Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Donatorsko vece

Ušao je zbunjeno i nevešto u kristalni salon hotela u kome se održavao koktel za poplavljene krajeve, za žrtve tsunamija ili nešto slicno. Neugodno mu je bilo i pomišljao je da izbegne davno preuzetu obavezu svog šefa da nasmešen, svecan i uparaden preda cek korporacije u kojoj je savetnik za Balkan. Samo je razmišljao o tome kako je navikao na tenisice, a ne na ove idiotske produžene salonske cipele koje mu ne daju slobodu pokreta. Od parkinga do salona se cak više puta okliznuo na prolecnom kišom ovlaženom asvaltu. Od svih dužnosti najviše je mrzeo ove, pune nekog utvrdenog ceremonijala, preteranog glamura i lažne ljubaznosti.
Trik starijih kolega uvek pali. Prišao je prvom kružoku nešto starijih, uštogljenih donatora, pravio se da ih pomno sluša klimajuci glavom i osmehujuci se bledo na povremene šale i komentare upucene toaleti i izgledu poznatijih licnosti. Ideja je bila u tome da mu nitko nece prici da ga udavi nekom svojom pricom poverljivo ga hvatajuci ispod miške i šapucuci mu na uvo, a starija gospoda ga nece prihvatiti kao svoga i uvuci ga u razgovor. Ha, da! Kao i kod svih ideja potkradu se greške u planiranju.
“A šta naš mladi gospodin misli o tome? Baš bi volela da cujem njegovo cenjeno mišljenje?”
Podigao je pogled sa vrha svojih cipela (ili sa ruba caše koju je držao u ruci) i pogledao prema dobrodržecoj dami od kojih pedeset i nešto godina, plave kose podignute u neku vrstu modernije punde, odevenu u raskošnu haljinu koja je otkrivala ramena i samo malo naslucivala razdelak izmedu sisa. Nonšalantno ogrnuta pažminom koja je visila preko unutrašnje strane lakata. Koketno je suzila kapke i podigla kristalnu cašu, kao da hoce da nazdravi, a u stvari, osetio je to, samo je tražila povoda da se izvuce iz dosadnog razgovora vecerašnjom donatorskom veceri nametnutoga.
“Izvinite. Nisam cuo…”
“Hm. Doimali ste se kao da pažljivo slušate…”
“Da… Ali vaša gracioznost me potpuno zbunila gospodo…”
Samo se nasmejala i udaljila iz društva okrenuvši se lagano posle par koraka i pogledala ga preko ramena. Bože, kako ga je bilo sramota, u zemlju da propadne pored podsmešljivih pogleda prisutne gospode, laganog kašljucanja koje je više licilo na kikot. Bio je ljut na sebe i na citavo ovo, kako ga je vec proglasio, jebeno dosadno kišno vece. Ostatak veceri kao da je trajao danima. Zveket caša i pribora za jelo, mnoštvo lažnih uzdaha oduševljenja prilikom pominjanja cifri za donaciju i mnoštvo rukovanja, od raznoraznih krema i pomadica, zamašcenim rukama. Sedeo je pored neke gospode koja je više mirisala na medicinske preparate nego na prejaki parfem koji je nosila. Jedva da je docekao da napokon izade iz ludila zveketa i kikota, iz svih podvala i ludosti, iz pohvala i tapšanja po ramenu.
“Vi imate tako sladak naglasak… Odakle ste?”
Ona. Upravo je hteo da zakoraci iz hotela na trotoar kada se lagano dotakla njegovog ramena. Hm…??? Nenameran i intuitivan dodir…
“Gospodo, vaš taksi je stigao…” grubo je lepotu trenutka prekinuo glas hotelskog poslužitelja.
“Madam, da li želite…”
“Želim li, šta?” grubo je i nestrpljivo prekinula njegovo pitanje i vec je, cini mu se, nekoliko trenutaka kasnije sedala u njegov automobil prihvativši prevoz kuci.
U toku vožnje razgovarali su o nekim zaboravljenim stvarima. Potpuno nevažnim, a on je u jednom trenutku spustio ruku na njenu butinu, koju je ona, bez reci, uz glasan smeh i tajanstven pogled vratila na rucicu menjaca. Zacrveneo se i bio je sretan što ona to u mraku nije mogla da primeti. Cutali su i klizeci kroz vlažne i puste ulice napokon stigli do cilja. Jedva, ali ipak nekako, uspeo je da otvori vrata automobila i doprati je do ulaza. Pozvala ga je da ude i zamolila da sedne dok se ona raskomoti.
Oduvek mu je bilo neverovatno kako žene uspevaju tako brzo da se izvuku iz toalete koja na prvi pogled izgleda komplikovano, ali ona je to te veceri ucinila za kratko vreme i pojavila se nimalo manje graciozna u kucnoj haljini boje meda.
“Da li biste želeli…???”
“Da, želeo bih.”
Iznenadena, pokazavši to iznenadenje samo blago podignutim gornjim kapcima, nasmejala se i sela na rukohvat fotelje do njega gledajuci ga pravo u oci i blago pomazivši po obrazu. Podigao je ruku i celom dubinom šake, preko kucne haljine, zahvatio njenu mekanu dojku. Spustila je ruku na njegovu i nežno je odgurnuvši vratila je na rukohvat fotelje.
“Take it easy………”
Sada je postao svestan cinjenice da u pozadini, jedva cujno, lepršaju nadolazeci zvuci Bolera. Mmmmmm…….. Njena negovana ruka pod košuljom prouzrokovala je novi trzaj u pantalonama koji je ona propratila nežnim pogledom. Sada joj je ruka vec bila na njemu, blago ga milujuci kroz crno platno pantalona. Otkopcavala je neverovatno polako prvo košulju, a onda pantalone promatrajuci njegovo telo kao da nije htela da propusti ni milimetar otkrivenog, naslonivši se drugom rukom preko naslona fotelje. Držao je, kao u snu, oci sklopljene i tek ponekad bi nacas otvorio kapke da proveri da li je u pitanju samo snovidenje.
Još jednom je, kada je njegov kurac vec osloboden njenim pažljivim pokretima pokazao svoju snagu i mladalacku cvrstinu, pokušao da ispod kucne haljine prodre rukom do njene sise. Opet se ponovilo isto. Smirio se i odlucio da se prepusti iskustvu ove nepoznate dame, koja je morala biti makar dvadesetak godina starija od njega.
“Uuuuuuh……….”
Ona se vec spustila na kolena blago razdvojivši njegove noge i mazno se smeštajuci izmedu njih. Suvim poljubcima samo je doticala njegove grudi u blagim koncetricnim krugovima koje je završavala na bradavicama nežno ih usisavajuci i samo onda koristeci jezik praveci brze pokrete koji su ucinili da telom prostruje valovi naslade. Spuštala se polako prema dole i sada je mogao da vidi samo vrh njenog temena sve dok nije osetio vlažan dodir jezika na kurcu. Trzajima tela je propratio je kratak put jezika od kurcevog korena do same rupice na glavicu na kojoj se nekoliko trenutaka zadržala, kao da je pokušavala da u nju uvuce vršak jezika. Opet je uvio telom i pogledo prema dole.
Gledala ga je sa blagim osmehom na licu desnom rukom povlaceci kurac prema svojoj bradi. I dalje ga gledajuci pravo u oci uvukla je i izvukla kurac citavom dužinom. Premestila je drugu ruka sa njegove butine na muda blago ih podižuci prema gore i ponovivši nekoliko puta gutanje, a zatim je prešla na lizanje jaja. Prvi put je osetio divan osecaj uvlacenja jaja u usta. Bio je blizu što je ona i osetila i ponovo se vratila na pušenje sa neverovatnim kružnim pokretima jezika koji su se uvek završavali na vrhu glavica. I…. Svršavao je, nezadrživo i bespomocno. Svršavo je gledajuci kako je ona uzela kurac u usta do samog korena puštajuci da udari sperme završavaju duboko u njenom grlu. Ostala je u tom položaju sve dok nije bila sigurna da se smirio i poslednji njegov trzaj.
I dalje klececi ispred fotelje oslobodila mu je noge od onih glupih salonskih cipela i skinula pantalone, a onda se u jednom pokretu ustala, uhvatila ga za ruke, povukla sa fotelje i jednim veštim pokretom skinula sako i košulju posmatrajuci cutke njegovo mlado telo, milujuci ga nežno po prsima. Nacin na koji je to radila i isti onaj tajanstveni pogled popracen još tajanstvenijim osmehom ucinili su da je kurac poceo ponovo da oživljava. Primetila je to i nežno ga obuhvatila prstima druge ruke, prodrkavši ga nekoliko puta. Kada je postala sigurna u njegovu punu cvrstinu prihvatila ga je za ruku i povela…
“Molim te… Dodi…”
Uvela ga je u spavacu sobu, pustila ruku nonšalantno se krecuci u pravcu kreveta i odvezavši pojas na kucnoj haljini pustila je da padne.
Kao da nije uopšte obracala pažnju na njega, lagano je skliznula na svilenu posteljinu prevelikog kreveta. Voden nekom tajnom rukom legao je pored nje i poceo da je mazi po mekanim grudima, koje su, ipak, za njene godine, zadržale savršen oblik. Ljubio ju je i polako prelazio niže i niže sve do pedantno obrijanog medunožja. Uz blagi uzdah raširila je noge, a on je smo kratko bacivši pogled na picku razdvojio prstima usmine nešto tamnije puti. Oprezno je dotakao vrškom jezika klitoris što je izazvalo nove uzdahe. Pogledao je…
Sklopljenih ociju i malo zabacene glave unazad nežno je dahtala mrseci njegovu kosu i blago pritiskajuci glavu ka svom medunožju. Nastavio je da pritiskom jezika masira nežno meso klitorisa obgrlivši je jednom rukom oko butine, a prstima druge istražujuci unutrašnjost dobro ovlažene picke. Nežno je na svaki jaci pritisak jezika odgovarala trzajem kukovima i podizanjem karlice. Kada je njeno disanje postalo ubrzanije, i on je ubrzao pokrete jezika i sa obe ruke nežno masirao njene grudi. Ubrzano dahtanje govorilo mu je da je blizu svršavanja, koje je nastupilo neverovatnim trzajima stomacnih mišica. Nastavio je da je liže, a ona mu je nesvesna trzaja i poluglasnih krikova odgurivala glavu.
“Ne… Ne, ne, ne….. Dobro je, dobro je….. Dosta…”
Kliznuo je duž njenog tela i poljubio je prislonivši kurac na njen stomak… Trzaji njenog tela još nisu prestajali, a on se vec spustio na predeo oko grudi uživajuci u prizoru tela vec odavno zrele žene, koje je doveo do ovako burnog orgazma. Nije više mogao da ceka i podižuci njenu jednu nogu na rame desnom rukom je namestio kurac na ulaz u picku. Pogledali su se. Pogledali su jedno drugo duboko u zenice pre neumitno nadolazeceg prodiranja. Ono što ga je dodatno uzbudivalo bila je cinjenica da se ona, verovatno, vec uveliko jebala kada je on bio tek roden. Oduvek je imao taj osecaj prema starijim ženama. Edipov kompleks… Ipak, ona je bila najstarija do sada. I vodila ga je nekom cudnom intuitivnom povezanošcu, jednostavno i nepogrešivo, najkracim putem do svakog novog orgazma. Njegovo prodiranje je bilo brzo i celom dužinom, baš kao i njeno usisavanje mladog kurca. Culo se samo ubrzano dahtanje i lupkanje oznojenih medunožja. Samo seks, sirovi seks, na koji ga je još više pozivala njena nežnost i pomadama negovana put. Opet, u sred njenog orgazmickog trzanja osetio je onaj isti osecaj neumitnosti pražnjenja iako je želeo da se snošaj oduži. Nezaustavljivo se praznio zabivši se celom svojom dužinom osecajuci stezanje vaginalnih mišica oko pulsirajuceg kurca.
Klonuo je pored nje, spuštajuci glavu na mišicu njene ruke kojom ga je milovala po kosi.
Ne zna koliko je vremena prošlo do trenutka kada je ustao i obukao se i ne pogledavši u nju.
Izašao je u maglovito jutro na rominjajucu kišicu, ušao u kola i odvezao se… Zaustavio je auto na litici iznad nepreglednog okeana…
Tišina… Magla… Zapalio je cigaretu i gledao u tu sivkasto-plavu smesu ispred sebe sve dok nije postao svestan da su do njega lagano dopirali pojacavajuci taktovi dobro poznate melodije Bolera….

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile