Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Radim inace u pekari preko puta parka kod Ekonomskog fakulteta.Dan kao I svaki drugi,vreo,vetra niotkud ali smo zato imali pune ruke posla zbog azilanata iz parka.Bilo ih dosta,kupovali su sve jer glad ne bira ni vreme ni mesto.Kod nas je skoro u isto vreme dolazila I malo starija gospodja,ocuvana,ogromnih sisa I sirokih bokova.Svi su je gutali pogledom ali cetvorica sirijaca posebno.Primetila je to a posto je zivela u zgradi pored moguce je da ih je primetila ranije.Izasao sam na pauzu da popusim cigaretu kada se spustila do kola.Imala je sada dugu belu haljinu I nije nosila gacice!!Sok jer se sve videlo.To je I htela jer su se Azilanti vec popalili.Uzela je neke kese iz kola I pitala ih rukama da joj pomognu do stana.Takvu zenu ni mrtav konj ne odbija.Osecao se sex u vazduhu,krenuli su za njom ali I ja neprimetno za njima.Isli su sprat ispred mene I nesto sturo su pricali na engleskom.Kada su stigli,otvorila je vrata I pustila ih da unose unutra.Zatvorila je vrata ali ih nije zakljucala!!Sta da radim?Stao sam blizu I cuo mumlanje.Polako sam ih otvorio I usao.U sobi pored su se culi zvuci ,otisao sam na prstima.Imao sam sta I da vidim.Sedela je na manjem stolu I svima je pusila isukane smrdljive kurcine.Dudlala je zestoko dok su je drzali za glavu.Jedan koji Ima oko 17 godina joj je razvalio samarcinu sto ju je jos vise uzbudilo.A onda I drugi,izvukli su joj sise napolje I poceli da je samaraju kao najgoru drolju.Onda je onaj klinac okrenuo I naguzio na fotelji.Imao je golemu kurcinu jer je jedva usao.Drugi klinac joj ga je stavio u dupe.Vristala je.Dvojica matoraca je zestoko pusila.Nisam verovao sta se desava!!Dahtala je dok su je rasturali klinci a onda se culo otvaranje brave.Neko je otkljucavao ulazna vrata!! Gde cu sada? Posto me nisu videli usao sam u veliki zimski plakar odakle se sve videlo.Muz sa kcerkom I to kakvom!!Sisica koja su poskalivale pri svakom pokretu.Ne naslucujuci nista usli su u stan…

U prvih par momenata nista nisu culi a onda je muz naglo zaustavio kcerku tako sto joj je ruku slucajno stavio preko sisica.Mala ga je znacajno pogledala a bradavice joj se ukrutile!!!Na prstima se prisunjao sobi I imao je sta I da vidi.Azilanti mu guze zenu I to zestoko.

-Sta se desava?-upitala ga je kcerka

-Nista!Idi u svoju sobu-be sno joj je odgovorio.

Nije ga poslusala,priblizila se vratima I sokirala se.Dva klinaca njenih godina joj guze kevu I to zestoko.Oboje su razrogacenih ociju gledali scenu koju sam mogao da vidim iskosa.

-Aaaah,razvalite me vasim kurcinama.Kada onaj moj mlitavko nece Ima ko hoce.Aaaaaa-drala se na sav glas.

Muz je na to hteo da udje ali ga je kcerka zadrzala rukom.

-Sacekaj,polako,neka je rasture.Zasluzila je a ti ces mene.

-Sta to pricas?-ne verujuci svojim ocima posmatrao je kako ga rukom hvata za jaja.Ukrutio se,izvadila je alatku ,prosecne duzine ali debelu kao njena ruka.

-Znas da te zelim vec duze vreme I to jos od momenta kada si mi guzio drugaricu kada je ovde bila.Secas se?Smeskala se I drkala mu kurcinu.Zatvorio je oci I na sve je zaboravio.Izvadio joj je sisice napolje I poceo je da ih lize.

Ovo se nisam nadao,blud u centru Beograda!!!Za to vreme doslo je do promene uloga u sobi.Dva matorca su poceli da razvaljuju matorku,iskusno I zestoko.Nije znala gde je.Dva klinca su stajala I zestoko je nabijala na kurcine.U tom momentu,mala se primakla vratima I naguzila sto je ocu bilo sasvim dovoljno da se priblizi I da joj ga polako stavi.

-Ah,samo polako,ti si mi prvi.

Prisao joj je polako I stavio joj ga je nezno na ulaz.Vrisnula je I propela se na prste.Ulazio je polako I busio je.Uzivala je kao prava kuja,oblizivala se dok ju je hvatao za sisice I bradavice.Ubrzao je ritam i poceo je zestoko da je guzi.Drzala je ruke na vratima I dahtala je:

-Daj mi ga,tatice.Kazni svoju bezobraznu devojcicu!!

-Tako je kuckice moja Mala.Sada ce tatica da te razvali.

Zajahao je I uzeo je divljacki za konjski rep.Bio je duboko u njoj.Videla su mu se samo jaja.

Ali,kada nije trebalo,vrata popustaju I oboje pred njih padaju u sobu sa sirijcima.Prvo je nastao sok I tisina koju je prekinula klinka.Dopuzala je do matorog sirijca i pocela je da mu dudla alatku.Matora je lezala razvaljena,iz picke joj je curila krv!!Pokidali su je!!!Sada je na redu Mala.Odmah joj je prisao klinac kuronja I stavio joj ga bez predigre u bulju!!Jeknula je zestoko.Za to vreme,otac je drkao I prisao je zeni.Stavio joj je motku u usta a ona ga uopste nije prepoznala.

-mmmm Daj jos kurca.Hocu da me pokidate.Cvilela je dok joj je ulazio u usta.

Mali je zestoko nabijao klinku iz koje je curilo kao u potocima.Ispod nje se provukao drugi Matori koji joj ga je metnuo bez problema u pickicu.A drugom je drkala.Mala je bila zacepljena sa svih strana.

Jebacina u dvoje
Na pedalini

Izaberi me