Pitao me da mu budem kum, pa pristao sam svom dobrom prijatelju. A devojka, tj mlada, pitao sam ga? Na Hawaima je tamo cemo se vencati. Odma mi je pao na pamet Fejs ili ljubav preko interneta. Pa dobro kad i gde, sta? Reci cu ti sve kasnije, bitno je da smo to sredili, nazdravili smo. Steve (Stiv) bio je cudan tip, igrali smo kosarku zajedno, onako cudan, ali valjda takve bog obdari, imao je kurac kao konj.

Ja stvarno imam ili sam mislio da imam velik kurac ali njegov je nedostizan. Pa dobro kakva je devojka? Lepa je rekao je, malo sarija od mene ali jako lepa videces. Bio sam radoznao, znate kako je to? ! Tu noc smo dobro cugali, uzeli smo taxi. Stiv je bio totalno pijan, smejao se kao lud, sve mu je bilo smesno.

Iz sale sam mu rekao a da ja prvi probam mladu? Nasmejao se rekao zasto ne, hahahaha. Nasmejao sam se i ja. Dosli smo do njegovog stana, ziveo je sa kevom, roditelji su mu rastavljeni vec dugo. A keva m je kao metak, pravo zgodna i lepa zena negde mozda 43/45 ali riba i pol, jako se dobro drzi.

Mada smo mi ono vrsnjaci 23, obadvojica i sili smo u srednju skolu. Kad bi imao sansu voleo bi da mu jebem kevu, pa oni su Ameri njima je to cool. Usli smo unutra akad sam mu video kevu kad se nisam slozio, u nekoj kratkoj spavacici polu snena, izgledala je kao riba od 30-t. Lepo sam ju pozdravio i izvinuo se rekao sam da sam doveo Stiva da smo malo bili popili.

Njoj je bitno da je dosao kuci. Pomalo iznenadjena jer nije ocekivala da se Stiv doci sa nekim kuci, obukla je ogrtac na sebe. Seli smo u dn boravak, Stiv je doneo dva piva. Sela je i ona, nekako me lepo gledala.

Bilo je jako vruce u stanu, prava topla Californiska noc. Stiv se skinuo do pasa neprestano se smejao a onda je pogledao u nju pa joj rekao. Vruce je kevo raskomoti se. Skinula je ogrtac, ona providna kratka spavacica nisam mogao a da joj negelam u grudi, kako su samo lepe.

Plava kosa i oci, kako lepa zena. Stivje otisao po jos dva piva a ona mi je tiho rekla da ostanem tu. Bio sam iznendjen i pomalo izgubljen ali mi se kurac odma digao, ocrtavao se a ja sam ga jos vise pokaziva, video sam da ga i ona krisom gleda. Stiv je doneo pivo, nazdravili smo a ja sam jedva pio, samo sam nju gledao.

Prebacila je noge ispala su njena bedra, skoro sam joj i picku video. Stiv se samo smejao i pricao neke gluposti dok me ona skidala ocima a moje gace su postajale sve tesnije. Onda je poceo tu temu za Hawaje o zenidbi i tim glupostima. Ja stvarno nisam u to verovao.

Rekao je kevi da cu mu ja biti kum kroz smeh da sam rekao kako bi voleo da kresnem mladu. Keva mu se nasmesila, tada sam i ja shvatio da se on zajebava ali videcemo to kasnije. Onda me malo iznenadio, ustao se i seo na dvosed pored keve, bio je slobodan prema njoj to sam primeteo odma. Sve ga je slusala, bila je kao da mu je nesto drugo a ne keva ali opet kazem oni su Ameri imaju drukciji odnos.

Idi donesi nam dva piva, ustala se kako ima dobre noge grudi guzu ma keva mu je stvarno zgodna zena. Kad se vratila ugasila je svetlo samo je goreo TV i lampa u cosku sobe. Sela je opet pored Stiva, on je sad vec bio smanjio svoje smejanje. Rekao mi je ako zelim mogu tu da spavam ili da idem kuci kako hocu.

Onda je nesto pricao kevi, bio je pijan. Rekao joj je da mu sedne u krilo. Ja sam polako pijuckao svoje pivo i gledao sou Stiva koji je bio jako pijan. Malo su tihop nesto govorili i onda se ona ustala i otisla, samo me pogledala i rekla laku noc.

Stiv je popio svoje preostalo pivo i otisao u sobu, rekao mi je spavaj tu ako hoces. Nestao je i on, vrata su zatvorili, pomislio sam da razgovaraju da nesto nije u redu. Malo sam sacekao prije nego sto sam odlucio da idem kuci, uzeo sam tel da zovnem taxi, onda se nesto zaculo, kao da je jaukalo ili cvililo sve jace. Prisao sam vratima, tacno sam cuo da njegova keva jauce, cvili, pomislio sam da ludi Stiv nije nesto napravio jer je pijan, da ju nije osamario.

Otvorio sam polako vrata sasvim malo, to je bilo nesto najludje sto sam ikada video u svom zivotu. Keva je sedela Stivu na kurcu i jebavala se na onom njegovom kurcini koji je ona primala u sebe i jaukala na njemu. Pritvorio sam vrata da nesmetam i otisao kuci, umesto da mu ja jebem kevu on jebe svoju kevu, koji moron. Nakon nekoliko dana smo se nasli, kao da nista nije bilo, Stiv je bio normalan, pricali smo tako nesto bez veze.

Reko sam mu da sam otisao kuci rano. Ok, kaze nema veze kaze ja sam zaspao odma bio sam pijan. Sta ima za zenidbu za Havaje hahahaha, ma neznam jos nista, keva to sredjuje pa videcemo. Keva ti sredjuje zenidbu? Ma da, ma nerazumes ti to rekao je, moja keva voli ludorije i avanturizam sve sto je ludo.

Znam u to sam se uvreio onu noc, izletelo mi je. A Stiv se samo nasmejao, eto vidis, video si njenu spavacici hahahaha. Posle dva meseca sve je bilo sredjeno, njegova keva je sve sredila, cak nasla i karet veoma jeftine, otisli smo svi troje da se Stiv zeni. Ali onda je pocelo sranje.

Taman sto smo stigli, nadju Stivu mali paketic marihuane sasvim mali zanemariv ali njima velik. To nije bilo dovoljno ni za dzoint ali pitanja i cak su ga pritvorili. Keva mu se sva pogubila. Rekli su nam da mozemo s njim razgovarati sutra uz pratnju advokata.

Kasnije smo otisli u hotel, da se pesvucemo da ona nadje advokata sve je to bilo ludnica. Usli smo u sobu, bila je izgubljena pa sam ja usao u njemu sobu sa njom, seo sam na krevet a ona izgubljeno kao da je sama skinula se gola i krenula da se tusira. Vrata su bila otvorena, pokucao sam te ju pitao jel sta treba, udji bila je tuzna. Bilo mi je zao, udji rekla je i skini se, treba ti tus.

Skinuo sam se i usao pod tus, ja nisam bio tako tuzan sto se videlo na mom kurcu koji se dizao. Rekla mi je zagrli me, zagrli me molim te. Zagrlio sam ju pod tusem i to poslije podne sam ju jebao dva puta i onda jos dva puta za noc. Kao manijak, jebavao sam ju kao lud, lizao sam ju celu, obe rupe, grudi, guzu sve, bila je van sebe, jebavala se kao zver.

Toliko mi je lepo sisala i pusila kurac da bi ju mogao jebavati celo vreme da mi se mogao toliko dizati kurac. Sutradan, smo nasli advokata i on je rekao da ce sve biti u redu za 48 sati. Posetili smo Stiva, bio je ljut, ali srecan kad je cuo za vesti od advokata. To ce ih kostati 10 000$.

A ja sam se radovao tim 48-m satima, jer sam znao da cu mu jebavat celo vreme kevu. Tako je i bilo vratili smo se u hotel. Tusiranje pa karanje, jebavao sam ju sat kao lud. Lizao sam mjoj prvo picku jako duko, stenjala je kao luda, molila me da joj ga stavim ali sam joj ga prvo stavio u usta, pusila ga je polako, kasnije je sela na kurac, kako se straka dobro jebavala, to sam joj i rekao kako se dobro jebe, nasmejala se samo i nastavila da mesa i nabija se na kurac.

Jel volis velike pitao sam ju? Volim rekla je! Jesil videla ikad veci? Jesam samo jednommmmmm ahhhhhhh Volis da se jebes sa mladima jel? Volimmmmmmm. Samo me jebi.

. Okrenula se odozada, kakvu ima guzu, zavukao sam ga do jaja u nju, zastenjala je jako ahhhhhh i pocela da mesa, tako sam ju jebavao nekoliko minuta a onda je zajaukala i jako se nabijala na kurac, svrsavala je, tada sam ju pojebao da me pamti i pamtice me, koliko se derala i jaukala dok sam ga nabijao u njenu picku.

Student i komsinica
Hawaii 2