Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ludnica je u gradu! Na cestama pakao, a ja žurim za društvom na Korčulu. Odatle ćemo brodicom u nepoznato. Petnaest zasluženih dana godišnjeg odmora bez mobitela, obveza, briga, aviona, ljudi… Još samo treba automobil ukrcati u brod pa neka se i on vozi! U splitskoj luci krkljanac, no ipak se kreće. Veliki bijeli trajekt čeka na nas i kao da mu se ne žuri, dok za razliku, ja jedva čekam da stignem do cilja. Ajme ljudi, di vam je priša, čuje se s lijeve, ali i s desne bande. I prasnem u smijeh. Imaju ovi pravo, ta na godišnjem sam odmoru. I mic po mic i moj se mali auto našao u čeličnoj utrobi broda. Odahnuh i izletjeh iz njega, žurno se penjući na palubu kako bih udisala more! Pođosmo, i nekoliko stotina tona stade se ljuljuškti. Uskim brodskim stepeništem, ja ovako malena i prpošna, puna nekog čudnog elana, penjem se, pjevušeći u nadi da ću gledati Split, kako ga napuštamo.

Čujem žustre korake u susret. Podižem glavu uvis i predamnom se gotovo niotkuda stvori pravi pravcati medo! On! Moj čuveni medo Brundo iz svih mojih ženskih snova zajedno utjelovljen u jednoj osobi. Frajerčina ranih tridesetih. Iznimno kratko ošišane kose. Već na samu tu sliku protrnem i uočljivo se stresem čitavim tijelom, tako da su se moje grudi dobrano zanjihale. Mladić je to primijetio. Na njegovu visinu od kojih 190 centimetara i stotinjak kilograma gotovo sam u potpunosti „okinula“! Rastvorila sam usta od uha od uha. Ciknem da se sada i on prestrašio, a iz mojih usta izlete riječi ushićenja: MEDO! začudno me pogleda upita: Znamo li se? Počela sam muljati, a i on je, uvidjevši to, prihvatio igru. I riječ na riječ umjesto na palubi završih u strojarnici velikoga broda s čovjekom kojega doista svi zovu Medo!

Uz zaglušujuću buku motora otvoreno sam mu kazala da ga želim, obzirom je on ispunjenje svih mojih erotskih snova. Snažan, zgodan, mlad, poletan zdušno je pratio svaku moju kretnju i čuo, očito, baš svaku moju riječ, a nije ih bilo u onolikoj buci stroja lako ali ni teško dokučiti. Seks, seks i samo seks. Žustar i razuzdan seks bez ikakvih ustručavanja. I dogodilo se. Prišao mi je, položivši svoje mišićave ruke na moje sićušno, sasvim uspaljeno tijelo. Drhtala sam ko nikad do tada od strasti, jer sam znala da će mi se ispuniti iščekivanja. Da kojim slučajem nije napravio prvi korak, ja bih ga zaskočila. U sebi sam brojala do deset, pa ako on neće… Slapovi vlastite požude tekli su mojim nogama. Ni sama nisam vjerovala koliko li se stvarno mogu uzbuditi pri pogledu na tako zgodnog i snažnog momka. Nisam marila da on tu ipak radi, da bi zbog moje pohote mogao izgubiti posao. Želim ga sada i ovdje. Izazvana time što je „pokazao prst“, položivši ruke na moju kosu, jednostavno sam ga zaskočila i počela strastveno ljubiti. U naručju me odnio u kut strojarnice i položio na drvenu klupu. Oboje smo znali da nemamo vremena na pretek i sa sebe smo žustro poskidali odjeću, strastveno se ljubeći i grčevito se milujući.

Medo je pazio da me ni na koji način ne povrijedi, ali sam zato ja žarko željela osjetiti svu njegovu snagu i moć nadamnom, te sam ga sve više poticala da bude grub i sirov. Uhvatio me za dojku, a ja njega za ruku još ju jače pritišćući k svomu obnaženome tijelu. Jasno, nisam željela ne osjetiti i sve njegove atribute, te sam ga uhvatila za plave mornarske hlače. Kita od kojih 24 cm duljine i tko zna koliko u širinu totalno me raspametila. Stala sam je gnječiti i navlačiti, usmjeravajući je ka sebi. Nisam imala snage raskopčati mu dugmad s hlača, pa je morao priteći u pomoć, no ja sam za to vrijeme sve krpice gotovo strgla sa sebe, a što nisam ja uspjela pokidati to je moj medo napravio ko od šale. Nikada, ali baš nikada u životu nisam vidjela takvu makinu kao toga trenutka. Medo je iznimno obdaren muškarac i malo koja djevojka spremna mu je udovoljiti u splašnjavanju njegove očite preobdarenosti. No, ja sam ga, napaljena do besvijesti, usisala u usta ko od šale. Cijeloga sam progutala, gledajući ga čas u oči, čas u krupna jaja, čas u aparat koji se tako silovito i tako znalački zabada u moje grlo. Rukama ga štipam za guzu, privlačim ju sve više k sebi. Želim ga osjetiti što dublje.

Ližem ga, dok promatram čudesan sjaj njegovih krupnih, plavih očiju. Maljave grudi i čvrste prave muške ruke ne ostavljaju me ravnodušnom. Još ga pohotnije i jače želim. U sebi. Namještamo se u kutu broda, u položaj u kojemu će moći u cjelosti ući u mene. Nema druge, nego Medo lezi!, naredih mu i on se ispruži na zamazani pod koliko je dugačak i širok. Jedini način da ga doživim u potpunosti u sebi je da se sama nabijem na njega. Ne gubeći niti trenutka nasjedam na pozamašnu kitu, koja u nekoliko trzaja, kako mojih tako i njegovih, prodire u mene, dok sve glasnije urličem od zadovoljtva. I svršavanja. Orgazam za orgazmom slijedi. Ječim, stenjem, dahćem, ali ne ispuštam koplje iz svoje čarobne rupice. Želim da me strastveno ševiš; divljački, životinjski – stenjem mu. I tako se dogodi. Jednoga trenutka našla sam se na leđima s nogama visoko zadignutim i zataknutim o snažna Medina ramena. Trebam ga cijeloga. Dok osjećam vrtoglavicu i nesvjesticu, gubeći se u salvama užitaka, osjećam kako Medo u mene prodire sve žešće.

Kako su mu pokreti postaju sve silovitiji, brži i jači. Sva se njegova snaga koncentrira na jednome mjestu. U njegovom glaviću. I samo što nije. Grči se, trza, ispušta krikove užitaka prazneći se u meni. Osjećam kako me tuku njegovi mlazovi, kako se ispunjavam cijela, i iznova doživljavam vrhunce. Polako ali sigurno ostajem bez svijesti. Nakon takve istinske ševe, dižemo se s blatnjava poda strojarnice, gotovo bez imalo snage kupimo odjeću, lagano se oblačeći. Konac se putovanja primiče i ja moram dalje. Kroz zube procijedih: Medo, još ćemo se mi sresti. U povratku čekat ću na tvoj brod, i na tvoj kurac naravno!

Bojana, 23 godine, studentica
Filip, 23 godine, student