Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Erotski serijal Mojce P., 4. dio

Evo, izgovorila sam to. Nakon onog orgazma u meni se nešto izmijenilo. U mojoj glavi je počela rasti svojevrsna opsjednutost, što sam je inače snažno potiskivala, i nisam više podnosila Sergejevo ljubakanje. On je imao jedne te iste stare navike, misionar i završetak s oralnim seksom i vječno moljakanje da progutam spermu, što stvarno nisam mogla. Nisam imela hrabrosti da mu to kažem, niti da mu kažem da ga želim napustiti, i pala sam u depresiju.

“Aha, dobro došlo”, to je već ljepše čuti. I vjerojatno misliš da sam ja bio zaslužan za to, ne,” Učitelj se mi mirno osmjehivao. “Da,…ili ne?” “Neće biti tako, ljubavi. Ti si ta. Ti si pokazala svoj talent, koga vjerojatno uopće nisi svjesna.” Njegove su me riječi opet iznenadile. Bila sam uvjerena da će veličati sebe. Da će uzeti ono što mu nudim, još više, da će se odmah baciti na menel. To bi mi zapravo bilo još najlakše. A dotaknuo me tamo gdje sam najmanje željela: u dubinu mog bića. Što još uopće želi od mene?

“Ljubavi, pa nisu se valjda i s tobom našalili da se to, ako netko ima spolni odnos s tobom, nimalo ne dotane tvog duha? Nadam se da nisu, jer to je velika laž. Vjeruj mi. Dovoljno sam dugo već s vama, ženama. Promatram vas, pijem vas sa svim osjetilima i cijelim duhom, obožavam vas. Posvećen sam vam. Tada u WC-u naletio sam na tvoj talent, koji je zbilja ogroman. ”

“Kakav talent?”

“Talent služenja najuzvišenijem – dakle užitku.”

“Ma…pretjerujete.”

“Uopće ne. Vidio sam to u tvojim očima još dok sam te promatrao s druge strane šanka. Takve su žene rijetke i takve je talente nemoguće prikriti. Možda ih neiskusni muškarac na zamijeti odmah. Vjerojatno tvoj muž ne zna baš dobro što bi s njima… i znaš kakva je tvoja zadaća u vašem braku?”

“Ne podsjećajte me na brak, molim vas!”

“Zašto ne? Imaš problema, zar ne? A ja sam ti spreman pomoći da ih razriješiš. Brak je najdragocjeniji status za svaku ženu, samo moraš otkriti svoju ulogu u njemu.”

Zatim smo dugo šutjeli. Gledali smo se u oči. Čekao je dok su riječi polagano kapale u najskrovitiju dubinu mog bića.

To, što je govorio, je bilo je suprotno svim mojim očekivanjima. Bila sam potpuno zbunjena. Da mogu kod nekoga, s kojim sam došla samo fukati, potaknuti takve riječi?! Preplavila me vrućina i naiskap sam ispraznila čašu. Natočio mi je novu i još uvijek smo šutjeli. Pila sam. Počela sam duboko disati. Nisam ga više mogla gledati.

“Ustani, Sandra…popij još ovu čašu…tako…sada ustani!”

Noge su mi se tresle, ukopala sam se u mjestu i nisam se usudila pomaknuti.

“Da li bi htjela otići?”

Bilo je mučno. Oasjetila sam neku nepoznatu snagu, koja je polako ulazila u mene i silovito me držala na mjestu. Odmahnula sam.

“Dobro, onda bih želio da se svučeš, želim te gledati golu.” Poslušala sam ga i u tome osjetila silno sladostrašće, koje je tamo već dugo čekalo na mene.

S lakoćom sam skidala dijelove odjeće. Nije me prekidao, moj ritam je očito i njemu odgovarao. Na koraju sam se dražesno zabavljala samo s gaćicama, crnim tangicama s pješćano bijelom čipkom, na boku vezanih bijelom uzicom boje pijeska. Polagano sam počela drhtati po cijelom tijelu. Njegova je cigareta dogorijevala cijelu vejčnost. Bila sam gola.

“Dođi sada ovamo. Bože, kako si lijepa! Koliko godina imaš?”

“Trideset.”

“Krasno, to su godine kada se počinje rascjetavati ženski seksus.”

Autor: Mojca P.

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile