Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Fist i nežnost

Za početak, moram reći par reči o fetišu koji me je opsedao od kada sam ga video prvi put, pre tri decenije, u jednom porniću. Vilica mi je otpala kada sam video fisting.

Od tog trenutka pomisao na tako duboku penetraciju me je opsedala. Da bi slika bila potpuna moram priznati da sam kao mladić bio apsolutno smotan. Nevinost sam izgubio sa 22 godine. U retkim prilikama kada bih uspeo da privedem nešto žensko, nije mi ni na pamet padalo da predložim i p od perverzije, a kamoli tako nešto drastično kao što je fisting. Jednostavno, kada bih dobio pičku ćutao sam i zahvljivao bogu.

Kada sam došao u Ameriku i doživeo par avantura, samopouzdanje mi je znatno poraslo. Jedne večeri naleteo sam na izuzetno dobro snimljen fist pornić. To me je nateralo da kažem sam sebi:
-“Čoveče, tolike godine si sprcao u dupe. Sad ti je prilika da nešto uradiš po tom pitanju!”

Pripalio sam firefox i otšao na craigslist. U jednom dahu otkucao sam oglas sa naslovom: “Vaginal Fisting”. Priznaću, lagao sam kao pas da sam iskusan fister. Tražio sam damu koja bi volela da “doživi orgazam života”. Nadao sam se da će se neka primiti, ali ne preterano.

Iznenadio sam se odzivom. U roku od nekoliko sati imao sam 4 ili 5 ozbiljnih poruka. Naravno, odgovorio sam svakoj. Uvijao sam se na tastaturi, trudeći se da svaki odgovor zvuči maksimalno cool.

Kao što je za očekivati, kada bih razmenio par poruka dame bi me mahom odjebale. Činjenica da sam oženjen, mator (tada 45) i da nemam kurčinu od 25 cm nije mi baš išla u prilog. Nisam se preterano nervirao. Činjenice su činjenice. Ako potencijalnom partneru ne odgovaraš, nema nikakvog smisla navaljivati.

Ipak jedna od korespondentkinja je nastavila sa porukama. Bila je vrlo radoznala. Dopisivajući se sa njom, saznao sam da je udata, ima 48 godina i da joj je muž smatra pušenje za žestoku perverziju.

Bilo mi je izuzetno prijatno razmenjivati mejlove sa Debbie. Osećao sam da imam posla sa vrlo inteligentnom osobom. Mahom je bila vesela i duhovita, ali je u pojedinim trenutcima bila melanholična. Naša korespondencija je prerasla u ritual. Svake noći po nekoliko mejlova.

U jednom trenutku mi se poverila da su joj seksualne fantazije duboko submisivne prirode. To me je malo bacilo u dilemu. Naravno, u mašti me svašta uzbuđuje, pa i da budem brutalan dom. U stvarnosti, najviše volim da budem “snabdevač beskonačnog broja ženskih orgazama”. Volim brate da liznem više nego ‘leba da jedem.

Nemajući iskustva sa submisivnom ženom, brinulo me je kako će sve ispasti. Prošlo je već dva meseca svakodnevnih razgovora. U jednom momentu upalio mi je kliker i da mogu tu priču o dominaciji konstruktivno iskoristiti. Jedne večeri, kada sam iz njene poruke shvatio da je izuzetno uzbuđena, poslao sam joj email sa neobičnim zahtevom.

Tražio sam joj da mi pošalje broj njenog mobilnog. Dao sam joj instrukcije da prebaci mobilni na vibraciju, da ga umota u plasticnu kesu i da gurne u cupi. Finalna instrukcija je glasila:
-“U momentu kada zazvoni Svršićeš! Nikakve izgovore ne želim da čujem! Pošalji mi mail sa brojem čim budeš zabila fon u pičku! Budi spremna da svršiš istog sekunda kad zazvonim! Imaš deset minuta!”

Bila je to trenutna inspiracija. Pritisnuo sam “send” i mail je otišao. Nisam izdržao ni minut i mahnito sam počeo pritiskati “refresh” i gledati u inbox. Nešto mi je govorilo da će me poslušati.

I zaista, posle ne više od pet minuta. stigao je email sa tel. brojem, bez ikakvog teksta. Ukucao sam broj u moj telefon, postavi palac na zeleno dugme i počeo odbrojavanje. Dao sam joj 5 minuta.

Sa zanimanjem sam očekivao sledeću poruku. Prošlo je više od pola sata pre nego što se oglasila. Poruka je prosto glasila:
-“Mogu li da te pozovem?”

Srećom, bio sam sam u kući te sam odmah potvrdno odgovorio. Minut kasnije nazvala me je. Po prvi put sam joj čuo glas. Plakala je!

Bio sam na momenat zbunjen misleći da nešto nije u redu. Ubrzo sam međutim shvatio da su njene suze bile posledica intenziteta onog što je doživela. Ideja je upalila bolje nego što sam se uopšte nadao.

Razgovarali smo duže od sat vremena. Na kraju sam joj rekao da više nikakvog smisla nema čekati. Pitao sam je vrlo odlučno da mi kaže prvi mogući termin kada bude mogla da provede noć u hotelu samnom. Nisam prepoznao sam sebe kada sam joj tonom koji ne trpi primedbe rekao:
-“Debbie, ne interesuje me šta ćeš reći mužu. Laži, radi šta znaš ali u roku od tri dana poslužićeš mi svoju pičku na tacni! Jel’ razumeš?”

Čuo sam jasno kako je progutala knedlu, udahnila je i prozborila vrlo tiho:
-“Yes Sir.”

U tom trenutku sam je skapirao potpuno. Bila je kao violina kojoj je bio potreban majstor da pogodi ton. Nisam više osećao zebnju o tome kako ću se snaći u ulozi doma. Šta više, prijalo je.

Iste večeri mi je rekla da je mužu najavila da će sutradan prenoćiti kod drugarice. Ja sam momentalno ženi prijavio iznenadni službeni put a zatim bukirao hotel online.

Sledećeg dana sam sa posla otišao pravo u hotel. Uzeo sam ključeve i uputio se u hotelski bar. Dogovor je bio da se tamo nađemo. Nije prošlo mnogo vremena kada sam je spazio na ulazu. Odmah smo se prepoznali.

Osmehnuli smo se jedno drugom kao stari prijatelji, poljubili u obraz i seli za bar. Nisam veliki ljubitelj alkohola ali sam naučio njegovu vrednost u razbijanju leda i potiskivanju inhibicija. Naravno, umerenost je ključ.

Dok smo pijuckali piće i glasno čavrljali, iznenada i u pola glasa sam joj prozborio:
-“Da li si svesna šta čeka pola sata od sada? Razoriću ti pičku. Jasno?!”
Vidno se pretrgla. Ne umem to da objasnim. Nije u pitanju bio strah već nekakva ozbiljna a ipak pozitivna reakcija.
-“Yes Sir”
To je bilo sve što je uspela da izgovori.

Sve više sam se uživljavao u ulogu. Nisam više glumio doma. Osećao sam se tako.

Ubrzo smo krenuli ka sobi. Čim smo ušli rekao sam joj:
-“Svlači se!”
glasom koji ne trpi prigovore.

Kada se svukla, pokazao sam joj mesto na sredini sobe i naredio joj da stane u poluraskoračenom stavu a ruke stavi na potiljak. Rekao sam joj da želim da napravim inspekciju.

U ovom trenutku bih opisao Debbie. Prava Irkinja, tamno ridja, ošišana na kratko sa licem aristokratske lepote. Imala je zelene oči i beskrajno dubok pogled. Bila je bucka i to pozamašna. Sise 44gg (oprostite na američkim merama u prevodu ogromne). Stajala je mirno dok sam se šetao oko nje kao neki zadrti narednik.

Narednih pola sata svašta se izdešavalo. Intuitivno sam u letu kupio šta je pali. Bila je to gruba igra ali čitao sam joj govor tela kao otvorenu knjigu. Ni u jednom trenutku je nisam povredio. Ako je i bilo bola “bolelo je lepo”.

U jednom trenutku sam joj rekao da sedne u fotelju i da raširi noge i stavi ih preko rukohvata. Položaj kao kod ginekologa bi bio najbolji opis.

Počeo sam da je dražim kružeći prstima okolo. Dugo dugo sam je izluđivao sa dva prsta postavljena tako da nisu bili ni napolju ni unutra. To je nešto što ja zovem klackalica. Milimetar više i prsti su u kanalu, milimetar manje i prsti trljaju ribicu spolja. Klackalica ume da ošašavi ženu.

Kada sam osetio da je na granici snažno sam joj zario dva prsta gadjajući g-tačku. Reakcija je bila kao da sam je uključio na visoki napon. Voleo bih da mi verujete da nikada u životu nisam umočio prste u nešto vlažnije. Otpor prstima je bio negativan. Prsti su mi bili usisani.

Vrlo brzo je usledio i trći a onda i četvti. Njena ribica je tako lepo sarađivala. U danima kad mi je sve ovo bila samo teorija, naišao sam na podatak da je za uspešan fist neophodan lubrkant. Negde u nekom džepu imao sam bočicu ali ko će sad prekidati? Kao i uvek u životu poveo sam se za najvažnijim teoretskim principom: “Jebeš teoriju!”

Usmerio sam palac unutra a drugom rukom pljucom namazao spoljašnji zglob palca. Polako sam gurao šaku unutra. Malo po malo počeo sam da ulazim. Kad god bih osetio da je boli zastao bih. Za vreme tih zastoja, srednjim prskom sam joj kružio po grliću materice a kažiprstom bih joj pritiskao g-tačku. Drugom rukom sam joj počeo drapati klitoris.

Iznenada osetio sam kako mi se oko zglobova šake sklapaju njene usmine! U glavi mentalni orgazam. No najbolje je tek sledilo. Pogledao sam je u oči i rekao:

-“Primila si celu šaku. Sada želim da svršiš. Hoću da polako izgradiš oragazam. Nemoj da žuriš. Gradi ga polako. Brojim do četrdeset dva. Kada čuješ broj četrdeset dva, svršićeš istog momenta!”

Gledali smo se u oči dok sam odbrojavao. U istom ritmu pritiskao sam joj osetljive tačke iznutra. Rečima je teško opisati razmenu emocija koja se dešavala u tom pogledu. Napetost je zbilja rasla sa svakim brojem koji sam izgovorio. Izmedju nas je svakim momentom rasla nekava uzajamnost koju je nemoguće opisati.

-“Četrdeset dva!”
Zemljotres od jedno 8 po Rihteru bi bio dobar opis onogo što se desilo. Skoro sam pomislio da je dobila epileptički napad. Rukom sam osetio neverovatno intenzivan toplotni talas. Najiskrenije ne bih umeo da kažem koliko je sve to trajalo.

Kada se najzad smirila, uhvatio sam je za ruku i zajedno smo legli na krevet. Nežno sam je zagrlio i poljubio po prvi put.

Celu noć smo proveli zagrljeni ljubeći se. Ni pre ni posle toga nikad nisam osetio veću intimnu bliskost sa drugim ljudskim bićem.

Autor: dr4play

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile