Sajt Za Upoznavanje
Hot SMS Chat
Tražiš damu za hot sms chat? Ove dame su raspoložene za chat!

Nata Vera Dora Mira Tica Dara Olga Bojana Ljubavnica Anka Plavusa Smokvica Ema Maki Leca Nina Sneki Jaca Ceca Kaca Vendi Maza Lili Keti Matorka Ina Sladja Lady Viki Sonja Lola Jeca Mina Djina Naja Ena Bilja Nena Blondi Tina Lela Tea Bubi Koka Taca Ana Daca Lana Cana Mila Cica Anci Breskvica Milfica Goca Iva Maja Mica Olja Maca
Prijavite se !
Unesite svoju email adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta!

Jacuzzi

Prošlog leta je to bilo, kada me je jednog dana pozvala komšinica Iva, ona je bila starija od mene, ali uvek je dobro izgledala, držala je do sebe i svog tela. Priznajem da sam ponekad kada je prolazila gledao njenu divnu oblu guzu. Pozvala me joj pomognem nešto oko sredjivanja kuće. Inače ja sam mlad dečko 21 godinu student. Bavio sam se ranzim sportovima, danas preferiram da igram fudbal i to rekreativno. Spremiao sam se, obukao neko radno odelo, kombinezon, gore nisam imao ništa jer su bile velike vrućine. Otišao do njene kuće koja je bila tu odmah blizu. Iva je bila bogata komšinica imala je veliku kuću i bazen iza kuce.

Pozvonio sam na vrata, i ispred mene se pojavlia komšinica Iva, i to u peškiru samo. Izvinjavala se rekla je da se tušira. Kaže “udji slobodno sad ću ja, i raskomoti se osećaj se kao kod svoje kuće”. Seo sam na fotelju i uzeo sebi sipao votku koja je bila na bar stolčiću. Dok sam ispijavao vodku čuo sam kako iz kupatila dopiru glasovi kao neko smeškanje. Ignorisao sam to mislio sam da sa nekim priča telefonom. U jednom trenutku sam čuo kako me Iva doziva i kako joj treba pomoć. Ustao sam ostavio času na sto i otišao do kupatila.

Kucao sam, ona je rekla “Udji slobodno”. Kada sam ušao video sam kako se Iva i još njene dve drugarice kupaju u djakuziju, pene je bilo na sve strane. Jedna drugarica se zvala Arnella, crnka mala dobro gradjena devojka sa jako dobrim grudima i slatkim bradavicama koje su malo strčale. Drugu su zvali Ana, slatka cura sa veoma dobrom guzom, i mačkastim očima. U tom trenutku kada sam ušao bio sam zbunjen, tu neprijatnu tisinu je prekinula moja seksi kosminica Iva “Dodji da mi istrljaš ledja” prišao sam pored djakuzija uzeo sapun i počeo laganim pokretima ruke ta trljam i masiram ledja.

Dok sam je lagano trljao Ivu, Arnella i Ana su me izazovno gledale i “gutale” očima. To me je palilo gde je moj kombinezin postao tesan i iz bokserica počeo da izlazi moj kurac. Pošto sam čučao pored djakuzija, nisu mogle to primetiti. Kada sam istrljao ledja Ivi, ona me je zamomlila da to uradim i njenim drugaricama. Uzeo sapun i poceo da masiram Anu, Ana je tolko uživala da je počela lagano da uzdiše. U jednom trenutku su moja komsinica Iva i Arnella počele ljubiti tako strastveno, da je moj glavić izašao iz bokserica. Kurac mi je poceo jako pulsirati i traziti da pojebem sve tri devojke. Ana me je uhvatila za ruku i stavio je ne njene lepe grudi.

Počeo sam masirati njene lepe grudi i stiskati njene lepe male bradavice, a Arnella i Iva dok su se ljubile gledale šta radim i mazlie jedna drugu. Ustale i sele na ivicu djakuzija počele maziti njene pickice koje su bile tako željne jednog dobrog velikog kurca. Arnella je imala na pičkici crne male dlačice, dok je Iva imala samo jednu linijucu crnih dlačica koje su se spustale do ulaza u njenu pičku. Ja sam uživao u tom prizoru, Ana je počela jako uzdisati kada sam joj obradjivao bradavice i njene lepe grudi. Počeo joj lizati grudi i masirati lagano.

U jednom trenutku Arnella i Ana su me povukle i ubacile u djakuzi. Moj kombinezon je bio skroz mokar. Ustao sam i počeo se smeskati, kada su ugledale da u kombinizonu postaalo tesno, sve tri su prišle i počele me skidati. Čim su skinuli kombinezon videli su glavić mog kurca i sa oduševljenjem videli nabrekli kurac. Sve tri su uhvatile bokserice i pocepale ih, a i iz njih izletela velika kurčina. Sve tri su počele lizati i maziti moj kurac a ja sam uživao i gledao kako se slade mojim kurcem.

Počele su da mi ga puše prvo je Iva, pa onda Arnella i na kraj Ana. Nije se znalo koja to bolje radi, vidi se da su iskusne u tome. Gutale su ga ceo po ceni da se zagrcnu sto me je dovodilo do ludila. Dok su mi ga pušile, medjusobno su svoje pičke mazile i gurale prstiće u njima. Ustao sam i legao na ivicu djakuzija, prva mi je priša Iva, opkoracila me i sela na moj naprekli kurac. Počela je da mesa i skače kao nezasita, dok je to radila, iznad mene mi je Arnella nabila pičku u facu i rekla “Liži mi je malo da bude spremna kada dodjem na red”, a Ana je stala iznad Ive, i Iva joj je lizala pičkciu i grickala njen izražen klitoris.

Uh taj osećaj teško da ću zaboraviti. Iva se tolko nabijala na moj kurac da sam imao osecaj da su i moja jaja ulazila u pičku. Onda u jednom trenutku dolazi do rotacije sada je Arnella bila na meni, dok je skakala njene grudi su se bacala levo deno gore dole, ja ih gledao kao hipnotisan. Andjelu sam sad ja lizao pičku, a Arnella Ivinu pičkicu. Arnella se razvaljivala od mog kurca, nabije ga do kraja i u tom polaožaju samo malo mrda guzom i jako uzdiše.

Onda je na red dosla i Ana, nju sam uhvatio za kuk i počeo žestoko nabijati, a dok sam to radio Arnnela i Iva su se ljubile i dirale jedna drugoj pičkicu. Gurale prstiće čak po četri prsta u pičkicu. Očigledno da sam ih dobro raširio moj debelim kurcem. Kada sam izjebao dobro Andjela, ustale su sve tri i naguzile na ivici djakuzija. Tako da sam imao divan pogled na tri predobre guze. Uzeo prvo jebao ivu i razvaljivo njenu pičkicu tako jako da je počela da govori “to moj komšija, razvali moju zeljnu pičkicu” i ubrzo je svršila. Te venericne sokove su sa zadovoljstvom dočekale Arnella i Ana.

Onda sam uhvatio Arnellu podigao jednu nogu na ivicu bazena dok je druga bila u vodi, i razvaljivao njenu pičkicu. Dok sam je jebao ona je rekla Ivi “nisam znala da imas ovako dobro jebača u komšiluku”. Ana i Iva su se ljubile i željno išcekivale da Arnella svrši, što se i uskoro desilo. Mlaz veneričnih sokova je brizgao po njihovim usnama i punio njihova usta.

Onda je dosla na red i Anu, ta divna mlada picka koja je pulsirala od zelje da se natakne na moj veliki kurac je sve govorila da je iskusna jebčica. Jebao sam je žestoko i lizao njene bradavice dok sam to radio. Držao rukama njene noge koje su bile raširene, kako bih joj sto dublje ušao. Žestoko sam je jebao povremeno vadio kurac da se Arnella i Iva malo slade njime i da ga podmažu. Ana je jako uzdisala, počela je da se tresa i počela svršavati Arnllea i Iva su sve pokupile te sokove.

Onda sam ja došao na red. Arnella i Iva su mi ga lizale i navlačile kožu na mom kurcu dok je Andjeo lizao i sisao moja jaja. Ubrzo posle tolko dobro jebanja i pušenja ove zlatne devojke zalio sam sve tri mojoj spermom. Toliko sperme nikad nisam izbacio nego tad. Sve tri su bile prekrivene mojim semenom . Lizale su i sislae jedna drugu, kako bi svo seme pokupili i progutale.

Posle tog uzbudljivog seksa svo cetvroro smo otišli do bazena okupali se. Taman dok smo se kupali kombinezon mi se osušio. Na kraju je svako otisa svojo kuci, a svaka je zadrzala po neki deo mojih bokserica kako bi se sećala na ovaj odličan i nezaboravan seks.

Autor: Daglas_Costa, Iva, Arnella

Izaberi me

Postavi Komentar

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

LicniOglasi.org

Trazis damu za sex?
pogledaj njihove oglase

ostavi svoj oglas ili kontaktiraj dame koje su to vec ucinile