Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Billy, samo moj

Živjela sam za prve minute četvrtka. Od noćnog susreta s Billyjem moj je život postao pozitivni košmar, sve moje misli, sve što sam činila bilo je makar malo, makar u podsvijesti vezano uz tog podložnog mladića koji mi je pružio dva najljepša orgazma u životu.

Moja je mačkica svo vrijeme bila, gotovo mogu reći, na samom rubu svršavanja, treperava i vlažna. Da sam se tek malo dublje, koncetrirano prepustila mašti mislim da bih, kao dok sam bila studentica, mogla doživjeti vrhunac samo stiskanjem bedara…
Najgore su bile noći. Ležeći sama u krevetu jedva sam odolijevala da si ne priuštim užitak mastrubacijom, maštajući o jeziku koji će uskoro opet biti duboko u meni, sada, odlučila sam, na način koji najviše volim.
Željela sam te noći, koju sam sa žudnjom, ali s malo nelagode i strepnje čekala, Billyju, ali i sebi izgledati što poželjnije, te sam posjetila nekoliko dobro opskrbljenih butika ekskluzivne erotske odjeće. Moju prilično dugo neobnavljanu kolekciju obogatila sam s nekoliko kompleta rublja, i čipkastog, gumenog i kožnog, a većina je gaćica po sredini imala rasporak koji se je otvarao vrlo jednostavno – širenjem nogu.
U sexy shopu kupila sam uže za vezivanje, nekoliko video kazeta na temu ženske dominacije i pravi pravcati bič, iskreno se ipak nadajući da neću doći u potrebu i prigodu upotrijebiti ga, da će Billy i bez toga biti potpuno poslušan i činiti sve što je u njegovoj moći, s ciljem da mi udovolji.
Billy me iznenadio telefonskim pozivom puna dva dana prije no što smo se trebali susresti, uvodno mi zahvalivši što sam izvršila obećanje i nisam naš podrumski susret ispričala njegovoj mami, a kad je pripomenuo da će, sukladno tomu, i on biti na visini zadaće, osjetila sam u svom međunožju još puno izraženiju vlažnost od prošlih dana uobičajene.
– Gospođo, zamolio me tom prigodom Billy, biste li mi dopustili da nakon što noć sa srijede na četvrtak provedem s vama, u četvrtak navečer opet, po posljednji put, budem s Anom. Taj bih naš susret iskoristio da joj kažem kako je između nas sve završeno, kako sam pronašao svoj novi predmet obožavanja. Vama to neće smetati jer ste prije na redu pa će moj jezik za vas biti posve odmoran i spreman lizati vas cijelu noć – izbrbljao je u dahu Billy.
Usprkos naraslom uzbuđenju jedva sam suzdržavala smijeh, presretna što neizvjesnosti vezano uz Billyja uopće nema mjesta, što je posve bjelodano da je mladić “u mojoj mreži”.
– OK Billy, kazala sam glasom koji nije pokušavao prikriti uzbuđenost, odmori se u iduća dva dana, tako da u srijedu u ponoć budeš posve spreman ugađati mi, iako bih najradije da si već ovog trenutka uz mene. Dopuštam ti da još jednom budeš sa svojom bivšom dragom, a nakon toga si samo moj, tvoje će usne i tvoj jezik biti u službi samo mog užitka. Nakon što po posljednji put zadovoljiš Anu, jednako kao prošli put zadovoljit ćeš i mene, jer ja ću vas isto kao i tada promatrati – rekla sam.
Billy naravno nije imao ništa protiv, ili barem to nije smio reći, zbog sada već čvrsto uspostavljenih naših odnosa dominacije i potčinjenosti. Bila sam presretna razvojem situacije, te sam, kad smo završavali naš razgovor, zatražila da ponovi kako će za nekoliko dana biti svim svojim bićem moj, posve na dispoziciji prohtjevima moga međunožja, za koje nisam ni sama, dok sam bila u braku, ni slutila, a kamoli znala da može biti toliko zahtjevno.
Srijedu navečer provela sam u kupaonici, a rezultat je bio više nego zadovoljavajući. Istuširana i opuštena, tijela dotjerana do posljednje sitnice, natopljena uljima i namirisina, sa savršenim make upom i stoga beskrajno samouvjerena i odlučna. Sati provedeni u kupaonici bili su prvi u posljednjih nekoliko dana da moje misli nisu bile zaokupljene predstojećim mi užicima.
Po izlasku iz kupaonice, negdje oko pola jedanaest, na velikom sobnom ogledalu provjerila sam zadovoljno svoj izgled. Visoke čizmice, čarape s uzorkom, crni komplet s mini suknjom koja je isticala moju oblinu i donje rublje žarko crvene boje, mislila sam, napalili bi i iskusnijeg muškarca od Billyja. Zalegla sam potom na trosjed i pustila na videu omiljeni mix prepun oralnih scena u kojima su muškarci aktivni, i bila sam u nedoumici da li da skinem gaćice kako mog ljubavnika ne bih dočekala s posve mokrima. Ipak sam odustala, jer, u stanju kakvom sam bila, morala bih ih obući tek kad će Billy već biti na vratima i odmah mu se prepustiti ukoliko bih željela postići makar mali ciljani učinak.
Točno u ponoć čulo se zvono na vratima moga stana, dok sam koračala otvoriti ih razmišljala sam o tome kako nije koristio lift, jer bih ga u noćnoj tišini čula, a kad sam stigla do ulaza shvatila sam ni svjetlo. Otvarajući vrata ostala sam gotovo mogu kazati fascinirana ogromnim buketom crvenih ruža u Billyjevim rukama, a moj je ljubavnik donio i bombonijeru i što me posebice oduševilo, jer se ni u snu nisam tome nadala, mali kožni bič, kao, kazao je, simbol moje prevlasti nad njime.
Posjela sam Billyja u fotelju nasuprot trosjeda, natočila nam drhtavim rukama po čašu martinija, a kad sam i ja sjela jednostavno više nisam mogla izdržati. Raširila sam besramno noge, kroz rasporak na crvenim gaćicama zabljesnule su usmine gotovo jednake boje, i kazala – dođi, liži me!
U trenu se stvorio na koljenima između mojih nogu, prebacio ih preko svojih ramena i ubacio jezik u moju raspomamljenu nutrinu. Panično sam ga uhvatila za kosu, kao da sam se bojala da će nestati, i privukla mu glavu dublje u sebe. Grč žestokog orgazma potresao je moje tijelo, ali ono je žurilo prema novom klimaksu. Glava jadnog dečka bila je skroz zarobljena, no nisam imala vremena ni snage razmišljati hoću li ga ugušiti, jer bila sam svjesna samo svog predugo čekanog užitka. Kad me nakon manje od minute preplavio novi orgazam ipak sam uspjela kao kroz duboku maglu čuti glasno Billyjevo srkanje i hvatanje zraka.
Odgurnula sam mu, kad sam došla sebi, glavu iz svog međunožja. Odmori se malo, kazala sam, i skini mi čizmice i gaćice. Učinio je to s beskrajnim užitkom, polako rolajući gaćice niz noge i ljubeći pritom vlažnu kožu. U njegovim je ustima završio i svaki od mojih prstića, sisao ih je kao beba, i lizao tako da sam osjećala kao da su znatno više na mom tijelu, pogađate gdje. Dok je Billy to radio kao nesvjesno sam zauzimala najizazovnije poze, šireći noge tako da je mogao dobro vidjeti moju intimu.
Kad me obuzeo novi val snažnog uzbuđenja raskopčala sam bluzu pokazujući Billyju dojke i nudeći mu ih na sisanje. Činilo mi se vrlo iskusno je ustima obuhvaćao bradavice, istovremeno prelazeći jezikom po njima, a kad je to pridonijelo mojoj napaljenosti do potrebne razine naredila sam malome da legne na pod. – Billy, kazala sam mu, ovaj položaj u kojem ćeš me sada zadovoljavati meni je od svih najdraži, pa se potrudi da ovo bude posebno dobro. Koljena su mi utonula duboko u tepih kad sam mu sjela na ispruženi jezik i počela na njemu kao stari mlinac za kavu kružiti bestidno guzom. Nabila sam se na jezik tek nekoliko puta, jer i da sam htjela, kao što nisam, ne bih uspjela obuzdati novi vrhunac. Vjerovatno zbog superiornosti koju sam u tom položaju osjećala orgazam me silinom gotovo slomio. Da sam u tom trenutku mogla misliti možda bih strepila za svoje zdravlje.
Odmorila sam se samo nekoliko trenutaka od žestokog svršavanja, sjedeći na Billyjevim prsima, a zatim sam samo promijenila položaj, namjestivši se kao za pozu šezdesetdevet, iako mi, naravno, ni na kraj pameti nije bilo upustiti se u obostrani oral. Nakratko sam kružila bokovima iznad Billyjevih usta, a potom sam prinijela mačkicu njegovim usnama.
– Ljubi je Billy – zapovijedila sam, pokaži joj da ti je stalo do nje.
– Da gospođo – kazao je malac, pokazat ću da mi je stalo do vašeg užitka, iako znam da vam je to posve jasno.
Ljubio je moju pohotnicu dugo i nježno, uvlačeći povremeno u usta usmine i s njima sitne dlačice kojima su one bile obrasle.
– Pofukaj me sada jezikom – zavapila sam, i odmah osjetila kako poslušno gura svoj govorni organ u mene.
– Jebi me! Jebi!, čula sam se kako vičem, a Billy je kao na feder uvlačio i izvlačio svoju jezičinu. Pomagala sam mu nabijajući se jednakim ritmom sve dok povišena frekvencija nije nagovijestila moj novi snažni orgazam, koji se uskoro i dogodio.
Ležala sam na trosjedu sve dok klinac nije, sada izuzev male pregače sasvim gol, servirao večeru koja je priređena čekala u hladioniku. Svaki puta kad je došao do stola morao je, na moj zahtjev, utisnuti duboki cjelov u moje međunožje. Željela sam se tako, naime, beskrajno napaliti za večerašnji posljednji orgazam.
Kad smo večeru od morskih plodova priveli kraju zaslastila sam se krem kolačem. Billyju je, obzirom da nisam i njega ponudila, bilo odmah jasno odakle će on pojesti svoj kolač.
Zavalila sam se duboko u fotelju, noge podigla na njezine naslone i gladeći si mačkicu rekla malome, donesi kolač i namaži je. Billy je to, klečeći predamnom, učinio vrlo pažljivo i nježno, a kad je kolač nestao, po i u mome međunožju bez, mojeg dopuštenja počeo ga je jesti. Odmaknula sam mu glavu, a njegov uplašeni pogled smirila sam kazavši: -Uz moj orgazam možeš i ti svršiti.
Malac je zdušno prionuo poslu, lizao je moj kremasti muf i bedra, a potom je jezikom počeo izvlačiti kremu iz moje mace. Prizor koji sam gledala kao da se ne događa meni, u relaciji s fizičkim osjetom za kojeg sam bila svjesna, brzo su me vukli u novi klimaks. Mislim da je brzini njegova dosizanja, a i snazi kojom me obuzeo, doprinijeo i rad Billyjevog jezika, drukčiji od prijašnjih lizanja, frenetičan, prema kojem sam shvatila da me Billy čeka. U trenutku kad se to dogodilo prasnula sam, a i moj je mali ljubavnik stenjanjem dao do znanja da se prazni.
Klinac je obrisao spermu koju je prosuo na tepih, ispraznio stol od ostataka večere, a poslije smo se još samo dogovorili kako će sutra namjestiti fotelju u podrumu, da bih njegov posljednji susret s Anom mogla što bolje promatrati i tako se pripremiti za užitak koji će mi neposredno nakon toga pružiti.
Billy je prije izlaska iz stana još samo dao zaljubljeni cjelov mom nabreklom i pospanom spolovilu. Vrata je sam zaključao, ključem koji sam mu trajno dala, a ja sam utonula u okrepljujući san.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile