Svirala je zaneseno klavir kada se batler tiho nakašljao. Držao je pisamce na poslužavniku. Instruktor je otkazao čas letenja već drugi put za redom. A bila je već nadomak letačke dozvole.

Mali sportski avion , očev poklon za njen 18. rođendan stajao je usamljeno u hangaru.

Bacila je besno poruku I sa treskom zaklopila poklopac dirki klavira. Odjurila je u svoju sobu I obukla letački kombinezon.

Tvrdoglava od ranog detinjstva nije dozvoljavala da iko sprečava njen naum. Sama je poletela tog prepodneva. Uživala je u prelepom prizoru niza malih ostrva I tamnog mora.

Gubila je visinu . Psovala je. Htela je da dokaže svom tati koliko je sposobna a evo još jednom će mu samo napraviti problem.

Nije paničila , ako se psovke ne računaju u paniku. Krenula je ka jednom ostrvu sa većom plažom. Zaokret I polako…. bez panike….

Tresnula je u pesak. Uspela je da se izvuče iz smrskanog aviona . Ležala je potpuno iscepane odeće.

Još nije imala snage da ustane. Probudila ju je igra senki iznad nje . Pridigla se na laktove a oko nje su stojali neki niski crni ljudi u suknjicama od lišća.

Kako su samo bili ružni. Majmunske face. Pričali su nešto . Zvučalo je kao pretnja. Podigli su je I shvatila je da je polugola. Jedna bela loptasta sisa sa ružičastom bradavicom je bila potpuno slobodna . Privukla je pažnju ovih čudnih stvorenja. Crnac iza nje ju je gurnuo štapom u pravcu džungle.

Išla je između njih svesna da je joj se golo uzdignuto dupe trese u ritmu koraka.

Ušli su u selo . Doveli su je pred šator poglavice. Čupave dečije glave su blenule u nju sa svih strana. Žene su joj dodirivale dugu plavu kosu.

Poglavica je izašao . Imao je leopardovu masku na licu I bio znatno viši od drugih. Išao je sa nožem u ruci prema njoj. Opraštala se u sebi . Od njenih sisa napraviće lopte a od kose neku neobičnu pletenu korpu.

Isekao joj je ostatak odeće I celo selo je uskliknulo . Kada je otvorila oči primetila je da svi gledaju u njeno ćelavo međunožje.

Dao je znak I dvojica su je uveli u njegov šator. Položili su je na sredinu prostorije na neku šarenu tapiseriju. Svuda oko nje su bile zastašujuće preparirane životinje.

Poglavica je skinuo masku . Bio je to prelep čovek , pravilnih crta lica. Skupila je kolena. I prekrila grudi.

Velika surla je polako podizala njegovu suknjicu od lišća. Da nije toliko ogromno pomislila bi da je možda to muški polni organ koji je nekoliko puta videla kod svoga mlađeg brata.

Gledao sam u ovu prelepu zenu . Ništa je nisam razumeo, pa se nisam ni trudio da joj nesto kažem . Njene male bele šake klizile su svud po telu .Trudila se da sakrije svoju intimu . Polako sam došao do nje i kleknuo . Drhtala je od straha . Osetio sam njen strah ,ali nisam znao kako dalje . Dodirnuo sam pramen njene kose , takvu boju i tako mekanu kosu nikad ranije nisam video, ni osetio . Pomazio sam je po licu smešeći se. Još uvek je rukama skrivala delove tela, stiskala butine,ali ono neprijatno drhtanje je prestalo . I dalje sam je mazio. Moji crni prsti na njenom licu delovali su neobično .

Prelazio sam prstom preko njenih usana. Takvu mekoću i boju nikad nisam video kod naših žena . Pomislih u sebi „ovo mora da je neka boginja „. Gledala me pravo u oči. Sve više se opustala . Klizio sam prstom preko njene glatke brade. Mazio sam njen vrat. Mekoća njene kože me uzbudjivala . Moja zelja da je uzmem bila je sve veća, al jedna misao mi prolete kroz glavu “ ovo divno stvorenje jos nije spremno“ .

Moji prsti su klizili po njenim grudima i za njima je ostajao blag trag . Uhvatio sam njenu ruku kojom je pokrivala dojke sto sam nežnije mogao i polako povukao . Njen otpor bio je jak al je poceo da slabi i ja joj sklonih ruku ustranu, pored tela . U njenim očima se još uvek video strah . Nastavio sam da klizim šakom po njenoj dojci . Kad sam prelazio bradavicu malo se stresla i malo dublje uzdahnula . Bradavica je pocela da se ježi i kad sam vrhom prsta kružio oko nje bila je sve veća . Prešao sam na drugu dojku i bradavicu . Mazio sam je i kružio prstom oko bradavice .Gledao sam je. Trzala se. Duboko uzdisala .Spustio sam svoje velike crne šake na njene dojke i počeo da ih gnjavim lagano . Više nije bilo nikakvog otpora samo je uvijala svoje telo po ćilimu .

Pustio sam te divne dojke i krenuo dalje da ispitujem njeno telo . Prstima sam klizio po njenom stomaku. Tako meku kožu nikad ranije nisam osetio. Pomalo sam počeo da uživam u maženju njenog tela . Gledao sam u njen pupak , kruzio prstom oko njega i vrhom prsta lagano ušao . Stresla se i ja brže izvadih prst bojeći se da je ne povredim. Ali izraz na njenom licu je govorio da nije nista strašno . To me ohrabri, pa sam krenuo dalje . Šakom druge ruke jos uvek je pokrivala svoje medjunožje . Uhvatio sam je lagano i sklonio ruku pored tela . Gledao sam u njene stisnute butine i golu pičkicu . Mrak mi je pao na oči, ali morao sam da se suzdrzim. „Ovo divno stvorenje ne sme ni na koji način da bude povredjeno“.

Mazio sam nežnu kožu ispod pupka. Jedva primetno je uvijala svoje telo . Prešao sam lagano preko njene pičkice i osetio kako se stresla . Mazio sam njene butane . Koža je počela da se ježi. Još uvek sam osećao prisustvo straha kod nje . Pomerio sam se malo niže i počeo da mazim listove , stopala . Mazio sam njene tabane . Malo je izdigla glavu sa ćilima i gledala u neverici sta joj radim . Podigao sam njenu nogu do mojih usta i stavio palac u njih. Počeo sam da ga sisam i ližem jezikom . Jezikom sam mazio nežnu kožu izmedju prstiju , spustila je glavu na ćilim i video sam da uživa .Ruke je stavila na stomak i lagano pocela da pomera prema grudima , digao sam njenu nogu i jezikom klizio niz nju .

Lizao sam njene listove , osetljivu kožu iza kolena njene butine . Osetila je da sam se suviše priblizio njenom medjunozju pa je pokusala ponovo da skupi butine al to vise nije mogla . Jezikom sam dodirnuo njene usmine. Opet sam osetio grčenje njenih butina. Lagano sam jezikom presao preko malenog svetlo ružičastog klitorisa i opet trzaji njenog tela . Drugi put kad sam ga prelazio, malo sam ga pritisnuo jezikom . Počeo sam da sisam jako kliću. Rukama sam širio njene butane . Njen otpor je skroz oslabio . Odigla je malo guzu sa ćilima i počela da mi se nabija na usta . Uhvatio sam je ispod guze i žestoko je navlačio . Počela je duboko da diše, da cvili i izgovara meni nerazumljive reči . Polako sam ulazio jezikom u njenu rupicu . Bila je tesna , mlada. Takav ukus jos nisam osetio . Pogledao sam u nju , drzala se za sise i uvrtala bradavice .

Spustio sam je lagano . Poljubio glatku mekanu kožu iznad pičkice .Lizao sam njen stomak , pupak . Sve što sam joj radio kod nje je izazivalo strast .Klizio sam jezikom preko njenih dojki . Njene vec čvrste bradavice počeo sam da grickam i sisam. Jednu ruku je stavila na moj potiljak nabijajuci mi glavu na njene grudi , drugom rukom je mazila moja široka sjajna ramena , vrat, ledja . Odvojio sam se iz njenog zagrljaja . Gledala je u mene sa nevericom. U njenom pogledu je još bilo straha . Uzeo sam svoj poludignuti ud i prineo glavić njenoj rupici . Opet se stresla . Glavićem sam malo trljao po njenoj pičkici , klići , razmačinjao njene usmine . Bila je vlažna al ne dovoljno , ugurao sam samo glavić . Tiho je ciknula . Šake su joj bile stegnute u pesnice . Usao sam jos malo, pa polako krenuo unazad . Moj golemi crni kurac sad se sijao od njenih sokova . Prodirao sam svaki put sve dublje laganim pokretima i sve lakše je išlo . Bio sam ceo u njoj i bio mi je sve veći i deblji dok nije postigao punu veličinu .

Zabio sam se jako u nju dok nije počela da vrišti . Rukama je držala moj struk i odupirala se svakim mojim naletom . Jednu ruku je ugurala izmedju naših tela i uhvatila me šakom za koren kurca i pogledala me . Nije mi to smetalo, jel je bio mnogo veci od njene šake . Nastavio sam da se zabijam u nju. Pomalo je popuštala stisak oko mog penisa dok ga na kraju nije potpuno ispustila . Opet sam bio ceo u njoj i žestoko sam je nabijao . Počela je da se trese . Uhvatila me oko vrata, nogama oko mojih bokova , zagrizla moje rame . Njeni zubi su se usecali u moje tamne mišiće. Noktima je grebala moja ledja , ali sam osetio kako njena pica pulsira. Kako me njeni mišići stežu .

Izašao sam iz nje . Okrenuo je. Ležala je na stomaku, na ćilimu .Ušao sam u nju od pozadi do kraja. Ponovo je zacvilila i pravila bolne grimase . Podvukao sam sake pod njene sise i stegnuo ih . Njene bradavice bile su mi medju prstima. Lizao sam njeno uho i gurao jezik u njega, grickao sam ušnu resicu .Poljubio sam je u lice i osetio njen dah . Usnama sam dodirivao njene usne . Pomerila je malo glavu prema meni i poljubismo se , naši jezici su se mazili .

Osetio sam da mi je kraj blizu . Još malo sam ubrzao, izašao iz nje i počeo da špricam po njenim ledjima . Uzeo sam kurac u šaku i malo istukao njene guzove . Kako su se divno talasali . Legao sam pored nje . Gledala je u mene. Pomazio sam je po kosi, izdvojio jedan pramen i prineo mom licu i pomirisao . Divno je mirisala . Gledala me je tad sa puno ljubavi. Nije se više plašila .Zagrlio sam je i opet se poljubismo . Sredili smo se i ja izadjoh napolje i naredim nekim seljankama da donesu nešto da se naša gošća obuče.

Sedeli smo napolju i gledali zalazak sunca . Njena mala bela šaka se izgubila u mojoj velikoj smeđoj. Neko čudno brujanje se čulo u daljini .Njen otac je dolazio sa pratnjom. Bio je tu i prevodilac . Došli su u selo i ja naredih stražarima da ih puste . Kad ju je otac video, pali su u zagrljaj. Na njihovim licima su bile suze . Nešto su pričali ,al ih nisam razumeo . Prevodilac je rekao da ce nam biti isporucena nagrada sto smo njegovom gazdi spasili ćerku.

Autor: ivafoto, toljagin

Između dva dilda
Battlestar erotica

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience