… Katkad, pošto bih proveo noć kod njih, ona bi se naglas tužila da ne želi ostati sama samnom. Woodruff bi stajao na vratima, spreman da pođe na posao, a ona bi se pretvarala da se boji. Ja bih ležao u krevetu i čekao da mi ona donese doručak. A Woodruff bi joj rekao:

– Nemoj tako Ido! Neće ti on ništa – ja bih dao glavu za njega.

Katkad bih ja prsnuo u smijeh i proderao se:

– Ne boj se, Ido, neću te silovati. Ja sam imoptentan.
– Ti da si impotentan? – vrisnula bi ona hineći histeriju. – Ti nisi impotentan – ti si razvarnik.
– Odnesi mu doručak! – rekao bi Woodroff i otišao na posao.

Njoj je bila mrska pomisao da me dvori u krevetu. Nije tako dvorila ni muža, pa joj nije bilo jasno zašto bi dvorila mene. Ni ja nisam nikad doručkovao u krevetu osim kod Wooldroffa. Činio sam to namerno da je ozlojedim i ponizim.

– Zašto ne ustaneš i ne dođeš za stol? – upitala bi me ona.
– Ne mogu – digao mi se.
– Ma daj prestani! Zar ti ne možeš misliti ni na šta drugo nego na seks?

Njene su riječi podrazumevale da je njoj seks grozan, ružan, naprosto odvratan, ali je njeno vladanje govorilo sasvim suprotno. Ona je bila pohotljiva kučka, a frigidna samo zato što je imala srce kurve. Kad bih joj prošao rukom po nozi dok mi je stavljala pladanj na krilo, rekla bi mi:

– Jesi li sad zadovoljan? Dobro me opipaj kad me već pipaš. Da te bar Bill vidi, da vidi kakva ima prijatelja!
– Pa zašto mu ne kažeš? – rekoh joj jednog dana.
– On mi, naivčina, ne bi vjerovao. Mislio bi da ga želim učiniti ljubomornim.

Tada bih joj rekao da mi pripremi kupku. Malo bi se bunila, ali bi me najposlije poslušala. Jednom, dok sam sjedio u kadi i sapunao se, primijetio sam da je zaboravila donijeti ručnike.

– Ido, zovnuh je – donesi mi ručnike!

Ušla je u kupaonicu i pružila mi ih. Imala je na sebi svileni ogrtač za kupanje i svilene čarape. Dok se naginjala nad kadu da objesi ručnike na vješalicu, rastvorio sam joj ogrtač. Ja se spustih na koljena i zarih glavu u njene dlake. To se dogodilo tako brzo da ona nije imala vremena da se odupre, pa čak ni da se tobože odupre. Začas sam je prevalio u kadu, onako u čarapama. Skinuh ogrtač sa nje, i bacih ga na pod. Ostavio sam čarape na njoj – tako je bila još putenija, još više Cranachov tip. Legao sam na leđa i povukao je na sebe. Bila je baš kao uspaljena kuja, posvuda me grizla, dahtala je, frktala i porevijala se kao glista na udici. Dok smo se brisali, sagnula se i uzela mi grickati k***c. Ja sam sjedio na rubu kade, a ona je klečala do mojih koljena i halapljivo ga gutala. Nakon nekog vremena nagano sam je da ustane i da se sagne; tada sam je opalio s guza. Imala je malu sočnu pizdu koja mi je pristajala kao salivena. Grizao sam joj šiju, ušne školjke, osjetljivo mjesto na ramenu, a kada sam ga izvukao, ostavio sam tragove zuba na njenom lijepom, bijelom dupetu. Sve to bez ijedne riječi. Kada smo bili gotovi, otišla je u svoju sobu i počela se oblačiti. Čuo sam je kako tiho pevuši. Prilično sam se začudio što je sposobna da tako izrazi nježnost.

Od toga je dana jedva čekala da Woodruff ode pa da se baci na mene …

Postar
Sestra prijateljice

Izaberi me

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile
Powered by Autience