otkrivale nego sakrivale.

Nisam bila navikla na gacice u guzi pa me taj osjećaj zuljanja zagolicao i u maci. Ponovo sam obukla svoje farmence i krenula u dnevnu, naglo zastavsi na ulazu sobe. Suza je sjedila Jovanu u krilu, obkoracila gaje i ljubili su se žestoko. Jovanova ruka je zadigla Suzinu kucnu haljinu ispod koje nije imala ništa, i srednjim prstom joj je prelazio izmedju rascjepa na guzi Imala je malo veću guzu, mesnatu ali i fino oblikovanu. Drugom rukom ju je držao za kosu i ljubio žestoko. Ukopana u mjestu ukočena pogleda sam pratila Jovanom prst, Suzino meskoljenje i osjetila da sam u momentu ovlazila. Srce mi je počelo divlje da udara, učinilo mi se da su ga i om ćuli jer me Jovan tada primjetio i spustio je njenu haljinu preko guze i potapšao je lagano po njoj. Okrenuli su se i nasrne sili kao daje to najprirodnija stvar na svijetu da ih neko zatekne.

Zacrvenuta u licu sam stajala i nisam znala kud, glupo mi bilo da idem kod njih trosjed koji su om razvukli. No Suza i Jovan su me pozvali rekavši da cu mogu da spavam tu sa njima, ili da spavam na malim Misom u sobici na kauču. Ne znam sta su oni vidjeli na mom licu, ali samo njihovo pominjanje da spavam sa njima tu mi je zatreslo noge i neka toplota mi se rasula po citavuom tijelu da bi mi se okrenula u stomaku. U normalnom slučaju bi vjerovatno izabrala uski kauč, pa i pod koliko sam bila umorna, ali ovaj put sam u očima imala njih dvoje u strastvenom zagrljaju i moja mašta je vec razvijala svoj film u glavi. Nisam htjela da prekinem onaj osjećaj pulsiranja stomaka i zato sam samo rekla, OK, spavaću ovdje da se smetam Misi.

Suza se odma pomakla i napravila mi mjesta. Ona je legla onako u haljini ispod koje sam vidjela da nema msta, a Jovan se polako skidao u boxence. Ja nisam znala dal da legnem u farmencama i majici ili da se skinem u one male Suzine gacice koje su mi se sve vise i vise nalazile u guzi i dražile me.

-’’Skini se”, rekla mi je Suza, ”sta ima veze, ne mozes u pantalonama da spavas”.

Pogled mi je odletio prema Jovanu koji nije uopste reagovao na Suzine rijeci, ili barem nije ničim odavao to. Polako sam otkopčala pantalone i svukla ih sjedajući na kraj trosjeda, majicu kratkih rukava sam ostavila na sebi. Zavukla sam se pod jorgan i ležala nekako ukočeno, neprirodno, bilo me malo sramota a i nisam znala kako da se ponašam.

Jovan mi se obrato sa laku noc Niki, spavaj fino a zatim je slijedio njegov široki osmijeh na koji sam morala vratiti osmjehom i sa laku noc Jovane, laku noc Suzo.

I ako me osiecai peckanja i pulsirania u maci kao i vatra u stomaku, mučio san me počeo odma hvatati cim sam oci zatvorila. Ne znam koliko je bilo sati, kada sam progledala i imala sta da vidim… Jovan je ležao izmedju Suzinih nogu i lizao ju je. Nisam bas mogla da vidim tacno sta joj radi, na koji načinje obradjuje ali i to je bilo dovoljno da sam osjetila slivanje sokova iz pickice, kao i snažno kucanje srca. Suza je jednom rukom kontrolisala njegovu glavu i mazila mu zatiljak a drugom je mazila svoje male grudi koje su str sile i u odsjaju vatre se jasno vidjele nabubrile bradavice.

Ne trebam reci da su mi se bradavice direktno ukrutile, skoro me zabolile od ukrucenja. Pickica mi je pulsirala sve jace i poželjela sam da zavučem ruku u one male tijesne gacice, ali me bio strah da ce pnmjetiti da sam budna. I ako se nisam dodirivala znala sam da su mi gacice mokre. Jovan ju je lizao sve jace, na sta se Suza počela vise nabijati njemu na usta i jezik. Jednu ruku je imao zavučenu pod njenu guzu a drugom joj je po pokretu ruke mazio stomak i klitoris dok je jezikom obradjivao natekle usnice, i pretpostavljam ulazio u nju po pokretima njenog tijela.

Ležala sam ukopana sa stisnutom macom, sokovima koji su naprosto lili iz mene i nisam mogla da odolim želji da osjetim moj nabubrili klitoris makar preko gacica. Cini mi se daje bilo dovoljno samo da ga dodirnem pa da cu da expío diram u orgazmu. Jovan se pridigao i vidjela sam da nema boxenca, kurac mu je stajao uz stomak, na sekund ju je gledao i lagano prešao preko nabreklog kurca, a zatim se prebacio iza nje, okrenuvsi je na stranu tako daje ona sada bila meni okrenuta licem, a i on je mogao da me vidi. Začula sam prigušeno aaaa i znala sam da joj je Jovan uvukao kurac u pickicu. Mome uzbudjenju nije bilo kraja, stiskala sam pickicu u uzbudjenju i strahu da ne primjete da sam budna pa da prekinu. Bradavice su me vec bolele od uzbudjenja i pozelela sam da mogu da ih dodirnem, ali sam se plašila mojih pokreta. Jovanonova ruka se ocrtavala ispod jorgana na Suzimm kukovima i navlačio ju je odpozadi, dok je ona zatvorivši oci savila se u luk, sa dva ili je tri prstaa u ustima uživala. Moja mašta je počela da radi i ako nikad ni u snu nisam pomislila da cu moći zamisliti žensko blizu mene, ali taj put sam bila toliko napaljena da sam u momentu pozelila da su moje bradavice umjesto onih prstiju koje je usisavala i lizala Suzana.

Počela sam svasta da maštam, polazila bi rukom daje dodirnem i zamolim da mi pomogne. Sada je se vec jasno i glasno culo njihovo jebanje kao i svako Jovano nabijanje u njenu mokru i željnu pickicu. Jasno se culo koliko je mokra i vlažna, a i Jovan vise nije mario za lagane pokrete vec ju je divljački nabijao i rovio po njenoj pickici.

Zadivljenja njihovom strascu smaknula sam mokre gacice u stranu i zavukla prstic u uzavrelu i pulsirajucu picu, odmah zatim i dva kada sam vidjela da mi jedan ne moze smiriti moju požudu, napaljena izgubila sam orjentaciju gdje sam i počela sam da drkam pickicu po smatrajući njih dvoje. Zelja je postojala sve veća, nikad do tad nisam osjetila toliku zelju za kurcem kao tad Tada sam bila u stanju da pojebem bilo koji kurac samo da zadovoljim svoju požudu koja me razdirala. Iz pickice su mi curili sokovi preko prstiju i slivali se niz rascjep guze. Sirila sam noge koliko mi je prostor dozvoljavao da bi sto dublje i lakše mogla da uvucem prste u tu moju vrelu pećinu.

Strast me ponijela i nije me vise bilo briga da li ce da primjete ili ne, dali ce da vide ili ne, da li ce da čuju ili ne…izdizala sam svoje tijelo prema prstima i željno ih stavljala u sebe. U momentu sam se okrenula i pogledala u njih dvoje a om ko da su to čekali samo…Jovan je glasno nabio se u nju uz divljački uhhhhhhhh, Suza je po smatrala đirekno u mene i svrsili smo cini mi se sve troje u istom momentu. Nikad do tad nisam imala intezivniji orgazam. Zamračilo mi se pred očima i na momenat sam izgubila svješt, trzaj tijela je bio toliko jak da sam izgubila kontrolu nad njim, glavu sam instiktivno zabila u jastuk da prigušim krik. Ispod mene je bilo mokro ali nije me bilo briga, ležala sam i pustila tijelo da sto duze uživa u tom divnom osjećaju iznemoglosti.

Pogledala sam u njih i om su mi se samo osmjehnuli.. .nismo pričali.. .nismo komentarisali, samo smo se okrenuli i pospali svako u svome zadovoljstvu.

Autor: Znatizeljna30

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile