Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Eh, cure moje…

Ležao sam na krevetu lagano istrošen, dok su dvije predivne cure odmarale svoje glave na mojim prsima. Jelena je cijelo vrijeme prebirala moj kurac među svojim prstima, a osjećaj da mi ta mala, nova ruka mazi kitu dok se Iva na to samo smješka, opet me počeo buditi.

“Šta je mala, ne možeš ga pustiti? Vidim da bi ti još malo.” – nasmiješila se Iva i poljubila me u usta.
“Da malo! Ja bi malo više od toga. Ja bi vas uzela za doma! A, jel’ te smeta ako ga i ja poljubim?” – upita Jelena.
“Pa i ne… Mislila sam da ga neću moći gledati kako te dira, a u biti sam skužila da me to totalno napaljuje. U biti, možeš mu raditi šta te volja…”
“Cure, ja sam tu, pokraj vas!”

“Ma dobro, ja idem na WC i moram obaviti telefonski poziv, a vas dvoje…. Vi nemojte nikud otić, he he.” – reče Iva i digne se. Izašla je iz sobe vrteći malom, sportskom guzom. Mi smo se nasmijali i poljubili. Sada smo Jelena i ja ostali sami. To sam čekao.
“I, mala…Jesi zadovoljna?”
“Zadovoljna? U životu me muškarac nije tako polizao. A da ne govorim da sam konačno imala tvoj kurac u rukama i ustima. Još se sjećam kad sam te prvi put vidjela golog…”

“Pa kad si me to vidjela golog? Ja samo znam da si mi tu i tamo vidla malog, kad sam ja to htio…”
“Ohoho, puno prije… Na moru, prije 2 godine kada smo išli zajedno. Iva se probudila, a ti si ostao spavati. Vrata sobe su bila širom otvorena, a ti si se otkrio. Iva je bila u dućanu, Vjeran je isto spavao, a ja sam taman krenula u kupaonu kad sam te spazila… Nisam mogla izdržati a da se ne zabuljim, kako ti je stršao. Čak sam i ušla u sobu da ga pogledam izbliza, da ga taknem, ali sam se uplašila da se ti ne probudiš, ili ne daj bože Vjeran. Tako da sam ti zatvorila vrata od sobe i otišla u kupaonicu izmasirat malu. Bila sam svršila u roku odmah.”
“I kaj, od onda ti…”

“Ma ne, s vremenom sam zaboravila, ali si u zadnje vrijeme počeo s tom malom egsibicionističkom točkom, pa mi se sve vratilo. Još i sad se sjetim te scene i odmah se navlažim.” – počela mi je lagano drkati sada već poludignuti kurac. Pogledao sam je u oči i poljubio, a rukom sam joj primio guzicu. Približio sam je sebi, tako da sam osjetio kako joj se bradavice ukrućuju na mojim prsima, što je izazvalo moju rekaciju u vidu instantnog ukrućenja kite. Gurnuo sam joj svoje prste u usta da ih poliže, a zatim sam ih spustio na njezin obrijani šupčić. Jako se iznenadila, očigledno joj je to prvi put netko napravio (začudilo me da to Iva nije prije napravila). O očima joj se primijetio strah, ali kako sam joj ja lagano masirao ulaz, tako se sve više opustila i počela uživati. Prošao sam joj prstima preko sad već vlažne pičkice, i tako sluzavi i podmazani srednjak lagano gurnuo u šupak, malo po malo. Zastenjala je. “Uuuh, ovo je dobro…

Nisam ni znala da to može biti tako ugodno… Daj dublje.”
“Na zapovijed.” – i odmah sam gurnuo prst do pola, lagano ga vrteći. Sada mi je zgrabila jaja i počela ih masirati drugom rukom, a ja sam joj primio sisu i počeo je lagano gnječit.

Odjednom smo čuli kako se Iva približava sobi razgovarajući na telefon. Odmaknuli smo se jedan od drugog, ali je moj kurac sve govorio. Iva se došla na vrata s nekim razgovarajući. Pogledala nas je i nasmiješila se, a ruku je stavila na svoju picu i počela ju lagano trljati. MI smo ju gledali i oboje instinktivno stavili ruke na svoja spolovila. Iva je mahnula da ne, nego da nastavimo što smo radili. Na telefonu joj je bila mama, koliko smo skužili.
Jelena i ja smo se pogledali, i počeli se natrag ljubiti, a ona je meni nastavila drkati.

“Oćemo 69?” – prišapnuo sam joj. Ona se samo instiktivno digla i namjestila mi picu na jezik, a kita mi se već našla u njenim ustima. Oblizivala mi je glavić i u trenu ga gutala do kud je išlo, istovremeno mi drkajući. Oblizao sam joj picu i raširio usmine da dođem do klitorisa, koji je odmah reagirao. Iva je i dalje razgovarala na telefon i mazila si klitoris gledajući nas, tako da je već jedva održavala razgovor. U jednom trenutku je pozdravila i prekinula razgovor, ali je nastavila drkati: “Samo vi nastavite, hoću vas gledati…uuh!”

“Gurni mi opet prst u guzu, gurni ga duboko!” – reče Jelena, a ja sam odmah navlažio dva prsta s picinim sokovima i sterao ih njoj u guzu. Zajauknula je, ali se brzo priviknula i počela uživati. Počela mi je još žešće pušiti, a ja sam joj sisao klitoris, dok se ona već počela lagano sama nabijati na moje prste. Tako smo nastavili još par minuta, a Iva je sve žešće masirala svoj pičić, što se i čulo po uzdasima. Odjednom se popela na krevet: “Ajde, daj mi da se nabijem, hoću svršiti s kitom u sebi.” Jelena se odmaknula i sjela mi na facu, a Iva se već znalački nabila na moje koplje i počela jahati. Ja sam bio potpuno zaokupljen Jeleninom mokrom picom i anusom, koje sam naizmjence lizao dok se ona očito približavala orgazmu.

Cure su se vjerojatno ljubile (nemam pojma, nisam niš’ vidio), a Iva se divljački nabijala na moj kurac, već na rubu orgazma. Počela je svršavati, stiščući mi kitu svojom uzavrelom pičkom, a ni Jelena nije bila daleko. Sad se Iva polako digla s mene, i rekla Jeleni: “Dođi, sjedni na njega… Vrijeme je da te rasturi.” Jelena se digla s mog jezika i namjestila se u položaj za jahanje okrenuta meni leđima. Iva je primila moj kurac i namjestila joj ga na ulaz od pice. Osjetio sam kako se počela nabadati, i makar je bila vlažna da je iz nje kapalo, bila je nevjerojatno uska, tako da se nabijala centimetar po centimetar.
“UH, kako dobro! Konačno kurac, prava stvar!”

“Ajde, sad ju izjebi onako kako ti znaš.” – rekla mi je Iva i poljubila me. Jelena je već stenjala kao da svršava, a još nisam ni bio cijeli u njoj. Primio sam je za kukove i u jednom potezu ju nabio do jaja. Urliknula je, malo od boli ali većinom od užitka, i sama se počela nabijati. Ja sam počeo lizati sise Ivi, koja mi se namjestila u takav položaj, a Jelena se već počela grčiti u navalama ekstaze
“To, to, too…Isusee, svršavam, svršavaaam!!! AAAAHH!!! DAAA!!!.” Iz nje je eruptiralo.

Pica i cijelo tijelo su joj se grčili dok se nabijala svom snagom, tako da se čula mješavina njenog deranja i šljapkanja njene guzice u moj trbuh. Iva i ja smo se zagledali u nju, jer je izgledalo kao da će zauvijek svršavati. Nakon toga je malo klonula i naslonila se leđima na mene, sa mojim kurcem još uvijek duboko u njoj. Iva ju je gledala i smiješila se, dok se Jelena još tu i tamo trznula od užitka. Skinula se s mene i zahvalno mi oblizala kurac i poljubila me. Za to vrijeme Iva je iz ladice izvadila lubrikant. Bilo mi je jasno što slijedi, a ja se nisam bunio.

“Dođi, ljubavniče, da joj pokažemo pravu stvar” – rekla mi je Iva dok je već stavila poveću količinu maziva na ruke i počela mi lagano premazivati ionako sklisku kitu. Jelena je zapanjeno gledala.
“Vi se stvarno ševite u guzu? Isuse, pa ja i Vjeran smo stvarno početnici za vas. Njemu to nikad nije ni na pamet palo.”

“E jebi ga, sad gledaj, a ako budeš dobra, dobit ćeš i ti svoj dio.” – rekao sam joj i nasmiješio se, dok mi se Iva naprćila, raširivši mi dobro podmazanu guzicu. Nataknuo sam kitu na ulaz i počeo polako ulaziti. Bila je užasno glatka i ušao sam bez problema, s tek malom bolnom grimasom na Ivinom licu. “Ne brini se, boli prvih desetak sekundi, a onda je čisti užitak.” – govorila je Iva Jeleni dok sam ja već lagano počeo pumpati. Iva je počela stenjati, tako da sam znao da mogu pojačati ritam. Okrenuli smo se na bok, i ja sam Ivi nastavio razvaljivati šupak, držeći joj jednu nogu u zraku. Jelena nas je samo promatrala, mazeći si ukrućene bradavice.

“Dođi i liži me, ljubavi” – rekla je Iva mazno Jeleni, a ova je to spremno prihvatila. Iva je sve žešće stenjala, dok sam joj ja nabijao kurac do jaja u sve razvaljeniji šupak. Nije bilo šanse da brzo svršim, nisam bio siguran da ću uopće svršiti. Jelena je odjednom uzela vibrator i počela ga gurati Ivi u picu, lagano, lagano, a zatim sve jače. Iva je već bila luda, a ja sam je još više izluđivao vadeći kurac van i vraćajući ga unutra.

“To, tooo, jebite me, svršit ću!” – derala se Iva, na što smo ju oboje počeli obrađivati svom snagom. Svršila je glasno i izvijajući se u svim smjerovima, i činilo se da joj orgazam nikada neće prestati. Kad sam osjetio da je stala, izvadio sam kurac, a Jelena ga je gutala pogledom.
“Daj joj ga, zaslužila je. Razvali joj guzicu.” Uzeo sam mazivo i namazao Jelenin šupak. Stavio sam pulsirajuće koplje na ulaz i počeo ulaziti vrlo lagano. Jelena je okrenula glavu prema meni, i na njoj se vidjelo da boli, ali je znala da slijedi užitak i nije odustajala. Malo po malo se njezin djevičanski šupčić opustio i krenuo sam u nabijanje. Osjećao sam da ću ipak svršiti, i to uskoro, ali sam htio da Jelena svrši prije. I ona je to sama osjetila, i počela si trljati klitoris, dok je sve više i više uživala u razdjevičenju svog anusa.

“Ovo je dobro, ovo je je-be-no… aaah!!!” – pokušavala je pričati dok sam joj već sad nabijao koristeći sve zalihe snage koje sam imao u sebi. Par puta sam je pljesnuo po već crvenoj guzici, na što je ona odgovorila glasnim uzdahom. Jebao sam je neko vrijeme, lagano mijenjajući ritam, dok nisam osjetio kako se i njoj i meni približava erupcija. Ona je prva počela svršavati.

“SVRŠAVAM!!! AAAH!!!” – urlikala je, istovremeno si divljački trljajući klitoris. Na to sam i ja osjetio kako iz mene eruptira duboko u njeno crijevo. Poludio sam i piočeo se nabijati kao da mi je zadnje, dok su se iz mene cijedile zadnje kapi sperme. Tada sam ga izvadio i legao se na Ivin trbuh, a Jelena je prvo Ivi, pa meni stisnula dubok, vlažni poljubac.

“Hvala, hvala vam, volim vas oboje.” – rekla je i legla pokraj nas. U roku 10 minuta smo svo troje zaspali…

I danas se znamo tu i tamo naći i poševiti, svi troje međusobno ili u kombinacijama. Jelena je ostavila Vjerana, a nove dečke baš i ne dovodi na upoznavanje… Makar, ako nađe nekog dobrog, četvrti ne bi smetao, dapače…

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile