Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 17. dio

“Dobar dan, Ernest, ovdje Sandra.”
“O, ljubavi, ovo je baš ugodno iznenađenje. Dugo se nismo čuli…”
“Istina je. Predugo.”

Kako mi je laknulo. Njegov glas…zbilja mi se razveselio. Odjednom sam znala da sam se odlučila za pravu igru. Sve je nestalo, sve dvojbe, sva traženja. Odgovor je bljesnuo: trebam muškarca i onu tvar…htjela sam Učitelja! Ne znam zašto, ali osjećala sam ga po cijelom tijelu. Kao da je njegov glas čudesno djelovao na mene i budio u meni one prve, dobro poznate nježne treptaje, koji su u posljednje vrijeme spokojno čekali na oslobođenje. Kako je bila predana svome Kekecu! Priča me je nesvjesno opsjela i na neki način baš drogirala. Htjela sam otvoriti novo poglavlje, slobodno i bez kočnica. Rado bih još ponešto naučila i također sama stvorila nešto novo. Počela sam mu govoriti o mojim zadnjim poglavljima, kako bi dobio neko uporište, da bi me shvatio – zašto ga zapravo zovem. Rastava, novi posao, stan, ozbiljno bavljenje svojim tijelom – jogalates. Vježbanje koje udružuje jogu i pilates.

“Ah, tvoje tijelo…”

Znala sam što znači taj njegov uzdah i također i to da mi sam neće nikada predložiti da se vidimo. Još samoispovijedanje…i sve sam dublje disala. Oni treptaji s početka rasli su u potrebu. Njegovo nježno i rijetko izgovaranje u slušalicu dovodilo me do nestrpljivosti. Sama sam sebi govorila da se umirim i osjetio je moju agoniju. Ali odugovlačio ju je, činilo se kao da ga uznemiruje. Samo me je pustio da se mučim s inače sve konkretnijim rečenicama, no još uvijek ništa.

Naposljetku više nisam mogla:

“Učitelju, želim da se nađemo.”
Njegova mi je šutnja prekinula disanje. Bila je preduga… Što ću, ako me odbije?
“Kada si imala zadnja menstruacijo?”
Oh, predivan šok! Kao da je u trenutku sve svukao s mene, nisam razumjela pitanje, a na dnu trbuščića me je stisnulo od sladostrašća.
“Ne znam…ah, da, dobit ću je sljedeći tjedan.”
“Fino. Imaš dovoljno vremena da posjetiš ginekologa. Neka ti propiše kotracepciju. Kada budeš počela uzimati, neka to traje četrnaest dana, onda me ponovno nazovi.”
Prošlo je u slatkom očekivanju, s vremena na vrijeme čak živčanom. Kontracepcija! Znala sam da će moje tijelo biti bogato preplavljeno, možda čak tamo gdje mi je bilo najslađe. Hoće li mu se sada činiti pristojno da njegovo sjeme završi svoj put u meni? Jedva čekam…

Kada je iza mene zatvorio vrata svoje raskošne kuće, poljubili smo se. Nježno i duboko lizanje. Jakna je pala s mene, zatim i majica. Svukli smo se sve do traperica, a zatim me je za ruku odveo u spavaću sobu. Konačno oboje goli i u krevetu. Kada je s prstom ušao u mene doslovce sam pala pljoštimice. Moja je sluzavost je mene samu iznenadila. Njegov je veliki ud previrao od ukrućenosti i na mom se ulazu još nemirno rasšepirio. Kada mi ga je zasadio među široko raširena bedra, svom je težinom nalegao na mene. Gurali smo tijesno spojeni i stopljenih usnica.

“U tebi ću svršiti, ljubavi!”

Svakako, idemo prema pravilnom kraju. Kako ću ti se tek sada otvoriti! Njegovo duboko nasađivanje i ujedno pritiskanje na klitoris bilo je potpuno. Doći će mi…Orgazam me je prelomio po pola. Konačno zadovoljena sam vičući izdisala.

“Volim te, dahnula sam i pogledala ga duboko. Potekle su mi suze i nisam ih više zadržavala, dala sam mu se cijela.

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile