– Kad sam kod kuće na sebi ciljano ne smijem imati nikakvu odjeću! – pojašnjava on svoju osobnu nagost i nastavlja. – Tako stvaram posebnu prisnost i s osobama koje mi dolaze u goste.
Nelagodno se nasmiješim. Rastegnula sam usta od uha do uha zacrvenjevši se u licu i samo slegnem ramenima.

Nisam se upuštala ni u kakve komentare. On se odmaknuo od mene i ponudi me kavom koja nije bila loša. Samci su majstori u spremanju napitaka. Samo sam se iznenadila što mi ne govori da se skinem, da budemo, kako on to kaže, prisniji. Čini mi se da me ne smatra ženom za kojom žudi i kojoj je do ne tako davno tiho šaptao u uho sve one puste želje i što bi mi sve činio. Pa da! To je bilo u situaciji kad nismo bili nasamo. Sada, kao da ga je to puko maštanje mimoišlo. Klatareći se nag po stanu ne pokazuje ni najmanju količinu strasti. Usredotočen je na tko zna što. A ja… Ja bih se mazila! Krajičkom oka, dok držim ogromnu šalicu kave u ruci, kibiciram na onaj iznimno prostran ležaj. U mislima vidim nas raskalašene u prevrtanju, u udobnosti i iznimnoj mekoći impozantnog fukodroma. On se zavalio u jednu od fotelja, a ja poput robinje koja je malo mjesta za sebe pronašla tik pored njegovih nogu. Očekujem njegov mig pa da skočim ili učinim nešto što mi njegovo visočanstvo zapovijedi. Tu sam za svaki prohtjev, ma koliko nastran bio. Ali, njega zaokupljaju globalni problemi, zamišljeno gleda kroz prozor. Što li uopće vidi kada je vani ionako sve bljutavo sivo. Od toliko sivila ne vidi se niti nebo, a kamoli njegova predivna plava boja. Još uvijek šutke motrim na čovjeka kojega inače obožavam u svakom pogledu. Upijam ga. Lice mu je nepomično. Ukočeno. Pitam se odakle li mu tolika doza nezainteresiranosti. Da nije stvar u meni?
– Ispruži se na postelji! – rukom mi je pokazao onaj neodoljivi ležaj koji me je čeznutljivo privlačio i o kojemu sam žudjela otkako sam ga onako prostranoga uočila.
Sva iznurena, pretvarajući se da u meni nema više niti najmanje trunčice snage, stropoštala sam se na prekrivač i sa sobom snažno povukla svojega ljubavnika. On se nimalo nije usprotivio.
– Oooh! Konačno! – mislila sam u sebi, ljubeći ga.
Sretna sam što mi uzvraća. Želim ga ljubiti i grliti. Dugo smo se valjali po krevetu, mazili i milovali, polako me skida. Njegove riječi moja su zapovijed. Obgrli me rukama, kruži njima po trbuhu. Stenjem, dok mi se tijelo sve više pali. Uragani strasti preplaviše me. Iako nije u meni, osjećah se ushićeno i u stanju sam u kojemu bih brzo mogla svršiti. Volim kada je na meni, u meni, volim mu ispunjavati sve želje.
– Okreni se. Želim igru otpočeti straga. Želim te guziti!
Okrećem se, a on kurac oslanja na moju vrelu i pohotnu pizdu. Glavićem dodiruje otvor. Malčice se pomiče prema naprijed, refleksno stišćem mišiće. Opuštam se. Danas uistinu želim njegov kurac. Želim osjetiti kako ulazi. Želim da me iznutra podmazuje vlastitim sokom. On svom težinom naliježe na mene. Ljubi me i za nagradu i miluje dojke. Polagano ga gura. Ulazi. Čini mi se da to nikada neće prestati. Osjećam kako je velik, tvrd i užaren. Osjećam nevjerojatnu nadraženost. Najradije bih se jednim pokretom potpuno natakla na njega, srećom i on se izbezumio i strast mu je pomutila razum.
– Divno je, zar ne? – mrmlja dok me ljubi i grize vrat.
– Voliš kada ti ga stavim s guza? Kada ti se nabijem do jaja? Osjećaš li me? Cijelog? Voliš li to?
– Daj mi ga! Volim tooo! Razvali me svojim kopljem – odvraćam u ekstazi.
– Cijeli sam u tebi. Do jaja. Gurnuo sam ti ga i više ne ide.
Prepuštam se. Tonem brzo prema orgazmu. U tom trenutku više ne vladam sobom. To više nisam ja. To je čisto uživanje. U unutrašnjosti osjećam sve veći i snažniji pritisak. Potpuno sam izgubila glavu. Iz njega izlijeće vrući mlaz. Jedan. Drugi. Oba iznimno snažna pa onda još nekoliko slabijih. Vičem i derem se koliko god me grlo nosi, u paklu razornog orgazma.

Frano, 32 godine, trgovac
Estera, 31 godina, stjuardesa