Spremala sam se da odem kući osećajući na sebi prodoran pogled ljubomorne žene. Zamalo da me obore vrata koja su se iznenadno silovito otvorila.

Njegov otac koji je bio I vlasnik I osnivač unosne kompanije uleteo je u stan kipteći od besa. U ruci je držao kaiš .

Brzo sam se priljubila uz malenu ženu I stegla je u strahu. Sele smo istovremeno u ćošak preskupog stilizovanog kauča.

Sin je bledeo, dok je otac urlao na njega . O nekoj krštenici se radilo. Drhteći je povlačio pantalone na dole .

Čudila sam se takvom odnosu dvoje odraslih ljudi. Ali mi nije ni padalo na pamet da nešto progovorim , samo sam stegla suparnicu jače u zagrljaj.

Dok se sin nameštao preko stola spuštenih gaća prvi fijuk je već zaparao sobu. Prvo se čulo samo cviljenje I neke nerazgovetne reči . Posle 10. udarca suze su lile I ridanje je bilo veoma glasno.

Skupile smo se štogod smo više mogle . Drhtale smo celim telima. Gledale smo kako se kaiš urezuje u već napravljene tamno crvene brazde.

Kako je naglo došao tako nas je naglo I napustio ovaj dobrodržeći gospodin.

Sin je I dalje ležao preko stola potpuno nesvestan da smo mi još uvek tu I da posmatramo ovaj sramni čin.

Mala gospođa se nasmejala tiho I šapnula mi na uvo da ovo nije prvi put I da je ovo prilika da nešto isprobamo. “ Ovo sam odavno priželjkivala ali nikako nisam mogla da ga privolim na to. “ Oči su joj zasijale nekom malom nestašnom vatrom.

Brzo je izvadila iz malog skrivenog sanduka dva strap ona . Sebi je zakažila veći crni dildo a meni mali boje kože.

Nasmejala sam se vragolasto vezujući mu ruke I noge pufnastim lisicama za sto. I dalje je plakao sav crven u licu.

Pokvasila sam dva prsta I lagano mu prešla između guzova. Imao je pravu mušku guzu . Malu, slatku I ne previše dlakavu.

Prislonila sam mali dildo uz naboranu rupicu . Vratila sam ga unazad. Još malo sam pokvasila prst I ušla prvo sa njim. Cvileo je nemoćno. Kao da je od šoka izgubio moć govora.

Razrađivala sam ga prstom dok me je njegova žena posmatrala zadovoljno I sa nekim novim žarom.

Nestrpljivo mi je dala znak da nastupim I sa strap onom. Izgleda je meni više bilo žao, nego njoj. Razmakla sam mu guzove, dok sam glavić malog dilda pritisnula svojim kukovima na njegovu vlažnu rupicu.

I gumeni vrh je nestao unutra. Obe smo se nasmejale nadmoćno. Nerazumljive reči su izlazile iz njegovih usta . Više je zvučalo kao krkljanje.

Kretala sam se polako kukovima napred nazad, dok je njegova žena sa mukom pokušavala jače da pričvrsti svoj crni ogromni dildo sebi za prepone.

Nešto što je iz prva ličilo na psovke I teške reči sada se pretvaralo uz uzdahe I tiho ječanje zadovoljstva.

Mazila sam mu testise I lagani tempo nisam menjala. Njegova žena mi se približila I povukla me lagano unazad. Sada je ona stala iza njega . U ruci je imala neko ljubičasto ulje. Kanula je oprezno I pritisnula svoju golemu gumu uz razrađeni otvor.

Gledala sam kako je šakama čvrsto stegao sto da su mu pobelele. Krčao je iz dubine grla dok mu je crni dildo sav prošaran venama širio to malo slatko sramno mesto.

Očistila sam svoj dildo maramicom I stala mu u nivou glave. Uhvatila sam ga za kosu I pomazila ga njime po stisnutim usnama.

Vrisnuo je kada je njegova žena počela da se pomera . Iskoristila sam momenat I ugurala mu moj mali dildo u grlo. Jecao je I grcao dok su mu se suze slivale niz obraze. Iz prva sam ga morala za kosu privlačiti k sebi ali ubrzo je sam počeo da guta I to duboko.

Zapanjilo me je to njegovo kretanje celim telom. Ponašao se kao da uživa. Sam je naletao na oba dilda dok mu je penis bio krut kao kamen. Otečena guza sva u ranama mu je podrhtavala u ritmu koji je sad već sam nametao.

Gledale smo se u čudu. Svršio je sa urlikom . A nas dve smo se dodirnule rukama I pogledom obećale jedna drugoj nežno prijateljstvo.

Autor: ivafoto

Čokolada
Crnac i mala bogatašica

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience