Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 22: Sve od početka

Hodala sam po gradu i tražila svoje poznanice. Neke nisu bile kući, neke su se udale, a kod jedne sam s njenom mamom dogovoila najam sobe.

Predveče sam otišla i pokucala tati na vrata. Otvorio je, na ulici ga nebi poznala, četiri godine su prošle, puno je ostario. Pružila sam mu ruku, samo mi je pokazao da udjem.

Sjeli smo u kuhinju, donio mi sok i napravio kavu, tri šoljice, a onda je pozvao i iz moje sobe je izašla mladja žena.

Predstavio je kao svoju ženu, a mene je predstavio kao kćer od bivše žene. Rekao je pa je ona nakon malo otišla u sobu a mene je pitao. Zašto si došla kad sam rekao da se ne vraćaš i da te više ne želim vidjeti. Nisam imala šta nego govoriti istinu, ukratko sam mu rekla, propao mi je brak, vratila sam se i došla da mi pomogneš naći posao.

Gledao me, sad si zrela žena nisi više djevojka kao prije odlaska, još si porasla i dobro se razvila. Prijatelje ću pitati pa ti možda nadjem kakav posao.

Ponudio mi je pa sam ostala spavati, ležala sam u boravku na trosjedu, nisam mogla zaspati stalno sam mislila na vrijeme prije odlaska. Od kud sam otišla tu sam se i vratila, sve je skoro isto.

Probudila sam se, na prozoru sam pušila i pila kavu, njegova žena je otišla na posao a on je zvao neke prijatelje, pitao ih je za moj posao.

Nekoliko manjih firmi za mene nije imalo posao ali u jednoj gradjevinskoj firmi bila je dobra prilika koju sam iskoristila. Za istinu, vlasnik i nije mene trebao za posao ali kako je pogledao na moj dekolte i noge, iskoristila sam ženstvenost i prebacivala nogu preko noge, blago se smješkala a kad je rekao da sad nema baš vremena već da bi se poslije posla trebali vidjeti negdje na kavi i još se dogovoriti, znala sam, Andrea ako digneš noge imaš posao. Tako je i bilo, našli smo se u jednom restoranu, pričao je o poslu, pogledavao me, smješkao se pa opet pričao o svom uspjehu u poslu, ponovio nekoliko puta da je umoran i da treba odmor.

Jasno mi je stavio do znanja da me želi u krevetu. Rekao je da ga često mlade i zgodne cure pitaju za posao, da ima priliku imati malo i tog zadovoljstva i sve više okrećao priču na seks. Imao je novac a s njim je mogao kupiti dio nečijeg života.

Smješkala sam se i u sebi mislila, samo ti pričaj, obrijaću ja tebe bez pjene i po bradi i po glavi. Poslije kave me pitao šta ću popiti a ja sam rekla pa mogli bi kampari koktel. Nisam ga baš s velikom pažnjom slušala, mislila sam samo kako ga obraditi da mi da posao a bila sam svjesna da to mogu samo postići u krevetu. U jednom trenutku sam ga prekinula, uzela čašu i nazdravila mu, kad smo otpili, spustila sam čašu pa stavila svoju ruku na njegovu i nježno ga noktima češkala a upitala. Šta meni može ponuditi, imam i neke druge dogovore pa bi željela znati, pri tome ga gledala u oči i smješkala se. Odmah je okrenuo ruku i zgrabio moje prste, počeo skoro zamuckivati da odmah sutra dodjem i da sve dogovorimo u kancelariji kod njega. Kad smo pošli, rekla sam da me odveze do tatina stana, usput je spustio ruku na moje koljeno, na parkiralištu je još htio da pričamo, rekla sam mu ima dana i ljepših mjesta za priču, pružila mu ruku i izlazeći podobro se naguzila. Još sam se sagela i uvukla u auto pa mu zahvalila na lijepoj večeri a usput je mogao da viri u moja prsa.

Ujutro sama ga nazvala i pitala kad da dodjem, rekao je da dolazi po mene. Izazovno sam se obukla, suknja, štikle i bluza, malo šminke mada sa frizurom nisam bila zadovoljna.

Pošla sam prema auti smješkajući se, kad sam sjedala dobro sam zakoračila i malo podigla suknjicu na gore, sjela i popravila dugme na bluzi, tip je bio blesiran.

U kancelariji mi je objasnio moj posao, kancelarija mu je velika, kupiće mi stol, stolicu, kompjuter a biću s njim, kako me je brzo primakao sebi da slini pogledom na meni. Otvorila sam prozor i naguzila se kao da nešta gledam dajući mu vremena da dobro zaviri ispod suknjice. Pitala sam ga za novac, to šta je rekao bilo je i više od očekivanog. Dogovorili smo da počmem raditi za dva dana. Pitao me imam li vremena za kavu pa sam rekla da za njega uvijek imam vremena, pošli smo u restoran.

Nisam ništa propuštala slučaju, osim zaradjena novca koji će mi davati, kao pokvarena kurva mislila sam da mu šta više izvučem. Tako sam ga pitala šta misli o mom odijevanju, ako želi nešta da promjenim, možda je suknjica krataka. Kad je odgovorio da može biti i kraća, rekla sam da takvu nemam al ako mi kupiš biće.

Bio je oženjen i nije sa mnom po trgovinama hodao ali mi je dao pare da kupim šta želim.

Nije navaljivao na mene, ponekad bi me malo rukom po ramenu dirnuo i u vožnji stavljao ruku na koljeno. Drugi radni petak, upitao me pri kraju dana šta sutra radim i hoćemo se naći. Nasmijala sam se i rekla, samo sutra, ja sam pomislila na cijeli vikend.

Dao mi je da biram pa sam odabrala jedno odmaralište u planini. Uz večeru smo pričali a ja sam u jednom trenutku rekla da idemo u sobu, ponio je vino i čaše a bio je presretan, izgledala sam dobro i seksi za razliku od ostalih žena u restoranu. Namjerno sam tu večer tri puta išla do toaleta da me malo i drugi pogledaju i mjerkaju dok prolazim.

Iz kupatila je došao u bijelim boksama a na njima su bili crveni poljupci. Najradije bi se upišala od smijeha ali sam se nekako stisla i rekla, mali vražić kako to ti romantične gaće imaš. Prije mi je rekao da voli crvenu boju a i pare mi dao da kupim pa sam u kupatilu obukla crvene gaćice, brus i čarape sa čipkom. Izašla sam iz kupatila kao kurva u bordelu, stala pred njega i rekla, trebaju mi još crvene stikle. Promrmljao je, kupićemo ih i povukao me do sebe. Sjedio je kao kreten i ljubio mi nogu, ruku, stomak, malo prsa, bio je totalka izgubljen. Podigla sam ga za ruku, uhvatila rub gaća i polako mu ih svlačila.

Kad je žena prvi sa muškarcem, prvo što pomisli je kakav mu je i koliko je. Tako sam i ja mislila, kad sam mu spustila gaće do koljena pred mene je ispao komad koji mi je odgovarao, bilo mi je važno samo da nije neki velik pa da me razvaljuje. Gurnula sam ga na krevet, klekla i uhvatila jednom rukom kurac a drugom jaja. Pomalo sam mu drkala i uvlačila kurac u usta. Podigla bi glavu pa mu rekla, oh kako ti je velik i tvrd, pa ga opet trpala u usta. Jako sam mu stiskala i polako drkala kurac, jaja mješala a usnama stiskala i pijukala glavić. Zavalio se na krevet pa je brzo svršio. Malo mi je špricnuo u usta a ostalo sama pustila da šprica po podu. Pili smo vino, pitala sam ga kako mu se dopalo, rekla sam mu da često zamišljam da mu tako pušim u kancelariji. Pred zoru je išao pišati a kad se vratio popeo se na mene. Bio je niži od mene, malo podebeljuškast, kad je uronio u mokru mačkicu požurivala sam ga da završi jer ću se upiškiti. Malo sama ga stiskala nogama, malo grebla noktima po ledjima, malo stenjala i trzala se a kao molila ga da bude nježniji pa je tip špricnuo prije nego je mislio. Oprala sam spermu sa stomaka, piškila pa kad sam se vratila u krevet obrisala mu kurac i počela pušiti. Malo mu je stajao podignut a onda se skroz olabavio, imala sam ga cijelog u ustima i cuclala a on mi rekao, sačekaj da malo odmorim. Nije mi bilo važno u kojoj me pozi želi, bilo mi je važno da provedem vikend s njim, da ga držim napaljena i da me stalno želi a to sam postigla.

Nije bio previše zahtijevan, svaki mjesec bi jednom o vikendu bili zajedno, ponekad bi mu popušila u kancelariji. Kako sam zaključila za njega je bilo veliko zadovoljstvo to što bi ja s njim išla do njegovih partnera a oni su mu zavidili kako pored sebe ima dobru žensku. Tako bi kad su kod njega dolazili na razgovore, sama pripremala kavu a pri tome pazila da što više istaknem prsa, noge i guzu.

Svoje zadovoljstvo skupo je plaćao, dolazio je po mene prije posla, vraćao me nazad, imala sam mjesečna primanja a nisam radila ništa, igrala se na kompjuteru i tako provodila radni dan, kupovao mi je robu šminku, parfeme plaćao odlazak frizerki, davao pare a svaki dan smo išli na ručak a često i večeru.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile