Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Убска поља

Враћао сам се касно поподне кроз убска поља. Возио сам полија, са два седишта. Био је топао пролећни дан. Нигде никог на видику.У даљини спазих две прилике, очигледно женске. Успорих ауто, а оно две клинке, не старије од 15. Успорих и бацих поглед кроз прозор. И оне погледаше у мене. Једна у танкој лепршавој хаљиници, пропупела и обла, а друга у неком шортсићу и мајчици.
”Цурице, куда ћете?”
”Да прошетамо.”
”Хоћете ли да вас повезем?”
”Па како ћемо…”
”Ма стиснућемо се мало.” рекох смејући се и појачавајући музику. Оне се погледаше, разменише пар речи које нисам добро чуо, па приђоше вратима. Ја их отворих, па прва уђе она у хаљиници, а онда она танка. Повезох ауто лагано,причајући им и спустих руку на ногу клинке. Она се укочи али ми не склони руку. Ја наставих међу ноге, али она их скупи.
”Хеј, пусти се да се поиграмо, ја вам нећу учинити ништа што ви не будете хтеле. Ево ти се поиграј мојом играчком, а ја ћу твојом. Где можемо да станемо да нам нико не смета?” Она друга показа руком на неки споредни пут, и рече да скренем ту. Ја послушах, и после 100 метара стадосмо код неке кућице.
”Ово јеј колиба мојих деде и бабе.” Она испод неке саксије извади старински кључ, и откључа, па уђосмо унутра. Иако је земљани под, све је чисто и суво, једна повелика сламарица, сто, три столице, чесма са судопером и стари смедеревац. Она упали лампу гасару, већ се смркавало. Ја седох на столицу и привукох себи Мару, како девојче рече да се зове. Она се мало снебивала, ја јој руку завукох под сукњицу. ”Шта се сад снебиваш, јеси ми рекла јуче кад си га видела да би му се сва дала?” рече мирно њена друга. Упитах где су ме виделе, оне рекоше на центру њиховог села. Мара се заиста пусти те моја рука паде на њену смоквицу. Лагано је протрљах, дигох јој сукњицу и свуког гаћице, успут раскопчавајући панталоне. Крута кита излете ко праћка.
Посадих је на сто и размакох јој обле ногице, Голуждрави пичић искочи, набубрио и већ влажан, и ја умочих прст у њега. Она се сва стресе, а ја устадох са столице и запалацах језиком по њеном клиторису. Она зајеца .

Осетих како она друга, Мица, обавија своје прстиће око моје алатке. То нисам очекивао, а још мање да је видим поред себе голу. Висока, витка, малених напупелих сисића, али велике чврсте и обле гузе, стајала је поред мене и дркала ми алатку, мало невешто али са жаром. Клинка коју сам лизао поче да се извија и јеца, а онда из ње покуљаше сокови, док се сва тресла као да је прикључена на струју. Ја се окретох Мици и пољубих је дубоко у уста. Поведох их обе до сламарице, залегох их обе, а оне се згледаше.
”Шта је било девојке?”
”Ја ћу са тобом до краја, а Мица ће све али да остане невина.” Погледах Мицу, поцрвенела је, али ме је погледала храбро у лице.
”Наравно”, рекох. ”Потрудићу се да ме памтите цео живот, као најлепшу успомену.” Ухватих Мару за чланке на ногама, дигох их увис, и сместих се како треба, па уклизах у њену врелу рукавицу. Обавила ме је, тесна и мокра, клизава и врела. Гурнух напред, она се намршти за моменат, а ја наставих лагано, уједначеним темпом, као клип у машини, напред назад, све дубље. Знао сам да не могу дуго, напалиле су ме младошћу и страшћу коју су имале, али ни њој није требало дуго: захроптала је, издигла кукове таквом снагом да је и мене одигла, вриснула слободно, и ја осетих како се грчи око мог курца, и из њега покуља семе у њу. Да сам хтео, не бих стигао да га извадим. Њу стиже још једна сласт кад осети семе дубоко у утроби, згрчи се још неколико пута око њега и клону. Једва га извукох уз гласно плоп, и из њене пичкице потекоше заједно и моји и њени сокови. Смиривала се на сламарици, а ја легох на леђа и Мицу, окренуту ка мени леђима посадих да клекне изнад мог лица, па језиком нападох њено међуножје. Она преврну очима, ја запалацах по пичићу, клиторису, а затим и чмару. Зачас је овлажила, узвртела се, а тад осетих милину доле. Мара је мој полуопуштен курац обавила својим врелим пуним уснама и усисала га у своја усташца. Поигравала се мојим јајима, балавила ,стењала, сласт је опет ухватила, али сад је Мица била на реду. Лагано сам јој припремао гузу за удар-поставих је четвороношке, високо јој подигох гузу и раширих ноге. Клекох иза ње и прислоних га на њен надржени анус. Гурнух мало јаче да уђе главић, она застења, а ја сад наставих полако. Прво је стењала болно, али врло кратко: како је време одмицало, она узмеша, зајеца, ја протурих руку и дохватих њен клиторис. И она сврши. П а још једном, а трећи пут-заједно. Из гузе јој је цурило моје семе.
Опрали смо се и обукли.
‘ ”Мицо ти ми нешто дугујеш.Рекли смо све само не пичић. Ајде пољуби га!”
Мица одушевљено прихвати и обухвати га девојачким уснама. Зачас се укрутио.
Мару повукох на себе и она ме опкорачи , намести се и прими га дубоко у себе. Вртела је замашном гузом, набијала се и на крају свршила, а кад је она сишла у крила ми се намести Мица и наби се гузом на крут и одебљао курац, али сад много лакше. Свршили смо поново заједно, и поподневној забави дође крај.
Одвезао сам их близу кућа, да их родитељи не виде. Оставиле су ми бројеве телефона. Нисам их поново звао.

Autor: dejanwolf

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile