Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Dobrosusjedska strast

Gledam ga kroz odškrinutu zavjesu, svako jutro izlazi na balkon u boksericama i udiše svježinu. Pod laganim pamukom ocrtava mu se penis koji me dovodi do ludila. Maštam o ludom seksu s njim i prsti mi pod spavaćicom miluju nabrekle dojke. Rasteže se i rukama dotiče pod balkona. Stražnjicu uperi u mene i imam neodoljivu potrebu da ga primim za guzove i rukama mu pomazim jaja. Vlažim usne jezikom, a prsti mi se spuštaju do gaćica. Uvlačim ih i počinjem maziti klitoris, netremice gledajući iza zastora. Podiže noge na šipku ograde, a kroz nogavice mu proviruje koža obrasla dlakama. Ubrzavam pokrete i osjećam kako mi pičkica odgovara. Tresem se i drhtim i u zanosu orgazma ne primjećujem kako rukama stišćem zavjesu. Podižem pogled i susrećem se s njegovim. Gleda me netremice, a ja crvenim i skrivam se čučnjem. Drhtim od srama i kroz glavu mi prolaze pitanja u stilu što je vidio, koliko je vidio, što sada misli o meni…
Nakon nekog vremena polako se uspravljam, a on je još uvijek tamo. Gleda prema mom prozoru i ponovno se čudim kako mu ne smeta hladnoća.

Odlazim iz sobe i prepuštam se kućanskim poslovima, ali mi jutrošnja avantura ne da mira. Pokušavam zaboraviti i izlazim na dvorište. Sunce je granulo, toplo je i bez vjetra. Zasučem rukave košulje i bacim se na čišćenje korova zaostalog od jeseni. U vidokrug mi se umiješaju muške tenisice. Podižem pogled, a on stoji uz ogradu i gleda me šutke. Procijedim:
– Bok, rano si ustao danas.
On se smiješi i šuti.

– Čuj, ne znam što si jutros vidio, ali iako ti je izgledalo tako, nije ono što misliš – procijedim i glavu spuštam prema zemlji.
– Budalice, tako si seksi. Svaki dan vrebam na balkonu i nadam se da ćeš zaboraviti potegnuti zavjese. Od kad sam te vidio golu stalno si u mojim mislima.
Podižem pogled i susrećem njegove oči boje zemlje crnice. On nastavlja tihim i senzualnim glasom:
– Ako te uzbuđujem samo desetinu koliko ti mene, imamo veliku šansu za nezaboravan seks. Od same pomisli na tebe svako jutro se ukrutim i cijeli dan osjećam bolnu potrebu da budem s tobom.
Gledam ga i dalje i osjećam uzbuđenje.

– Mili, jesi kupio kruh? – glas njegove žene baca me iz ravnoteže.
Automatski dižem ruku i mašem joj na pozdrav. Ona odzdravlja i na suprugovo kimanje glavom nestaje u kući.
– Vidimo se ujutro oko osam, pa makar samo na daljinu. Ako ti je stalo do mene, dođi! – tiho je prošaptao i udaljio se laganim korakom.

I dan i noć prolazi mi nevjerojatno sporo. Jedva čekam jutro, ali ne znam kako ću se ponašati. Prije osam presvlačim uobičajenu spavaćicu i oblačim prozirnu bebidolku. Ispod ne nosim ništa. Puštam kosu da mi pada na ramena i s iščekivanjem stojim iza prozora. Izlazi i gleda prema meni. Ispočetka se ne usuđujem pomaknuti, ali on je tako uporan i svojim prodornim pogledom vuče me da kao hipnotizirana odmaknem zavjesu. Nagradi me širokim osmijehom, a tada počinje vježbati. Želim ga u sebi, želim njegove ruke na svojim grudima. Potpuno se mijenjam i stid zaključavam u neku stražnju ladicu svoje intime. Dok on revno radi čučnjeve i gleda u mene, počinjem se dirati po grudima. Zaboravljam na sve i imam strašnu potrebu za maženjem. Odjednom on nestaje s balkona. Ne mogu vjerovati i razočarana prestajem s milovanjem. Ali ne zadugo, ugledam ga kako potpuno gol stoji iza svog prozora. Dijeli nas desetak metara i imam snažan osjećaj kao da je tu kraj mene. Kurac mu stoji uspravno i čini mi se da raspoznajem pulsirajuće žilice. Njegove ruke počinju laganim kružnim pokretima milovati nabildana prsa i napet trbuh. Bacam spavaćicu i ostajem samo u čipkastim gaćicama.

On mi šalje poljubac, a ja uzvraćam. Gledamo se u oči i mazimo istovremeno. Jednom rukom obuhvaća dlakava jaja, a drugom počinje drkati svoj predivan kurac. Svija se u zanosu. Ne odolijevam i bacam i gaćice. Pritišćem pičku na prozorsko staklo i svom jačinom prstima trljam klitoris. Pokreti nam se pojačavaju i ubrzavaju, nekako istodobno pucamo od zadovoljstva. Dok on šprica po staklu, vrteći bokovima, mene potresaju grčevi orgazma. Kao da ga osjećam u sebi, miris njegove sperme, miris jebačine. Boksericama briše spermu s još uvijek napetog kurca i gleda me netremice. Mičem ruku s uspaljene pičke i uvlačim prste u usta. Sišem ih sretna i ližem, polaganim pokretima jezika. On se baca na brisanje stakla, ali istovremeno razaznajem pokrete usana kojima mi šalje poruku da me želi. Kupim razbacanu odjeću i oblačim se pred njim. Šalje mi poljubac rukom i nestaje. Bacam se na krevet ispunjena, dan mi prolazi u razmišljanju o njemu.

Iduće jutro mi je izgledalo jako dugo, napokon, približalo se osam sati. Ne sakrivam se, već gola čekam iza zastora, uzdrhtala od maštanja o njemu. Minute prolaze, a on se ne pojavljuje. Dotičem bradavice, ruku guram među noge, ali ne mogu se opustiti. Ljuta sam, deprimirana i zbunjena. Oblačim se u tajice i navlačim staru košulju. Kad, na vratima zvono. Otvaram i moja zbunjenost je potpuna. Stoji na vratima i bez riječi se ugura u hodnik.

– Sama si? – upita, a ja kimam glavom, potpuno nesvjesna u što se upuštam.
Spušta usne na moje, igra se jezikom i miluje po kosi.
– Koliko imamo vremena? – promuklost njegovog glasa otkriva ogromnu želju.
– Puno, svakako do dvanaest – hrabro odgovaram i primam ga za ruku.

Vučem ga stepenicama na kat, a on me grli oko struka i ljubi po obnaženom vratu. Bacamo se na krevet one iste sobe iz koje ga gledam mjesecima i uživam u njemu. Odjednom se nekako smiruje i otkopčava mi košulju drhtavim prstima. Usnama usisava moju bradavicu, a drugu gnječi mokrim dlanom. Prepuštam mu se potpuno, zatvaram oči i prizivam u misli sliku njegovog ustremljenog penisa. Crveni se i pulsira, usnama mi liže uši, a ja uspijevam preko glave povuči njegovu majicu. Prislanja svoja dlakava prsa na moje grudi. Lagano se odiže i bradavicama trlja moje, ljubeći me. Uvlačim njegov jezik poput vakuma, upijam lagan miris nikotina pomiješanog s okusom mentola. Spušta se i jezikom oblizuje oko mojih grudiju veličine povećih jabuka. Kroz glavu mi tutnji misao kako sam srećom obrijala noge. Rukama mi skida tajice, a zatim i gaćice, već vidljivo natopljene sokovima iz pičkice.

Bože, kako ga želim u sebi! Odjednom me okreće na trbuh i nastavlja me jezikom uzbuđivati po leđima. Molim Boga da završi na napetoj stražnjici, jer obožavam kad me se liže i ljubi po guzovima. Molbe su mi uslišane i on kao po prešutnoj komandi obrađuje moju guzu, a zatim i analni čvor. Tresem se i pokušavam se okrenuti jer želim njegov kurac. Ne uspijeva mi, a on nastavlja dalje jer vidi da mi takav način odgovara. Podižem stražnjicu u zrak i otvaram mu pristup do pičke. Podvlači glavu i liže me dugim pokretima jezika. Prstima pronalazi klitoris i trlja ga grubo, a onda se naglo povlači i zarine mi prst u pičku. Vrti ga u svim pravcima, a ja se nabadam poput luđakinje. Napokon me okreće i skida se. Kurac mu je spreman; gladak i lijep, mami me da ga uzmem u usta. Želim se dići, ali me gura natrag na krevet. Uzima ga u ruku i postavi se iznad mene. Glavićem mi prelazi preko grudiju, gura ga između ramena i glave i izbjegava svaki moj pokušaj da ga ustima obuhvatim. Spušta se sve niže, a tada mi kurcem pritisne klitoris i glavićem me mazi. Postajemo ljepljivi i znojni.

– Stavi mi ga! – šapćem tiho, ali on se poigrava sa mnom.
Pritišće ga na sam ulaz i kad se namjestim da ga primim u sebe, izvlači ga i ostavlja u zraku. Ponovno se spušta i počinje me lizati. Više se ne mogu kontrolirati, vrtim bokovima, rukama si milujem grudi i znam da ću ubrzo svršiti. Moje tijelo pokazuje mu da sam blizu i on gura prst u moju pičku, a jezikom pojača pritisak na klitoris. Vrištim i bacam se u paklenom klimaksu lijevo-desno, a on ne posustaje. Drhtaji se smiruju, ali njegov jezik i dalje neumorno liže nabrekli brežuljak. Prst mi se zabada po stijenkama pičke i osjećam kako mi se sokovi slijevaju po unutrašnjosti butina. Ponovno me obuzima vrhunac. On tada jezikom liže moje sokove po butinama, a ja ležim potpuno ispunjena i ne mičem se. Odjednom ustaje i obuhvati kurac rukom. Počne ga drkati, a mene fascinira slika napetih mišića nogu. Jaja mu se klate u ritmu. Stišće ih jednom rukom i zatvara oči.

Ne mogu odoljeti. Dižem se i prilazim mu. Pohlepno ga uvlačim u usta i na trenutak me začudi nevjerojatan okus vanlije. Ne znam je li to krema ili sprej, ali fascinira me. Prima me za ramena, a ja gubim pojam i postajem gruba. Sviđa mu se, jer počinje stenjati i nabijati se u ludom ritmu. Očekujem erupciju, ali on me opet iznenađuje. Odvaja se od mene i baca se na krevet. Gledam njegovo napeto tijelo, ukrućen kurac i predivna jaja.
– Dođi, zajaši me! – zove me i ja se popnem na njega.

Rukom ga uvodim u pičkicu i osjećam da ga prima puna sokova. Leži ispod mene zatvorenih očiju, prepušten užitku. Jašem ga u laganom ritmu, a njegovi prsti pronalaze moj klitoris, skriven među svijetlim dlačicama. Trlja ga i gnječi, a ja pojačavam ritam i počinjem nekontrolirano skakati po njemu. Kao kroz san čujem njegovo pitanje može li svršiti u mene i kimam glavom. U sljedećem trenutku zapljusne me topla sperma. Ne ispuštam ga iz sebe, želim ga zadržati. Vrtim guzom dok on i dalje neumorno trlja moj brežuljčić. Potresa me lančani slastan grč i dok vrištim zanesena on klizi iz mene. Ne mogu ga samo tako ostaviti, pa legnem na njega i osjećam kako se ljepim po kapljicama sperme pomiješane s mojim sokovima i znojem. Grli me rukama i spušta ih na guzove. Stišće me na sebe dok mu jezik pronalazi moj. Ispunjena sam i sretna, jer inače nakon seksa rijetko koji muškarac želi nastaviti milovanje i nježnosti.

– Mislim da te volim – šapće mi na uho, a ja ne razmišljajući potvrđujem svoje osjećaje i dajem mu do znanja da je najbolji ljubavnik s kojim sam spavala.
Sretan je i nježno me ljubi. Oblačimo se u tišini, puni dojmova o avanturici i strasne želje da ne bude zadnja, već samo prva u nizu mnogih koje su pred nama. Spuštam se na koljena i ljubim njegov kurac iz zahvalnosti preko grube tkanine hlača. Oproštajni poljubac je dug i pun emocija.
– Vidimo se sutra, ali samo na prozoru. Nazvat ću te svakako i nadam se da ćemo uskoro opet biti zajedno – dok govori osjećam suze kako mi klize niz lice.

Ljubi me po očima, prinosi prste usnama, spušta na njih lagani poljubac. Odlazi kroz vrata, a ja se ne mogu smiriti. Nikada mi nije bilo tako lijepo, nikada se nisam osjećala tako poželjnom. Odlazim u sobu i glavu gnjurim u plahtu. Osjećam njegov miris i prepuštam se maštanju. U glavi ponavljam svaki njegov pokret, svaki pogled i sve što je rekao. Ne nalazim ništa u čemu bi pogriješio, samo prekrasan seks pun strasti i nježnosti istovremeno.

Prilazim prozoru i gledam prema balkonu. Odjednom mi srce ubrzano zakuca, jer se pojavljuje iza zavjese i šalje mi poljubac rukom. Uzvraćam i vičem mu da ga volim. Odjednom postajem prazna i ljuta; prilazi mu žena i grli ga. Uvlači ruke pod njegovu majicu i prima ga za bradavice. Usnama mu slini po vratu, a on joj nešto govori i pokušava se izvuči. Ona je uporna i grabi mu kurac, stišćući ga dlanom. On povlači zavjesu i sakriva se od mojih pogleda. U meni se prolama takav bijes da grabim vazu i bacim je na pod. Razbija se u tisuću komadića. Oblivena suzama oblačim se i pokušavam se uvjeriti da život ide dalje. I ja ću morati spavati s mužem, koliko god mi se to ne da i makar čitavo vrijeme razmišljala o njemu. Ljubomorna sam. Telefon počinje zvoniti i nevoljko dižem slušalicu.

– Dušo, oprosti! Nisam si mogao pomoći i svaku sekundu sam mislio o tebi. Seks s tobom je nešto najbolje što mi se dogodilo. I ne samo seks, sretan sam što te poznajem, što te viđam svaki dan i što želiš biti sa mnom. Moram ići, ali ne ljuti se molim te. Pusti da se život odvija sam po sebi, za sve postoji rješenje. Volim te, malena moja!
– Znam, samo mi je jako teško. Volim te i želim, i čekat ću nestrpljivo da opet budemo zajedno.

No, život je stvarno krenuo nabolje. Naš seks je i dalje predivan, jebemo se istom žestinom kao i prvog dana. Po mom iskustvu, čini mi se da dobra jebačina dovodi do ljubavi, do ispunjenosti i do želje da s nekim s kim toliko snažno uživaš ostaneš zauvijek.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile