Moja firma bavi se projektovanjem i izgradnjom poslovnih i stambeno-poslovnih objekata. Zahvaljujući genijalcima koji su izmislili “svetsku ekonomsku krizu” trenutno glavna preokupacija je da sa italijanskom firmom sklopim aranžman oko poslovno stambenog kompleksa u Novom Sadu. U konkurenciji dve firme Italijani su poslali svog predstavnika po imenu Masimo, da pogleda naše makete i da donese odluku. Svaki dan sam se bavio Masimom što u birou u Beogradu, što na lokaciji u Novom Sadu. Provodeći toliko vremena sa istim likom malo bliže sam ga upoznao. Oženjen, otac dvoje dece, 38 godina, sportski tip vitak visok crnomanjast sa zelenim očima. Slika i prilika pravog italijana. Oduševilo me je to što lik uopšte nije uštogljen, ne gleda dlaku jajetu, već totalno opušten. Ono što me posebno iznenadilo je što nije prestajao da priča o pičkama. Ako normalan muškarac za 24 sata pomisli 300 puta na sex, on pomisli barem 600 puta. Vodio sam ga u šetnju Knez Mihajlovom, čoveku se zavrtrelo u glavi. Nije ni čudo, šetanjem krajem maja po Knezu, je da poludiš od ženske lepote. Par puta sam naručivao poslovnu pratnju kada smo išli na lokaciju. Masimo je otkačio, zezanje po Novom Sadu i noćenje na petrovaradinu. Samo je vikao “bravisimo Peđa bravisimo”. I tako već desetak dana.
Moja žena Dunja je delom oguglala a delom poludela, koliko vremena provodim sa Masimom. Ona i ja smo u braku 12 godina. Radi kao lekar u KCS, dvoje dece. Uglavnom solidan brak. Tešio sam je da zbog ove situacije moram da dobijem taj ugovor. Gutala je i trpela. Kada sam video da je prednost na strani moje firme pozvao sam Masima na večeru u našu kuću. Dunja je malo gunđala ali se brzo pomirila i napravili smo gala veče za našeg gosta. Inače moja žena oduvek je jebozovno izgledala, uzak struk je još više isticao njeno dupe za kojim su se svi okretali, duge vretenaste noge na višoj štikli su samo pojačavale taj utisak. Plava kosa, oči koje “govore” senzualne usne, sve u svemu vamp žena. Dunja je za to veče obukla crnu haljinu uz telo do pola butine u kompletu sa crnim čarapama figura je izgledala fantastično.
Pojavio se u dogovoreno vreme. Nije se video od ogromnog buketa cveća a u drugoj vino. Predao je Dunji buket, poljubio ruku i izrekao hiljadu komplimenata, prešli smo u salon pijuckali piće i pričali o koje čemu. Kako je u Italiji, kakve su razlike… Pričao je Dunji i o svojoj porodici. Celo veče proteklo je fino. Popila se koja čaša više. Komplimenti Dunji bivali su sve sočniji. Kako lepšu ženu od nje u Beogradu nije video i slično. Samo se smeškala. Prijalo mi je koliko je očaran njome… Na rastanku dogovorili smo se da sutra veče odemo u neki restoran. Odabrao sam jedan u kome sviraju latino dance. Pitao sam Masima da mu pozovem neku ribu, insistirao je da samo nas troje idemo.
Prijatan ambijent, dobra muzika piće, veče je počelo odlično. Dunja i ja odigrali smo jedan cha cha cha. Dunja je tako vrckala da su je svi kradom gledali. Lepršava haljina je pojačavala utisak. Po povratku za sto Masimo nije krio oduševljenje. Nedugo, pozvao je Dunju na ples. Igrali su nedaleko od mene. Posmatrao sam ih. Znam da je svaki latino ples u stvari seksi ples, ali čini mi se da je Masimo po malo preterivao u zahvatima. Kako je čvrsto privlači, drži oko struka… Dunja izvela jednu piruetu a haljina se zadigla da su se videli krajevi čarapa. Fantastičan prizor. Po povratku za sto sve je delovalo normalno. Vino je teklo u potocima da bi nas rashladilo. Masimo mi reče: blago tebi Peđa kakvu ženu imaš, tako je seksi prava bomba. Prijalo mi je ali nisam znao kuda sve to vodi. Smenjivali smo se u igri sa Dunjom. NJoj je bilo prelepo. Odavno nismo ovako opušteni bili. Ništa mi nije govorila. Posle par buteljki sve nas je uhvatilo piće. Masimo je trtljao i dalje o Dunjinoj lepoti, ona se smejuljila vragolasto, kako samo ona zna. Kada je Dunja otišla u toalet Masimo mi reče nešto usled čega sam se na momenat zaledio: Peđa vidim kakva ti je žena i osećam da hoće a ti bi mogao da se potrudiš i da mi je nabaciš!!! Ostao sam bez vazduha par trenutaka. Piljio sam u njega i pre nego što sam išta rekao on se nasmeja i reče: šala hehehe.. Nisam se nešto smejao, ako ništa drugo šala je glupa. Tek opet on ma nije šala ozbiljno mislim. Da li da ga odmah udarim kao pravi balkanac ili …. U tom trenutku moja žena se vraćala za sto pa je ovaj razgovor prekinut. Masimo se ponašao kao da ništa nije bilo a ja nekako odsutno. Kako je Dunja bila pijana to nije ni primetila a i kako bi kada je Masimo i dalje nešto pričao. Ostali smo još malo pa se razišli. Dok nas je taxi vozio, razmišljao sam o tome šta mi je Masimo predložio, i koliko god da ne želim dno stomaka i moj kurac su mi davali do znanja da mi se ideja sviđa. Da namestim nekom da mi jebe ženu. Šašavo. Dunji nisam ništa rekao, prokomentarisali smo da je veče bilo prijatno. Zapazila je kako Masimo lepo igra i kako je prijatan.
Kada sam se sutradan našao sa Masimom, na prvoj pauzi kada smo ostali sami upita me:
– da li si razmislio o mome predlogu
– pa zar nije šala u pitanju
– ni slučajno zbog Dunje bi i na mesec išao
– Masimo ne glupiraj se, pa pričamo o mojoj ženi
– da znam
– pa zar ne misliš da me time vređaš
– ne nego mislim da ti dajem kompliment da ti je žena poželjna
– to znam i sam
– pa Peđa razmisli dobro ima i drugih opcija u ovoj igri
Bezobraznik. Pa sada još i ucena. Svašta bi mu rekao, ali razum je vladao, inače bih uprskao. Ubacio je u igru i posao. A to je trenutno bila moja egzistencija. Šta da radim? Hiljadu kobinacija mi se motalo po glavi. U razgovoru sa svojima u Veneciji, počeo je da pominje konkurentsku firmu. Vrag odneo šalu. Rekoh mu da to što to traži od mene nije razlog da meša sa poslovima. Samo se zagonetno nasmešio. Razgovaraću sa ženom pa kud puklo da puklo. Pokupio je sa posla i pravac kući. Počeo sam ko kiša oko Kragujevca, da bi me prekinula i pitala šta ustvari hoću. Šlog. Pa eksplozija. Pa ti si lud. Nisam ja kurva. Pa zar to misliš o meni. Pa … pa… gomila toga. Čutao sam šta da joj kažem. Stvarno od nje pravim kurvu. Dok sam je slušao, a u sebi razmišljao o tome da je kurva da se jebe sa drugima, kurac mi se digo. Znak. Slušaj ljubavi, znam šta tražim od tebe ali to je u interesu nas naše dece svega. Krenuo sam da je ubeđujem. Prepirali smo se celo po podne. Rezultat nerešen. Koristio sam sve moguće argumente…
Dok sam je vozio na posao rekoh joj da razmisli. I dalje isto. Kada sam sreo Masima, rekoh mu da radim na njegovom predlogu. Potašao me po ramenu i reče bravo znao sam da si čovek za ovaj posao. Dripac ucenjivački.
Kod kuće situacija kao juče. Negde oko deset uveče Dunja me upita: pa dobro a šta bi ja trebalo da radim. Konačno se klatno pomera na moju stranu. Rekoh joj kako sam ga shvatio da izađu negde u restoran na piće a posle… I to što će me neko jebati tebi neće smetati, prekinu me. Neće naravno a i viši ciljevi su u pitanju. Još par rečenica i pristala je. Tu noć sam je razbio od kurca kao u danima kada smo počeli našu vezu.
Sutradan kažem Masimu da je sve dogovoreno. Nazvao je Dunju iz moje kancelarije i razgovarao sa njom kao da ja nisam tu. Rekao je da je očaran njom i da jedva čeka da je vidi. Kada sam stigao kući Dunja je bila u kupatilu.Pozvala me ja da joj pomognem oko nečega. Šta treba? Obrij mi lepo usmine a iznad napravi mali trougao reče mi. I ranije sam to radio, ali sam obično iznad pravio tračicu i dok sam to radio spremao sam je za sebe a sada… Dok sam se raspremao ušla je u sobu gola i počela da se sprema. Gledao sam kako stavlja haltere, kako navlači čarape na noge. Crni čipkasti brus čipkaste tange. Šminka i frizura su kompletirali izgled. Preko je obukla dugu haljinu sa izrezom do pola butine. Fantastično. Još smo malo pričali a onda je taksi stigao. Kroz prozor sam gledao kako je Masimo sačekuje ispred vrata ljubi u obraz otvara vrata taksija. Gledao sam kako se gube u daljini…….

Autor: (0I*Y (47

Sa Hansom na Korzici
Ugovor 2