Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Andrea 26: Kod Vedranovih roditelja

Dva mjeseca smo tako provodili vikende kod mene, Vedran bi došao u petak predveče a odlazio u ponedjeljak rano. Te subote pošli smo u restoran na večeru, dok smo jeli rekao je da želi ozbiljno govoriti sa mnom. Slušala sam, a kad je rekao da razmislim i do sljedećeg vikenda mu odgovorim jesam li spremna za brak i život s njim počelo mi je srce lupati, skoro drhtavim glasom sam mu rekla, ljubavi ja odavno već živim s tobom.

Smijali smo se, rekao je, ja sam tebe zaprosio bez prstena.

Nazvala sam prijateljicu i dogovorila da sljedeću sedmicu uzmem godišnji. Prijateljica me podržavala u vezi s Vedranoma i prije mi je bila rekla ako trebam da uzmem odmora koliko želim.

Vedran me malo požurivao, pa kad smo došli u stan rekao je, uzmi nešto od robe, dokumenta i idemo. Upitala sama gdje idemo a on je rekao, idemo kod mojih roditelja da te upoznaju. Malo me to iznenadilo, spremila sam torbu, pitala ga šta i kako da obučem, rekao je, sve to šta imaš je po ukusu i samo se spremi. Na parkiralištu mi je dao ključ od auta i rekao, ti prva vozi. Nikad u životu nisam sjela u tako veliki i luksuzni auto, bojala sam se da se odmah ne slupam. Smirio me, polako sam krenula, kroz grad do izlaska na autoput noge su mi drhtale od straha da negdje ne udarim. Na autoputu sam se malo oslobodila i vec je bilo lakše, veselo smo pričali, ja sam ga zapitkivala o roditeljima i malo se brinula kako će me prihvatiti.

Često bi me potapšao po koljenu, ponekad bi mi malo i prsa pomilovao, osjećala sam se vrlo zaljubljeno i srećno.

Na odmaralištu smo popili kavu a dalje je Vedran vozio. Odmah saam spustila ruku na njegovu nogu i polako klizila do šlica, otvorila ga i zavukla ruku. Bio mu je već dignut pa sam mu rekla da mi ga izvadi. Auto je udoban, presavila sam se preko sjedišta u njegovo krilo, uzela kurac u ruku i cuclala. Držala sam glavić u usnama, rukom mazila kurac od svojih usana do jaja, bila sam napaljena, vlažna mačkica je tražila da se ubode, podigla sam glavu i rekla, Vedrane, zasutavi negdje. Na odmaralištu je skrenuo, odmah sam svukla gaćice i ispod bluze izvukla brus. Parkirao je na kraju odmarališta, pa mi rekao idemo nazad ima više mjesta. Legla sam, jednu nogu sam prebacila izmedju sjedišta a drugu digla na vrh zadnjih sjedišta. Sjeo je do mene i prstima mi mazio mačkicu, kad je natrljao klitoris počela sam stenjati pa sam rekla, daj mi ga unutra. Namjestio je glavić i kliznuo unutra. Osjetila sam kako mi kurac širi mačkicu i tone u njoj, uhvatila sam ga za ramena i mrmljala, daj mi ga dublje. Nisam marila za bol, željela sam ga do kraja pa taman da mi oči iskoče. Zabijao mi ga duboko i žestoko, ja sam samo stotinjak metara od drugih auta vrištala i skičala kao luda. Nije me bilo briga i da nas neko gleda, ja sam željela svoj užitak i zadovoljavati svog Vedrana. Razmaknuo mi je bluzu i kao nikad do sada išpricao nekoliko mlazeva sperme po stomaku i prsima. Brisala sam maramicom spermu sa sebe a njemu rekla da pričeka pa se onda sagela i oblizala njegov još tvrdi kurac, poljubila glavić i rekla, sad ga zakopčaj pa idemo dalje.

Spavala sam zavaljena u sjedište, probudio me, bili smo na parkiralištu i rekao da idemo popiti kavu. Jutro je bilo sunčano, lagani vjetar mi je lepršao u kosi. Još dva sata vožnje i stićemo pa sam ja u toaletu popravila frizuru i šminku.

Sišli smo s autoputa, on je nazvao roditelje, govorio je s mamom pa joj rekao da smo blizu i da priprema kavu. Bila sam malo uzbudjena, imala sam brigu kako će susret proći, kako će me gledati, kako će me prihvatiti. Skrenuo je u dvorište, zaustavio i rekao, evo nas, stigli smo.

Gledala sam, velika kuća, tri etaže, uredjeno dvorište, parkirana dva auta. Na vratima se pojavila njegova mama, gospodja je bila vesela s osmjehom na licu, kad je Vedran izašao iz auta pošla mu je u susret. Pozdravili su se a onda me Vedran predstavio, rekao je, mama ovo je Andrea, žena o kojoj sam ti ponešta rekao, sad sam je doveo i ostaje s nama.

Srdačno mi pružila ruku, poželila dobrodošlicu pa me zagrlila i poljubila. Pošli smo u kuću, njegov tata je razgovarao na telefon, mahnuo nam rukom a kad je završio razgovor, prišao mi i isto kao i njegova žena srdačno me pozdravio.

Prvo smo doručkovali a poslije kave, Vedranova mama mi je pokazala kuću. U prizemlju su imali dva velika spojena stana, na spratu četiri manja apartmana, na drugom spratu tri veća i tako u potkrovlju. Bili su u penziji, sad su održavali kuću, imaju u nekom selu vinograd i malu kuću a radili su za turizam.

Pokazala mi je Vedranovu sobu, a upitala me hoću li tu spavati ili u nekoj drugoj sobi.

Ja sam pošla da se malo odmorim a Vedran je pošao s tatom u grad da nešta obave. Tuširala sam se i legla, brzo sam zaspala a kad me Vedran probudio bilo je vrijeme za ručak. Poslije ručka sam upoznala Vedranova sina i kćerku. Sin je imao 15 godina, a oduševio me, kad je rekao svoje ime zamolio me, recite tati da me pusti na nogomet s prijateljima. Kćerka je imala 12 godina i bila je bakin i djedov mezimac.

Prva noć s Vedranom u njegovoj kući i njegovoj sobi. Pitala sam ga šta želi da mu radim, šta želi da obučem. Željela sam da mu budem lijepa i privlačna u svakom trenutku, željela sam da mu udovoljim svaku želju, jednostavno željela sam biti njegova i da se on osjeća srećno kao i ja.

Legli smo u krevet, imala sam na sebi krem boje brus, gaćice i takve boje svilene čarape. Volio je da mi sam skida brus i gaćice a obožavao je na mojim nogama čarape sa širokim čipkastim rubom. Ja sam pri samom pogledu na njegove slip gaćice u kojima se dobro ocrtavao njegov kurac odmah vlažila. Naslonjeni na jastuke bili smo u polusjedećem položaju, pričali smo a on je povukao moju nogu na svoje noge pa me rukom milovao od koljena do mačkice. Bila je mokra i čekala je njegove dodire, zadigla sam guzu, svukla gaćice i raširila noge. Prstima je prolazio po njoj, a kad bi na kratko dirnuo klitoris, samo bi se stresla. Doživljavala sam tako snažno uzbudjenje da nisam znala šta bi s nogama, ili bi ih stisnula ili raširila, naslonjena na njegovo rame, ruku sam pružila i iz njegovih gaća izvukla kurac. Milovala sam ga rukom, glavić mu je bio sjajan i skoro modar. Rekao mi je, ovlaži ga usnama, spustila sam se i pohotno ga strpala u usne.

Milovao mi je kosu, otkopčao brus, malo sam se zadigla i zbacila ga a kurac iz usta nisam puštala. Skinula sam mu gaćice, a onda halapljivo počela da pušim. Rekao mi je, moraš biti tiha a to sam znala, bilo bi me stid da me njegovi čuju kako vrištim. Namjestio me pored sebe na koljena, raširio noge, sama sam isturila guzu visoko, rukama sam bila oslonjena oko njega a u usnama držala glavić. Milovao mi je mačkicu, pa pružao ruku na prsa, drugom rukom mi je milovao kosu i zabacivao je na stranu da mi gleda lice i usne kako uvlačim kurac. Prvi put sam pokušavala ugurati cijeli kurac u usta, stomak mi se podizao kad bi dotaknuo grlo. Malo bi zakrenula glavu i pogledala Vedrana u oči, gledao me i uživao. Kad bi mi kosa pala po licu sama bi je zabacivala, da mu pružim pogled onako kako želi. Uvijala sam i stiskala guzu, držeći kurac dublje u ustima nekako sam uspila tiho mumljati i stenjati. Iz mačkice je curila voda, nekoliko puta je mokre prste obrisao od moje noge, gorila sam od želje da me prevrne i ubode.

Povukao me na sebe, zajašila sam ga, opet je rekao, pazi, nemoj vrištati. Držao je kurac rukom a ja sam se nabola, kad je skliznuo unutra, dohvatila sam njegovu majicu, smotala je u krug i stavila u zube. Naslonila sam ruke na njegova ramena i počela se nabadati. Zastala sam i rekla mu, ljubavi svrši u mene, imam neplodne dane, želim osjetiti vrelu spermu u mačkici, samo mi je očima trepnuo, stisla sam majicu u zube i nastavila se nabadati. Milovao mi je prsa, cijelim rukama ih stiskao a palcima trljao po bradavicama, od čega bi se stresla kao da me struja udari. Uzela sam mu ruke i stavila ih na svoje bokove, pa se ponovo naslonila rukama na njegova ramena i željela ostvariti svoju želju da se sama nabodem do kraja. Polako sam se spuštala, grč na usnama sa stisnutim zubima na majici, kurac me probadao duboko, osjećala sam sladki bol koji sam željela. Nabola sam se do kraja, oči su mi bile iskolačene, roktala sam kao krmača. Nisam se vraćala, malo sam se trljala dok nisam osjetila da klitoris trljam od njega. Da mi je bilo baciti majicu iz usta i vrištati, mislim da bi sve kuće okolo čule. Samo sam se malčice podizala i opet do kraja nasadjivala, povukla sam se nazad do njegovih koljena, podigla ruke u kosu i tako sjedeći čekala da me zalije vrelom spermom. Držao me za bokove, počeo je izvijati guzu, stenjala sam a orgazmi su bili snažni, kad bi me pogodili savijala sam se do njegova stomaka i opet vraćala nazad u sjedeći položaj.

Stisnu me za bokove i trzajima izbacivao spermu, na trenutak je sklopio oči, spustila sam ruke medju noge želeći i na rukama osjetiti vrelinu njegova kurca i moje mačke.

Ostala sam tako još nekoliko trenutaka a onda se podigla. Iz mačke je ispao kurac, bio je crven i sluzav. Gledala sam ga, o Bože moj pa to je sve bilo u meni, pogledala sam na mačkicu, bila je sva kao natečena, sve oko nje je bilo sluzavo, kad sam se malo pomjerila iz nje je curila sluz ili sperma. Sagela sam se, pomilovala jaja i poljubila glavić.

Srušila sam se pored Vedrana a on se okrenuo prema meni i pitao, kako sam izdržala da ne vrištim. Nasmijala sam se i pokazala majicu a rekla sam, želim ga cijelog u sebi, to sam rekla da ću polako naučiti. Probada me duboko i malo boli ali ljubavi i tebi želim pružiti užitak od kojeg ti se zamagli pred očima. Okrenula sam se na bok prema Vedranu i nastavila dalje, a istina, kurac ti je velik, moram ti reći kad je više od pola u meni da mi razvaljuje pičku. Još ti želim reći, da me ti i sve ovo naše tako lijepo uzbudjuje da s kurca nebi silazila. Sebe ne prepoznajem, ja čim pogledam ili pomislim na tvoj kurac imam mokre gaće. Od kad sam te upoznala ja treperim za tobom, u krevetu vidiš šta sve doživljavam, pa ja od uzbudjenja vrištim da me cijela zgrada može čuti, pogledaj mi mačku sva je crvena i natečena a stalno želi još. Prsa mi od prve večeri kad si ih podojio stoje tvrda i napeta a bradavice se skoro nikad ne povlače.

Još smo pričali, govorio mi je nešto o planovima dok smo ovdje a onda je rekao, sad ćemo spavati a ujutro ponovi ovo kao sada. Poljubila sam ga i tiho, skoro da šapćem rekla, ujutro, ne mogu čekati do jutra, mačkica mi gori i vlaži, želim te sad, spustila se i na njegov stomak naslonila glavu, poludignut kurac uzela u ruku i primakla ga usnama.

Ako neko želi, može mi svoj komentar poslati na e mail adresu: pozeljna@europe.com

Autor: Andrea

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile