Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 25: Slatko budjenje

Kao što i piše u mojim pričama u životu sam prošla svega i svačega. Do svoje 32 godine ne mogu se pohvaliti da sam imala srećan život. Navikla sam živjeti sama, već 6 godina moje tijelo nije dirnula muška ruka. Kako sam sve to podnosila ne znam, jednostavno stavila sam zid ispred sebe i ništa osim posla me nije zanimalo. Na muškarce sam gledala sa prezirom a kolegice s posla znale bi mi reći da trebam nekog naći i prekinuti samoću.

A onda taj susret s Vedranom na odmoru i sad dok ga čekam uzbudjena sam kao tinejdžerica. Popodne dolazi a ja sam rano išla frizerki da mi sredi frizuru, dugo sam razmišljala šta obući, kolegice na poslu su mi davale podršku jer su primjetile da sam nervozna. Bila sam zadovoljna, imala sam na sebi crvenu suknju iznad koljena, bijelu bluzu i u boji suknje sako. Ono što muškarac voli pogledati bilo je dosta istaknuto, duge vitke noge, povisoke štikle a prsa stisnuta bluzom samo što nisu popucala puceta. Uz to preplanula boja kože sa jasnom šminkom davali su mi pred ogledalom hrabrost da je sve dobro.

Nazvao me i rekao da je u gradu i gdje se nalazi, rekla sam dolazim odmah, prijateljica me povezla a kad sam ga ugledala koljena su mi zadrhtala. Bio je isti onakav kao i na moru, nisam razmišljala bacila sam mu se u zagrljaj.

Kad smo došli u stan, pripremala sam kavu i pokušavala se smiriti, malo su mi se ruke tresle. Primjetio je da mi prsti drhte pa kad sam mu nazdravila dobrodošlicu sa onim svojim šarmantnim osmjehom mi je rekao. Andrea, daj mi ruke, pružila sam ih a on me povuče k sebi i kaže, sad jedan sladki poljubac da se smiriš. Od strasti poljupca mi se zamaglilo pred očima. A tek mačkica, osjećala sam kako se otvara i pušta vodu.

Pomogao mi je postaviti večeru, pri tom me nekoliko puta pljubio na lice, gorila sam od sreće. Uz večeru smo pili vino, pričali, ja sam upijala svaku njegovu riječ. Poslije smo sjedili u boravku pa mi je rekao da je često od susreta na moru mislio o meni. Počeo je govoriti da mu se dopada moj glas, način govora, izgled, stil odjevanja, malo je zastao, pogledao me i kratko rekao, da ne pametujem, želim te uz sebe, želim s tobom živjeti.

Ni moja razmišljanja nisu bila drugačija, ja sam u sebi odlučila da ovog čovjeka moram zadržati uz sebe. Nazdravila sam mu, kad smo spustili čaše, primakla sam se do njega, zagrlila ga i poljubila na lice. Ljubili smo se nježno, meko, romantično a u jednom trenutku Vedran je pružio ruku i počeo mi otkopčavati bluzu.

Taj trenutak sam jedva čekala, cijelu večer sam mislila kad će krenuti da me miluje, skida i odnese u spaću sobu. A on, nije žurio, sve je radio polako i pričao. Naslonjena na njegovo rame gledala sam kako njegova ruka nestaje pod bluzom. Malo me je milovao preko brusa a onda sam ustala, otkopčala brus i rekla, ovako je ljepše. Rekao je, imaš lijepa i tvrda prsa, jesi li se ti trošila u životu. Rekla sam, malo, skoro nikako. Prsa su mi bila lijepooblikovana, tvrda i nabrekla, bradavice iskočile, pohotno su čekale njegove usne. Povukao me do sebe, spustio ruke na moju guzu a usne primako do prsa. Osjetila sam topli dah na prsima, prstima sam mu milovala kosu i stiskala ga uz sebe. Ljubio ih je, čas jednu čas drugu, stiskala sam noge, vlažila sam. Počeo je da ih doji, na desnu mogu izdržati ali kad je počeo lijevu, od uzbudjenja sam se trzala kao da me iglom pecne. Da ne vrisnem, stiskala saam mu glavu da malo zastane, primjetio je da me to jako pali i nastavio. Spustio je ruke do mojih koljena i nježno me milovao od koljena do suknje, gorila sam od želje da zavuče ruku naviše. Polako me milovao, otkopčao je suknjicu, malo sam stisla noge da je svuče, tangice je polako povlačio pa kad sam ostala doli gola malo mi je raširio noge. Cijelo vrijeme je držao bradavice u usnama i sisao ih a ja sam se već uvijala i prilično uzdisala. Klizila je njegova ruka prema mačkici, sama sam od velike želje još više razmakla noge sa željom da je što prije počme milovati. Prstom je klizio po mačkici, bila je otvorena, mokra i sva sluzava, malo me bilo i stid. Podigao je glavu i rekao mi, pa ti si vrela i mokra a prsa ti samo što nisu eksplodirala. Spustila sam glavu i poljubila ga na usne a tad mi je rekao, sad ću ti pružiti prvi orgazam. Lijevom rukom je držao moju lijevu sisu, u usne je uvukao bradavicu i sisao kao malo dijete, opet sam doživljavala one trzaje, držala ga za glavu i stiskala uz sebe. Podigao mi je nogu na trosjed, zavukao ruku i prste povlačio po mački koja mu je puštala sluz da ljepše klizi. Kad je prstima uzeo klitoris a imala sam lijepu kao zrno kave kvržicu bila sam gotova, ne znam što se dalje dešavalo sa mom, tresla sam se i sipala orgazme kao nevrijeme gromove. Nisam više mogla stajati na nogama pa sam se spustila i kleknula a glavu naslonila u njegovo krilo.

Kad sam se malo pribrala, pružila sam ruku i uzela čašu vina, otpila malo pa je pružila Vedranu. Prigušeno svjetlo, lagana muzika, na stolu svijeća i vino a ja nakon dugo osjećam da sam zaljubljena, gorim i izgaram od poljubaca i milovanja. Koliko sam puta tu na trosjedu sama sjedila i zamišljala ovakvu večer.

Željela sam što prije da me uzme i da mu se potpuno predam. Nisam više čekala, pohota u meni je bila tako jaka pa sam pružila ruku i počela mu otkopčavati hlače. Ustao je, skinuo hlače i košulju, ja sam sjedila na trosjedu i čekala da mi pridje. Prišao je i rekao, Andrea sad ja želim da uzdišem kao kao ti. Milovao mi je kosu, ja sam ga gledala u oči i polako spuštala njegove gaće. Spustila sam pogled i zinula od čuda. Pred mojim očima je bio poludignut kurac kakav sam vidjela samo na erotskim filmovima. Iskolačila sam oči, gledala i pomislila pa to ako udje u mene ima da mi pokida sve unutra.

Vedrane, pa koliko ti je ovo veliko, mene je malo strah da me ne povrijedi, trebaš biti jako pažljiv, ovo izgleda kao komad drška lopate, koliko je dugačak.

Ništa ne brini, pomalo ćeš se naviknuti na njega a onda ga primati cijelog, samo se opusti i uživaj. Pogledala sam ga a Vedran me pomilovao po glavi i rekao, polako ga uzmi u usne. Uzela sam ga u ruku, gledala i zamišljala ga u sebi, povukla sam kožicu s glavića i primakla usne. Jezikom sam lizala glavić a onda ga uvukla. Jednom rukom sa držala kurac a drugom sam milovala jaja, u usta sam uvlačila koliko sam mogla.

Od prvog malo šoka zbog njegove veličine počela sam se opuštati, hlapljivo sam gutala glavić i uvlačila ga duboko. Bio je potpuno dignut i tvrd isprepleten žilama, osjećala sam držeći ga u rucikako pulsira, glavić se sjajio. Godine samoće u meni su probudile žudnju i pohotu koja se nemože opisati.

Vedran je spustio ruku i počeo mi lijevu sisu milovati, u prstima je držao bradavicu, počela sam opet uzdisati.

Više nisam polako pušila već sam gutala njegov kurac, prsa su mi bila tvrda i napeta a mačka je opet zinula kao vrata. Željela sam kurac kao nikad u svom životu. Toliko sam bila napaljena, dok sam nabijala glavu na kurac, uvijala sam guzom i odskakivala od trosjeda. Prvi put sam u životu s ustima puna kurca mumljala i stenjala.

Nisam više mogla izdržati, cijelo tijelo mi se treslo, ustala sam i držeći Vedrana za ruku pošla u sobu. Sjeli smo na krevet, ljubili se, spustio je ruku i prelazio preko mačkice a ja sam mu rekla da bude nježan i da me čuva od trudnoće, prevrnula se na ledja i povukla ga na sebe. Podigla sam se na laktove, željela sam gledati kako taj za mene ogroman kurac nestaje u mojoj mačkici. Vedran ga je držao u ruci, malo me s njim lupkao po mačkici a malo trljao. Kad bi dirnuo klitoris ja bi se sva stressla i uzdahnula. Namjestio je glavić na ulaz i polako gurnuo. Nije išao duboko, vadio ga je i gurao, drhtala sam od želje, mačka ga je primala i stiskala usnama. Zubima sam zagrizla usnu, čekala sam da ga zabode više, da ga osjetim dublje, željela sam onu slatku bol unutra u mačkici.

Ponovo me s njim lupkao po mačkici, raširila sam noge koliko sam mogla i puštala da radi što želi. Gurnuo je glavić unutra i rekao mi, opusti se, polako je gurao, noge mi je podigao i uzeo me ispod koljena, osjetila sam njegovu snagu i težinu. A onda ga je gurnuo duboko, možda više od pola, vrisnula sam kao da prvi put primam kurac.

Držao me snažno i nabijao, svaki put kad bi ga gurnuo ja bi vrisnula. Pustio mi je noge i legao preko mene. Zagrlila sam ga, podigla noge i savila ih oko njegovih ledja. Stenjala i vrištala, kukala da me boli, kad me upitao jeli hoću da ga izvadi i stane, stenjući sam rekla, ne vadi ga, ovo čekam cijeli život.

Hvatala sam rukama prsa i gurala mu glavu na njih, on bi se savio i ljubio, malo grickao bradavice. U jednom trenu je usisao bradavicu, spustio ruku i prstima mi trljao klitoris, razvalila sam se na krevetu i ležeći srušila u plimi orgazma.

Mjenjali smo poze, okretao me na bok pa vraćao na ledja a onda ga je izvadio i rekao da ja idem gore. Prvo sam otrčala u kuhinju i napila se vode, a onda se vratila i zajašila ga. Klečala sam i spuštala se na njega dok bi osjetila bol a onda se dizala. Milovao mi je prsa, ponekad bi se savila i primakla ih do njegove glave da ih poljubi, pa se vraćala i naslanjala na njegove noge podignute i savijene u koljenima. Nikad ovako nisam uživala i tako dugo bila nasadjena na kurac. Mačka je slinila kao potok. U prsima mi je kuckalo kao što kuca sat. Noge su mi se na trenutke tresle. Bila sam ispunjena do kraja, Vedran mi je pružio užitak o kojem sam sanjala. Polako mi je izmicao i širio noge, gledala sam i pitala ga kako može tako dugo a on se smješkao. U jednom trenutku mi je trznuo noge, skliznula sam na kurac do kraja i vrisnula. Nisam se odmah snašla a niti mogla s njega podići, boljelo me unutra, vriskala sam, molila da me pusti, pokušavala se skinuti s njega. Držao me za ramena i rekao, imaš ga cijelog unutra, smiri se i prihvati ga. Njemu je to bio veliki užitak a meni i bol. Prevrnuo me na bok, odahnula sam, a onda me podigao, pa sam klekla i razmakla noge, naslonila sam glavu na jastuk a Vedran me podigao da se oslonim na ruke. Polako me namještao u pozu koju on voli, isturena i nadignuta guza, raširene noge davale su mu da mi pridje koliko želi, malo spušten stomak, na ruke oslonjena s podignutim ramenima i glavom. Kosu mi je vratio na ledja, izgledala sam kao u pozi s erotskih novina. Ispod mene bile su tvrda prsa sa ispupčenim bradavicama.

Kad je ugurao glavić, uhvatio me za ramena i polako navlačio. Polako sam se i ja u ritmu nabijala, zabacivala glavu i pogledala ga, bila sam napaljena kao rasplodna kobila. Ponekad bi se od uzbudjenja spsutila na jastuk pa se opet vraćala i namještala onako kako on želi. Imala sam zadovoljstvo pa sam željela i njemu pružiti isto. Nije mi ga zabijao duboko, kao da je znao koliko mi treba da se osjećam opušteno i njišem u njegovom ritmu. Pružio je ruku pa sam ovlažila prste a onda je ruku spustio namačkicu. Drugu rukumi je pružio i prste gurnuo u usta. Mačka je bila otvorena, klitoris iskočio, čim je ga dotaknuo počela sam vrištati. Trljao ga je, nabijala sam se brže, ponekad i dublje, stenjala, vrištala, skičala i mumljala kroz njegove prste u ustima, mlatarala glavom pa počela rukamaa lupati po jastuku. Čvrsto me je držao i tako žestoko palio, osjećala sam kako mi se butine tresu, ponekad bi pružila ruku i sama sebi stisla prsa. Svršavala sam i roktala, iz mačke a i iz usta tekle su mi sline.

Smiro se, malo me tako odmorio pa se povukao nazad i sjeo na savijene noge a mene podigao, bila sam nabodena skoro do kraja, stenjala sam i vrištala pri svakom prodiranju. Vedran me držao za prsa, miješao ih i trljao, ljubio mi ramena i ledja. Pogledala sam doli na mačkicu, sva je bila crvena, a sam pogled kako u nju tone kurac me doveo do ludila.

Ubrzao je, nabijao me jako, sad je i on dosta glasno uzdisao a kad me gurnuo sa sebe, uzeo je kurac u ruku i rekao, primakni prsa. Htjela sam da mi svrši u usta, primakla se i uvukla glavić, špricao je i punio mi usta vrelom spermom.

Nisam vadila kurac iz usta, gutala sam spermu i uvlačila kurac dublje. Oblizala sam cijeli kurac, poljubila mu jaja i glavic, uspravila se i rekla, Vedrane, volim te.

Držala sam kurac u ruci i upitala ga, koliko je dugačak. Rekao je, kasnije ćemo mjeriti. Bila sam srećna, povela sam ga za ruku u kupatilo. U boravku sam pogledala na sat, nisam mogla vjerovati da smo u krevetu bili više od tri sata. Tuširalo smo se dugo, stajao je iza mene i milovao mi prsa dok je voda pljuštala po nama. Spustio je ruku na mačkicu i trljao klitoris, brzo me je doveo me do vrhunca, na guzi sam osjetila njegov tvrd kurac, okrenula sam se, spustila na koljena i počela pušiti.

Ležali smo na krevetu, držala sam kurac u ruci i divila se njegovoj veličini. Sa smijehom sam mu rekla, svaka žena voli reći da voli velik a kad se nadje u ovakvoj situaciji onda se zabrine. Nisam izdržala, ustala sam i donila ravnalo, skoro 25 cm je krasilo mog Vedrana. Pogledala sam se medju noge pa onako odmjerila, kad udje do kraja, dodje mi do pupka.

Naslonila sam glavu na njegov stomak, povukla pokrivač i rekla mu, želim ovako spavati, uzela kurac u ruku i primakla ga usnama.

Iz sna me probudio, još sam bila snena kad sam osjetila da prodire u mene. Zagrlila sama ga i šaptala, polako ljubavi, budi nježan, želim te i volim te. Duboko u mački njegov kurac mi je pružao zadovoljstvo od kojeg sam vrištala. Raširila sam noge i ruke pa mu rekla, sad me uzmi divlje, želim letjeti u oblacima nasadjena na njega. Uhvatio me za ramena i počeo nabijati. Vrištala i stenjala sam, krupno disala, na trenutke mislim da nisam bila pri svjesti. Kad je svršio nisam imala snage da podignem glavu i primim spermu u usta, išpricao je po sisama.

Ustala sam prije njega. Tuširala se, pogledala na mačkicu i prisjećala se vatrene noći. Kosu sam podigla u rep, našminkala se i zadovoljno se smješkala. Pripremila sam kavu, Vedran je još spavao, gledala sam ga, polako prišla do kreveta, otkrila ga i počela mu pušiti. Kad se trgnuo, rekla sam, dobro jutro ljubavi moja, imaš slatko budjenje.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

slatko budjenje

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile