Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kurac ti je mekan i vlažan. Znoj ti prekriva svaki milimetar tijela dok ležiš na ležima i loviš dah. Otvaraš oči i gledaš na drugi kraj kreveta. Tu sam ja, gola i isto tako mokra. Gusti pičkin sok slijeva mi se iz nje po nogama. Sjedim u lokvi vlastite pišaline i sperme, očajnički skidam tvoje sjeme s lica i trpam u usta. Ne možeš vjerovati koliko sam prljava, drolja luda za spermom čiji grozničavi pogled odaje koliko se bojim da neću naći dovoljno šlaga za sisanje. Uskoro sperme više nema. Sve sam polizala. Shvaćam to, lovi me panika. Bolesna krmača, moja druga ličnost, koju budi vruča kurčina zabijena u pičku, treba još. Gladna je.

Satima si me rasturao kao životinju. Zabijao si mi ga u usta, pičku i dupe. Tucao si me tom ogromnom kurčinom sve dok ti se nije učinilo da ćeš me rasturiti. No, ja ipak trebam još.
Počinjem ti puziti po nogi, idem ravno prema kiti, molim za još, govorim da ću napraviti sve ako mi daš još. Bar malo…
Iscrpljen si. Moraš se odmoriti prije no što ćeš uopće moć razmisliti o tome da mi još jednom zavrneš kurvinjeske rupe. Ali ja sam krmača koja se tjera, kojoj očajnički treba kurac. Trebam te da me jebeš, da me razvališ. Da me uništavaš kurcem. Agonija i ekstaza jebačine. Trebam kurac kao narkomanka fiks.
Molim te sve više i više, grabim ga, pokušavam ga oživiti. Pokušavam sve što mi pada napamet. Govorim ti prljave riječi, opisujem kako sam nisko pala zbog tebe, pretvorila se u najponizniju drocu. Da zaslužujem samo tvoj hračak u šupku, i divlju analnu ševu bez imalo milosti. Preklinjem da se digneš i raspoloviš me još taj jedan put sa tom predivnom kurčinom. I isprazniš mjehur u moja prljava usta. No, ne možeš. Svršio si u mene i na mene toliko puta u poslijednjih nekoliko sati da u tebi više ne postoji ni jedan spermatozoid. Ni jedna kap života. No ja sam sluđena drolja kojoj to ne možeš tako lako objasniti.
Mijenjam taktiku, vrijeđam te da si impotentan. Da nisi muško. Već samo pičkica s ispuhanom žljundrom koja nije u stanju pojebati ženu koja se prči i sama širi guzove.
Ti mi kažaž da začepim, ali ja neću. Ako me ne možeš poševiti iz muda, možda ćeš moći iz inata. U bijesu.
Ti bi htio. Želiš me vidjeti skroz uništenu, sada više no ikad, ali tek kada se malo odmoriš, kazaljka na rezervoaru je na crvenom. Ja ne prestajem. Više ne možeš izdržati. Razvaljuješ mi žestoku šamarčinu i dereš se, «Prestani, jebem ti mater!» Gotovo sam svršila od zvuka šamara. Podjebavam te još jaće nadajući se da ćeš me nastavit tući. I uspjelo mi je. Odvalio si mi još dvije pljuske. Na trečoj si stao, kada si vidio koliko me to napaljuje.

Više ne možeš. Dižeš se s kreveta, oblačiš u hodu i ideš ravno prema vratima mog stana. Ja se bacam na tebe, pokušavam te zaustaviti, vučem, molim da se vratiš i daš mi još. Još me ševiš. Sada kada si se skroz obukao, odvaljuješ mi još jednu pljusku, grabiš me za kosu i bacaš na koljena. Hladno me gledaš i pljuješ mi u lice.
«Ti si bolesna drolja, idi se lječit, pička ti materina luda kurvo!»
Gledam te pobožno i ponovljam koliko užasno, koliko nepodnošljivo te trebam među nogama. Ponovno me udaraš i kažeš da ću dobiti po pički. Da čak ni ovakvo prljavo smeče kao ja neće moći izdržati ono što se sprema. Pička mi cijedi mlaz sokova zamišljajući što si mi to spremio.

Stiščeš šaku s mojom kosom i vučeš do vrata. I dalje sam gola, prekrivena samo tankim slojem sperme i znoja. Tebe se to ne tiće. Vučeš me za kosu sve do lifta, ulice, prtljažnika auta. Vozimo se nekoliko minuta i onda se auto zaustavlja. Ti me izvlačiš van. Vidim da smo u nekom čudnom kvartu, ispred krčme iz koje trešte narodnjaci. Na parkiralištu je i nekoliko kamiona.
Ponovno me grabiš za kosu i čupaš van iz prtljažnika. Glas u glavi govori mi koliko je ovo ludo, no moj alter ego, krmača koja se mora pariti, nabrekle crvene pičke, skroz je preuzela kontrolu. Pizda mi se dok me vučeš po šljunku steže, pulsira, svršava od same ideje što će mi se sada desiti.
S vrata bacaš me na stol za biljar, onaj najbliži tebi. Dva ogromna brkata tipa izgledaju bijesno… sve dok nisu shvatili da je pred njima gola drolja koja si trlja pičkicu i traži riječi kojima bi ih molila da ju izjebu. Svi šute u nevjerici, a ti glasno govoriš da sam ja ništa više nego bolesna, nastrana droljetina koja ga voli dobiti grubo, što jaće, u svaku rupu. Ponovno me primaš za kosu i naređuješ da sama kažem tipovima koliko sam nevjerojatno prljava i napaljena na rasturačinu, na razvaljivanje čmarčine, šamare, spermu u lice…. Molim ih da mi rade sve što požele, da mi to sad očajnički treba. Ti sjedaš i čak nudiš 200 kuna tipu pod kojim ću najjaće vrištati. Od užitka ili boli, dodaješ. Onda se smiješ i kažeš da bolesna drolja ni ne zna razliku između to dvoje. Prostorija puna seljačina na trenutak je potpuno mirna, a onda se kao bijesni psi bacaju na mene. Grabe me za kosu i pičku, i kao vreču krumpira bacaju na pod. Poredali su se ispred mene. Prvi otkopčava hlače i vadi ogromnu kurčinu. Smjesta se bacam na njega, sisam ga i davim se jer ga pokušavam stjerati niz grlo. Kažeš mu da nema zašto biti nježan samnom, već da me primi za kosu i jebe mi lice kao pičkurinu. Onako kako ja volim primati kurac. Tip radi što mu je rečeno dok se ja davim i grcam od snažnih udaraca kurčine. Tebi ni to nije dovoljno. Primaš me odostraga za kosu i grubo nabijaš na njegovu kitu. Tako si mi ga nabio u grlo. Ponavljaš 10-15 puta. Na ni sama ne znam koliko kamiondžija.
Kažeš im da još ne svršavaju. Da mi moraju razvaliti svaki po bar još jednu rupu prije no što će me izgađati. Redaju mi se na ustima, a ti me za kosu svakome još jače navlačiš na kitu.
Voliš gledati kako se gušim i kašljem kroz te ogromne batine, dok mi se oči okreču a iz pičke teče neprekidan mlaz kao da pišam.
Kada su mi se svi iživili u ustima, nestrpljivo su počeli kružiti oko mene s dignutim kurčinama s kojih kapa moja slina. Baš kao napaljene životinje, spremni da mi pojebu droljastu pičku. Ti me vučeš za nogu, pljuješ u lice i grubo prebacuješ preko stola. Prvi zbunjeno pita dali ga stvarno primam u kenjaru.
Smiješ se, a ja nekako uspijevam, iako su mi usta iščašena od toliko divljeg pušenja, zamoliti da mi pojebe čmar. Sada je cijela krčma prasnula u smijeh.
Tip me samo prima za bokove, ne troši vrijeme, i nabija ga u dupe, svih 20 centimetara u jednom divljačkom naletu. Urlam, no ti znaš, jer si mi toliko puta razvalio šupak, da zavijam samo od užitka. Zadovoljno pitaš koliko frajera me želi pokarati u dupe. Gotovo svi dižu ruku. Ponovno se smiješ, znaš koliko će to biti opasno i bolno po moje crijevo. Obožam kurac u pički, to je bolest, toliko to volim. Zato im naređuješ da me nikako ne smiju fukati u nju. Pičku morate ignorirati, kao da ne postoji, kažeš im.. Tako se tucaju bolesne drolje, u čmar. Svi se s odobravanjem smiju.
Svaki znojan, debeo, grub kamiondžija iz birtije pojebat će mi guzu. A ti si još ponudio i tih 50 kuna onome koji će biti gori od drugih. Dok mi te gorile cijepaju šupak ti skačeš na stol, razdvajaš mi guzove najviše što možeš i nabijaš moju guzicu u njihove kurčine, kao što si to radio i s facom dok sam im pušila.
Sljedeći na redu skida znojnu bijelu potkošulju, trga ju u traku i pruža ti je. Ti mi njome vežeš ruke iznad dupeta. Ovaj sada mirno tuca bez milosti, dok ti odlaziš do šanka i naručuješ piće i gledaš mene, najprljaviju, najbolesniju, najluđu fukodrolju na cijelom svijetu kako ju jedan za drugim prejebava hrpa kuratih kamiondžija i kriminalaca iz predgrađa.
Tip za šankom pojačava Cecu i nudi ti da piješ besplatno koliko god možeš ako i on smije odraditi rundu na meni. Tražiš ga veliku točenu pivu i kažeš da ako hoće, može pozvati i prijatelje, ako poznaje neke koji bi se iživljavali kurčinama na bolesnoj kurvi. Tu ti napamet pada nešto. Tražiš tipa da ti da praznu kriglu. Ovaj ti je naravno pruža. Prilaziš natrag stolu i kažeš kamiondžijama da svršavaju u tu kriglu jer će drolja na kraju popiti sjeme iz nje. Tipovi zadovoljno odobravaju ideju, vračaš se do šanka i pričaš uz pivu s dečkima koji čekaju svoj red. Zadovoljno ih gledaš kako me zavrču u čmar, neljudski grubo, jer se nadaju da će baš oni osvojiti tih 200 kuna. Počinju me udarati po dupetu dok ga buraze tvrdim kitama. Kako je jedan s tim počeo, sada me i svaki sljedeći šamarao ili snažno štipao po tijelu, ili udrao kožnim remenom uz psovke. Što su me jače raubali to sam ih više molila za još. A ti se samo smiješ. Par sati poslije, društvo se počelo razilaziti. Svaki me izjebao u dupe i svršio u kriglu, pa oprao kitu u mojim kurvanjskim ustima. U kratkim sekundama, kada mi je čmar bio prazan, lijepo se vidjelo koliko mi je rupa razvaljena.
Visi otvorena, natečena i crvena. Čak i kada si mi ga fistao nikada nije bio ovako uništen. A na usnama mi je cijelo vrijeme bolestan osmijeh koji se povremeno pretvara u vrhunsku agoniju, pa u sljedećem momentu savršenstvo orgazma. Na trenutak si otišao do auta, a kad si se vratio derao me muškarac koji se popeo na stol i držao me u rukama kao u nekom sjedećem položaju, ruku i dalje vezanih iza leđa. Prvi u redaljki opet je bio spreman. Sve snage me ošamario po pički pa počeo umirati od smijeha kako se mala grči i svršava od fliske. Zatim mi ga opet zabija u šupak. Dahčem isto napaljeno kao i kad mi ga je prvi put dao. Ti skroz mirno gledaš, uživaš u prizoru, samo što me sada jebu po dvojica istovrmeno. Moj razvaljeni čmar prima dvije debele kite. Uživanje se nastavlja još nekoliko sati, dvije kite u strganom šupku i štipanje crvenih, natečenih bradavica.
Konačno, poslije cijele vječnosti hardcore sodomije najžešče vrste, sva jaja su presušila. Pored mene na podu stoji krigla ispunjena do vrha tisućama štrcaja sperme.
Jedan tip se diže i kaže da želi vidjeti kurvu kako pije sjeme. Rulja vriska, potvrđuje, no ti podižeš ruku i smiruješ ih. Gledaš mene, totalno izjebanu i jedva živu drolju. Nikada u životu nisi vidi žensku koja izgleda tako prljavo i jeftino. Mozak ti brzo radi, prisjećaš se scene od prije par sati, kako sam te izazivala… i kažeš, «Čekajte! Još nismo odlučili ko će dobiti 200 kuna!»
Društvo je opet podivljalo, nadglasavaju se, svađaju, prepiru koji me najteže kaznio kurčinom. Ti zaključuješ da se to može znati samo ako im se pruži još jedna šansa da me zaskoče i natjeraju da vrištim. Pizda mi se opet stisnula pri pomisli što će napraviti da pobijede. Kurva bez ikakvih granica, ta prljava droljetina koja je početkom večeri zavladala mojim tijelom, kao da je istisnula i posljednji atom one normalne žene. Mene.
Oni se redaju. Neki me primaju za bradavice i vuku sve dok nisam u zraku, urlam dok mi se tijelo polako para. Drugi me tuku svojim debelim kožnim remenjem. Moje dupe, moje sise, čak i moja prljava droljasta pička primaju udarce. Drugi mi guraju svoje grube, debele šake u krvavi čmar, rastežući ga još više, kidajući posljednja zdrava vlakna mišića. Kamiondžije me muće u kolu bez prestanka, grizu klit, nabijaju po 4 štapa za biljar u šupak istovremeno. Urlam, plačem, a svaki puta kada me pitaju želim li da prestanu, vrisnem još glasnije, «Molim vas, NE! Nemojte me prestat jebati!»
Muče me na najbolesnije načine koji im padaju napamet, sve dok nisu ostala samo dvojica.
Na prvi pogled se vidi da su psihopati. Ležim na biljarskom stolu, raširenih nogu, isprčenog šupka i pičke. Predzadnji kamiondžija mi prilazi i štipa obadvije bradavice neodrezanim noktima, pa onda isto ponavlja i sa klitom. Vrištim. Zatim stavlja ruku u džep i vadi tri pribadače. Mozak mi kipi, ali jedva da više i osjećam bol. Prima mi lijevu sisu u ruku, izmučeno plavkasto meso snažno stiska tako da mi je od pristiska ušiljena kamena bradavica još više iskočila. Polako otvara prvu sigurnosnu iglu i provlači je ravno kroz vrh bradavice. Oči su mi ukočene, širom otvorene, zavijam najjaće do sada, dok mi on samo stiska šamarčinu i grabi drugu sisu, ponavljajući sadistički piercing. Suze mi se slijevaju niz lice istim ritmom kao i sperma iz pičke. On se smije i prima me za pizdu. Širi usmine, dok se meso nije napelo. Drugi frajer drži mi raskrečene noge, a sada asistira i širenjem moje pičke. Ovaj uzima poslijednju iglu i upaljač. Drži vršak igle na plamenu i s divljim sjajem u očima gleda kako se željezo puši od užarenosti. Naginje mi se potom nad uho i šapče da mi neće to napraviti ako mu kažem da je pobijedio. Znam da bi trebala, ali nemam snage izgovoriti da prestane. Jedan dio mene, duboko unutra, jako bolestan dio… treba ga da to učini. Mora osjetiti. Mora okusiti potpunu i krajnju destrukciju.
Psuje me, puca još jedan šamar uz komentar kako sam bolesno glupa, pa nastavlja s tretmanom i narančastu, skoro rastaljenu iglu zabija u moj natečenmi klitoris. Pomiće je dok je gura kako bi osjetila i posljednji milimetar vruče alatke. Ovaj koji me drži, iako je velik kao medvjed, jedva me uspijeva savladati. Konačno, igla je probila meso. Jasno se vidi kako mi se pokvarena pička grči od žestokog orgazma. Sadista mi kaže da sada izgovorim da je pobijedio. I da će prestati ako se predam. Opet ne mogu. Predaleko sam otišla da bi željela išta drugo osim najtežih mučenja. Sada je frustriran, lud od bijesa. Odlučio je da će me srediti.
«Dobro», kaže ustajući. «Bit će po tvom.»
Grabi igle u mojim sisama i vuče kidajući mi bradavice.
Vičem jaće nego kad su ulazile. Tišina pulsira u sobi dok me ščepava za onu u klitu i zakreče. Svi urlaju od užasa skupa samnom. I ta je izašla, uništivši pritom najosjetljiviji dio mog tijela. Istrgnula sam se ovome koji me držao i sklupčala u kuglu, no iz pičke mi je kao iz vodenog pištolja pucala sperma pod najsnažnijim orgazmom u životu. Sadist još nije gotov. Uzima piće s jednog stola, vodku ili džin i prolijeva po otvorenoj rani, i bradavicama i klitaću. Sada je skroz izvan sebe, ne zna što to mora napraviti da me slomi, no mene se neda slomiti. Upala sam u program potpunog samouništenja.
«Onda se jebi», on pljuje na pod i približava plamen upaljača ispod moje pizde. Alkohol na svježe razderanom mesu se zapalio. Plamen je brz i kratak. Ostavlja za sobom samo strašnu vrućinu od koje opet svršavam, preplavljujući stol sa sokovima pomješanim sa spermom onih koje se nisu uspjeli kontrolirat i štrcnut u kriglu. Ostali muškarci popizdili su na ovog, izveli ga van i isprebijali jer je skoro spalio krčmu. Ovaj koji ga je izveo za vrat prilazi mi i pita jel gotovo ili hoću još. Ti me gledaš, vidiš da sam i dalje pri sebi, negdje u magli silnih orgazama. Znaš da ti nikad nebi oprostila da sada prekineš zabavu. Kažeš tipu da deračina i dalje traje i da osim toga nisam ni popila spermu. Baš kada mi prilaziš sa čašom punom izdrkoteine, jedan se diže. «Podamnom drolja nije vrištala», kaže. Čini ti se nepravednim da su se svi osim njega izredali. Ovaj trči van i vrača se sa onim stožcem s kojim se označava svježe obojena cesta ili radovi u prometu. Prije no što se iko snašao, prislonio je vrh te stvari na moj kurvinjski čmar, ugurao ga nekoliko centimetara šireći me jaće od ikog prije. Kako bi našao najbolji kut za to, prebacuje me preko stola, u položaj u kome sam bila kada je noć počela. Ponovno ga gura, ali noge me više nemogu držati i ja se rušim na pod, na leđa. Pokušava ga još uvaliti dok sam u tom položaju ali moja bijedna rupa nemože biti razvaljenija no što je.
Odustaje i diže se, pa zatim zamahuje nogom i sve snage udara stožac. S tim udarcem zabio mi ga je nutra skoro cijelog. Siguran si da si čuo kako mi je od toga napokon pukao sfinkter. Ispuštam jezivi zvuk koji ovome donosi 200 kuna. A gotovo istog časa pička mi je eksplodirala pod neljudskim orgazmom. Sokovi i pišalina štrcaju iz mene u svim smjerovima.
Ti trčiš i guraš mi noge prema gore, a svi se smiju jer si sad zapišavam lice. Tekućina me dovodi svijesti, otvaram usta i pijem pišaku u kojoj se kupam. Dečki su u deliriju, ludo se zabavljaju gldajući prljavu ludu kurvu koja pokušava popiti vlastiti urin. Poslijednjim zrnom snage uspijevam tražiti da mi neko pruži kriglu sperme. Nakon svih tih sati nasilne, žestoke jebačine, svi su iznureni, ali im se volja vratila kada su vidjeli da će prljava drolja popiti litru sperme.
Ti grabiš kriglu i prilaziš mi i baš mi ju želiš pružiti kada ti napamet pada još bolja ideja. Guraš mi noge prema otraga pazeći da mi iz šupka ne ispadne stožac. Smiješ mi se i lijevaš sadržaj krigle u njega, zatim ga polako izvlačiš kako bi mi razvaljena šupčina pocugala svaku kap. Jednom kada je sve ušlo, izvlačiš stožac, stavljaš kriglu na pod i uz pomoć jednog kamiondžije podižeš me, tako da mi razlohana rupa cilja na kriglu. Punim je do vrha, iz mene se cijedi sperma pomiješana s crijevnom sluzi. Sam pogled na tu kašu izaziva mi osmijeh. Primičem je usnama drhtavom rukom. Ti mi ju pridržavaš, nalijevaš brzinom kojom mogu gutati jedan za drugim gutljaje odvratne i prekrasne tekućine. Puštam da mi se sve to slijeva niz grlo, s prstom čak čistim i poslijdnje kapi tako da čaša ostaje kristalno čista.
Kada sam konačno gotova gledam po prostoriji izraze lica muškaraca, kompletno zgađena i istovremeno napaljena lica. Pružam ruku i dodirujem raspolovljeni klit, ponovno svršavam, tijelo mi se trza dok gubim kotrolu, tijelo opet štrca sokove i pišalinu. Ovog puta ipak je previše, padam u nesvijest.
Ti zahvaljuješ svim dečkima i zamataš me u deku. Bacaš me u auto i voziš sebi, gdje je sve i počelo. Parkiraš u garažu. Uopče nema sumnje da sam najbolesnija drolja na cijelom svijetu. Od glave do pete sam u sluzi i pišalini, šupak mi visi. Toliko je razvaljen da u njega bez problema možeš ugurnuti ruku a da ne dodirneš stijenke. Za razliku od njega pička mi je natečena i skroz stisnuta od brutalnog batinanja. U nju tokom noći nije ušao ni prst. Usnice natečene, bradavice razderane. U crijevima mi je litra sperme od birtije pune kamiondžija. Ne prestajem svršavati od razmišljanja o sinočnjim iživljavanjima. Ja sam najbolesnija, najogavnija i najdroljastija. Točka.
Izvlačiš me iz auta. Užasno sam teška, nije me uopće lako nositi. Ulaziš u kuću po nešto s čim bi si pomogao, a kada se vračaš, budna sam, koljena mi se tresu, ruka mi je među nogama. Gledaš me u totalnoj nevjerici. Slabašno ti se osmjehujem.
«Pičkica», mucam. «Uopče je nisi poševio.»
Znaš da me moraš ignorirati, možda očistiti, no u tebi nešto puca. Žurno mi prilaziš i grabiš me za kosu, odvaljuješ šamarčinu. Pljuješ mi u lice i nazivaš najgorim i najgrubljim imenima koja ti padaju napamet. A ja se samo smijuljim. Nemožeš me više podnjeti. Izvlačiš kurac. I dalje je mekan i natečen od izjebavanja, no ipak ćeš mi nešto dati. Ciljaš mi ga posred face i počinješ pišati.
Ispuštam radostan uzvik i otvaram usta pijući te. Šibaš mi po licu, kosi, očima, svugdje… Moje uništeno lice uzbuđuje te i kara ti oživljava u ruci. Skroz je dignut. Mutno ga vidim, oči su mi pune pišake, šamaraš me njime, zabijaš u usta najdublje što možeš, daviš me.
Onda me bacaš na leđa, razvaljuješ noge. Preslaba sam da sudjelujem, samo te molim da me tucaš najjaće što znaš.
U njoj je rijeka ženske svršotine. Trljaš ga po jedinoj nejebenoj rupi, pokušavaš ga gurnuti, ali tako je uska od batina da ne ide. Ja te ipak ne prestajem moliti da je razvališ, otvoriš kurcem.
Našao si zgrčen otvor, guraš i konačno se probijaš. Nikada nisi bio u tako uskoj. Uža je i od dječijeg šupka. Ali tako mokra. Bijesno mi ga zabijaš uživajući u tome što ti pri udarcima jaja upadaju u otvoren čmar
Cijelo vrijeme lica su nam približena. Pluješ me, ne prestaješ govoriti koliko sam nastrana jer se palim na to što su mi kamiondžije radili. Drhtim pod tobom. U nirvani sam jer sam napokon naučila kako je to biti kompletno izjebana. Vidiš da sam puknula i milostivo odlučuješ da me nećeš dugo. Podvlačiš ruku i napipavaš mi šupak. Uništen je. Doslovno. Guraš cijelu ruku a ja to nisam ni zapazila, zabijaš kroz meso prste prema pizdi, uspijevaš si ga drkati preko mog tkiva.
Kada sam shvatila što radiš izgubila sam se. Taj zadnji put pička mi se stisnula oko tebe tako jako da nisi mogao izdržati. Izčupao si kitu iz podivljale pičke, prislonio mi ga na usta i počeo svršavati. U polunesvjestici ti ga pušim i pijem svaku kap dok mi se na oči spušta mrak…

Drolja voli gabore
Doktorica